s
Τα «καβούρια» οι «σπάγκοι» και οι υπόλοιπες τσέπες του ζωδιακού! - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 61 to 70 of 71

Re: Τα «καβούρια» οι «σπάγκοι» και οι υπόλοιπες τσέπες του ζωδιακού!

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Ενας αντρας οταν αγαπαει αληθεινα και φοραει παντελονια αγαπητο μελος δεν λογαριαζει μαμαδες και ολο το σοι που λεει και μια παροιμια
    σαν θελει η νυφη και ο γαμπρος
    τυφλα να εχει ο πεθερος

τι κλαιει και οδυρεται; αγκαλεια επρεπε να σε ειχε και να σου ελεγε λογια αγαπης
    εγω ετσι ξερω οτι κανουν οσοι αγαπουν αληθεινα!

φιλικα κουκι:bigsmile:
    Πέστα αγάπη μου!!! να μη νομίζω πως εγώ είμαι η παράλογη. Γι'αυτό όταν άρχισα να ακούω για μαμάδες (το είπαμε οτι είναι ΚΑΡΚΙΝΟΣ?!!!) το βαλα στα πόδια.

Φιλάκια Πολλά :bigsmile:
    Η παρούσα στιγμή είναι το μόνο που είχες, το μόνο που έχεις, το μόνο που θα έχεις ποτέ.

Δεν πιστευω πως εμεις τα τοξοτακια ειμαστε τσιγκουνιδες...αντιθετως ειμαστε γενναιοδωρα πλασματακια...εκτος και αν μιλατε συγκεκριμενα για τους αντρες :toung::toung::toung:

αμφισβητώ την εγκυρότητα του άρθρου...

λοιπόν εγώ είμαι Καρκίνος με Δία στον Καρκίνο, ωροσκόπο τοξότη, αφροδίτη στους διδύμους, ακμή του 2ου οίκου στον Αιγόκερω (με Κρόνο στον 2ο οικο) και του 8ου στον Καρκίνο (με Ήλιο, Δία και Ερμή στον 8ο οικο)..

με αυτά που λέει το άρθρο θα έπρεπε να είμαι πολύ τσιγκούνης... αλλά δεν είμαι...

πλάκα έχει το κείμενο αλλά για το κατα πόσο στέκει...
    Οι πιο σπαταλοι ανθρωποοι στον περιγυρο μου είναι μέσα σε αυτά τα ζώδια
    O πατέρας μου Ζυγος με σκορπιο με την οικονομία καμία σχεση δεν έχει σπαταλες και πάλι σπαταλες ειμαι αιγόκερως με κριο και με διαφορά η πιο σπαταλη της παρέας μου να μη μιλήσω για τον αντρα μου που σαν Υδροχοος με διδυμο εκτος απο σπαταλος ειναι και μητερα τερεζα...
    οποτε μάλλον άλλοι ειναι οι σπαγγοι
    Οσοι τοξοτες ξέρω παντως ειναι πολύ τσιγγουνηδες δεν δίνουν του αγγελου τους νερό πιο πολυ βέβαια γιατι ειναι τεμπέληδες αρα δε δουλευουν πολύ αρα δεν εχουν κλπ

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by REMEDIOS View Post
    Οσοι τοξοτες ξέρω παντως ειναι πολύ τσιγγουνηδες δεν δίνουν του αγγελου τους νερό πιο πολυ βέβαια γιατι ειναι τεμπέληδες αρα δε δουλευουν πολύ αρα δεν εχουν κλπ

τσιγγουνηδες,τεμπεληδες..
    ολα τα κακα της μοιρας ενα πραμα..:nuts::toung:

Υ.Γ
    και γιατι ολοι λενε
    αχ..ας ειχα κατι απο τοξοτη ...
    αραγε;;;:bigsmile::blink:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Λοιπόν, άδικα μας κατηγορείτε εμάς τα καβούρια για την τσιγγουνιά μας. Τώρα με το θέμα της κρίσης μια χαρά οικονομία κάνουμε.

