- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 82
Thread: Διελεύσεις Άρη
-
11-03-2012, 02:58 PM #61
-
11-03-2012, 03:51 PM #62
-
11-03-2012, 05:55 PM #63
Re: Διελεύσεις Άρη
Χρυσάνθη έχεις δίκιο να λες ότι από έναν πλανήτη και μόνο ή τις όψεις του δεν θα πρέπει να παίρνουμε τόσο σημαντικές αποφάσεις. Επειδή όμως έχουν δει πολλά τα μάτια μας κι επειδή εγω προσωπικά δεν είμαι της άποψης "πως υπάρχουν έγκυρες προβλέψεις", με ανάδρομο Άρη στην Παρθένο δεν έμπαινα να κάνω χειρούργείο όπως δεν μπήκα δηλαδή κι ας μην είναι στον 8ο μου αυτή την εποχή. Εκκρεμεί ένα χειρουργείο στην σπονδυλική μου στήλη κι απέρριψα την ιδέα χωρίς 2η σκέψη για όλη αυτή την περίοδο.
Αντίθετα για τον Κρόνο που αναφέρεις έχω να καταθέσω τα "καλύτερα". Η 2η μου γέννα δεν ήταν ένα απλό χειρουργείο γέννας ήταν πολλά περισότερα αφού έπρεπε να "ξεφορτωθώ" κάποια γυναικολογικά προβλήματα που είχα. Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια και παιδί και θεραπεία. Γέννησα όταν ο Κρόνος ήταν στον Λέοντα στον 2ο μου και σε Ταυ τετράγωνο με την γενέθλια Αφροδίτη από τον 8ο και τον γενέθλιο Κρόνο από τον 11ο. Επίσης με τους δεσμούς της Σελήνης αφού δίπλα στην Αφροδίτη μου βρίσκεται ο Βόρειος δεσμός. Το Ταυ φυσικά ενεργοποιούσε τα γενέθλια τετράγωνα Κρόνου/Αφροδίτης/ δεσμών. Όπου το δεις αυτό σιγά μην προτρέψεις κάποιον να πάει να χειρουργηθεί. Δεν είχα επιλογή του πότε θα κάνω το χειρουργείο εφ' όσον θα γινόταν παράλληλα με τη γέννα για να μην μπαίνω δυο φορές χειρουργείο. Ο Θεός και το παιδί μου αποφάσισαν πότε θα χειρουργηθώ, το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά κι ένα ωριαίο σε σχέση με τον γιατρό που είχα επιλέξει .
Η γέννα πήγε μια χαρά με κάποια καθυστέρηση, 8 ώρες είχε διάρκεια γιατί το παιδί ήταν 4.5 κιλά και 2 ώρες περίπου το χειρουργείο. Έτσι, άφησα πίσω μου τα γυναικολογικά προβλήματα και όλα όσα προέκυψαν στην πολλή κακή πρώτη μου γέννα κι βεβαίως απέκτησα το 2ο παιδάκι μου. Αν με ρωτήσεις (γενικά δεν έχω "καλό" 8ο οίκο, τα χειρουργεία πρέπει να τα αποφεύγω όσο περισσότερο μπορώ) κι αν φυσικά είχα την επιλογή του πότε θα μπορούσα να κάνω ένα χειρουργείο, θα σου έλεγα ότι προτιμώ να χειρουργηθώ με τον Κρόνο σε "περίεργη" θέση παρά με τον Άρη.
Λένα μου καλή επιτυχία στο παιδάκι σου
-
11-03-2012, 06:01 PM #64
Αρης και τρυφερότητα, δεν συνδυάζονται εύκολα.
Δεν ήταν απλά λίγο αιματάκι εξαγωγής, όπως ήξερα από άλλη εξαγωγή, ήταν και ελαττωματικό ράψιμμο, ήταν και σπασμένα κοκκαλάκια της κατω γνάθου, λόγω οστέωσης, (ανάδρομος Κρόνος στο 10ο) κλπ.
Τι θέμα είναι πως μου εγινε μάθημα ο Αρης στον 8ο.Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
12-03-2012, 01:17 AM #65
Ευχαριστώ κα. Ζαχαριάδου
@ taurine
!!!!!
Νομίζω πως μόλις έγινε και δικό μου...
