s
Τι νομιζετε οτι δεν λειτουργει καθολου στον χαρτη σας;;; - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 51 to 60 of 77

Re: Τι νομιζετε οτι δεν λειτουργει καθολου στον χαρτη σας;;;

Quote Originally Posted by joya.ts View Post
    κ. Μόζορα,
    πώς εξηγείτε όμως το γεγονός πως (με βάση την ανάλυση του γενέθλιου χάρτη που έχω διαβάσει στην αντίστοιχη υπηρεσία του σάιτ) ούτε χαρακτηριστική Λέων είναι (περισσότερο για Καρκίνος θα' λεγα) αλλά κυρίως δεν έχει καμμία σχέση με την ανάλυση ¶ρη στον Τοξότη και μάλιστα στον 5ο; Καταλαβαίνω βέβαια ότι μια ηλεκτρονική υπηρεσία δεν καλύπτει όλες τις περιπτώσεις...

Μητσάκο, αυτά που λες "χτυπημένα" ισχύουν μόνο αυτόν τον καιρό ή είναι γενικότερα χτυπημένα; Και τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Σας ευχαριστώ πολύ...
    Καλημέρα, αγαπητή μου joya.

Στον χάρτη αυτό ο ωροσκόπος είναι στον Καρκίνο και η Σελήνη στον Σκορπιό και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα αυξάνει κατά πολύ την ευαισθησία και δίνει τα ηνία στο συναίσθημα. Από την άλλη, τα χαρακτηριστικά του Λέοντα περιορίζονται από τον Κρόνο.

Τα χαρακτηριστικά που δίνει το τρίγωνο του ¶ρη με τον Ήλιο υπάρχουν αλλά επισκιάζονται από την σύνοδο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Στα θέματα του 5ου, πιστεύω ότι το άτομο αυτό βιώνει περισσότερο την σύνοδο αυτή παρά τον ¶ρη.

κ. Μόζορα, ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις σας...
    Ερευνώ επίσης και το θέμα των δύο εξαγώνων του Ήλιου που είχατε αναφέρει, σε μια προσπάθεια να δω και πώς αυτό το άτομο θα σταθεί στα πόδια του όπως πολύ εύστοχα μου επισημάνατε...
    Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας...

Quote Originally Posted by joya.ts View Post
    κ. Μόζορα, ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις σας...
    Ερευνώ επίσης και το θέμα των δύο εξαγώνων του Ήλιου που είχατε αναφέρει, σε μια προσπάθεια να δω και πώς αυτό το άτομο θα σταθεί στα πόδια του όπως πολύ εύστοχα μου επισημάνατε...
    Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας...
    Αγαπητή φίλη,

όταν απάντησα στο ποστ σου δεν είχα δει ακόμα τις απαντήσεις που σου έδωσε ο Δημήτρης. Με τον Δημήτρη άνκαι χρησιμοποιούμε διαφορετικές τεχνικές ερμηνείας φτάσαμε στα ίδια συμπεράσματα. Συμφωνώ κι εγώ μ' αυτά που σου είπε. Στο μόνο που διαφωνώ με τον Δημήτρη είναι ότι δεν έχει τόση σημασία η θέση ενός πλανήτη στο ζώδιο που βρίσκεται. Όλα, πιστεύω, λειτουργούν σε συνάρτηση για να δώσουν ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα: η θέση του πλανήτη από ζώδιο, οίκο και όψεις.

Ο χάρτης αυτός δείχνει άτομο με "βαριά" συναισθήματα, που τείνει να βλέπει περισσότερο την απαισιόδοξη πλευρά της ζωής, με περιόδους μελαγχολίας και κλεισίματος, αισθήματα απόρριψης, αποτυχίας και μοναξιάς, έντονες και λεπτές ευαισθησίες με αποτέλεσμα να αισθάνεται ότι δεν το κατανοεί το περιβάλλον του...

