s
Ώρα γέννησης - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 61 to 70 of 76

Re: Ώρα γέννησης

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ. ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΑΣ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΠΧ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 30/10/85 10΄45 ΠΡΩΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΓΟΚΑΙΡΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΞΟΤΗ

Quote Originally Posted by MARELED23 View Post
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ. ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΑΣ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΠΧ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 30/10/85 10΄45 ΠΡΩΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΓΟΚΑΙΡΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΞΟΤΗ
    Αν καταχωρήσεις τα στοιχεία της γέννησής σου στο "Δωρεάν Ωροσκόπιο" του myhoroscope θα υπολογιστεί ο ωροσκόπος σου ακριβώς.

Quote Originally Posted by Lam View Post
    Γειά σας. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους ασχολούνται με γενέθλιους χάρτες, αν τους έχει συμβεί ποτέ το γεγονός η επίσημα αναγραφόμενη στο αρχείο του μαιευτηρίου ώρα γέννησης ενός βρέφους να προκύψει τελικά λανθασμένη ;
    Συγκεκριμένα ενώ εγώ γεννήθηκα 12 ιούλιου του 1976 ατις 05:45 αθήνα(σύμφωνα με το αρχείο του μαιευτηρίου), οι δικοί μου υποστηρίζουν οτι γεννήθηκα γύρω στις 03:30 πμ. Η μητέρα μου ισχυρίζεται οτι επειδή ήταν ξύπνια άκουσε το γιατρό να λέει την ώρα 03:30 (και ο πατέρας μου που ήταν εκτός χειρουργίου την ίδια ώρα λεει περίπου). Στο νοσοκομείο ισχυρίζονται οτι απο τους πόνους η μητέρα μου προφανώς δεν κατάλαβε. Γεννήθηκα όμως 6μηνήτης (πήρα 1 ημέρα απο τον έβδομο μήνα) και βγήκα και με τα πόδια!! και σκέφτομαι μήπως λόγω της ταλαιπωρίας και του τρεξίματος για θερμοκοιτίδα έγραψαν άλλη ώρα τελικά στο αρχείο. Έτσι ενώ μέχρι τώρα κατέστρωνα το ωροσκόπιο βάση της ώρας 05:45 τώρα έχω αμφιβολίες. Προσπάθησα να καταλάβω απο την ερμηνεία των πλανητών στους διαφορετικούς οίκους αλλα περισσότερο μπερδεύομαι.
    Φαίνεται σε ένα ωροσκόπιο η πρόωρη γέννα; Υπάρχει κάποιος τρόπος για να καταλάβω ποιας ώρας ωροσκόπιο είναι πιο κοντά σε μένα; καθότι η απόκλιση είναι πολύ μεγάλη...2 ώρες και 15 λεπτά. Τότε ίσχυε και η θερινή ώρα και όλοι ισχυρίζονται οτι είχαν αλλάξει τα ρολόγια...τα νεύρα μου τα χάπια μου και ένα ...ταξίδι στο χρόνο θέλω...

Όποια γνώμη άποψη συμβουλή ερμηνεία καλοδεχούμενη..
    Υπάρχει στους κοντινούς και εξ αίματος συγγενείς σας (γονείς, γιοι, θυγατέρες, παππούδες, θείοι, θείες, ανηψιοί, ανηψιές) κάποιος που ανήκει στο ζώδιο του Κριού ?
    Υποφέρετε από κάποιες παθολογίες του Κριού όπως πονοκέφαλοι, νευραλγία προσώπου, αυχενικό, χρόνιες ιγμορίτιδες, ωτίτιδες,...?
    Υπάρχει στο πρόσωπό σας ή στο κεφάλι κάποιο σημάδι από πληγή, χτύπημα, ατύχημα ή κάψιμο?

