s
Συναστρίες - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 30 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... LastLast
Results 51 to 60 of 293

Re: Συναστρίες

Quote Originally Posted by annita25 View Post
    να πω κι εγω την αποψη μου για την χιαστη οψη???
    οι 150ο βαζουν τον ηλιο του ενος στον 8ο φυσικο οικο του αλλου...
    και οπου 8ος = σεξ αρα τον κανει κεφι τον ανθρωπο....
    και οπου ηλιος = ο αγαπησιαρικος πλανητης γιατι ειναι κυβ του 5ου κι ετσι δενει το πραγμα
    αα δεν το ηξερα αυτο...τελειο. ευχαριστω για την απαντηση.:bigsmile: αλλα τωρα που βλεπω τη συναστρια δεν κανει οψη με ηλιο αλλα συνοδο ακριβειας με αφροδιτη και εξαγωνο με αρη.

Αντιθετα ο δικος μου 8ος κανει αντιθεση με σεληνη και τετραγωνιζει την αφροδιτη... σαν πολλα αρνητικα να μαζευτηκαν...

επισης οταν ο ωροσκοπος του ενος τετραγωνιζει τη σεληνη και τον αρη του αλλου, και ο ωροσκοπος του αλλου τετραγωνιζει τον ηλιο του πρωτου, ποσο αρνητικο μπορει να ειναι?? γενικα δεν εχω βρει ερμηνειες οψεων που να αφορουν τον ωροσκοπο...

να πω κι εγω την αποψη μου για την χιαστη οψη???
    οι 150ο βαζουν τον ηλιο του ενος στον 8ο φυσικο οικο του αλλου...
    και οπου 8ος = σεξ αρα τον κανει κεφι τον ανθρωπο....
    και οπου ηλιος = ο αγαπησιαρικος πλανητης γιατι ειναι κυβ του 5ου κι ετσι δενει το πραγμα
    Χμμμ!! Θα μπορούσε και 6ος...αλλά θα ήθελες να μας το εξηγήσεις λίγο περισσότερο...γιατί αν και νομίζω πως κατάλαβα τι εννοείς, ωστόσο δεν θέλω να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα...:weird:

...πάντως είναι μια πολύ δύσκολη όψη από την άποψη του ότι δεν υπάρχει κανένα κοινό στοιχείο στη σύνδεση, και επομένως τα εμπλεκόμενα άτομα δεν κατανοούν τη δυσκολία, και τα σκούρα φαίνονται μετά...

Καλησπέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι.
    Αν ο κρόνος μου και ο Βόρειος Δεσμός στην παρθένου μου πέφτουν μέσα στον έβδομο οίκο του συντρόφου μου, τι σημάινει για τη συναστρία? Επίσης έχω την αφροδίτη μου στον πρώτο του οίκο στον υδροχόο και σελήνη εκείνος στον υδροχόο επίσης.

Quote Originally Posted by water View Post
    Καλησπέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι.
    Αν ο κρόνος μου και ο Βόρειος Δεσμός στην παρθένου μου πέφτουν μέσα στον έβδομο οίκο του συντρόφου μου, τι σημάινει για τη συναστρία? Επίσης έχω την αφροδίτη μου στον πρώτο του οίκο στον υδροχόο και σελήνη εκείνος στον υδροχόο επίσης.
    θα κάνω μια μικρή προσπάθεια...

λοιπόν, να σου πω την αληθεια ο κρόνος στον εβδομο του αλλου δεν μου ακούγεται καλό... ισως να σημαινει οτι μπορει να τον περιοριζεις στο επιπεδο της μεταξυς σας σχεσης και να δημιουργείς πολύ αυστηρές δομές με αποτέλεσμα να μπλοκάρει να μην μπορεί να εκφραστεί φυσιολογικά... αντίθετα το ότι ο Β.Δ σου ειναι πάλι στον 7ο, ισως δείχνει το ακριβώς αντίθετο... !!δημιουργεί μια ωραία αισθηση οικειότητας και την εντύπωση πως όχι μόνο γνωρίζεστε καιρό αλλά και ότι νιώθεις οτι μέσα απ'αυτή τη σχέση μπορείς να εξελιχθείς προσωπικά και να φτάσεις ευκολότερα στην ολοκλήρωσή σου σαν άνθρωπος.. και οι δύο αυτές οψεις νομίζω είναι εξαιρετικά καρμικές..που φυσικα θα δινει και στη σχεση μια καρμικοτητα και βαρυνουσα σημασια