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον ¶ρη και τα εξάγωνα με Δία και Ουρανό δίνουν δύναμη στο ατόμο να συνεχίσει να προσπαθεί και "ευκαιρίες επιτυχίας" που μπορούν σταδιακά να τονώσουν την αυτοπεποίθησή του. Επίσης οι θετικές αυτές όψεις μπορεί να δίνουν στο άτομο κάποιες περιόδους, έστω και μικρές, ανάκαμψης από την μελαγχολική του προδιάθεση, πράγμα που βοηθά το άτομο να γνωρίσει την αντίθετη κατάσταση, δηλαδή της ευφορίας, της χαράς, της αισιοδοξίας. Αν το άτομο προσπαθήσει μπορεί αυτές τις περιόδους να τις κάνει σταδιακά να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.

Επίσης, ο συνδυασμός αυτών των όψεων αλλά και ο συνδυασμός φωτιάς/νερού εδώ δείχνει άτομο που όταν κάτι του αρέσει παθιάζεται και δίνεται ολόψυχα σ' αυτό ενώ του είναι δύσκολο να κάνει πράγματα που του είναι αδιάφορα. Αν το άτομο αυτό βρει τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει, που του μιλά μέσα του, που το παθιάζει σε όλους τους τομείς, όπως ο επαγγελματικός π.χ. τότε θα λειτουργήσει καλύτερα και το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ήλιο ( το "πρέπει" και η υποχρέωση δηλαδή) και θα πάρει περισσότερη ικανοποίηση από την ζωή του. Η βασική ανάγκη του Ήλιου στον Λέοντα είναι να νιώσει σημαντικός μέσα από αυτά που κάνει κι αν το άτομο κάνει αυτά που του μιλούν μέσα του θα τονώσει και τον Ήλιο του.

Υπέροχα! Να ρωτήσω λοιπόν κ γω το εξής! Αυτός ο 10ς οικος των επαγγελματικών μου πότε επιτέλους θα αρχίσει να λειτουργεί?? Εν μέσω κρίσης βέβαια και τετραγώνου Κρόνου Πλούτωνα.....τι να σου κανει κ το γενέθλιο!!! Αλλά οι καθυστερήσεις πια με έχουν απελπίσει!! Καμιά ιδέα κανείς? Ήλιος Ουρανός Δίας Ερμής μέσα στον 10ο(Τοξότης)! Μεσουράνημα σε σύνοδο με Ήλιο, Κρόνο στον 9ο (είχα πράγματι καθυστερήσεις σε σπουδές..) Για μηχανικό με κόβετε ποτέ ή να το ρίξω αλού??? (28-11-83) Ευχαριστώ σε όποιον έχει το χρόνο να ασχοληθεί.

12κ 5 μεσημερακι...

Quote Originally Posted by jupiterios View Post
    Αγαπητη Κοραλλια

Η θεση του Ωροσκοπου εχει τσεκαριστει με rectification (απο διελευσεις Δια και αργων πλανητων, προοδους solar arc του μεσουρανηματος κλπ κλπ κλπ και σε συγκριση με το ωροσκοπιο της μητερας αφου στην ιδια μοιρα κατα ....συμπτωση ανακαλυψα οτι εχει τη σεληνη της!). Λιγο δυσκολο να ειναι λαθος η μοιρα του ωροσκοπου. Αν ειναι κατι λαθος ισως να ειναι το συστημα οικοθεσιας- χρησιμοποιω παντα του Πορφυριου, κατοπιν ερευνας το εκρινα πιο αξιοπιστο και εμπειρικα και θεωρητικα....

Αλλα ασχετως της θεσης του ωροσκοπου, μπορεις να μου πεις γιατι δεν βλεπω την οικονομικη ανεση που υποσχεται η συνοδος αφροδιτης-δια σε τριγωνο με πλουτωνα; Δεν θα επρεπε να ειχα μια καποια υλικη ευνοια; Μια γενναιοδωρια απο το συμπαν; Ή μια γενναιοδωρη φυση δικη μου; (μμμμμ......δεν θα με χαρακτηριζα και πολυ γενναιοδωρο...)

