- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 71
-
18-11-2008, 01:24 PM #51
Re: ποιος είναι ο κυβερνήτης του γενέθλιου χάρτη;
Λοιπόν τώρα θα πρέπει να καταλήξω στο συμπέρασμα οτι κυβερνήτηs του ωροσκόπου μου είναι ο ¶ρηs ,μιαs και αυτόs δέχεται πιο πολλέs όψειs απο Πλούτωνα ,και είναι και στον 1ο οίκο???( ωροσκόποs skorpios)
............Suffering is necessary until you realize it is unnecessary.........
-
18-11-2008, 02:24 PM #52
To arthro sto opoio anaferomai yparxei mesa sto site afto kai einai to: Ο κυβερνήτης του γενέθλιου χάρτη – Μέρος 1ο
δημοσιεύτηκε από leoma
12-11-08 . Deite ti leei gia oroskopo Scorpio me kyverniti Ploutwna. An einai kyriolektiko , to meros pou leei na perimenei pollous thanatous sti zwh tou, einai aparadekto kai sykofantiko dioti thewrw oti zhthmata ygeias, k poso mallon thanatoi, den thigontai katholou logw leptotitas tou zitimatos. Tha ithela na akousw ti gnwmi sas..
-
18-11-2008, 02:31 PM #53
Πρώτα απ' όλα, το κείμενο είναι μετάφραση που έκανε η αγαπητή leoma. Πέρα τούτου, αναφέρεται το εξής:
Πλούτων (ωροσκόπος Σκορπιός): Η ζωή ξετυλίγεται μέσα από μια σειρά κρίσεων μεταμόρφωσης που εκδηλώνονται αργά. Επιζητούν τον επαναπροσανατολισμό της φύσης των επιθυμιών προς μια λιγότερο εγωιστικη και λιγότερο βλαβερή κατεύθυνση όσον αφορά τον εαυτό μας και τους άλλους. Ο Πλούτων είναι ο ¶ρχοντας του Κάτω Κόσμου. Στη θετική του έκφραση είναι ο Όσιρις, ο θεός του αναστημένου Ήλιου/ψυχής. Στην αρνητική του έκφραση, είναι ο κακοποιός του ηλιακού συστήματος, αυτός που μας τραβάει όλο και βαθύτερα στον κάτω κόσμο. Η θέση του ¶ρη σε ένα Ωροσκόπιο με κυβερνήτη το Σκορπιό μάς δείχνει τη φύση των επιθυμιών του κατώτερου εαυτού μας ενώ ο Πλούτων μιλάει περισσότερο για τη διαδικασία της ανάστασης και της μεταμόρφωσης. Το άτομο με Ωροσκόπο Σκορπιό πρέπει να περιμένει πάντα να υπάρξουν θάνατοι στη ζωή του – ο ¶ρης θα τους προκαλέσει, αλλά ο Πλούτων υπόσχεται την αιώνια ζωή. Το πώς συντονιζόμαστε με την αθανασία μέσα στο πλαίσιο της θνητότητάς μας είναι το μυστικό και το χάρισμα του πνευματικού δρόμου, αυτό που φανερώνεται μέσα από το ωροσκόπιο. Η αστρολογία είναι ένα μεγάλο χάρισμα.
-
18-11-2008, 06:31 PM #54
Το άτομο με Ωροσκόπο Σκορπιό πρέπει να περιμένει πάντα να υπάρξουν θάνατοι στη ζωή του – ο ¶ρης θα τους προκαλέσει, αλλά ο Πλούτων υπόσχεται την αιώνια ζωή. Το πώς συντονιζόμαστε με την αθανασία μέσα στο πλαίσιο της θνητότητάς μας είναι το μυστικό και το χάρισμα του πνευματικού δρόμου, αυτό που φανερώνεται μέσα από το ωροσκόπιο. Η αστρολογία είναι ένα μεγάλο χάρισμα.
Και καπου αλλου που ρωταγανε για τον κληρο θανάτου, εχω πει πως πιο σωστα λέγεται κληρος της αλλαγής
-
20-06-2010, 04:44 PM #55
Γεια σας!