για την αφροδίτη σου στον 1ο οικο του, μου ακουγεται μια χαρα. χμμμ..σαν να φαίνεται πως υπάρχουν πολλά κοινά στη συμπεριφορά του μ αυτά που σ αρεσουν... υπάρχει μεγαλη ελξη και νιωθεις οτι μοιαζετε αρκετα??

αν καταλαβα καλα εχεις αφροδιτη υδροχοο και αυτος σεληνη υδροχοο? κανουν συνοδο? αν ναι αυτο ειναι παρα θετικη οψη, ειναι οψη γάμου...

αν καποιος βεβαιως γνωριζει κατι περαιτερω ή έχει κάποια διόρθωση να κάνει...

ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο

μπορωνα ερμηνευσω το ιδιο τις οψεις συναστριας με του composite????

Quote Originally Posted by tigre View Post
    μπορωνα ερμηνευσω το ιδιο τις οψεις συναστριας με του composite????
    απ ότι ξερω ο συνθετος χαρτης ειναι ουσιαστικα σα προσωπικος χαρτης πχ μιας σχεσης, οποτε και θα μαλλον ερμηνευεται ετσι. οπως δηλαδη θα εκανες για τον πρωπικο σου χαρτη, σαν ολον και μια ενιαια συμπεριφορα και οχι την αλληλεπιδραση του ενος με τον αλλο... παρε ως δεδομενο μαλλον οτι πχ ο δικος σου προσωπικος χαρτης και αυτος του συντροφου σου οταν ενωθουν βγαζουν εναν και μοναδικο, καινουριο που λειτουργει σα να ηταν ενα ατομο... δηλαδη η σχεση... εγω μαλλον αφου εβρισκα το ζωδιο, πλανητες κτλ του συνθετου, θα πηγαινα στο link του γενεθλιου για να δω ερμηνειες θεσεων πλανητων, οικοθεσιων κτλ κι απο κει να βγαλω μια ακρη με την προσωπικοτητα της σχεσης...

τι να πω... σε βοηθησα καθολου?

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Χμμμ!! Θα μπορούσε και 6ος...αλλά θα ήθελες να μας το εξηγήσεις λίγο περισσότερο...γιατί αν και νομίζω πως κατάλαβα τι εννοείς, ωστόσο δεν θέλω να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα...:weird:

...πάντως είναι μια πολύ δύσκολη όψη από την άποψη του ότι δεν υπάρχει κανένα κοινό στοιχείο στη σύνδεση, και επομένως τα εμπλεκόμενα άτομα δεν κατανοούν τη δυσκολία, και τα σκούρα φαίνονται μετά...
    blackorwhat... οχι θα μπορουσε... ετσι ειναι.. πεφτει στον 6ο... του αλλου... το κολλημα το παθαινει αυτος που του πεφτει στον 8ο και στον αλλο παρεχει υπηρεσιες.. η τουλαχιστον ενεργοποιει τον 6ο οικο [οχι και τοσο καλο με τα ερωτικα]... η 150αρα ειναι μια δυσκολη οψη με καρμικα στοιχεια για την εξεληξη των συμβαλλομενων.. και το σιγουρο ειναι οτι δοκιμαζονται οι ανθρωποι γιατι πρεπει να κανουν αναγκαστικες προσαρμογες..δεν εχουν κοινα στοιχεια στον ηλιο και φυσικα δεν λειτουργουν σε ολα τα ζωδια οι 150αρες.... αλλωστε για να εξεληχθει μια σχεση πρεπει να υπαρχουν κ αλλοι πλανητες με αρμονικοτερες οψεις...
    οποιος τσι μεγαλοτητες ζητα ετουνου του κοσμου
    και δεν γνωριζει πως επα διαβατης ειν του δρομου,
    μα ρεμπεται στες αφεντιες,στα πλουτη του καυκαται,
    εγω αγνωστο τονε κρατω και πελελος λογαται..

