s
Ερωτισμός - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7
Results 61 to 66 of 66

Re: Ερωτισμός

Quote Originally Posted by melit View Post
    Ας γράψω κι εγώ!
    Με τα λίγα που ξέρω, έντονο ερωτισμό, με την έννοια του μαγνητισμού, έχω δει κατα κόρον σε "Σκορπίσια" άτομα και δεν εννοώ απαραίτητα Σκορπιοί μόνο ως προς τον Ήλιο. Με πάνω από 2 προσωπικούς πλανήτες σ΄αυτό το ζώδιο νομίζω το ζώδιο, νομίζω το άτομο γίνεται τούρμπο! Επίσης, από προσωπική εμπειρία να πω για την έντονη επιρροή του ωροσκόπου (Σκορπιός πάλι) ειδικά όταν είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα!! Verneigung
    Γενικά, ο Σκορπιός σ' αυτά τα θέματα, παλιά του τέχνη κόσκινο!!

Θα συμφωνήσω μ' αυτό αλλά τι γίνεται όταν η σύνοδος αυτή γίνεται σ' ένα μετριοπαθές ζώδιο π.χ. Παρθένος??
    συμφωνω απολυτα μαζι σου!εχουν οι ατοιμοι αυτο βλεμμα που τρυπαει κοκαλο.προσωπικα αμα με καρφωσουν χανω τη γη κατω απο τα ποδια μου.

εγω που εχω ερμη,αρη,ουρανο.ποσειδωνα κ β.δεσμο στον αιγοκερο στον 8ο οικο;μπορει να σημαινει κατι αυτο;μπορω να χαρω η μπααααα;;;;;

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by julius View Post
    εγω που εχω ερμη,αρη,ουρανο.ποσειδωνα κ β.δεσμο στον αιγοκερο στον 8ο οικο;μπορει να σημαινει κατι αυτο;μπορω να χαρω η μπααααα;;;;;
    :bigsmile:Καλησπέρα!!!1:bigsmile: Μήπως θα έπρεπε να δείς και όψεις σε όλα αυτά???:weird:
    Εντάξει στον 8ο οίκο σαν να μπορούν να φέρουν μια "εγκράτεια" ίσως και καθυστέρηση σε πράγματα που αφορούν το συναισθημα αλλα δεν είναι μόνον αυτός ο δείκτης του ερωτισμού ενός ανθρώπου είναι και πολλα΄αλλα πραγματα.....:embarrest
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Quote Originally Posted by παλίρροια View Post
    :bigsmile:Καλησπέρα!!!1:bigsmile: Μήπως θα έπρεπε να δείς και όψεις σε όλα αυτά???:weird:
    Εντάξει στον 8ο οίκο σαν να μπορούν να φέρουν μια "εγκράτεια" ίσως και καθυστέρηση σε πράγματα που αφορούν το συναισθημα αλλα δεν είναι μόνον αυτός ο δείκτης του ερωτισμού ενός ανθρώπου είναι και πολλα΄αλλα πραγματα.....:embarrest

οψεις ε;;χμμμ.....μαλλον εχεις δικιο,συγγνωμη αλλα ειμαι ψιλο ασχετη!!:bigsmile:
    ο ερμης μου ειναι σε αντιθεση με τη σεληνη,σε συνοδο με αρη,ουρανο,ποσειδωνα κ β.δεσμο,τριγωνο με δια κ αντιθεση με ν.δεσμο,ο αρης μου σε αντιθεση με σεληνη κ χιαστι με ωροσκοπο,ο ουρανος μου αντιθεση με σεληνη,τριγωνο με δια κ συνοδο με ποσειδωνα,ο ποσειδωνας μου τριγωνο με δια, κ ο β. δεσμος μου αντιθεση με σεληνη κ ν.δεσμο κ χιαστι με ωροσκοπο

Όνομα:
    Άννα

οψεις ε;;χμμμ.....μαλλον εχεις δικιο,συγγνωμη αλλα ειμαι ψιλο ασχετη!!:bigsmile:
    ο ερμης μου ειναι σε αντιθεση με τη σεληνη,σε συνοδο με αρη,ουρανο,ποσειδωνα κ β.δεσμο,τριγωνο με δια κ αντιθεση με ν.δεσμο,ο αρης μου σε αντιθεση με σεληνη κ χιαστι με ωροσκοπο,ο ουρανος μου αντιθεση με σεληνη,τριγωνο με δια κ συνοδο με ποσειδωνα,ο ποσειδωνας μου τριγωνο με δια, κ ο β. δεσμος μου αντιθεση με σεληνη κ ν.δεσμο κ χιαστι με ωροσκοπο
    Μην νομίζεις και εγώ άσχετη είμαι....:toung: Ισως οχι τόσο όσο εσύ.....αλλά άσχετη!!!!:bigsmile:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Αν δεν έχεις ρίξει μια ματιά στο υπολογιστικό πρόγραμμα του σάιτ http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php, ρίξε. Έχει και πολύ καλή ανάλυση γενέθλιου χάρτη. Θα σε βοηθήσει αρκετά...
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 7 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)