Και η επικινδυνη αντιθεση ακριβειας αρη-ουρανου; εκρηκτικη και βιαη αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ χωρις γεγονοτα...

Οσον αφορα τη σεξουαλικοτητα συμφωνω οτι ειναι συγκερασμος αρη, σεληνης αλλα ΚΑΙ αφροδιτης. Παρολο που η αφροδιτη δειχνει περισσοτερο πως ερωτευομαστε και πως εκφραζουμε συντροφικοτητα.

Και εμ πασει περιπτωσει, αγαπητη κοραλλια, δεν εχεις αντικρυσει ποτε σου εστω και ενα χαρτη που καποια στοιχεια του να μην κολλανε με τιποτε στο ατομο που αντιστοιχει; Μα ολα στην αστρολογια επαληθευονται μαγικα και σε καθε περιπτωση; Γιατι βλεπω οτι πολλοι φιλοι εδω μεσα διατεινονται οτι ο χαρτης τους επαληθευεται σχεδον 100% ακομα και στις λεπτομερειες....
    Αγαπητέ μου Jupiterios,

πιστεύω ότι όταν τα στοιχεία ενός χάρτη δεν "κολλάνε" με το άτομο και την ζωή του δύο πράγματα μπορούν να συμβαίνουν: είτε είναι λάθος η ώρα και η οικοθεσία του χάρτη είτε είναι λάθος η ερμηνεία των στοιχείων.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω "ασχέτως της θέσης του ωροσκόπου" γιατί δεν λειτουργεί η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία σου γιατί τι θα συνέβαινε π.χ. αν η Αφροδίτη σου είναι στο 1ο σπίτι ή στο 3ο;

