- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 71
-
31-01-2010, 11:42 PM #51
Re: Σημαντικές όψεις στις 30 Ιανουαρίου
μητσακο και ολοι οι αστροφιλοι εδω εγω δεν ξερω πια πως με επιρεασε
ααχαχαχαχ ειχα νιςσει κατι εντονο εσςτερικα αλλα αυτο δεν σταματησε εντελως! δεν ξερω σαν ταυρος με υδροχοο πιστευω εχω πολλα να ζησω πολλα και δυσκολα μεχρι το καλοκαιρι ! δεν ξερω πια!!!Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
31-01-2010, 11:47 PM #52
μητσακο και ολοι οι αστροφιλοι εδω εγω δεν ξερω πια πως με επιρεασε
ααχαχαχαχ ειχα νιςσει κατι εντονο εσςτερικα αλλα αυτο δεν σταματησε εντελως! δεν ξερω σαν ταυρος με υδροχοο πιστευω εχω πολλα να ζησω πολλα και δυσκολα μεχρι το καλοκαιρι ! δεν ξερω πια!!!Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
01-02-2010, 10:54 AM #53
Το ότι η απουσία Νερού είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στο χάρτη μου μού έχει επισημανθεί και από άλλους, είτε τον έχουν δει είτε όχι. Μόνο μια γνωστή και μη εξαιρετέα τηλεοπτική αστρολόγα μού είχε πει ότι έχω πολλά νερουλένια στοιχεία ....:toung:
Όπως και να έχει όμως, είναι γεγονός ότι τα τετράγωνα του Ήλιου μου με Πλούτωνα και Ουρανό (Φωτιά-Γη/8ος-5ος) με έχουν ...βοηθήσει αρκετά ώστε να αντιμετωπίζω τις καταστάσεις και να αναζητάω συνέχεια όλο και πιο ...δύσκολες, προκειμένου να νιώσω κάποια ...συγκίνηση :nuts:
Επιπλέον, το μεγάλο τρίγωνο με τρεις προσωπικούς, ωροσκόπο και δύο βαρείς σε γήινα ζώδια έχει συμβάλει και αυτό στην πεζότητα (έως και κυνικότητα) που ενίοτε μου προσάπτουν :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
01-02-2010, 12:34 PM #54
Τώρα που τελείωσε το τριήμερο αυτής της Πανσέληνου μπορούμε να δούμε θέματα που παίχτηκαν. Είχαμε αντίθεση Ήλιου/Σελήνης μαζί με αντίθεση Αφροδίτης/¶ρη. Αυτό το τριήμερο η μισή Ελλάδα και η μισή Κύπρος παρακολούθησαν με περιέργεια και ενδιαφέρον όλες τις λεπτομέρειες του "διαζυγίου της δεκαετίας" όπως χαρακτηρίστηκε το διαζύγιο Μενεγάκης - Λάτσιου.
Επίσης, στην Κύπρο αυτό το τριήμερο ένα θέμα που απασχόλησε έντονα ήταν η επίσκεψη του Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν στο νησί μας, σε μια πολύ κρίσιμη φάση των συνομιλιών για το Κυπριακό. Αυτή την στιγμή κρίνεται αν θα υπάρξει λύση στο Κυπριακό ή όχι, δηλαδή αν θα υπάρξει "γάμος" ή "διαζύγιο" ανάμεσα στις δυο κοινότητες (ομοσπονδία ή διχοτόμηση).
Είπα αρκετές φορές σε συζητήσεις εδώ στο σάιτ ότι οι τράνζιτς δεν είναι ακριβώς προγνωστικό σύστημα, δεν είναι όπως το ηλιακό τόξο, παραδείγματος χάριν, που κοιτάς όψεις κι αυτές μεταφράζονται σε γεγονότα. Οι τράνζιτς μπορεί να φέρουν γεγονότα σ' ένα χάρτη μπορεί και όχι. Δείχνουν όμως την γενικότερη ατμόσφαιρα των ημερών.
Όσοι φίλοι είχαν κάποιες ιδιαίτερες εμπειρίες αυτές το τριήμερο μπορούμε αν θέλουν να τις συζητήσουμε. Αυτό θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα την φύση αυτών των όψεων.
-
01-02-2010, 04:23 PM #55
Καλησπέρα σε όλους!