Ο άντρας μου (Κριός) άρεζε πάντοτε το ακριβό ντύσιμο. Όταν π.χ. αγόραζε ένα πουκάμισο έπρεπε να ξοδέψει μία περιουσία. Όταν χαζεύαμε τις βιτρίνες πάντοτε το μάτι του έπεφτε στο πολύ ακριβό.
    "Τι λες; Να το πάρω;" Με ρωτούσε.
    Εγώ του έριχνα την κλασική μου ατάκα. "Τόσο ακριβό; Μπορώ να σου βρω ακριβώς το ίδιο σε πολύ καλύτερη τιμή".
    Τότε με κοίταζε με εκείνο το βλέμμα που έλεγε σίγουρα από μέσα του "Μα που τη βρήκα αυτή την τσιγγούνα;" και απέξω του απαντούσε "Μα είναι μάρκα. Είναι δυνατόν να ψάχνεις συνέχεια στα φτηνιάρικα;"

Τώρα όμως που ζούμε μαζί και για κάποιο διάστημα δεν δούλευε, γιατί έκλεισε η εταιρία με την οποία συνεργαζόταν μια χαρά οικονομία του έκανα. Και με τα πουκαμισάκια τα φτηνά που του έβρισκα συμβιβάστηκε και με το συμμάζεμα στα έξοδα του νοικοκυριού συμφιλιώθηκε. Μπορώ να πω ότι με ξεπέρασε κιόλας. Όποτε με βλέπει να γυρίζω στο σπίτι με σακούλες από ρούχα που ψώνισα όλο "μου τη λέει".
    "Πάλι ρούχα αγόρασες; Μη ξαναμιλήσεις για οικονομία άλλη φορά."

Μα τι να κάνω; Εγώ φταίω; Με τόσο ωραίες εκπτώσεις και καλές προσφορές ζαλίζεται το μάτι σου!

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by kassy View Post
    Λοιπόν, άδικα μας κατηγορείτε εμάς τα καβούρια για την τσιγγουνιά μας. Τώρα με το θέμα της κρίσης μια χαρά οικονομία κάνουμε.

Ο άντρας μου (Κριός) άρεζε πάντοτε το ακριβό ντύσιμο. Όταν π.χ. αγόραζε ένα πουκάμισο έπρεπε να ξοδέψει μία περιουσία. Όταν χαζεύαμε τις βιτρίνες πάντοτε το μάτι του έπεφτε στο πολύ ακριβό.
    "Τι λες; Να το πάρω;" Με ρωτούσε.
    Εγώ του έριχνα την κλασική μου ατάκα. "Τόσο ακριβό; Μπορώ να σου βρω ακριβώς το ίδιο σε πολύ καλύτερη τιμή".
    Τότε με κοίταζε με εκείνο το βλέμμα που έλεγε σίγουρα από μέσα του "Μα που τη βρήκα αυτή την τσιγγούνα;" και απέξω του απαντούσε "Μα είναι μάρκα. Είναι δυνατόν να ψάχνεις συνέχεια στα φτηνιάρικα;"

Τώρα όμως που ζούμε μαζί και για κάποιο διάστημα δεν δούλευε, γιατί έκλεισε η εταιρία με την οποία συνεργαζόταν μια χαρά οικονομία του έκανα. Και με τα πουκαμισάκια τα φτηνά που του έβρισκα συμβιβάστηκε και με το συμμάζεμα στα έξοδα του νοικοκυριού συμφιλιώθηκε. Μπορώ να πω ότι με ξεπέρασε κιόλας. Όποτε με βλέπει να γυρίζω στο σπίτι με σακούλες από ρούχα που ψώνισα όλο "μου τη λέει".
    "Πάλι ρούχα αγόρασες; Μη ξαναμιλήσεις για οικονομία άλλη φορά."

