s
Κερδίστε τον αστρολόγο:, ερωτική, παρακάτω, χάρτης, γυναίκας, http://i834.photobucket.com/albums/zz270/whisperer_m/female.gif, γάμο, συγκεκριμένης, χάρτη, γενέθλιο, γάμος, ποιες, ενδείξεις, μπορούσε, δώσει" /> [Βεδική] Ερωτική ζωή και γάμος σε γενέθλιο χάρτη - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 51 to 60 of 62

Re: Ερωτική ζωή και γάμος σε γενέθλιο χάρτη

Για να γράψω και εγώ τις μπούρδες μου :bigsmile:

¶ρης στον 12ο (στην Παρθένο):
    Δείχνει νερόβραστα πράγματα στο κρεβάτι και ανάγκη επιβεβαίωσης (του ανδρισμού του).

Ήλιος στον Καρκίνο, στον 10ο σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και Δία:
    Ο Ήλιος στον Καρκίνο δείχνει έντονα συναισθηματικό άτομο, που μάλιστα κινείται και πράττει με βάση το συναίσθημα. Ο Ποσειδώνας δίνει μια τάση μυθοποίησης/ ονειροβασίας και καθώς είναι στον Δέκατο Οίκο σε σχέση με τους φίλους; Ο Δίας είναι της επέκτασης και της δύναμης, οπότε ο άντρας της είχε εξουσία πάνω της; και τώρα που τα γράφω, μήπως ο άντρας της ξενοπηδούσε με φίλη της και αυτή πλανώταν πλάνη οικτρή;

Κρόνος:
    Στον Δέκατο Οίκο και στον Καρκίνο (σε αδυναμία).Οπότε μιλάμε για έναν άντρα που δεν έχει έντονη πειθαρχία, δεν είναι συντηρητικός και δεν έχει όρια. Ανασφαλής, ενδοστρεφής, απαισιόδοξος;
    Επίσης κάνει ημιτετράγωνο με τον ¶ρη στον Σκορπιό (αδιάφορο το ζώδιο...; δηλαδή ούτε πτώση, ούτε έξαρση ...). Ανασφαλής (και εκτός κρεβατοκάμαρας), με σκαμπανευάσματα στις πράξεις του, που βάζει υπερβολικούς στόχους και μετά τα βάφει μάυρα γιατί δεν τους έφτασε ποτέ. Τάση για εξάντληση (του ίδιου αλλά μάλλον και των άλλων από την συμπεριφορά του σαν "φινλανδική σάουνα").

ούφ - μπερδεύτηκα ...

Ούπς!

Γράψτε λάθος για τον ¶ρη!! (το είπα, πάλι μπούρδες) ¶ρης στην Παρθένο, με το αντισηπτικό στο χέρι , αλλά σχολαστικός - με την καλή την έννοια :bigsmile: - και έτοιμος για νέες εξερευνήσεις...; :bigsmile:

Τι δίνει βρε παιδιά ο κυβερνήτης του 7ου στον 12ο? κρυφές σχέσεις δικές της η του συζύγου? Γιατί κανείς δεν μίλησε για άπιστο σύζυγο αλλά για άπιστη σύζυγο....
    Ναι γι 'αυτό ειπα.... ισως εξαπατήθηκε στη ζωη απο ανδρα...εννουσα Απιστος συζυγος (με Διας στο 1) αλλα εγω κυταξα μονο το 1 οικο της σε τη είδος συζύγο μπορεί να έχει, ή τι είδους ανδρών κανει αφη στον εγω της.

Αν περιστρέψουμε το χάρτη, νομιζω μπορούμε να κατανοήσουμε τι είδους άνθρωπος ήταν αυτος....7 οικο ειναι εγω του....1 οικο σχεσεις του και πιθανον πως ειναι και αυτος στης σχεσεις. Με Χειρων, Διας και Ποσειδων εκει, ήταν και λογικός (εχουμε και παρθενο σεληνη !! ) αλλα και εκτός πραγματικότητας.