blackorwhat... οχι θα μπορουσε... ετσι ειναι.. πεφτει στον 6ο... του αλλου... το κολλημα το παθαινει αυτος που του πεφτει στον 8ο και στον αλλο παρεχει υπηρεσιες.. η τουλαχιστον ενεργοποιει τον 6ο οικο [οχι και τοσο καλο με τα ερωτικα]... η 150αρα ειναι μια δυσκολη οψη με καρμικα στοιχεια για την εξεληξη των συμβαλλομενων.. και το σιγουρο ειναι οτι δοκιμαζονται οι ανθρωποι γιατι πρεπει να κανουν αναγκαστικες προσαρμογες..δεν εχουν κοινα στοιχεια στον ηλιο και φυσικα δεν λειτουργουν σε ολα τα ζωδια οι 150αρες.... αλλωστε για να εξεληχθει μια σχεση πρεπει να υπαρχουν κ αλλοι πλανητες με αρμονικοτερες οψεις...
    αυτος που του πεφτει στον 6ο?? εννοεις αυτος που του πεφτει ο ηλιος του αλλου ή που του πεφτει ο ηλιος στον 6ο του αλλου?

οποτε δεν ειναι στον 8ο? παντως ο δικος μου στον 6ο δεν πεφτει. η αφροδιτη μου ειναι στον 8ο του και ο ηλιος μου στον 9ο... αυτο σημαινει?

Μα αυτά ισχύουν μόνο θεωρητικά ή αν και εφόσον ο ήλιος του ενός πέφτει στον πρώτο του οίκο, ή αν τον τοποθετήσουμε εκεί μη γνωρίζοντας την ώρα γέννησης...από εκεί και πέρα στα ειδικά ωροσκόπια, διαφορετικά για το κάθε έναν, δεν είναι απαραίτητο οι όψεις να πέφτουν σε αυτούς τους οίκους...

..μήπως ήθελες να πείς ότι η φύση της όψης είναι τέτοια, που αποδεικνύεται μέσα από τον παραλληλισμό 8ου-6ου που ανέφερες?? Γι' αυτό ρώτησα διευκρινήσεις...

Καλημέρα...

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Μα αυτά ισχύουν μόνο θεωρητικά ή αν και εφόσον ο ήλιος του ενός πέφτει στον πρώτο του οίκο, ή αν τον τοποθετήσουμε εκεί μη γνωρίζοντας την ώρα γέννησης...από εκεί και πέρα στα ειδικά ωροσκόπια, διαφορετικά για το κάθε έναν, δεν είναι απαραίτητο οι όψεις να πέφτουν σε αυτούς τους οίκους...
    ..μήπως ήθελες να πείς ότι η φύση της όψης είναι τέτοια, που αποδεικνύεται μέσα από τον παραλληλισμό 8ου-6ου που ανέφερες?? Γι' αυτό ρώτησα διευκρινήσεις...

Καλημέρα...
    blackorwhat... την 150α σε φυσικους οικους συμβαινει το εξης...
    ο κριος εχει ογδοο τον σκορπιο και ο σκορπιος 6 τον κριο
    ο ταυρος 8ο τον τοξοτη και ο τοξοτης 6 τον ταυρο κλπ κλπ
    δεν λαμβανω υπ οψιν μου τον ωροσκοπο γιατι με τον ωροσκοπο μπορει να συμβαινει και ακριβως το αντιθετο... δλδ καποιος σκορπιος να εχει ωροσκοπο παρθενο και ο ηλιος στον κριο ειναι στον 8 οικο του..
    οποιος τσι μεγαλοτητες ζητα ετουνου του κοσμου
    και δεν γνωριζει πως επα διαβατης ειν του δρομου,
    μα ρεμπεται στες αφεντιες,στα πλουτη του καυκαται,
    εγω αγνωστο τονε κρατω και πελελος λογαται..

Page 6 of 30 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)