- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 105
Thread: Πλουτωνιος άντρας
-
14-03-2008, 09:48 PM #51
Re: Πλουτωνιος άντρας
Αυτό που περιγράφεις είναι το συναίσθημα της μη επιφανειακότητας των συναισθημάτων των δεσμών αλλά αντίθετα του βαθύ δεσίματος το οποίο είναι τόσο δυνατό που τίποτε δεν το σπάει εύκολα.
Ιδιότητες με τις οποίες "συναλάσσεται" ο Σκορπιός αλλά και ταυτίζεται ο κυβερνήτης του Πλούτωνας!Μπορεί θεωρητικά να μην υπάρχει Σκορπιός στον χάρτη, άλλά η σύνοδος αυτή να προσδίδει και να χρωματίζει με λίγα κάποια τέτοια χαρακτηριστικά τον ήλιο σου..I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
14-03-2008, 10:37 PM #52
Πολυ ωραια τα λετε κοριτσια και συμφωνω γιατι τ'αναγνωριζω μεσα μου.Εχω πιστει πια, πωs για να ξεφυγει κανειs απο τιs λεγομενεs ''αρνητικεs πλουτωνιεs ιδιοτητεs'',θα πρεπει ν'αρχισει να οραματιζεται το πεταγμα του Αετου που κρυβει μεσα του..
-
14-03-2008, 11:13 PM #53
Νομιζω οτι ειναι λιγο μπερδεμενα τα πραγματα.Οντως ο Πλουτωνας ειναι κυβερνητης του Σκορπιου και του προσδιδει πλουτωνια χαραχτηριστικα αλλα οι καθ'αυτου πλουτωνιοι ειναι αυτοι που ο πλουτωνας κανει οψεις με τον ηλιο η με αλλους σημαντικους πλανητες.Εκει λοιπον δουλευει ο Πλουτωνας και αναλογα με τις οψεις δειχνει και το μεγεθος του και οχι σαν κυβερνητης που απλα δειχνει καποια χαραχτηριστικα του.Ο Πλουτωνας ειναι ο πιο βαρυς πλανητης και να τον δουλευεις σωστα χρειαζεται ιδιαιτερη εκπαιδευση και να εχεις φαει πολλα χαστουκια.
-
14-03-2008, 11:18 PM #54
-
14-03-2008, 11:28 PM #55
Μα ο σκορπιος εχει τα πλουτωνια χαρακτηριστικα σαν ζωδιο και τις ιδιοτητες αυτου..Οταν λοιπον ο ηλιος σου ειναι στο σκορπιο το Εγω σου χρωματιζεται απ αυτα τα χαρακτηριστικα θες δε θες....Απλα μπορει να μην ειναι εμφανες....Σιγουρα οσο πιο εντονο πλουτωνα εχεις τοσο πιο πολυ επηρεαζεσαι ειδικα αν εχει επαφη με προσωπικους πλανητες και τα φωτα...Εμενα ας πουμε δε μου φαινεται γιατι εχω πολυ αερα και φωτια μονο Ηλιο Πλουτωνα και Κρονο εχω στον σκορπιο. Ο πλουτωνας κανει εναμιση τετραγωνο με ωροσκοπο, σεληνη και βορειο δεσμο σαν σκληρες οψεις. Δεν εχω ολες τις πλουτωνιες ιδιοτητες και λογικο κι ουτε ειναι ιδιατερα εμφανης η σκορπισια επιδραση ή η πλουτωνια, ομως σιγουρα υπαρχουν αφου παραμενω σκορπιος στο ζωδιο...Ασε που ο Πλουτωνας μου χει παρει σε συνοδους ως διελευση πολλους πλανητες στη σειρα μεχρι τωρα. Τεσπα ο Πλουτωνας οντως ειναι για γερα στομαχια και δεν ειναι και για χορταση...Φτανει τοσο που εχουμε αλλο δε θα παρουμε ευχαριστουμε!
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
15-03-2008, 04:05 PM #56
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
04-06-2008, 09:48 PM #57
Δε χρειάζεται να σας πω οτι πρόσφατα ο super Πλουτώνιος σύζυγός μου, μου εκμυστηρεύτηκε οτι στην αρχή της σχέσης μας, είχε κρυφτεί μια μέρα στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου μου, προκειμένου να με τσεκάρει. Τρελλάθηκα!!! Του λέω: "και το κρατούσες μέσα σου 3 χρόνια;"
Ποιός ξέρει και τι άλλο έπεται...
-
05-06-2008, 04:31 AM #58
Διαβαζα ολα αυτα τα χαρακτηριστικα που αναφερετε για τους Πλουτωνιους τυπους, και με εκπλησει το γεγονος οτι σε αρκετα απο αυτά βλέπω τον εαυτό μου.
Το προβλημα ειναι οτι νομιζω οτι εχω κυριως Κρονιο ωροσκόποιο :weird:
Εχω μόνο Αρη στον Σκορπιο σε συνοδο με το Μεσουρανημα και Πλουτωνα στον Σκορπιο στον 9ο οικο χιαστι με τη Σελήνη [στο Κριο αυτη]
Αρκουν αυτά για να προσδώσουν σε καποοιον Πλουτωνια χαρακτηριστικα ή υπαρχει και κατι που δε βλεπω??? :unsure:
[ημ.γεν. 16/01/1986 --08:05 π.μ.]
-
05-06-2008, 10:33 AM #59
Πολύ καλή ερώτηση...ξέρει όμως κανείς τα ακριβή χαρακτηριστικά που διακρίνουν κάποιον Πλουτώνειο, Ουράνιο, Κρόνιο κτλ. (ή και τα ελάχιστα!!:weird, τη στιγμή που όλοι μας έχουμε απ' όλα στο χάρτη...διότι νομίζω πως ο καθένας έχει διαφορετική αντίληψη περί του θέματος...δεν θα ήταν καλύτερα αρχικά να ορίσουμε αυτό??:weird:
-
05-06-2008, 01:53 PM #60
εγω εχω ηλιο, αφροδιτη, ερμη, δια,κρονο, λιλιθ, βορειο δεσμο, vertex και κρονο στον 8ο οικο.
Επισης ο κυβερνητης του ωροσκοπου μου (κρονος) βρισκεται και αυτος στον 8ο.
Εχω μεσουρανημα στον σκορπιο
ουρανο στον σκορπιο
καθως και 11ο οικο στον σκορπιο.
Θεωρουμε Πλουτωνιος τυπος???
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 25 users browsing this thread. (0 members and 25 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.