- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 621 to 630 of 711
Thread: Παρόντες και παρούσες...
-
27-12-2009, 09:58 PM #621
-
27-12-2009, 11:16 PM #622
Re: Παρόντες και παρούσες...
[QUOTE=ladysasa;93373]pos grafo me ellinikous xaraktires?[/QU
Σύμφωνα με την αναζήτηση του αγαπητού Δείμωνα, μπορείτε να πάτε στην παρακάτω διεύθυνση
services.innoetics.com/greeklish/Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
28-12-2009, 07:41 AM #623
Ίσως θα έπρεπε να επιμείνεις περισσότερο στις 4 βασικές κατηγοριοποιήσεις των ζωδίων, με βάση τα τέσσερα στοιχεία της φύσης (Φωτιά, Γη, Αέρας, Νερό), τις λεγόμενες και ιδιότητες των ζωδίων, ιδίως αυτές που αναφέρονται στα ζώδια του Νερού και σε αυτές του Αέρα... Εγώ θεωρώ τους Ιχθείς πιο κοντά σε αυτό που λες
Επιπλέον, έχε στο νου σου ότι είμαστε και ...fftopic:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
28-12-2009, 04:07 PM #624
Use it before lose it ''May West''
-
28-12-2009, 04:21 PM #625
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΓς ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΙΜΕ:bigsmile:
-
28-12-2009, 09:44 PM #626
-
28-12-2009, 09:57 PM #627
Aχ αυτά τα καταραμένα greeklish, ξεχάσαμε εντελώς την ελληνική γλώσσα ... Ξέρω, ξέρω...Εκτός θέματος ;)
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Purple"]
Μια αόρατη επανάσταση εντός μου σιγοκαίει..
με άγγελους και δαίμονες..
Κι η έκβασις αμφίρροπος..
-
01-01-2010, 11:22 AM #628
Πρωτοχρονιά σήμερα και σημειώνονται απουσίες και παρουσίες! Ε λοιπόν σας εύχομαι ολόθερμα σε όλους σας να περνάτε super, να εκτιμάτε και να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή και συνέχεια να εύχεστε τα καλίτερα και για σας και για τους άλλους. Από την καρδιά μου ολόψυχες ευχές για όλους μας.
Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!!!! και μην ξεχνάτε..............Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
01-01-2010, 01:01 PM #629
Για το 2010 δηλώνω παρούσα γιατί το 2009 ήμουν μάλλον απούσα.........:bigsmile:
H ζωή είναι ένα όνειρο που εάν το αποκωδικοποιήσεις σου δείχνει τον ΔΡΟΜΟ που πρέπει να ακολουθήσεις.
-
05-01-2010, 01:26 AM #630
:bigsmile:Για το 2010 δηλώνω ΠΑΡΟΥΣΑ και με όρεξη για νέες αστρολογικές συγκινήσεις!!!
Εχω την εντύπωση πως αυτό το έτος θα είναι συναρπαστικό για όλους μας!!!:bigsmile:
Καλή Χρονιά λοιπόν!!Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.