s
δημόσιο - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 51 to 60 of 71

Thread: δημόσιο

Re: δημόσιο

Quote Originally Posted by vikoza View Post
    Αγαπητή φίλη,
    Κανονικά χρειάζεται μία πλήρης ανάλυση του χάρτη για να βγάλουμε σίγουρα συμπεράσματα. Με μια πρώτη ματιά πιστεύω ότι σου πάει το ελεύθερο επάγγελμα , καθώς και το εξωτερικό που αναφέρεις(Ο κυβερνήτης του 10 ου οίκου σου ,ο Ήλιος, στον 9ο με ευνοϊκές όψεις). Εκείνο που νομίζω ότι χρειάζεσαι να ελέγχεις είναι τα οικονομικά σου!

Φιλικά ,
    vikoza
    Κι εγώ αυτό πιστεύω αλλά βλέπεις αν θα γίνει τίποτα φέτος;Εχουμε στριμωχτεί άσχημα με τον σύντροφό μου (τα στοιχεία τα έδωσα παραπάνω που μου είπες οτι δεν θα του ταίριαζε το δημόσιο).Προσπαθεί χρόνια να διοριστεί αλλά τίποτα.Βλέπεις για φέτος άν θα γίνει κάτι και για τους δυό μας;Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και κρέμομαι από την απάντησή σου:nana1
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

καλημέρα
    θα ηθελα κ γω τη βοηθεια σας ως προς το επαγγελμα.δεν εχει προσανατολιστει ακομα.θελει να μπει στο δημοσιο κ σπουδαζει δημοσιογραφια αλλα ακομα αμφιλαντευται ..αν εκανε καλα η οχι
    τοξοτης με λεων και σεληνη στον κριο στον 9ο
    2ος οικος στον λεων εμπεριεχομενος δε λεγεται? κυβερνητης στον 5ο.οψεις ηλιου τριγωνο με σεληνη,μεσουρανημα συνοδο με δια, ποσειδωνα
    6ος στον αιγοκερω μεσα ο ερμης κυβερνητης στον 4ο.οψεις κρονου εξαγωνο με ερμη και συνοδο με αφροδιτη.
    10ος στο κριο κυβερνητης στο 3ο.οψεις αρη αντιθεση με σεληνη τετραγωνο με ερμη τριγωνο με β.δεσμο αντιθεση με μεσουρανημα
    τι πιστευετε οτι θα του ταιριαζε?σε ποιο επαγγελμα θα εχει επιτυχια?14-12-83 20.05

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Καλησπέρα Ευαγγελίνα! Χρόνια πολλά και σε εσένα!

Δεν εχω προλάβει να δω τον χάρτη σου, όμως σε σε προηγούμενο ποστ αναφέρεις σαν κυβερνήτη του 10ου τον Ποσειδώνα και όχι τον Ήλιο γι αυτό μάλιστα μίλησα για αποπροσανατολισμό ως προς το επάγγελμα.
    Το άλλο που πρέπει να μελετηθεί είναι ο κυβερνήτης του 10ου (όποιος κι αν είναι) σε ποιον όικο βρίσκεται και έπειτα οι όψεις του.
    Αγαπητή κυρία Ζαχαριάδη,
    είχα αναφέρει ότι έχω μεσουράνημα στους Ιχθείς... αλλά ο ήλιος μου είναι στον 10ο.
    Έχω μπερδευτεί και εγώ γιατί νόμιζα πως μεσουράνημα και 10ος συμπίπτουν αλλά φαίνεται ότι δεν είναι έτσι.
    Αν βρείτε κάποιο χρόνο ρίξτε μια ματιά στον χάρτη μου. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Είμαι αρκετό καιρό στο ψάξιμο δουλειάς και έχω μπροστά μου κάποιες ευκαιρίες στο δημοσιο/ημιδημόσιο τομέα και θέλω να ξέρω... Να σας θυμίσω τα στοιχεία μου ( 25/3/1960, Λευκωσία, 11.30 πμ)
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Φιλικά
    Ευαγγελίνα