Με αφορμή τις θέσεις του jupiterios να ξεκαθαρίσω κάτι, τουλάχιστον όσον αφορά εμένα. Δεν ισχυρίστηκα ότι οι "υποσχέσεις" του γενέθλιου χάρτη πραγματοποιούνται υποχρεωτικά όλες σε εξωτερικό επίπεδο, για παράδειγμα ότι οπωσδήποτε θα έχει κάποιος άφθονο χρήμα και μάλιστα σε συγκεκριμένη ηλικία ή θα κάνει τρία παιδιά, δυο γάμους και τρεις κηδείες, αλλά αναφέρθηκα σε στοιχεία του χαρακτήρα, ιδιοσυγκρασία, και έντονες προδιαγεραμμένες τάσεις να βιωθεί το ένα ή το άλλο γεγονός. Μόνο που επειδή εμείς οι άνθρωποι είμαστε πολύ γειωμένοι και ψάχνουμε οπωσδήποτε να έχουμε εγγυήσεις για το μέλλον μας, παραβλέπουμε τα εσωτερικά συμβάντα. Από την άλλη, κάποια βιώματα τα αποκτούμε σε πολύ μεγάλη ηλικία, πιστέψτε με. Επίσης δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό λέμε ότι στα 37 ή στα 40 θα έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι υποσχέσεις του χάρτη. Το ότι ο Κρόνος κλείνει έναν κύκλο δεν λέει τίποτα. Οι κύκλοι δεν σταματούν να λειτουργούν μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας και μπορεί να κοιμούνται αρκετά πράγματα του χάρτη για πολλές δεκαετίες. Το παράδειγμα που αναφέρθηκε με το τρίγωνο Σελήνης Δία αν δεν κάνω λάθος, μπορεί να μην υλοποιηθεί ως οικονομική τύχη και αφθονία, αλλά ως αμέριστη υποστήριξη και καλή σχέση με την μητέρα, η οποία να αφήσει στο άτομο μια μεγάλη περιουσία όταν αυτό θα είναι πια γέρος. Είμαι της άποψης ότι αν μετράμε τον χάρτη με τέτοια αυστηρότητα, θα χάνουμε την ουσία. Μια τέτοια όψη μπορεί να ενεργοποιηθεί απ'οτιδήποτε. 'Εχω αιρετική άποψη ακόμα και στον τρόπο που επιλέγουμε σε ποιά σημεία του χάρτη πρέπει να κοιτάζουμε για να δούμε αν θα πραγματοποιηθούν ή όχι οι υποσχέσεις. Επειδή είχα και πρόσφατα ξανά μια συζήτηση για το ίδιο θέμα, πραγματικά αναρωτιέμαι με ποιά λογική πρέπει πχ την ιδιοσυγκρασία της μελλοντικής συζύγου να την δείχνει η ακμή 7ου και ο κυβερνήτης με τις όψεις που σχηματίζει, και να μην την δείχνει η Σελήνη και οι όψεις της. Τουλάχιστον σε μένα ποτέ δεν λειτούργησε καθόλου και ποτέ ο 7ος όσον αφορά το πρότυπο της συντρόφου ζωής, ούτε καν ως φαντασία και βαθειά επιθυμία, αλλά η Σελήνη και ο Πλούτωνας που με κανένα τρόπο δεν συνδέονται με τον 7ο μου, και στον 5ο μου βρίσκω πολύ περισσότερες υποσχέσεις δέσμευσης που είναι λογικές σύμφωνα με τον χαρακτήρα μου. Τα στοιχεία του χάρτη μου λειτουργούν όλα, αλλά με ποιά κομμάτια του χάρτη λειτουργώ σαν να είμαι στα νερά μου και ποιές σχέσεις μπορώ να κρατήσω σε μήκος χρόνου, σίγουρα δεν θα μου το πει ο 7ος αλλά πολύ βαθύτερα πράγματα του χάρτη. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από το ίδιο το άτομο ποιό είναι το ισχυρότερο κέντρο του χάρτη του που αποφασίζει για συγκεκριμένους τομείς της ζωής του. Είναι σαν να λέμε ότι ένας Ερμής στην Παρθένο δεν μπορει να είναι μεταφραστής επειδή το Μεσουράνημα είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και ντε και καλά πρέπει να γίνει υπάλληλος σε κάβα ή σε ναυτιλιακή εταιρία ή καλλιτέχνης, και δεν ξέρω γω τι άλλο ή ότι ένας Ζυγός αποκλείεται να είναι ζωγράφος, αν έχει τον Κρόνο στο Μεσουράνημα. Πρέπει να ξεκολήσουμε από τις "υποσχέσεις". Κατά τη γνώμη μου, κάθε προσπάθεια να προσδιοριστεί αυτό το κέντρο που αποφασίζει για το τι περίπου θα παίξει σε κάθε τομέα της ζωής μας, είτε με τους πυρήνες, είτε με την αυστηρή τάξη των κυβερνητών και των όψεών τους έχει αποτύχει στην πράξη. Είναι κάτι εσωτερικό και πολύ προσωπικό που το γνωρίζει κυρίως ο ίδιος ο κάτοχος του Ωροσκοπίου.

Όνομα:
    Τίνα

Επειδή είχα και πρόσφατα ξανά μια συζήτηση για το ίδιο θέμα, πραγματικά αναρωτιέμαι με ποιά λογική πρέπει πχ την ιδιοσυγκρασία της μελλοντικής συζύγου να την δείχνει η ακμή 7ου και ο κυβερνήτης με τις όψεις που σχηματίζει, και να μην την δείχνει η Σελήνη και οι όψεις της.

Γεια σου Δημήτρη!

Εκτός ακμής 7ου που δείχνει στοιχεία συζύγου/γάμου, και εκτός Αφροδίτης που δείχνει τι ανθρώπους ελκύουμε και για τα δύο φύλα, για τον άντρα φυσικά και φαίνεται η ιδιοσυγκρασία της συζύγου από την Σελήνη, εγώ τουλάχιστον δεν έχω ακούσει το αντίθετο.

