s
Γάμος and the city... - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 17 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 61 to 70 of 168
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Γάμος and the city...

... δε φτάνει που θα τους πάω και ταξίδι... πότε ξανά θαχαν ευκαιρία να μαζέψουν τουλίπες;;;;; :nuts:

Η λύση της Κυριακής είναι δελεαστική....

Βέβαια... υπάρχει και η άλλη λύση... γραφεία συνοικεσίων John John Pappas και ΣΙΑ ΑΕ :nuts: Αφού το θελουν τοοοοοσο πολύ, να μην τους χαλάσουμε το χατίρι...

Quote Originally Posted by panther View Post
    Εγώ τα σημειώνω αυτά που λες, κοίτα μη μας λές άλλα σε 5 μήνες:toung:
    Πληροφοριακά... έχω ήδη ένα διαζύγιο γι'αυτό και σε 5 χρόνια τα ίδια θα λέω!!! Πάντως το θέμα έχει απήχηση έτσι??? ¶ρα δεν είναι μόνο δικό μου πρόβλημα...:noworry: :noworry: :noworry:

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Τότε μήπως το κόλπο των "αναλογιών"? Κανένας δεν είναι αρκετά καλός για μένα!!:suspiciou Όχι στο στυλ ο ένας μου ξυνίζει και ο άλλος μου βρωμάει, αλλά ορθά κοφτά, "μέχρι τώρα κανείς δεν πληρεί τις προυποθέσεις", ώστε να δεσμευτώ με γάμο.:toung:
    Και λίγη σάλτσα για το πόσο ξεχωριστό άτομο είσαι και ότι οι άντρες σήμερα είναι "κάπως", βοηθάει. Τους βάζεις να το ξανασκεφτούν.:suspiciou
    Βέβαια υπάρχει πάντα και η δικαιολογία της καριέρας, που τελικά δεν είναι και τόσο δικαιολογία.:bigsmile:
    Αυτό μου κάνει!!! Και επειδή έχω πάρει μαστερ στις σάλτσες, πιστεύω ότι θα τα καταφέρω:toung:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Μαρία

Όντως το πρόβλημα είναι υπαρκτό και το βιώνουν ως επί το πλείστον οι γυναίκες. Φίλοι-άντρες που έχω όχι μόνο δεν έχουν τέτοιο άγχος, το αντίθετο θα έλεγα! Βέβαια, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις,αλλά στην πλειονότητα των περιπτώσεων, ο άντρας πρέπει να σπουδάσει, να πάει φαντάρος, να βρει καλή και σταθερή δουλειά, να ζήσει τη ζωή του και όοοοοοοοοταν αποφασίσει να φτιάξει φωλιά, ψάχνει για τη μία και μοναδική, -"κοπέλα" αν γίνεται θα'ταν το ιδανικό- που θα πληροί τις αναγκαίες προϋποθέσεις...

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Όντως το πρόβλημα είναι υπαρκτό και το βιώνουν ως επί το πλείστον οι γυναίκες. Φίλοι-άντρες που έχω όχι μόνο δεν έχουν τέτοιο άγχος, το αντίθετο θα έλεγα! Βέβαια, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις,αλλά στην πλειονότητα των περιπτώσεων, ο άντρας πρέπει να σπουδάσει, να πάει φαντάρος, να βρει καλή και σταθερή δουλειά, να ζήσει τη ζωή του και όοοοοοοοοταν αποφασίσει να φτιάξει φωλιά, ψάχνει για τη μία και μοναδική, -"κοπέλα" αν γίνεται θα'ταν το ιδανικό- που θα πληροί τις αναγκαίες προϋποθέσεις...
    και εάν την βρει ... σφύριξε μου κλέφτικα. Να έτσι...:σφύριγμα:σφύριγμα:bana na:banana
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Δεν τους φτάνει δηλαδή που η αναλογία ανδρών-γυναικών είναι στο 1-3 τελικα, θέλουν ντε και καλά να την μεγενθύνουν. Γιατί αν μία πάρει έναν, οι υπόλοιπες πού θα πάνε???? Έτσι που πάνε ο κάθε άντρας θα ταξιδεύει με το χαρέμι του. Και ξέρω πολλους που θα τους συνέφερε

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Οχι καλε!! Διαφορετικες προτασεις ηταν. 1, 2, 3....:bigsmile: :bigsmile:
    Η ξενιτεμενη η χωρισμενη!! [τουλαχιστον στην δευτερη θα εχει γινει ο γαμος, αρα θα τους εχει φυγει το μαραζι.... και θα τους εχει ερθει κεραμιδα στο κεφαλι!:weird: :nuts:

Το ξέρω ότι ήταν διαφορετικές προτάσεις..... απλά για να το κάνω λίιιιιιιιιιιγο ...τὀοοοοοοοοοοοσο δα πιο υπερβολικό τα ένωσα όλα μαζί!

