- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 145
-
06-06-2007, 11:15 AM #61
Re: Αφροδίτη και Σελήνη: Πως προσεγγίζουμε στον έρωτα
Αφροδίτη στο σκορπιό και σελήνη στον ταύρο. Παλεύω με την κτητικότητα. Προσπαθώ να μην το δείξω στον εκάστοτε σύντροφο μου ούτε στο ελάχιστο γιατί δεν μπορώ τη δική του κτητικότητα (την οποία δεν αποφεύγω). Τελικά δεν ξέρω αν κάνω καλά ή όχι. Ισως αν εγώ δείξω λίγο περισσότερο κτητική ίσως εκείνος να κάνει πίσω. Τί λέτε?
-
07-06-2007, 04:18 PM #62
Νομίζω αγαπητή elenikol, ότι γνωρίζοντας τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου όσο περνάει ο καιρός, καταλαβαίνεις όλο και περισσότερο τα "θέλω" του, τις αντοχές του και γενικότερα τα όρια του.. Το να βγάζεις κτητικότητα στην εκάστοτε σχέση σου τις περισσότερες φορές υποδηλώνει ανασφάλεια. Κανείς δεν ανήκει σε κανένα, μην το ξεχνάς. Ο άλλος θέλει να είναι μαζί σου, δεν του το επιβάλλεις! (Τα ίδια ισχύουν και για σένα που όπως λες δεν την αποφεύγεις από τους άλλους).
Ωστόσο θεωρώ ότι καλά κάνεις και αναγνωρίζεις την κτητικότητα ως λάθος στάση και νομίζω ότι όσο θα περνάνε τα χρόνια και θα συλλέγεις εμπειρίες, κάποια στιγμή θα την ελαχιστοποιήσεις, οπότε και δεν θα σε απασχολεί!
-
07-06-2007, 04:25 PM #63
Το θέμα μου είναι ότι απλώς την αισθάνομαι. Δεν την εκφράζω.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται η εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για το σύντροφο μου και τα αποτελέσματα τα ανέφερα πιο πάνω.
Και η ερώτηση μου είναι μήπως πρέπει να τη βγάλω ώστε να θεωρηθεί ως εκδήλωση ενδιαφέροντος??
-
07-06-2007, 04:38 PM #64
Μα υπάρχουν και άλλοι (πιο κομψοί) τρόποι να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Το να εκδηλώσεις κτητικότητα, τουλάχιστον όπως αντιλαμβάνομαι εγώ την έννοιά της, δεν νομίζω ότι δείχνει ενδιαφέρον.. το πλέον σίγουρο αποτέλεσμα είναι να "πνίξεις" τον άλλο και να εξαφανιστεί πριν καλά καλά το καταλάβεις!
-
07-06-2007, 04:39 PM #65
Αγαπητά μέλη,
θα σας παρακαλέσω να μην προσωποιήσετε άλλο το θέμα του άρθρου.
Φιλικά:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
07-06-2007, 04:52 PM #66
-
23-07-2007, 07:29 PM #67
Re: Αφροδίτη και Σελήνη: Πώς προσεγγίζουμε στον έρωτα
Και καλά να νοιώθεις κτητικά για κάποιον κάποια στιγμή μπορεί να βρείς κάποιον που να νοιώθει το ίδιο.Εγώ που είμαι Ζυγός, έχω Σελήνη στον Αιγόκερω και Αφροδίτη στο Σκορπιό?Δεν το ανοίγω το ρημάδι το στόμα μου ούτε με ατομική βόμβα!¶σε μια χαρά είσαι!
-
25-07-2007, 05:08 AM #68
-
03-09-2007, 12:28 PM #69
-
03-09-2007, 03:08 PM #70
Re: Αφροδίτη και Σελήνη: Πώς προσεγγίζουμε στον έρωτα
Axxxxx Eρωτας...... Η Αφροδίτη μου στον Σκορπιό και η Σελήνη μου στον Αιγώκερο......αχχχχχχχ Νομίζω ότι ο έρωτας είναι η "μπαταρία" της ζωής!!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.