Κυβ.7 στο 12 .. Κυβ. 1 στο 6 για ανδρα...μπορη ο ανδρας να ειχε παντα προβληματα υγειας (αλλα και νευρα) για μικρη χρονικη διαρκειας μηπως. Παντος ολλα ειναι γυρω απο τη δουλια του, η ειχε προβλημα με αυτο....η εργαζοταν πολυ.

Και τέλος κυβερνήτης 8ου ο ¶ρης στον 12ο πέρα από κρυφές ερωτικές φαντασιώσεις τι άλλο δείχνει?
    Αυτό εχει σχέση με τα χρήματα του και το έργο του/ εργασια του, αν δεν κανω λαθος.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στη κυρια, ο Ζυγος (Ας.) της φέρνει αρμονία ειδικά τώρα στην τρίτη ηλικία.

Σημειώνο ότι οι πιο ενδιαφέρουσες είναι οι άνθρωποι με τη Σελήνη στην Παρθένο....αχ και η μητερα μου τοσο καλα μαγειρευει με τη σεληνη εδω.
    Gluck sind kleine Sterne,die mitten in den Tag fallen...Θα γινεις πιο εξυπνος,αν εχεις ενα αντιπαλο πιο ευφυεστερων (κανονες σκακι).

Μήπως να λαμβάναμε υπόψιν και τον Νότιο Δεσμό;

Τον έχει στον Τοξότη, που δείχνει ότι ελκύεται από άτομα φιλοσοφημένα, τα οποία θέλουν να είναι ελεύθερα και να μην "ανήκουν" πουθενά. Πάλι νυχτοπερπατήματα δηλαδή του συζύγου...

Όνομα:
    cancerian

Για να προσπαθησω και εγω.... :bigsmile:

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τον γάμο της. Ο Κριός στην ακμή του 7ου αρχικά θα εδειχνε ένα παρορμήτικο άτομο μέσα στον γάμο της, το οποίο πρώτα ενεργεί και έπειτα σκεφτεται. Ωστόσο, ο κύβερνητης της ακμής του 7ου βρίσκεται στον 12ο και μάλιστα στην Παρθένο. Αρα μόνο παρορμητική δεν θα μπορούσε να είναι. Ο συνδιασμός αυτός θεωρω πως λειτουργει περισσότερο εσωτερικα με την εννοια οτι το άτομο αυτό πρωτου "μπει" σε μια σχέση θα το σκεφτει και θα το αναλύσει όσο περισσότερο μπορεί. Θεωρώ λοιπόν οτι το άτομο αυτό σε ότι αφορά τα θέματα σχέσεων και τον γάμο της είναι αρκετα εσωστρεφές. Μέσα από αυτόν τον συνδιασμό έχω την αίσθηση οτι μέσα στον γάμο της μπορει να είναι και απών.
    Το έξάγωνο του Αρή με τον Ηλιο στον Καρκίνο στον 10ο θα μπορούσε να ειναι μια ένδειξη οτι συχνά έλκει (και αν δεν έχει ήδη παντρευτεί ένα τέτοιο άτομο) άτομα με εξαιρετικη δυναμική, ενέργεια, παρορμιτικότητα, με δυνατό χαρακτήρα και αίσθηση της επικινδυνότητας. Ωστόσο , τα άτομα με τα οποία δεσμεύται ή με το άτομο το οποίο έχει παντρευτεί περα απο τα πάνω χαρακτηριστικά, ανάζητούν το μόνιμο, την ασφάλεια και την αίσθηση της δέσμευσης (οικογένεια). Αυτό μου δείχνει για άλλη μια φορά οτι οι σχέσεις της ίσως ήταν μακροχρόνιες και ποτέ κάτι το οποιό ήταν της στιγμής.
    Θα ήταν παράληψη να μην αναφέρω την αντίθεση της ακμης του 7ου με τον Ποσειδώνα στον Ζυγο. Σε αυτή την περιπτωση θεωρώ οτι ίσως να μην έχει κάνει μόνο εναν γάμο ή ίσως υπάρξει και δευτερος γάμος. Κλασσικά , αυτη η όψη δείχνει άτομα τα οποια εξειδανικευουν σχέσεις και πρόσωπα. Ισως αυτο το άτομο εξαπατηθεί στον γάμο της ή εξαπατήσει το ίδιο. Πίστευω όμως αν εξαπατήσει, κάτι τετοιο θα γίνει προκειμένου να βρει τις ισορροπίες της. Αν εξαπατηθει απο τον συζυγο της θα κάνει τα στραβα ματια προκειμενου να σώσει τον γάμο της.

