- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 162
Thread: Ζώδια και απιστία
-
23-07-2006, 10:14 AM #61
Re: Ζώδια και απιστία
Originally Posted by aries engineer
-
23-07-2006, 02:54 PM #62
Ακριβως με ελαφρα πηδηματακια στην καλυτερη περιπτωση
οσο στην χειροτερη ανταποδιδουμε με ισους ορους....
Και οχι οτι την βρισκουν οι Σκορπιοι στο να τους φτυνει το αντιθετο φυλλο οπως γραφουν καποια αρθρα απο δω μεσα και οτι τρεχουν σαν τα σκυλακια απο πισω....
Τωρα οσο αφορα για τους Κριους δεν γνωριζω γιατι δεν εχω συνταντησει γυναικα Κριο αλλα ουτε εχω κανενα φιλο Κριο
εκτος απο οσα εχω ακουσει φυσικα
-
14-08-2006, 06:53 PM #63
πολυ καλο το αρθρο. ειμαι λιονταρι αλλα στο μονο που δεν ταιριαζω απολυτα ειναι οτι θελουν παντα να ειναι στο επικεντρο της προσοχης ολων. στα υπολοιπα εχετε πεσει μεσα.
-
17-08-2006, 04:47 AM #64
Πολύ καλό άρθρο όντως! Ως Δίδυμοι πάντως ,το παραδέχομαι,τσιλιμπουρδίζ καμιά φορά.:σφύριγμα Όσο για τους Σκορπιούς,όντως καήκαμε και μάθαμε.Και για να απιστήσουν πρέπει να σ'έχουν πρώτα ξεγράψει κ για να σε ξεγράψει ένας Σκορπιός έχει πάντα πολύ καλούς λόγους.Τους θεωρώ απ'τους πιο δίκαιους και έξυπνους ανθρώπους.
-
18-09-2006, 12:41 PM #65
Πολύ σωστό το άρθρο. Και οντως σε μας τα κριαρια μας αρεσει πολυ το φλερτ αλλά συνηθως σταματαμε εκεί.
-
20-09-2006, 11:43 AM #66
Συμφωνω για Κριούς.
Θέλω πάρα πολύ να είναι έτσι για τους Ταύρους και τους Ζυγούς αλλα ακόμα το ψάχνω....ρε παιδιά πείτε έτσι είναι;
Επίσης συμφωνώ για τους Ιχθείς...
Α!!! και οι Δίδυμοι όντως τσιλιμπουρδίζουμε αλλα δεν ξέρω αν λέγεται απιστία αυτό...:embarrest :unsure:
-
03-10-2006, 04:23 PM #67
Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο. Τουλάχιστον εμένα με αντιπροσωπεύει 100%. Ακόμα και με πολλά προβλήματα οποιαδήποτε αλλαγή μου φαίνεται βουνό και προτιμώ να ανέχομαι κάποια πράγματα απο το να τα αλλάξω. Βέβαια η υπομονή έχει και όρια. Εχετε δει Ταύρο σε υαλοπωλείο????
-
03-10-2006, 04:34 PM #68
Όλο και κάποιον θα έχουμε δει......
Δες και αυτό το κείμενο με αφορμή αυτό που έγραψες Ο ¶ρης στον Ταύρο - Ταύρος σε υαλοπωλείο...
-
03-10-2006, 04:41 PM #69
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
03-10-2006, 04:49 PM #70
Αργεί, έτσι ώστε να μαζέψει, να φορτώσει για τα καλά και να κάνει σωστά τη δουλειά του!!!! Ε μην τα κάνει και μισά...ή όλα ή τίποτα!
Αν πάρει μπρος ο Ταύρος, καλό είναι να κρύψουμε όλα τα γυαλικά που υπάρχουν στα σπίτια μας, εκτός αν είναι παλιά και θέλουμε να τα αλλάξουμε, οπότε θα μας κάνει και χάρη να μας απαλλάξει από τον κόπο να τα πετάξουμε !!! :toung:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.