- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 97
Thread: Επιλογή η πεπρωμένο?
-
13-07-2008, 04:06 PM #61
Re: Επιλογή η πεπρωμένο?
Τσουβαλιάζεις άσχημα όμως και αυτό σίγουρα δεν είναι επιστημονικά θεμιτό σε έναν διάλογο...
-
13-07-2008, 04:09 PM #62
Διαβάζω όλες τις απόψεις, αλλά αυτό που δεν εχω κατανοήσει μέχρι στιγμής είναι αν ο καθένας προσπαθεί να εκφράσει την αποψη του ή να την επιβάλλει.
Είναι δικαίωμα του καθένα να πιστευει σε ότι θέλει, όπως θέλει και να εκφράζει ελευθερα τα πιστευω του, ωστόσο προσωπικά μου ξενίζει η προσπάθεια να αποδείξει καποιος οτι το πιστευω του είναι η μοναδική "αλήθεια".
Φιλικά,
Φωτεινή:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
13-07-2008, 04:09 PM #63
Όχι, καθόλου δεν είναι μέσα στο πρόγραμμα της ζωής. Αφορά το τι αποδέχονται ως φυσιολογικό οι μάζες. Εάν αποδέχονται πως μια ζωή θα υπάρχουν τέτοιου είδους διακρίσεις, θα το υφίστανται μια ζωή. Εάν δεν το αποδέχονται, δεν θα το υφίστανται. Πολύ πολύ απλά και υπεραπλουστευμένα.
Και δεν αφορά κανενός είδους ρεαλισμό το να πιστεύεις πως η ανισότητα και η αδικία είναι σύμφυτες με την ύπαρξη του ανθρώπινου γένους. Ρεαλισμός είναι η συναίσθηση του γεγονότος ότι μπορείς με τη συλλογική δράση να αλλάξεις αυτές τις καταστάσεις.Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
13-07-2008, 04:11 PM #64
Αυτο πραγματικα δεν το ειχα σκεφτει ! Λες να ειμαι σκοταδιστής ? Ίσως, αλλα τουλαχιστον συμφωνω οτι διαφωνουμε και μπορω να κανω διάλογο χωρις να σου βαζω ταμπέλες...
Να ξερεις οτι τελικα μπορει να εχεις απολυτο δίκιο, μόνο που οταν το εκφραζεις ετσι, δεν δινεις το δικαιωμα και την ευκαιρια στους αλλους να ασπαστουν την αποψη σου.
Να είσαι καλα
-
13-07-2008, 04:12 PM #65
Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
13-07-2008, 04:15 PM #66
Διαλεκτική..ορισμένη νοητική ικανότητα (δύναμις), ένα είδος τέχνης και τρόπος σκέψης και επικοινωνίας..η διαλεκτική , ως τρόπος κατανοήσεως του είναι,υπηρετεί τη νόηση ως άσκηση, ως πείρα και ως σκέψη.
Ως φυσική νοητική ικανότητα,απόρροια της γενικής έφεσης του ανθρώπινου πνεύματος για την γνώση και την αλήθεια, με προσδιορισμένη καθ'ύλην αρμοδιότητα και δικαιοδοσία,συγκριτικά ιδίως με τη φιλοσοφία και τη ρητορική...
Η αυθόρμητη αυτή ικανότητα,ως απλή προδιάθεση, ως γενικός προσανατολισμός και απλή πρακτική τυχαία εφαρμογή,δεν είναι εξίσου έτοιμη με την Αθηνά που εξέρχεται σοφή και πάνοπλη από το κεφάλι του Δία.
Για να καταστεί ενεργός και αποτελεσματική πρέπει να αποβεί συνήθεια μέσω της συστηματικής εφαρμογής ,κάτι που ακριβώς της επιτρέπει να καταστεί μέθοδος...
¨Οργανον
ΑριστοτέληςΦοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!
-
13-07-2008, 04:17 PM #67
-
13-07-2008, 04:23 PM #68
Εδω δε μιλαμε για μια ζωη αλλα για χρονια ιστοριας του ανθρωπινου γενους....Δεν ειναι θεμα αποδοχης απλα κ γω διερωτουμαι στα χρονια της υπαρξης του ¨πολιτισμενου¨ ανθρωπου δεν υπηρχαν ανθρωποι και δεν υπαρχουν που να θελουν να εξαλειψουν αυτες τις διακρισεις...γιατι κανεις δε το χει καταφερει;;;; Και ναι τεινω να πιστευω η αδικια ειναι μεσα στην υπαρξη του ανθρωπινου γενους..αν δεν ηταν ετσι θα ειχαμε ενα παραδεισο! Μακαρι να κανω λαθος και να χεις δικιο....δεν το αποκλειω να υπαρξει ανατροπη...απλα το βλεπω δυσκολο...κ ειδικα αν μιλαμε για μια ανατροπη που θα επιφερει την ισοτητα κ την δικαιοσυνη που θα κρατησει σε βαθος χρονου...Ειναι σαν να μιλαμε για θαυμα! αλλα να σου πω κατι πιστευω στα θαυματα ακομα κι αν ειναι σπανια.....
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
13-07-2008, 04:24 PM #69
Μιλάς μόνο για τον εαυτό σου, ή εκφράζεις και τους υπόλοιπους; Όχι τίποτε άλλο, για΄τι δεν έχει περάσει πολύ ώρα που μου ζητήθηκε να αυτοπροσδιοριστώ, και μάλιστα ως "άθεη". Ή μήπως αυτό κατά την αντικειμενική σου γνώμη δεν αποτελεί ταμπέλα;
Δεύτερον, τόσο εσύ όσο και οι υπόλοιποι θεωρείς πως εκφράζεις πιο ήπια τις απόψεις σου; Ή μήπως δεν έχεις συναίσθηση της βαρύτητας των όσων δηλώνεις; Ή έστω, μιλάς με τόσο στόμφο ως προς την υποτιθέμενη πνευματικότητα και ανωτερότητα των πεποιθήσεών σου, λέγοντας "απλώς ήρθες για να ζήσεις και να πεθάνεις" με αρκούντως απαξιωτικό ύφος; Για να μην πιάσω τώρα μία μία τις διάφορες ατάκες...
Και δεν θέλω να κάνω τους άλλους - εδώ μέσα τουλάχιστον - να ασπαστούν την άποψή μου. Ποσώς με ενδιαφέρει. Εσύ όμως γιατί θεωρείς πως έχεις δίκιο και σε ενοχλεί το γεγονός πως πιστεύω κι εγώ ότι έχω δίκιο;
Καλή συνέχεια και σε σένα.Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
¶ντε γεια σας.
-
13-07-2008, 04:26 PM #70
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.