- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 76
-
05-12-2009, 02:32 PM #51
Re: Πανδημίες, γρίππες, ιώσεις και τον κακό μας τον καιρό...
Μα αυτό που δε ξέρει ο κόσμος είναι και ότι από την κανονική γρίπη έχει πεθάνει κόσμος και μάλιστα πολύ μα πολύ περισσότερος...!!! Έχει να κάνει με αυτό που είπες ¶ντζελα...αν προϋπάρχουν προβλήματα υγείας κτλ κτλ...
Τα νούμερα και οι στατιστικές της νέας γρίπης ούτε κατά διάνοια δεν έχουν φτάσει αυτά της κοινής...σε ότι και αν αφορά αυτό, θνησιμότητα, επιπλοκές, νοσηλείες κτλ...
Σας παρακαλώ...ας είμαστε ήρεμοι και ρεαλιστές...κοντεύουμε πια να νομίζουμε τη νέα γρίπη σα χολέρα....
Υγιένετε....
:bigsmile:
-
06-12-2009, 02:08 PM #52
Εχτές έμαθα οτι το σχολείο του μικρού ενδέχεται να κλείσει μια εβδομάδα νωρίτερα για τις γιορτές. Έχουν ήδη κλείσει για μια εβδομάδα τρία τμηματα για κάποια μη επιβεβαιωμένα κρούσματα πλην ενός. Αυτό θα με βολέψει γιατί βαριέμαι το ξύπνημα στις 7:00. Εγώ δεν ανησυχώ, ούτε θα κάνουμε το εμβόλιο. ¶λλωστε είμασταν οικογενειακώς άρρωστοι πριν 3 εβδομάδες χωρίς πυρετο, που έτσι κι αλλιώς εγω ΔΕΝ κάνω ποτέ (ειλικρινά έχω κάνει μόνο δύο φορές στη ζωή μου). Και ποιός μου λέει οτι δεν περάσαμε την γρίππη χωρίς να το καταλάβουμε; Και να φανταστείτε οτι μιλάω εγώ με Ήλιο στον 6ο και τον Κρόνο να κινείται στον 12ο (αντίθεση θα κάνει το καλοκαίρι του 2012). Φταίνε όμως και οι Έλληνες δημοσιογράφοι που είναι πάντα ΤΟΣΟ υπερβολικοί!!! Έλεος πια, γι' αυτό δεν τους παρακολουθεί κανένας.
-
18-12-2009, 02:49 PM #53
-
18-12-2009, 02:49 PM #54
Περαστικά Δέσποινα
-
18-12-2009, 02:50 PM #55
-
18-12-2009, 03:06 PM #56
Περαστικά Δεσποινούλα μου!!!
Σ' ένα τριήμερο θα 'σαι περδίκι... να προσέξεις λίγο τώρα...
Κουκουλώσου και πάρε μαζί το laptop στο κρεβάτι...
Αν χρειαστείς κάτι, βάλε μια φωνή: όλοι εδώ γύρω είμαστε
-
18-12-2009, 03:35 PM #57
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
18-12-2009, 03:40 PM #58
-
18-12-2009, 03:45 PM #59
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
18-12-2009, 03:54 PM #60
Θα λάβουμε υπόψιν μας την προειδοποίηση, αλλά δεν το δένουμε και κόμπο, καθώς οι κακεργέτες απλανείς έχουν πια φύγει από εκεί. Επιπλέον η απόλυτη πτώση των Φώτων είναι στη 19η του Ζυγού και στην 3η του Σκορπιού, άρα δεν ακουμπάνε την 13η που μας ενδιαφέρει.
Εκτός αυτού, έχω ακούσει ότι κολλάει και τηλεφωνικά, γιατί όχι και ιντερνετικά; :toung:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.