-
12-03-2012, 09:52 AM #66
Κάθε επέμβαση έχει κάποιους κινδύνους για επιπλοκές ή κάτι να μην πάει καλά. Η εμπειρία και οι στατιστικές δείχνουν ότι με ανάδρομο Άρη υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες για επιπλοκές ή να μην υπάρξει γρήγορη ανάρρωση από την επέμβαση. Οπότε αν κάποιος έχει επιλογή ως προς την ημερομηνία της επέμβασης γιατί να μην επιλέξει ένα πιο θετικό Άρη;
Είναι αυτονόητο ότι ένας γιατρός μπορεί να κάνει καλύτερη διάγνωση από ένα αστρολόγο. Ένας γιατρός όμως, αν δεν συντρέχουν άλλοι ιατρικοί λόγοι, δεν είναι σε θέση να ξέρει ποια επέμβαση θα παρουσιάσει επιπλοκές και ποια όχι.
-
12-03-2012, 11:22 AM #67
Ευχομαι καλη επιτυχια οταν κανει το χειρουργειο το παιδακι σου Λενα μου
Καλυτερα με ορθοδρομους να διαλεξεις ημερομηνια πιστευω και εγω
αφου μπορεις να εχεις αυτη την επιλογη.
Οπως λεει και μια παροιμια ''Καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε
Και εγω περιμενω να γυρισουν ορθοδρομοι για να παω στον Οδοντιατρο
κανω υπομονη και ας φαινομαι γελοια οταν γελαω εχασα ενα δοντι
κομπλαρω ξεκομπλαρω νιωθω ασχημα αλλα στην ωρα του .
Για να εχουμε πιθανον καλυτερη ανναρωση η΄΄ μια ευκολια σε οτι αποφασισουμε να κανουμε ας εχουμε τουλαχιστον με το μερος ττους πλανητες..
Και μετα ειναι και το αλλο απο τοτε που τσατρα πατρα μαθαινω Αστρολογια
διαβαζοντας ολα τα αρθρα των αστρολογων ολοι λενε καλο ειναι να αποφευγουμε εκεινες τις μερες αν μπορουμε εξετασεις,χειρουργεια,υπογ ραφες κ.τλ με αναδρομους Αρη ΄΄η Ερμη
Με αγαπη
κουκιΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
12-03-2012, 08:01 PM #68
Κοριτσια, η δικη μου εμπειρια απο 2 εξαγωγες φρονιμιτη.
Φροντισα να μην ειναι καν ωρα αρη, οταν εκλεισα ραντεβου στον οδοντιατρο! Κυλισαν ολα ρολοι και δεν ειδα ουτε σταγονιτσα αιμα. Νομιζω οτι οποτε μας επιτρεπουν αλλοι παραγοντες, (π.χ ενα ατυχημα), καλο ειναι να λαμβανουμε υπ οψιν ολα αυτα τα στοιχεια.
-
12-03-2012, 08:27 PM #69
θα ηθελα παρακαλω καποιος να με διαφωτισει τι θα πρεπει να μελετησω παραπανω πανω σε αυτο το θεμα διοτι εχω ακριβη συνοδο transit Αρη με γενεθλιο Κρονο στον 8ο οικο της Παρθενου.Δεν σκοπευω να κανω καποια εγχειρηση αλλα σε σχεση με την υγεια εχω αποφασισει να κοψω το καπνισμα με τη βοηθεια ηλεκτρονικου τσιγαρου .Δεν σας κρυβω οτι εχω ανυσηχησει λιγο με οσα διαβασα..ειμαι και αρχαρια και δεν ειμαι σε θεση να αναλυω σε βαθος εναν χαρτη..Υπαρχει κατι που θα ,μπορουσα να κοιταξω και μελετησω ομως παραπανω για να δω πως θα εκδηλωθει αυτη η συνοδος?
-
12-03-2012, 09:20 PM #70
Τυγχάνω καπνίστρια και ξεκίνησα πέρσι το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Απέκτησα αρκετή εμπειρία με το τι πραγματικά είναι υπέρ και τι κατά του ηλεκτρονικού, το τι λένε οι ανάλογοι Ε.ΟΦ. Γερμανίας, Αγγλίας, Αμερικής, Ελλάδας, που τα καλά που οι παγίδες.
Ευχαρίστως δε, εάν και εφόσον το επιθυμείτε και εσείς στείλτε μου τα στοιχεία σας, ώστε να σας εκφράσω μία πιο συγχρονισμένη και πιο συντονισμένη άποψη περί της εκκινήσεως αυτού του εγχειρήματος!
Αν δεν θέλετε να δημοσιευτούν τα στοιχεία σας, στείλτε τα ή σε private mail, ή στο προσωπικό μου mail την διέυθυνση του οποίου θα βρείτε στην Β. σελίδα του άρθρου περί των Ιχθύων.
Καλό σας βράδυ
Φιλ - Χρ -Σπ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.