Για το δεύτερο όμως, για φαντάσου να ζεις σε καμια επαρχία... και παντρεμένη και χωρισμένη;;; Όλο το φταίξιμο στη γυναίκα θα το ρίξουν ...γιατί ο άνδρας δε φταίει ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ :nuts: Και δεν πρόκειται να δεχτούν κιόλας τον λόγο χωρισμού και δεν πρόκειται να δεις άσπρη μέρα από τα λόγια και γενικά το κουτσομπολιό που έχει να πέσει! Δεν σου λέω πωςς θα σε κοιτούν! Ούτε πως θα σε πλησιάζουν. Θα ακούν χωρισμένη και θα νομίζουν οτι έχεις καμια κολλητικη ασθένεια.
    Δεν είμαι υπερβολική...συμβαίνουν αυτά ακόμη και σήμερα! :nuts: εν έτει 2006 :nuts:

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by kia View Post
    Το ξέρω ότι ήταν διαφορετικές προτάσεις..... απλά για να το κάνω λίιιιιιιιιιιγο ...τὀοοοοοοοοοοοσο δα πιο υπερβολικό τα ένωσα όλα μαζί!

Για το δεύτερο όμως, για φαντάσου να ζεις σε καμια επαρχία... και παντρεμένη και χωρισμένη;;; Όλο το φταίξιμο στη γυναίκα θα το ρίξουν ...γιατί ο άνδρας δε φταίει ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ :nuts: Και δεν πρόκειται να δεχτούν κιόλας τον λόγο χωρισμού και δεν πρόκειται να δεις άσπρη μέρα από τα λόγια και το γενικά το κουτσομπολιό που έχει να πέσει! Δεν σου λέω πωςς θα σε κοιτούν! Ούτε πως θα σε πλησιάζουν. Θα ακούν χωρισμένη και θα νομίζουν οτι έχεις καμια κολλητικη ασθένεια.
    Δεν είμαι υπερβολική...συμβαίνουν αυτά ακόμη και σήμερα! :nuts: εν έτη 2006 :nuts:

Το ξερω απο πρωτο χερι! Και δεν ζω στην επαρχια, αλλα στην Αθηνα, σε περιοχη οπου ολοι σχεδον οι γειτονες με ξερουν απο παιδι, συν τους συγγενεις εξ αιματος και εξ αγχιστειας που μενουν σε ακτινα 100 μετρων απο το σπιτι μου...
    Το δε γελοιωδεστερο ολο ειναι το βλεμμα του οικτου απο κατι γειτονισσες, που με το ζορι δεν χαμογελανε χαιρεκακα!:nuts: :nuts:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Το δε γελοιωδεστερο ολο ειναι το βλεμμα του οικτου απο κατι γειτονισσες, που με το ζορι δεν χαμογελανε χαιρεκακα!:nuts: :nuts:
    Εδώ είμαστε! Καταλαβαινόμαστε απόλυτα εμείς οι γυναίκες τελικά! :bigsmile:

Μα και να νιώθεις εσύ μια χαρά που δεν είσαι παντρεμένη (και δεν το επιδιώκεις και άμεσα) ή να είσαι χωρισμένη και να νιώθεις μια χαρά με τον εαυτό σου, θα έρθουν οι άλλοι και θα σου χαλάσουν την όλη ψυχολογία σου! Μπας και δεν είμαστε άνθρωποι και κοιτούν με αυτόν το τρόπο;;;;
    Μήπως τελικά να ξανασκεφτούμε να μας δώσουν ένα και δυο και τρία χέρια βοηθείας;;;; :weird:

φτου φτου μακριά μας :nuts:

Εμένα πάντως όταν μου μίλησε τελευταίως η μητέρα μου για "αποκατάσταση" , της επισήμανα πως δεν έχω εντοπίσει πάνω μου κάποια βλάβη που χρειάζεται να αποκατασταθεί... Μήπως έχει εντοπίσει εκείνη κάποια και δεν το ξέρω;

Page 7 of 17 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)