Κάτι ακόμα. Ενάμισυ μήνα πριν τη γέννησή σας προέκυψε κάποιο πολύ θετικό γεγονός στην οικογένειά σας όπως αγορά γης, σπιτιού ή να αποκτήθηκαν αρκετά χρήματα με κάποιο τρόπο ?
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Ευχαριστώ πολύ alkmini για τις ερωτήσεις και την όλη προσπάθεια. Πραγματικά το εκτιμώ μιας και εγω μόνος μου δεν μπορώ να βγάλω άκρης.

Quote Originally Posted by *alkmini View Post
    Υπάρχει στους κοντινούς και εξ αίματος συγγενείς σας (γονείς, γιοι, θυγατέρες, παππούδες, θείοι, θείες, ανηψιοί, ανηψιές) κάποιος που ανήκει στο ζώδιο του Κριού ?

Ναι η αδερφή μου είναι κριος με ωροσκόπο αιγόκερος και μάλιστα 21/3/72 γεννημένη.

Υποφέρετε από κάποιες παθολογίες του Κριού όπως πονοκέφαλοι, νευραλγία προσώπου, αυχενικό, χρόνιες ιγμορίτιδες, ωτίτιδες,...?

Το πρώτο χρόνο της ζωής μου ταλαιπωρήθηκα με νοσοκομεία:
    - 26/10/76 έκανα εγχείρηση κήλης και σκουλικοειδήτη (τη σκουλικοειδίτιδα την ανακαλυψαν την ώρα που με χειρουργούσαν για κηλη). Εκεί επειδή με κυκλοφόρησαν γυμνο μετα την εγχείρηση κρύωσα άσχημα.
    - Αυτό το κρύωμα με ταλαιπώρησε πολύ μάλλον λόγω κακής διάγνωσης. Με δύσπνοια, βήχα πυρετό βλένες. Ερχόταν και μετά απο αγωγή υποχωρούσε αλλα ξαναερχόταν. Τη πρώτη φορά μου δωσαν ενέσεις αντιβίωση. Στη πορεία του χρόνου μπήκα 2 φορές στα νοσοκομεία με ορούς αντιβιώσεις και οξυγόνο. Μέχρι που τη τελευταία φορά που ήμουν στο νοσοκομείο (μαιος 77) η παιδίατρος με ακτινογραφία βρήκε οτι έχω ιγμορίτιδα!! Όπου με ένα πάμφτηνο κολύριο καθάρισα συν θαλασσινα μπάνια το καλοκαίρι του 77. Τα επόμενα χρόνια είχα λιγότερο προβλημα που σταδιακά εξαλείφθηκε.

Μέχρι πέρσι όπου μια απονεύρωση μου γύρισε σε οδοντική ιγμορίτιδα!!! και με ταλαιπώρησε.
    Για ωτίτιδες μου είπε η μητέρα μου οτι είχα λίγα πράγματα.

Υπάρχει στο πρόσωπό σας ή στο κεφάλι κάποιο σημάδι από πληγή, χτύπημα, ατύχημα ή κάψιμο?

Χαχαχα εύστοχες οι ερωτήσεις σου!! Έχω κάνει 3 φορές ράμματα στο κεφάλι. Μία στο πίσω μέρος της κεφαλής - μου τα προκάλεσε η αδερφή μου τραβώντας το χαλάκι της πόρτας πανω στο οποιο ήμουν-. Άλλη μία στο πηγούνι απο κάτω γιατί έπεσα με το ποδήλατο κατα τη διάρκεια αγώνων σε κατηφόρα! Και μία τρίτη στο πάνω μέρος της κεφαλής που στούκαρα σε μία σιδερένια βάση βαρελιού..!

Αυτό δεν είναι κεφάλι...εργόχειρο είναι

Κάτι ακόμα. Ενάμισυ μήνα πριν τη γέννησή σας προέκυψε κάποιο πολύ θετικό γεγονός στην οικογένειά σας όπως αγορά γης, σπιτιού ή να αποκτήθηκαν αρκετά χρήματα με κάποιο τρόπο ?
    Απο ότι μου είπαν δηστυχώς όχι.