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Επειδή είχα και πρόσφατα ξανά μια συζήτηση για το ίδιο θέμα, πραγματικά αναρωτιέμαι με ποιά λογική πρέπει πχ την ιδιοσυγκρασία της μελλοντικής συζύγου να την δείχνει η ακμή 7ου και ο κυβερνήτης με τις όψεις που σχηματίζει, και να μην την δείχνει η Σελήνη και οι όψεις της.

Γεια σου Δημήτρη!

Εκτός ακμής 7ου που δείχνει στοιχεία συζύγου/γάμου, και εκτός Αφροδίτης που δείχνει τι ανθρώπους ελκύουμε και για τα δύο φύλα, για τον άντρα φυσικά και φαίνεται η ιδιοσυγκρασία της συζύγου από την Σελήνη, εγώ τουλάχιστον δεν έχω ακούσει το αντίθετο.
    Γεια σου Τίνα, δεν διαφωνώ σ'αυτό, αλλά στο κατά πόσο η υπόσχεση γάμου φαίνεται από τον 7ο, τον κυβερνήτη του κλπ. Η συντριπτική πλειοψηφία δέχεται ως αποκλειστική υπόσχεση του γάμου τα του 7ου. Θέλω να πω ότι μπορεί να έχεις σχέση ζωής, ακόμα και γάμο, με άτομο που καμμία σχέση δεν έχει με τον 7ο σου, είτε ως ιδιοσυγκρασία, και όχι μόνο αυτό, αλλά να τον πραγματοποιήσεις ανύποπτη στιγμή που είναι ενεργοποιημένη η Σελήνη ή άλλοι σχετικοί δείκτες και η ενεργοποίηση του 7ου να αφορά μόνο σε μια συνεργασία. 'Αρα δεν υπάρχει "υπόσχεση γάμου", "υπόσχεση επαγγέλματος", υπόσχεση του ενός, υπόσχεση του άλλου με την αυστηρή έννοια που ισχυρίζονται οι περισσότεροι. Αυτό πιστεύω εγώ. Δεν μπορείς να πεις στον άλλον "θα παντρευτείς νεότερο ή μεγαλύτερο άτομο, με την τάδε ιδιοσυγκρασία και ο γάμος θα είναι έτσι κι έτσι" με απόλυτη βεβαιότητα. Το λίγο θα μοιάζει με το ένα, λίγο με το το άλλο, αλλά και δεν αποκλείεται και εκείνο, πάλι δεν τα καταλαβαίνω αυτά, γιατί είναι σαν να του λέμε δυο τρεις πιθανές εκδοχές, άρα και πάλι δεν θεωρείται "υπόσχεση" αστρολογική.

Συμφωνώ με τον Δημήτρη στο ότι τείνουμε να ερμηνεύουμε τα στοιχεία ενός χάρτη πολύ περιοριστικά και στενά. Στην αστρολογία όμως δεν υπάρχουν "συνταγές". Αυτό εννοούσα στο προηγούμενο ποστ μου όταν μίλησα για "λάθος ερμηνεία".

Για παράδειγμα ο χάρτης της αγαπημένης μου Φωτεινής που ανάφερε προηγουμένως. Έχει έμφαση στον Καρκίνο και το 4ο σπίτι αλλά λέει ότι δεν έχει εξαρτήσεις από την οικογένειά της όπως λέει η "συνταγή". Ο Δίας όμως στον Καρκίνο δεν δίνει τέτοιες εξαρτήσεις, είναι η έξαρση του εκεί άλλωστε. Αντίθετα ο Δίας εκεί βοηθά το άτομο να "ενηλικιωθεί", να ωριμάσει και να απεξαρτηθεί. Επίσης, ο Πλούτωνας κι ο Ουρανός σε όψεις με τους πλανήτες της στον Καρκίνο δείχνουν αγάπη προς την οικογένεια αλλά και ανάγκη από κάποιες αποστάσεις ώστε να λειτουργεί το άτομο αυτόνομα.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)