- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 81
Thread: Συζήτηση για τον Κρόνο
-
09-05-2007, 01:08 AM #61
Re: Συζήτηση για τον Κρόνο
Σ΄ εμενα που εχω τον γενεθλιο κρονο στον πρωτο οικο στις 10 των ιχθυων και σεληνη στις 20 των ιχθυων και στις 17 της παρθενου εχω ουρανο και πλουτωνα στον εβδομο οικο τι θα περιμενω να συμβει;Ειμαι ζυγος με ωροσκ. 9 υδροχοου.:amazed: :amazed: :sad2:
-
10-05-2007, 01:23 PM #62
Παιδιά,
εγώ πάλι με ημερομηνία γέννησης 6/6/1977 και 13.45 μ.μ. Αθήνα και με Κρόνο στον Λέοντα όταν την περίοδο 2000-2001 ήταν στους Διδύμος κατατροπώθηκα. Ναυάγησαν όλα μου τα σχέδια (και πιστέψτε με, ήταν πολύ ρεαλιστικά), η αισθηματική μου ζωή, κόντεψα να πάθω κατάθλιψη και άλλα ευχάριστα, επέζησα βέβαια, ακόμη και σήμερα όμως την καταστροφή στα επαγγελματικά δεν έχω κατορθώσει να την κατανοήσω. Και τώρα μετά από μελέτη του ωροσκοπίου μου (με τις σχετικές γνώσεις που έχω) νομίζω ότι έχει στρογγυλοκάτσει ο κύριος Κρόνος απέναντι από τη Σελήνη μου (λογικά ανάδρομα πρέπει να κινείται) και μόλις πάω να σηκωθώ τρώω κι από μια φάπα. Το χειρότερο δε είναι ότι με έχει χτυπήσει(λέμε τώρα, αν φταίει αυτός) στον τομέα υγεία. Και μετά περνάει και στην παρθένο, δηλαδή στον ωροσκόπο μου. Έλεος πια! Τόσο πολύ με συμπαθεί; Ας πάει και πουθενά αλλού. Μάνια
-
06-07-2007, 10:51 PM #63
Τώρα μόλις ανακάλυψα τη συζήτηση για τον Κρόνο και, αναρωτιέμαι...έχω ( σύμφωνα με ένα χάρτη που βρήκα σε site ) τον Κρόνο στον Καρκίνο στον 7ο οίκο και λέει ότι είναι στάσιμος ( σωστά δε μεταφράζω το stationary(R); ). Τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει αυτό για μένα; ρωτώ γιατί κάτι έχω υπόψη μου και δεν είναι καλό...ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ξέρει!!
-
06-07-2007, 11:32 PM #64
Ο Κρόνος σε διέλευση φέρνει κάποιες δυσκολίες, τα αποτελέσματα όμως στο πέρας της διέλευσης έχουν να κάνουν με την ωριμότητα της δράσης του ατόμου κατά τη διάρκεια της διέλευσης.
Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, όταν κάνει σκληρές όψεις με προσωπικούς πλανήτες στο γενέθλιο και η αίσθηση της δοκιμασίας τείνει να γίνει συνεχής στο άτομο.
-
07-07-2007, 03:02 AM #65
Αχχχχχχχχχχχχ....Κρονος ειναι αυτος!Παντος γνωριζω οτι οταν ειναι στο ζωδιο κυριαρχιας και εξαρση του παυει να ειναι τοσο κακος!Λειτουργει ευεργετικα!!!μΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ αν ξερει να μου πει που ηταν ο Κρονος το 2005?
-
07-07-2007, 12:28 PM #66
-
07-07-2007, 01:45 PM #67
Ευχαριστω!Καθολου τυχαιο που εκεινη την περιοδο της ζωης μου..κατερευσαν τα πραγματα και επεσα σε καταθλιψη εχοντας ωροσκοπο λεοντα!
-
07-07-2007, 02:00 PM #68
Λογικά από τον Σεπτέμβρη του 2005, πρέπει να έγιναν κάποιες αλλαγές.:unsure:
-
07-07-2007, 06:14 PM #69
Καλησπέρα σε όλους και όλες,
Είναι Παρθένος με ωροσκόπο Δίδυμο που σημαίνει οτι ο Κρόνος θα με ¨χτυπήσει¨ και απο τις δυό πλευρές.
Τι να σας πω! Όσο οι μέρες πλησιάζουν στο να μπεί ο Κρόνος στο ζώδιό μου τόσο καλύτερα μου πάνε τα πράγματα.
Προσοχή! Το πρέπει μου έχει γίνει βίωμα! Τα προηγούμενα χρόνια έφαγα κάτι χαστούκια και τώρα μάλλον ήρθε η ώρα της ανταμοιβής!
-
07-07-2007, 07:50 PM #70
Σε καμια περιπτωση δεν ειναι αυτη λογικη:blink:...ελπιζω να μην σου τσακιζω τα φτερα αλλα οταν ο προοδευμενος Κρονος κανει συνοδο με τον Ηλιο σου θα παθεις περιοριστικο κοκομπλοκο....μολις φυγει σου δινει τα ρεστα απο ολα τα δεινα που περασες και αντιστοιχα σε στηνει στον τοιχο αν ειχες κανει πατατες!Οταν ερχεται διαλυονται σχεσεις που δεν εχουν θεμελια!Δεν ειναι τυχαιο που τα περισσοτερα ζευγαρια μαθαινουν για παραστρατηματα του αλλου οταν κανει διευλεση ο Κρονος....διαλυονται πολλες σχεσεις....!Α και κατι θετικο που εμαθα φιλες και φιλοι για τον Κρονο ειναι περα απο τα προβληματα που δημιουργει...μας αδυνατιζει:toung:Δεν ξερω αυτο με κανει να τον συμπαθω αποτομα:nuts:Οσο για τον Σεπτεμβρη του 2005 Κia τοτε εγινε το μπαμ αλλα γενικα ηταν δυσκολη χρονια απο τοτε αρχιζαν να γινονται αλλαγες(κακες:notrust:!)
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.