- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 76
Thread: Ώρα γέννησης
-
28-03-2012, 02:10 AM #61
Re: Ώρα γέννησης
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ. ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΑΣ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΠΧ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 30/10/85 10΄45 ΠΡΩΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΓΟΚΑΙΡΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΞΟΤΗ
-
28-03-2012, 03:58 AM #62
-
29-03-2012, 12:24 AM #63
Υπάρχει στους κοντινούς και εξ αίματος συγγενείς σας (γονείς, γιοι, θυγατέρες, παππούδες, θείοι, θείες, ανηψιοί, ανηψιές) κάποιος που ανήκει στο ζώδιο του Κριού ?
Υποφέρετε από κάποιες παθολογίες του Κριού όπως πονοκέφαλοι, νευραλγία προσώπου, αυχενικό, χρόνιες ιγμορίτιδες, ωτίτιδες,...?
Υπάρχει στο πρόσωπό σας ή στο κεφάλι κάποιο σημάδι από πληγή, χτύπημα, ατύχημα ή κάψιμο?
Κάτι ακόμα. Ενάμισυ μήνα πριν τη γέννησή σας προέκυψε κάποιο πολύ θετικό γεγονός στην οικογένειά σας όπως αγορά γης, σπιτιού ή να αποκτήθηκαν αρκετά χρήματα με κάποιο τρόπο ?Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
31-03-2012, 02:41 AM #64
Ευχαριστώ πολύ alkmini για τις ερωτήσεις και την όλη προσπάθεια. Πραγματικά το εκτιμώ μιας και εγω μόνος μου δεν μπορώ να βγάλω άκρης.
Ναι η αδερφή μου είναι κριος με ωροσκόπο αιγόκερος και μάλιστα 21/3/72 γεννημένη.
Το πρώτο χρόνο της ζωής μου ταλαιπωρήθηκα με νοσοκομεία:
- 26/10/76 έκανα εγχείρηση κήλης και σκουλικοειδήτη (τη σκουλικοειδίτιδα την ανακαλυψαν την ώρα που με χειρουργούσαν για κηλη). Εκεί επειδή με κυκλοφόρησαν γυμνο μετα την εγχείρηση κρύωσα άσχημα.
- Αυτό το κρύωμα με ταλαιπώρησε πολύ μάλλον λόγω κακής διάγνωσης. Με δύσπνοια, βήχα πυρετό βλένες. Ερχόταν και μετά απο αγωγή υποχωρούσε αλλα ξαναερχόταν. Τη πρώτη φορά μου δωσαν ενέσεις αντιβίωση. Στη πορεία του χρόνου μπήκα 2 φορές στα νοσοκομεία με ορούς αντιβιώσεις και οξυγόνο. Μέχρι που τη τελευταία φορά που ήμουν στο νοσοκομείο (μαιος 77) η παιδίατρος με ακτινογραφία βρήκε οτι έχω ιγμορίτιδα!! Όπου με ένα πάμφτηνο κολύριο καθάρισα συν θαλασσινα μπάνια το καλοκαίρι του 77. Τα επόμενα χρόνια είχα λιγότερο προβλημα που σταδιακά εξαλείφθηκε.
Μέχρι πέρσι όπου μια απονεύρωση μου γύρισε σε οδοντική ιγμορίτιδα!!! και με ταλαιπώρησε.
Για ωτίτιδες μου είπε η μητέρα μου οτι είχα λίγα πράγματα.
Χαχαχα εύστοχες οι ερωτήσεις σου!! Έχω κάνει 3 φορές ράμματα στο κεφάλι. Μία στο πίσω μέρος της κεφαλής - μου τα προκάλεσε η αδερφή μου τραβώντας το χαλάκι της πόρτας πανω στο οποιο ήμουν-. Άλλη μία στο πηγούνι απο κάτω γιατί έπεσα με το ποδήλατο κατα τη διάρκεια αγώνων σε κατηφόρα! Και μία τρίτη στο πάνω μέρος της κεφαλής που στούκαρα σε μία σιδερένια βάση βαρελιού..!
Αυτό δεν είναι κεφάλι...εργόχειρο είναι
Απο ότι μου είπαν δηστυχώς όχι.
Και πάλι σε ευχαριστώ και ανυπομωνώ για την απάντηση.
-
31-03-2012, 03:25 AM #65
Καλησπέρα,
Το μόνο που δεν μας είπες είναι εάν το κεφάλι σου είναι κεντημένο με σταυροβελονιά, ή γκομπλέν.
Το δικό που έχω σκέτο ωροσκ. Κριό και Αρη στον Κριό, είναι προς το παρόν γκομπλέν. Το τι θα γίνει αργότερα, δεν ξέρω να σου πω. Ισως η θεά ράφτρα μας το αποκαλύψει, εσένα και εμένα!
Ε να πει και κάτι το χειλάκι μας να ξεσκάσουμε είπα................
Ανάλαφρο ξημέρωμα σου εύχομαι.
-
31-03-2012, 10:42 AM #66
Καλημέρα,
Σύμφωνα με τις απαντήσεις σας όλοι οι δρόμοι μας οδηγούν ότι η πιο πιθανή ώρα γέννησης είναι η 5:45 ή κοντά σ'αυτή.Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
31-03-2012, 12:55 PM #67
Να σου πω θαλασσινή μου ότι κάπου χάθηκα. Η ώρα 5:45 αλλά για ποιό χάρτη. Η τουλάχιστον εγώ δεν το βρίσκω τώρα πια.
Το μόνο βέβαιο είναι πάντως πως στα νοσοκομεία ποτέ δεν έγραφαν την σωστή ώρα γέννησης.
Ευχαρίστως να βοηθήσω να μπορώ αν μπορούσατε να με ξεστραβώσετε λιγάκι σε ότι εν τω μεταξύ ξέχασα ή έχασα
-
31-03-2012, 12:56 PM #68
-
31-03-2012, 01:01 PM #69
-
31-03-2012, 01:07 PM #70
Α και να σου πω και το άλλο Lam.
Μύτη, αφτιά μάτια, στόμα και γενικώς ότι έχει τρύπα επάνω μου, έχει φάει μπόλικο νυστέρι.
Μία έκθεση κεφαλιών μαζί με τα διάφορα νυστέρια θα ήταν μάλλον αρκετά ενδιαφέρουσα!
Το ποιός θα μας καταλάβει δεν ξέρω. Α ξέχασα να σου πω και το άλλο. Εχω και ειδικά τατουάζ στο πρόσωπο εξαιτίας σοβαρότατου ατυχήματος!
Δεν φαίνεται -εκτός εκείνου των φρυδιών - αλλά το τατουάζ υπάρχει.
Μήπως λοιπόν να εμπλουτίσουμε την έκθεση και με τατουάζ προσώπου; Οχι δηλαδή τίποτε άλλο ρωτάω για να προσανατολιστώ δεόντος! χα,χα,χα,..........
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.