- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 182
Thread: Ψευδωνυμα ή nick name
-
11-08-2006, 10:46 PM #61
Re: Ψευδωνυμα ή nick name
Εγώ διάλεξα τις πρώτες συλλαβές από το δικό μου παρατσούκλι (Μαφία) και από τα παρατσούκλια 2 πολύ καλών μου φίλων (Πάπαινα, Αλβανός)
Από τα ψευδώνυμα που μου έκαναν εντύπωση ήταν το Sol_Luna (λατρεύω τα ισπανικά, προσπαθώ κι εγώ να μάθω μόνη μου, αλλά τη διάλεκτο της Αργεντινής που θυμίζει ιταλικά, τα οποία επίσης λατρεύω :bigsmile: ) και τα magicadespell και lucritia, τις οποίες λατρεύω.. Έχω μια έφεση στους κακούς. :toung:
-
12-08-2006, 03:43 AM #62
Από κάτι παραμύθια που διάβαζα μικρή.Ήταν μια νεράϊδα με ανοιχτόχρωμο δέρμα και μακριά μαύρα μαλλιά που αγαπούσε πολύ την μουσική και την λέγανε Λευκή.Προτίμησα αυτό παρά τα παρατσούκλια τύπου "Χάρος " και "κάργια" που μου έχουν κολλήσει διάφοροι κατά καιρούς:toung:
Τα ψευδώνυμα που έχω ξεχωρίσει είναι "ΛΙΛΙΘ" και retrograde.Επίσης μου αρέσει astral dreamer,magicadespell και μερικά ακόμα που ξεχνάω.
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
29-10-2006, 01:26 AM #63
εμένα ήταν έμπνευση της στιγμής...από δύο φίλες μου που βρίσκονταν σπίτι μου νωρίτερα. Εκανα τα ονοματα τους στα λατινικά και τα ένωσα με τέτοιο τρόπο και βγήκε το δικό μου ψευδόνυμο....Μου άρεσε ηχητικά....Τις πέσανε τα μαλλιά όταν το άκουσαν...και ξεκαρδίστηκαν στο γέλιο!
-
06-11-2006, 08:34 PM #64
Με ακολουθεί απο το Γυμνάσιο. Βγαίνει απο τα αρχικά μου:nuts:
-
08-11-2006, 05:12 PM #65
Πως μπορείς να κρίνεις (απλά βλέποντας το) τι σημαίνει το ψευδώνυμο για τον καθένα? Πιστέυω ότι σχεδόν όλα κάτι σημαίνουν για τον καθένα απο εμάς. Το ninja για παράδειγμα σημαίνει τα πάντα για μένα. Είναι τα αρχικά απο το όνομα του άντρα μου, το δικό μου και των παιδιών μου. Βλέποντας το όμως εσύ τι μπορείς να καταλάβεις?
-
08-11-2006, 05:20 PM #66
-
13-11-2006, 04:18 PM #67
το δικο μου το εβγαλα μονη μου γιατι εχω λιγα παραπανω κιλα αλλα επειδη ειμαι ψηλη δεν μπορεις να με πεις ουτε κανονικη ουτε χοντρη ουτε ζουμερη αλλα παχουλοδροσατη!!!
-
20-11-2006, 05:14 PM #68
Παχουλοδροσατη ....προτεινω αν αδυνατισεις να το κανεις....
Dorna ...δεν πινς νερο...πινς βιλουδου...:bigsmile:
-
05-02-2007, 04:49 PM #69
emena mou to bgalan apo pitsirika kati filoi mou apo mia parea kai pisteuw oti mou paei apisteuta osa xronia kai an perasan... eimai adiorthoti palaviara !!!
-
05-02-2007, 04:51 PM #70
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.