Επαναφέρω το θέμα γιατί έχω μία απορία!
Ο κυβερνήτης του γενέθλιου χάρτη είναι ο κυβερνήτης του ωροσκόπου. Αν ο ωροσκόπος είναι στον τοξότη, ο κυβερνήτης είναι ο δίας. Επίσης, κυβερνήτης του χάρτη είναι και ο ουρανός αφού βρίσκεται στον 1 σε όψη με τον ωροσκόπο και όψη με τον δία στον υδροχόο. Σωστά? Ο πλούτωνας από τον 11 μπορεί να είναι κυβερνήτης αφού δεν κάνει όψη με τον ωροσκόπο? Ή αναφέρεται ως κυβερνήτης, επειδή είναι κυβερνήτης του ήλιου μου?
-
20-06-2010, 04:51 PM #56
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
20-06-2010, 05:03 PM #57
Ευχαριστώ! ¶ρα σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί τελικό κυβερνήτη του ωροσκοπίου μου. Αν βρίσκεται σε έξαρση και έχει έντονη επιρροή σε ένα ωροσκόπιο, θα μπορούσε να αναφέρεται ως κυβερνήτης? Συγνώμη, που επιμένω, αν και είστε σαφής, αλλά το έχω δει να αναφέρετε κάπου ως κυβερνήτης πλανήτης που δεν κάνει όψη με τον ωροσκόπο... Μπορεί να είναι λάθος ή να μην έχω καταλάβει τι εννοεί.
-
20-06-2010, 05:18 PM #58
Aν κι εγώ έχω περιορισμένες γνώσεις πάνω στο θέμα, απο όσα έχω διαβάσει, κυβερνήτης του θέματος, όλου του ωροσκοπίου δλδ- θα είναι ο πλανήτης που συγκεντρώνει τις περισσότερες θεμελιώδεις και συμπτωματικές δυνάμεις(μια προσέγγιση που συναντάμε τώρα πια περισσότερο στην ωριαία αστρολογία αν δεν κάνω λάθος) δλδ να βρίσκεται σε δικό του ζώδιο, σε έξαρση,σε δική του τριπλότητα, όρια και δεκανό και σε γωνιακό οίκο και πολλά άλλα. Υπάρχει και σχετικός πίνακας βαθμολόγησης.
Στην γενέθλια αστρολογία τώρα, συνηθως εξετάζεται ο κυβερνητης του ωροσκόπου απο θέση και όψεις, έπειτα ο πλανητης- αν υπάρχει- που βρίσκεται πολύ κοντά στον ωροσκόπο.επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
13-11-2010, 12:16 PM #59
Γιά σας!
Ακμή Ωροσκοπου στην 28η μοιρα του ζυγου, με Αφροδιτη σε ακριβή σύνοδο με Ηλιο (Καύση Πλανήτη?) στην Παρθένο. Σελήνη την 23η μοιρα του ζυγου σε σύνοδο με Πλούτωνα στην 17η μοιρα του ζυγού. (κεκαυμένη ζώνη?) Επίσης στον 1ο οικο στην 17η του σκορπιού Ουρανός σε πεντάγωνο με Ηλιο και αρκετα καλες οψεις γενικοτερα. Θα μπορούσε κανεις να πει οτι ο κυβερβητης του ωροσκοπιου ειναι ο Ουρανός? Επίσης ο παραδοσιακος κυβερνητης του Σκορπιου ειναι σε πτωση στον Καρκινο.
Αυτα!
-
13-11-2010, 12:51 PM #60
Ο "κυβερνήτης" ενός χάρτη είναι ο πιο δυνατός πλανήτης σ' ένα χάρτη, δηλαδή ο πλανήτης που έχει την μεγαλύτερη επιρροή πάνω στο άτομο.
- Ο κυβερνήτης μπορεί να μην είναι ένας αλλά και δύο και τρεις
- Δεν είναι πάντα ο κυβερνήτης του ωροσκόπου, και συνήθως δεν είναι
- Ο πιο δυνατός πλανήτης δεν μετριέται με θεμελιώδεις δυνάμεις, μπορεί να βρίσκεται ακόμα και σε αδυναμία ή πτώση
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.