Και πάλι σε ευχαριστώ και ανυπομωνώ για την απάντηση.

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Καλησπέρα,

Το μόνο που δεν μας είπες είναι εάν το κεφάλι σου είναι κεντημένο με σταυροβελονιά, ή γκομπλέν.

Το δικό που έχω σκέτο ωροσκ. Κριό και Αρη στον Κριό, είναι προς το παρόν γκομπλέν. Το τι θα γίνει αργότερα, δεν ξέρω να σου πω. Ισως η θεά ράφτρα μας το αποκαλύψει, εσένα και εμένα!

Ε να πει και κάτι το χειλάκι μας να ξεσκάσουμε είπα................

Ανάλαφρο ξημέρωμα σου εύχομαι.

Καλημέρα,

Σύμφωνα με τις απαντήσεις σας όλοι οι δρόμοι μας οδηγούν ότι η πιο πιθανή ώρα γέννησης είναι η 5:45 ή κοντά σ'αυτή.
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Να σου πω θαλασσινή μου ότι κάπου χάθηκα. Η ώρα 5:45 αλλά για ποιό χάρτη. Η τουλάχιστον εγώ δεν το βρίσκω τώρα πια.

Το μόνο βέβαιο είναι πάντως πως στα νοσοκομεία ποτέ δεν έγραφαν την σωστή ώρα γέννησης.

Ευχαρίστως να βοηθήσω να μπορώ αν μπορούσατε να με ξεστραβώσετε λιγάκι σε ότι εν τω μεταξύ ξέχασα ή έχασα

Καλημέρα,

Σύμφωνα με τις απαντήσεις σας όλοι οι δρόμοι μας οδηγούν ότι η πιο πιθανή ώρα γέννησης είναι η 5:45 ή κοντά σ'αυτή.
    Ευχαριστώ πάρα πολύ πολύ για την απάντηση. Εαν είναι εύκολο και θέλετε, μπορείτε να μου εξηγήσετε Βάση ποιων στοιχείων προέκυψαν οι ερωτήσεις; Και πάλι ευχαριστώ.

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη Σπίγγου View Post
    Καλησπέρα,

Το μόνο που δεν μας είπες είναι εάν το κεφάλι σου είναι κεντημένο με σταυροβελονιά, ή γκομπλέν.

Το δικό που έχω σκέτο ωροσκ. Κριό και Αρη στον Κριό, είναι προς το παρόν γκομπλέν. Το τι θα γίνει αργότερα, δεν ξέρω να σου πω. Ισως η θεά ράφτρα μας το αποκαλύψει, εσένα και εμένα!

Ε να πει και κάτι το χειλάκι μας να ξεσκάσουμε είπα................

Ανάλαφρο ξημέρωμα σου εύχομαι.
    Καλημέρα και απο μένα. Με τέτοια κεφάλια να μαζευτούμε και άλλοι να κάνουμε μία έκθεση δια το κοινόν βεβαίως βεβαίως..χε χε

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Α και να σου πω και το άλλο Lam.

Μύτη, αφτιά μάτια, στόμα και γενικώς ότι έχει τρύπα επάνω μου, έχει φάει μπόλικο νυστέρι.

Μία έκθεση κεφαλιών μαζί με τα διάφορα νυστέρια θα ήταν μάλλον αρκετά ενδιαφέρουσα!

Το ποιός θα μας καταλάβει δεν ξέρω. Α ξέχασα να σου πω και το άλλο. Εχω και ειδικά τατουάζ στο πρόσωπο εξαιτίας σοβαρότατου ατυχήματος!

Δεν φαίνεται -εκτός εκείνου των φρυδιών - αλλά το τατουάζ υπάρχει.

Μήπως λοιπόν να εμπλουτίσουμε την έκθεση και με τατουάζ προσώπου; Οχι δηλαδή τίποτε άλλο ρωτάω για να προσανατολιστώ δεόντος! χα,χα,χα,..........

Page 7 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)