Μα τι να κάνω; Εγώ φταίω; Με τόσο ωραίες εκπτώσεις και καλές προσφορές ζαλίζεται το μάτι σου!
    Οφείλω να ομολογήσω ότι το αρθράκι είναι άκυρο γιατί έτσι όπως έχουμε γίνει, είμαστε όλοι Αιγόκεροι με ωροσκόπο Καρκίνο και Σελήνη στην Παρθένο. Ο Ερμής μας είναι «καμένος» , το ίδιο και η γούνα μας! :toung:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Πολύ διασκεδαστικό το άρθρο οφείλω να πω! :bigsmile:
    Καρκίνος μεν αλλά έχω κάτι σπάταλους στον γενέθλιο... ουουουου! Έτσι λοιπόν ένα σκωτσέζικο ντους ανάμεσα στην μέγιστη οικονομία (ουχί τσιγκουνιά! ) και την τρελή σπατάλη το παθαίνω, δεν μπορώ να πω.

Σ' αυτά που είμαι πραγματικά τσιγκούνα, είναι σε αντικείμενα που συνδέομαι πολύ συναισθηματικά. Αν κάποιος μου ζητήσει κάτι από αυτά -έστω κι αν είναι ευτελούς αξίας- δεν πρόκειται να το δώσω.
    Για να μην τον κακοκαρδίσω, προτιμώ να ψάξω να βρω να του αγοράσω το ίδιο ή έστω κάτι παρόμοιο, παρά να του δώσω το δικό μου. Είναι δικό μου λέμε! Χααα,χα,χα,χα!

Και τώρα ας ξεκινήσω για δουλειά, να βγάλω κάνα ευρουδάκι! :blush:
    Καλό μεσημέρι. :bigsmile:
    If I must die, I will not die on my knees... I will die fighting.

Όνομα:
    Γιώργος

χμ , χμ και εγώ είμαι Καρκίνος αλλά δεν με λέω τσιγγούνη! μην μπερδεύετε τον τσιγγούνη με αυτόν που δεν έχει; εγώ έχει σελήνη στο λιονταράκι ! και ωροσκόπο στον Σκορπιό! Και παιδιά κάπου στα ποστς διάβασα που 'λεγε μια κοπελίτσα για έναν που έδινε 8.000 σε ένα συλλεκτικό μπουκάλι και μάλωνε την ίδια για τα καλλυντικά της. Αν π.χ έχεις 20 Ευρώ και τα μοιραστείς με την φίλη σου στα 2 γιατί να το πεις τσιγγουνιά; η τσιγγουνιά είναι στα συναισθήματα και ας μου επιτραπεί η έκφραση στην "προαίρεση" - ποιητική τη αδεία -

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by doukas View Post
    χμ , χμ και εγώ είμαι Καρκίνος αλλά δεν με λέω τσιγγούνη! μην μπερδεύετε τον τσιγγούνη με αυτόν που δεν έχει; εγώ έχει σελήνη στο λιονταράκι ! και ωροσκόπο στον Σκορπιό! Και παιδιά κάπου στα ποστς διάβασα που 'λεγε μια κοπελίτσα για έναν που έδινε 8.000 σε ένα συλλεκτικό μπουκάλι και μάλωνε την ίδια για τα καλλυντικά της. Αν π.χ έχεις 20 Ευρώ και τα μοιραστείς με την φίλη σου στα 2 γιατί να το πεις τσιγγουνιά; η τσιγγουνιά είναι στα συναισθήματα και ας μου επιτραπεί η έκφραση στην "προαίρεση" - ποιητική τη αδεία -
    Ο τσιγκούνης στα χρήματα, είναι τσιγκούνης και στα αισθήματα.
    Πλούσιος είναι εκείνος που σου αγοράζει πασατέμπο με τα τελευταία του 5 ευρώ και σου λέει ιστορίες για τους αστερισμούς που χαζεύετε από το ίδιο παγκάκι.

Ακριβώς το ίδιο όμορφα θα ένιωθα και στον καναπέ μιας πολυτελούς προεδρικής σουίτας, δεν λέω…

Όλα με μέτρο! Το κακό στη ζωή, είναι ότι έχει πρακτική πλευρά, και ενώ η πνευματική ασιτία δεν είναι θανατηφόρα, η βιολογική ασιτία θερίζει!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Page 7 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)