ουφφφφφφ..... Τίνα την περασα την τάξη ?

Γάμος βιαστικός λόγω Κριού στην ακμή του 7ου. Ο ¶ρης στον 12ο, κρυφοί εχθροί στο γάμο, γάμος που δυσφημείται; Σεξουαλικότατη η κυρία, γιατί ο Κριός είναι και στον 8ο, αλλά θα έλεγα αντισυμβατική. Ουρανός σε τετράγωνο με Σελήνη, δοκιμασία σε σχέση με ασθένεια που χτυπά τα νεύρα της μάνας της ;
    Ουρανός στον 9ο . Μάλλον τα αδέλφια του άντρα της είναι αντισυμβατικά. Πιθανότητα χωρισμού. Θα έλεγα όμως ότι επειδή ο Αρης του 12ου εχει καλη οψη με Ηλιο, υπαρχουν αποθεματα αρα ο γαμος αντεξε.
    Σορρυ αν λεω βλακειες δεν προλαβα να διαβασω τις αλλες σελιδες...

Όνομα:
    Τίνα

Καλησπέρα σε όλους!

Αποφάσισα να μην σας τυραννήσω άλλο και υπόσχομαι το επόμενο κουίζ να είναι ευκολότερο. :embarrest

Ξεκινώ από τον 7ο οίκο, όπου κυβερνήτη έχουμε τον ¶ρη και δείχνει γάμο ίσως σε νεαρή ηλικία, με έντονους διαπληκτισμούς, με άντρα παρορμητικό, ευέξαπτο και σεξουαλικό. Μέσα στον 12ο οίκο και στο ζώδιο της Παρθένου, αυτός ο γάμος/σύζυγος έχει πολλά πολλά μυστικά, ο ίδιος ο σύζυγος έχει πιθανόν καλλιτεχνική φλέβα, είναι επιρρεπής σε παντός είδους καταχρήσεις,(από αλκοόλ μέχρι απιστία) είναι ανικανοποίητος και λεπτολόγος ενώ η σεξουαλικότητα του θα λέγαμε πως εξαρτάται πολύ από την ψυχολογική του διάθεση, πράγμα που σημαίνει πως αρκετές φορές ίσως και να μην λειτουργεί ενώ γενικά διακατέχεται από πολλές φοβίες.

Για την ίδια την γυναίκα ο σύντροφος είναι εξιδανικευμένος, δυσερμήνευτος, χαοτικός και εν τέλει απογοητευτικός αφού μετά τον γάμο απομονώνεται τόσο ο σύζυγος όσο και η ίδια και κλείνονται στον δικό τους κόσμο ο καθένας ξεχωριστά. Ο Ήλιος στον Καρκίνος και στον 10ο σε τεράγωνο με Δία Ποσειδώνα, σκιαγραφεί ένα σύζυγο με καλό όνομα, καριέρα ευαίσθητο, εύθικτο και αρκετα συντηρητικό με αρκετές εξαρτήσεις από το οικογενειακό του περιβάλλον. ¶μεση σχέση με το εξωτερικό, επιπόλαιος, με τάση να παραμυθιάζει η και το αντίστροφο, ενώ το εξάγωνο του ¶ρη με τον Ήλιο δείχνει πως είναι δραστήριος κυρίως στην δουλειά του και είναι το κλειδί στο συγκεκριμένο ωρόσκοπιο μαζί με τον Κρόνο φυσικά για την διατήρηση του γάμου. Αν ο Ήλιος και ο Κρόνος δεν είχαν εξάγωνο με τον κυβερνήτη του 7ου το πιθανότερο είναι η γυναίκα αυτή να είχε χωρίσει.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα δίνει άτομο που αγαπά τον έρωτα τα παιδιά, την καλή και άνετη ζωή ενώ με την επιρροή του Πλούτωνα (έστω και από απόσταση) προτιμά τις σταθερές και δημιουργικές σχέσεις. Ζήλειες άσκησης εξουσίας και όλα τα Πλούτωνια χαρακτηριστικά είχαν και αυτά την ανάλογη θέση τους στην ζωή της γυναίκας αυτής.

