- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 206
Thread: Ο 2ος οίκος
-
06-04-2008, 09:04 PM #61
-
06-04-2008, 10:36 PM #62
Re: Ο 2ος οίκος
Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!:bigsmile:
Όσον αφορα το θέμα τισ συναισθηματικήs ασφάλειαs έπεσεs μέσα, όμωs σε πληροφορώ οτι οι σπουδέs μου δεν έχουν καμοία σχέση με οικονομικά κι ούτε ποτέ μου πέρασε απ το μυαλό:blink::blink:
Σ αυτό βέβαια συμβάλουν σαφώs κι άλλοι πολλοί παράγοντεs....:unsure:
Λέs όμωs να έχω ταλέντο και να μην το χω ανακαλύψει????
Τώρα, το φεγγαράκι σ'αυτό το σπιτάκι θα μπορούσε να δείχνει ίσωs οτι τα οικονομικά μου εξαρτώνται απο την συναιαθηματική μου διάθεση??οτι απο money τίποτιs...?
Συγνώμη αν κούρασα, ψάχνω μια καταλάβω......:embarrest
-
06-04-2008, 11:37 PM #63
Hello ryssa!!!
O Aιγόκερος εχει την ταση να βαζει μακροπροθεσμους, ρεαλιστικούς στοχους και να κρατάει καρφωμένο το βλεμμα του εκει, μεχρι να τους επιτύχει.Αυτό πιστεύω εγω οτι κανεις με το θεμα των σπουδων σου ή αυτό πρεπει να κανεις, για να έχεις τα επιθυμητα αποτέλεσματα.Η καρπωση των κοπων σου, απλά μπορει να καθυστερήσει,αλλα οταν ερθει θα ειναι εχει πιο γερες βασεις.Ο Διας στον Αιγοκερω σε κανει πολυ επιμονη και εργατικη(και για σπουδες και στον επαγγελματικό χωρο).
Ωραιο επαγγελμα για σενα, όπως το βλέπω όλον αυτον τον συνδιασμό,ειναι αυτο της ξεναγού.Και ταξιδάκια,και γνωριμια με αλλα προσωπα και νοοτροπίες, και performing, και χρηση ξενων γλωσσών ειναι ολα τασεις Δια και 9ου,και μπορουν να σου αποφέρουν κέρδη(2ος).
Ο Καρκίνος φημίζεται για το επιχειρηματικό του δαιμόνιο.Και αυτό στο λεω,για να συσχετίσεις τον Καρκίνο με την Σελήνη.Θεωρω οτι ειναι καλά τοποθετημένη ως προς αυτό.Την Σελήνη, ασταθεια την χαρακτηρίζει στα αισθήματα,όχι στα οικονομικα.Γι' αυτο λεμε "εισαι με τις φασεις σου"-κυκλοθυμία.
-
07-04-2008, 12:03 AM #64
Σ΄ευχαριστω black moon!!!!
αρχίζω να καταλαβαίνω κάπωs τουs συνδυασμούs που πρέπει να γίνονται...!!!
Μια σημειώσει μόνο : ο Δίαs είναι στο λιονταράκι στον 9ο και όχι στον αιγόκερο.Το φεγγαράκι
είναι μόνο στον αιγοκερο....
ίσωs να μην το διατύπωσα καλά πριν......
Thanks anyway!
-
07-04-2008, 12:18 AM #65
Eσυ καλα τα ειπες!Εγω δεν ξερω γιατι ειπα αναποδα τα ζώδια...:unsure:Τους οικους τους ειπα τουλαχιστον σωστα!
-
07-04-2008, 12:28 AM #66
Μικρό το κακό....!!!!!
-
07-04-2008, 04:26 PM #67
Λοιπον στον 8ο εχω την Αφροδιτη ( ο 8ος οικος μου βρισκεται στον λεοντα ) εκτος αυτου μου βγαζει οτι στον 8ο ειναι και ο Αρης και ο Ερμης ( αλλα αυτοι βρισκονται μεν στον 8ο , αλλα στην παρθενο ) ... Κυβερνητης του 8ου ειναι ο ηλιος , ο οποιος Ηλιος βρισκεται πανω στο ζωδιο μου - στην παρθενο .. στον 9ο οικο μου !!! Ο Πλουτωνας δε ..... βρισκεται στον 10το οικο μου στον σκορπιο. Ο Πλουτωνας κανει μια συνοδο με το MC , επισης κανει ενα τετραγωνο με τον Δια .. , ενα εξαγωνο με τον Αρη , ενα εξαγωνο με τον Ποσειδωνα και τελος ενα ημιτετραγωνο με τον ASC - τοξοτης .. !! Αυτα ... Αν βγαζεις ακρη ... σε σχεση με τον 2ο οικο που λεγαμε ( αυτο εννοω ) :nuts::nuts: [ κατι ακομη :embarrest .... ο 8ος δεν ειναι η σεξουαλικοτητα ? γιατι το κοιταμε ? ]
-
07-04-2008, 07:22 PM #68
Λοιπόν athinoula85!Θα πάς να ψαξεις στα forums μονη σου, και να μάθεις πολύυυυυυυυυυυυυυυ καλα όλες τις συνοπτικες ερμεινίες των οίκων......για αρχή!Γιατι εδω εμεις μαλώνουμε:toung:.Αλλα αντε σου κοπαρα τον 8ο.
8ος οίκος - Κληρονομικά, θάνατος
Εδώ υπάρχει ό,τι λαμβάνουμε από τους άλλους σαν στήριξη, είτε σε υλικό επίπεδο (κεφάλαια, κληρονομιές), είτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Ακόμη η λίμπιντο, οι χρόνιες παθήσεις (επέρχεται ο παράγοντας του κυττάρου), οι ασφάλειες, οι φόροι, το σεξ σαν πράξη, ο θάνατος, η αναγέννηση, ο αποκρυφισμός, τα έσοδα του συντρόφου μας.
Αν μαθεις τις ερμηνείες των πλανητων,και των οίκων,καπως ετσι θα τα συνδιάζεις!Καλή επιτυχία!:bigsmile:
-
07-04-2008, 09:24 PM #69
Καλη μου δεν ειπα οτι τα ξερω ολα ... ελεος !!! Εξαλλου ειμαι σε πρωταρχικο σταδιο :embarrest Σορυ που δεν συμπεριελαβα ολοκληρη την ερμηνεια του 8ου .. Εχεις δικιο !!! Απλα εγω κρατησα το οτι ο 8ος ειναι η σεξουαλικοτητα ( κατι που ανεφερες και συ - το σεξ σαν πραξη , το παθος ) Οφειλω να πω οτι δεν ειναι μονο αυτο και εχεις δικιο καλη μου black moon !!! Το βιαστικο συμπερασμα ειναι και αναληθες - που καταλαβα οτι μονο ο 2ος οικος δειχνει οτι αφορα τα χρηματα κ.τ.λ. με βαση το αρθρο που παραθετεται στην αρχη του forum . Διαβαζω αρκετα στα forums και προσπαθω να βγαλω μια ακρη - φυσικα κατανοω οτι θελει πολυ κοπο και πανω απο ολα πολυ μελετη !!! Σ ευχαριστω οπως και να χει που ασχοληθηκες .:bigsmile: Αθηνα
-
07-04-2008, 11:42 PM #70
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.