30 Ιανουαρίου ήταν όντως ιδιαίτερη ημέρα. Ξετίναξα (σχεδόν!) το πορτοφόλι μου κάνοντας ψώνια :bigsmile: και ένας άνθρωπος που σημαίνει αρκετά για μένα ήρθε στην πόλη που μένω, πήρε τηλέφωνο, το οποίο εγώ δυστυχώς δεν άκουσα. Όταν τον πήρα πίσω είχε φύγει ήδη...
φιλικά
-
01-02-2010, 08:05 PM #56
Κυρία Μόζορα,
Αυτή η σύνοδος ¶ρη/Σελήνης στον Λέοντα και καθώς είναι ο ¶ρης ανάνδρομος μήπως επηρεάζει αρνητικά και δημιουργεί κονωνικές εκρήξεις όπως βιώνουμε τελευταία (με τα μπλόκα των αγροτών,απεργίες κτλ)? Γιατί δεν επισυμένετε την επιροή αυτή αλλά μιλάτε μόνο σε προσωπικό επίπεδο? Πιστεύετε ότι θα έχει συνέχεια και πως θα εξελιχθεί?
Ευχαριστώ
-
01-02-2010, 09:07 PM #57
Αγαπητέ scorpio,
λόγω έλλειψης χρόνου έχω λίγο καιρό να δω το ωροσκόπιο της Ελλάδας. Όμως οι αντιθέσεις αυτές επηρεάζουν τους πλανήτες της Ελλάδας στον Υδροχόο. Έτσι, υπάρχουν αντιπαραθέσεις και εντάσεις (με τον ¶ρη) για οικονομικά θέματα (με την Αφροδίτη και την Σελήνη). Οι αντιθέσεις αυτές δυσκολεύουν τα δυο μέρη να τα βρουν ενώ με ανάδρομο ¶ρη ακόμα κι αν λήξει εδώ το θέμα μπορεί αργότερα να επανεμφανιστεί.
Πιστεύω ότι η πιο σοβαρή όψη στον χάρτη της Ελλάδας στο επόμενο διάστημα θα είναι η ενεργοποίηση του τετραγώνου Δία/Πλούτωνα από τον τράνζιτ Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Πιστεύω ότι θα επηρεάσει κυρίως οικονομικά θέματα και σχέσεις της Ελλάδας με άλλα κράτη.
-
01-02-2010, 10:56 PM #58
Λοιπόν τώρα που η τράνζιτ σελήνη έφυγε από το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μου,
παρατηρώ ότι οι αποκλίσεις από τις όψεις ήταν πράγματι μικρές, μόνο που ΄δούλεψαν΄ άλλες όψεις:embarrest:embarrest. και ο ζημιάρης στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν το τρίγωνο γεν. ¶ρη στις 23ο του Καρκίνου με Ποσειδώνα... Δε λέω παραπάνω μην εκτεθώ
Όσο για την πανσέληνο, ήταν περισσότερο μέρα περισυλλογής..
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Purple"]
Μια αόρατη επανάσταση εντός μου σιγοκαίει..
με άγγελους και δαίμονες..
Κι η έκβασις αμφίρροπος..
-
05-02-2010, 05:20 PM #59
Καλησπερα και απο μενα.Εγω τελικα περασα ευχαριστατο Σαββατο με φιλους πολυ ποτο και ποοοολυ χορο!Μονο που γυσισα αρκετα αργα (η μαλλον νωρις το πρωι) και το κλιμα στο σπιτι δεν ηταν τοσο ευχαριστο...
Η συζητηση που ειχα να κανω τελικα μπορεσα και την ανεβαλα προς το παρον (τις επομενες μερες θα γινει)...Κατα τ'αλλα ολα καλα.
Φιλικα:bigsmile:
-
05-02-2010, 05:26 PM #60
Σε όψη με τον γενέθλιο ουρανό μου καθώς και με την σελήνη-ηλιο μου, έφερε αρκετό εκνευρισμό, αλλά και διάθεση να ξεκαθαρίζουν καταστάσεις εσωτερικές που χρόνιζαν. Γενικά μια τάση (εξαιτίας του Ουρανού μου φαντάζομαι) να γίνουν αλλαγές σε πολλά επίπεδα με όχι και τόσο κομψό τρόπο αλλά μάλλον με διάθεση για καυγάδες
μια και οι όψεις ήταν αρνητικές. Ο εκνευρισμός και μια γενικότερη αναταραχή θα έλεγα ότι κυριάρχησαν εκείνες τις μέρες.
:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.