s
Παρόντες και παρούσες... - Page 66
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 66 of 72 FirstFirst ... 16 56 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... LastLast
Results 651 to 660 of 711

Re: Παρόντες και παρούσες...

Ο καλός Δίας μπαίνει........αλλά απο οψείς γενέθλιους?/??//?????:unsure:
    ''Αν το δείτε στο μυαλό σας θα το κρατήσετε στο χέρι σας''...........

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by genoula View Post
    Ο καλός Δίας μπαίνει........αλλά απο οψείς γενέθλιους?/??//?????:unsure:
    :bigsmile:Αν εννοείς πως έχεις βρεί όλες τις γενέθλιες όψεις του Ωροσκοπίου σου(μπράβο πάντως)
    :clapping:,και θεωρείς πως δεν είναι καλές, υπάρχει η γνωστή"διαχείρηση κρίσεων" όπου γνωρίζοντας τις προσωπικές σου αδυναμίες θα μπορέσεις να διαχειριστείς τα προβλήματα,ταυτόχρονα και τις αδυναμίες του εαυτού σου έτσι ώστε να βγείς αλώβητη απο τις δοκιμασίεςleasantry:
    Ακούγονται εύκολα όλα αυτα ,σίγουρα δεν είναι τόσο απλά,όμως προσπάθησε γιατί αυτό αξίζει πάνω απο όλα είναι σίγουρο!!!:bigsmile:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Όνομα:
    Μαρία

Κι εγώ παρούσα είμαι!!!!!!
    Κι ας μη φαίνομαι και πολύ συχνά στο site :embarrest... 'Eχει πέσει πίεση τους τελευταίους μήνες (και προβλέπεται να ενταθεί κιόλας...)!!!! Μ' αρέσει όμως πολύ η δουλειά σας και σας διαβάζω κάθε μέρα (κι ας μην προλαβαίνω να γράφω)!

Όνομα:
    Άννα

Παρόντες και παρούσες ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ!!!:bigsmile:
    Ησυχες για μένα οι πρώτες Κυριακές του 2010!!!
    Υποθέτω πως είναι καλύτερα έτσι ,:unsure:αν κρίνω απο αυτό που πολλοί εστερνίζονται"NO NEWS,GOOD NEWS"........
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Είμαι παρούσα!!! :bigsmile: Σχεδόν καθημερινώς. :bigsmile: Σήμερα μεταξύ άλλων διάβασα το εξαιρετικό άρθρο του μέλους μας Τόνια " η γενιά του 1965". :bigsmile: Πολύ διαφωτιστικό! :bigsmile: :bigsmile: Και μου μπήκαν ιδέες να γινόταν να γράφαν οι σοφοί και για τα παιδιά μας, πχ της χρονιάς του 1993 που είναι και ο δικός μου γιός ?????... Καλά παιδιά, αλλά τόσο διαφορετικά από μας, που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά :bigsmile: Μήπως η αστρολογία ( παρούσα και αυτή στη ζωή μας ) έχει να πει κάτι να μας φωτίσει και να μας δυναμώσει;
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by parkat View Post
    Είμαι παρούσα!!! :bigsmile: Σχεδόν καθημερινώς. :bigsmile: Σήμερα μεταξύ άλλων διάβασα το εξαιρετικό άρθρο του μέλους μας Τόνια " η γενιά του 1965". :bigsmile: Πολύ διαφωτιστικό! :bigsmile: :bigsmile: Και μου μπήκαν ιδέες να γινόταν να γράφαν οι σοφοί και για τα παιδιά μας, πχ της χρονιάς του 1993 που είναι και ο δικός μου γιός ?????... Καλά παιδιά, αλλά τόσο διαφορετικά από μας, που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά :bigsmile: Μήπως η αστρολογία ( παρούσα και αυτή στη ζωή μας ) έχει να πει κάτι να μας φωτίσει και να μας δυναμώσει;
    :bigsmile:Εγω πάλι .....(.επειδή ξέχασα να .....μεγαλώσω κι αν με γυρέψετε.......είμαι ακομα στην .......αλάνα) θα ήθελα να μάθω για την γενιά του 70 δεν ξέρω αν αισθανονται έτσι και οι αλλοι ,πάντως εγώ μερικές φορές συμπεριφέρομαι πιο "παιδικά" απο ότι τα παιδιά μου....

Όνομα:
    Άννα

:bigsmile:Παρούσα και κουρασμένη σήμερα....... Ομως θα ήταν αδύνατο να μην σας πω ένα ΓΕΙΑ!!!!:toung:
    Καλό βράδυ σε όλους!!!!:bigsmile:

Παρούσα και Εγώ!!! Καλή Χρονιά σε όλους! Με περισσότερες αναλύσεις ωροσκοπίων και οψεων!

κ εγώ εδώ είμαι..αν και λίγο αργά ...

Όνομα:
    Ελένη

Παρουσα και αυπνη αλλα δεν παει αλλο! Σας ευχομαι ονειρα γλυκα και καλη ξεκουραση.
    Καληνυχτα παιδια!:toung:

Page 66 of 72 FirstFirst ... 16 56 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)