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by evangeline View Post
    Αγαπητή κυρία Ζαχαριάδη,
    είχα αναφέρει ότι έχω μεσουράνημα στους Ιχθείς... αλλά ο ήλιος μου είναι στον 10ο.
    Έχω μπερδευτεί και εγώ γιατί νόμιζα πως μεσουράνημα και 10ος συμπίπτουν αλλά φαίνεται ότι δεν είναι έτσι.
    Αν βρείτε κάποιο χρόνο ρίξτε μια ματιά στον χάρτη μου. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Είμαι αρκετό καιρό στο ψάξιμο δουλειάς και έχω μπροστά μου κάποιες ευκαιρίες στο δημοσιο/ημιδημόσιο τομέα και θέλω να ξέρω... Να σας θυμίσω τα στοιχεία μου ( 25/3/1960, Λευκωσία, 11.30 πμ)
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Φιλικά
    Ευαγγελίνα
    Ευαγγελίνα μου, το Μεσουράνημα σου είναι στις 28 Ιχθύων επομένως κυβερνήτη 10ου οίκου έχουμε τον Ποσειδώνα ο οποίος πηγαίνει στον 5ο οίκο και κάνει τρίγωνο με την Σελήνη, την Αφροδίτη και τον Ερμή από το ζώδιο των Ιχθύων και μέσα στον 9ο οίκο. Όλα αυτά περισσότερο μας παραπέμπουν σε ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα παρά στο δημόσιο ή επάγγελμα το οποίο έχει σχέση με το εξωτερικό και τις νομικές υποθέσεις.

Επίσης, θα σου ταίριαζε πολύ οτίδηποτε σχετίζεται με την εκπαίδευση των παιδιών καθώς έχεις την δυνατότητα να αντιλαμβάνεσαι εύκολα τις όποιες ανάγκες έχουν.Βέβαια ο Δίας στον 6ο θα μπορούσε να δείχνει εργασία σε κάποιο δημόσιο φορέα, όμως δεν βρίσκεται σε καλή θέση και επιπλέον κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο σου που βρίσκεται στον οίκο της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας.

Μεσουράνημα και 10ος οίκο είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, όσο για τον Ήλιο σου επειδή βρίσκεται μέσα στον 10 οίκο λέγεται συγκυβερνήτης 10ου οίκου και τον μελετάμε ακριβώς όπως και τον Ποσειδώνα!

Υγ Προτιμώ το Τίνα!!

Αγαπητή Τίνα,
    Σε ευχαριστώ για την εμπεριστατωμένη απάντηση σου.
    έχεις απόλυτα δίκιο για τη καλλιτεχνική μου φύση ( γράφω μυθιστορήματα και ελπίζω να τα εκδώσω σύντομα) αλλά δυστυχώς δεν είναι αυτό το επάγγελμα από το οποίο μπορώ να ζήσω...
    Επίσης μέσα έπεσες στο θέμα της διδασκαλίας με μόνη διαφορά ότι διδάσκω ενήλικες για θέματα της ειδικότητας μου.
    Ακόμα ένα στοιχείο είναι ότι έχω υπάρξει δημόσιος υπάλληλος παλιότερα, αλλα παραιτήθηκα για να ακολουθήσω το όνειρο μου και να κάνω το μεταπτυχιακό μου στην Αγγλία.

Από τα λεγόμενα σου λοιπόν να μην περιμένω φως στις προσπάθειες μου για εργοδότηση στο δημόσιο... να κοιτάξω κάπου αλλού ή να φτιάξω κάτι δικό μου. Έλα όμως που η κρίση έχει παγώσει τα πάντα...

Σε ευχαριστώ ξανά
    Ευαγγελίνα

Αγαπητή Τίνα,
    ξέχασα να σου γράψω ότι το πρώτο μου πτυχίο είναι νομικά ... μιας και ανέφερες επίσης τις νομικές υποθέσεις ως πιθανό επαγγελματικό αντικείμενο... μέσα σε όλα έπεσες

Ευχαριστώ
    Ευαγγελίνα

Σας παρακαλώ κοιτάξτε και αυτές τις 2 ημερομηνίες 11-08-1982 στις 14:00 Λαμία και 14-08-1981 στις 09:30 Λαμία.Υπάρχει κάποια πιθανότητα διορισμού έστω και για έναν από τους δύο;
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Αγαπητή Τίνα μπορείτε να μου πείτε και εμένα αν ο χάρτης μου υπόσχετε μονιμότητα? δουλεύω εδω και 12 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα μήπως υπόσχετε μονιμότητα στον ιδιωτικό?
    19/03/1977 11:30 π.μ στην Λάρισα
    ευχαριστώ:bigsmile:

Κ.Τίνα μπορείτε να κοιτάξτε και το δικό μου ποστ πιο πάνω σας παρακαλω

Κυρία Τίνα, μπορείτε να δείτε και το δικό μου χάρτη... Ή λόγω ηλικίας δεν με παίρνουν πια :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)