Ο 5ος με κυβερνήτη τον Ουρανό στον Δίδυμο και στον 9ο οίκο δείχνει πως την ελκύουν άντρες έξυπνοι, που μετακινούνται αρκετά, ασχολούνται με το εμπόριο ενώ η ίδια φλερτάρει καθαρά εγκεφαλικά και επιφανειακά.
    Ο 8ος με κυβερνήτη τον ¶ρη δίνει σεξουαλίκοτητα, όμως στην Παρθένο και στον 12ο, περνούν όλα από το μικροσκόπιο, ενώ βασική προυπόθεση για την πράξη είναι η καθαριότητα. Επίσης, η εξιδανικευμένη εικόνα της απόλυτης ένωσης ψυχή και σώματος.......... αποδεικνύεται μια ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

Και για να τα πούμε με το όνομα τους, η γυναίκα αυτή από το πρώτο κιόλας διάστημα του γάμου της τον έπιασε με άλλη. ( τα διπλά του Ποσειδώνα και το τετράγωνο του Δία με τον Ήλιο). Ο σύζυγος απόδείχτηκε όχι και τόσο φλογερός τουλάχιστον με την ίδια, με την αιτιολογία πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Το σεξ ολοένα και αραίωνε ενώ ο ίδιος μεγαλώνοντας απέκτησε αρκετές φοβίες σε σημείο να μην μένει μόνος του καθόλου αλλά και να παίρνει αντικαταθλιπτικά. (¶ρης στον 12ο). Οι επισκέψεις σε γιατρό για για την βελτίωση της ερωτικής τους ζωής αποδείχτηκαν μάταιες.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Ουρανός εκτός από βίτσια στον έρωτα και το σεξ, δείχνει και αποχή από το σεξ, αφενός γιατί το άτομο το βιώνει εγκεφλικά, αφετέρου γιατί εξίσου απρόβλεπτη και παράξενη θεωρείται η ανεραστία και μάλιστα για μια γυναίκα που έχει σύντροφο. Νομίζω πως δεν παρέλειψα κάτι, αν το έχω κάνει ζητώ την κατανόηση σας, διότι έχω πανοκέφαλο.
    Αυτά από εμένα, για οποιαδήποτε απορία είμαι στην διαθέση σας.

Απλώς να επισημάνουμε ότι η συγκεκριμένη ερμηνεία των συγκεκριμένων όψεων αφορά τον συγκεκριμένο χάρτη και ότι αντίστοιχες ή παραπλήσιες όψεις δεν θα βγάλουν απαραίτητα τα ίδια αποτελέσματα :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Τίνα μου σε ευχαριστούμε πολύ.... :bigsmile:
    Μια και επικεντρωθήκαμε αρκετά και στην ποιότητα και στα χαρακτηριστικά του συζύγου...ίσως να ήταν ενδιαφέρον (αν ειναι εφικτό βέβαια) να δούμε πως αυτά επιβεβαιώνονται ή διαψεύδονται και από τον χάρτη του ίδιου του άντρα...και αν επίσης χαρακτηριστικά που αποδώσαμε στη γυναίκα προκύπτουν και από το δικό του 7ο οίκο....κτλ κτλ...
    Τι λες...?

Όνομα:
    Τίνα

Αρκετά καλή η ιδέα σου, όμως δυστυχώς δεν έχω τον ωροσκόπιο του.

Εγώ σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση, περιμένω την ίδια στο επόμενο κουίζ που θα βάλω.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)