s
8ος οίκος - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 11 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 51 to 60 of 102
    Όνομα:
    cancerian

Re: 8ος οίκος

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Ωχ , ωχ , ωχ !!!!!!!!! Φιλτατε Johny ελπιζω να μην με κατσαδιασεις για το ποστ μου ?

ΥΓ: καλα βρε απο που τα μαθες τα ρωσικα ? ΟΛΟΣΩΣΤΑ τα εγραψες . Τα παρεθεσες απο καπου αλλου ? Κατσε γιατι θα μας τρελανεις ...... οεοοοοοοοοοοοο
    :embarrest Δεν θα αποκαλυψω ..... (ηλιος στον 8ο και ωροσκοπος σκορπιος !!!) τι περιμενες ????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Ευχαρηστω athinoula85.O Ποσειδωνας ειναι στον Τοξοτη στον 5ο οικο του(ο φιλος μου δλδ).Εξάγωνο: Ποσειδώνας Πλούτωνας 4º,Αντίθεση: Ήλιος Ποσειδώνας 1º,Αντίθεση: Κρόνος Ποσειδώνας 4º,Συζυγία: Δίας Ποσειδώνας 0º.Θες τπτ αλλο η σου φτανουν .?Δεν πειγες στη θαλλασα σημερα μου φενεται Cancerian.Εκατσες ολη μερα μπροστα στο pc με τετια ζεστη και εχεις και γεννεθλεια :nuts:?Αδε στην ιγεια σου και οτι ποθεις :embarrest:bigsmile:.Σε ευχαρηστω για ολα.

Όνομα:
    Κωστής

Παρακαλώ Μην γεμίζετε με άσχετα πράγματα ένα θέμα που ίσως ενδιαφέρει
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω κάτι γενικό .. για τον 8ο οίκο όταν μέσα υπάρχει ο Διάς δίχνει μακορζωία ?
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

5. Re: 8ος οίκος

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post
    θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω κάτι γενικό .. για τον 8ο οίκο όταν μέσα υπάρχει ο Διάς δίχνει μακορζωία ?
    Δεν ξέρω αν δείχνει μακροζωϊα (ίσως κάποιο άλλο μέλος με καλές γνώσεις να σου απαντήσει), αυτό που ξέρω εγω είναι ότι δείχνει μεγάλη ψυχική δύναμη και αντοχή με αποτέλεσμα να έχει πολύ καλή αναρρωτική ικανότητα!!:bigsmile:

Quote Originally Posted by Αφροδίτη View Post
    Δεν ξέρω αν δείχνει μακροζωϊα (ίσως κάποιο άλλο μέλος με καλές γνώσεις να σου απαντήσει), αυτό που ξέρω εγω είναι ότι δείχνει μεγάλη ψυχική δύναμη και αντοχή με αποτέλεσμα να έχει πολύ καλή αναρρωτική ικανότητα!!:bigsmile:
    ok! ευχαριστώ !

ξέρω ότι ίσως και να δίχνει λεφτά από κληρονομιά :unsure:

πάντος μέσα στον 8ο με ακμή στους ιχθύες και ποσειδώνα στον 4ο
    Δια (σε κριό) τρίγωνο με ήλιο σελήνη ερμή ποσειδώνα αντίθεση πλούτωνα

δεν ξέρω !

η λίλιθ επίσης έιναι σε 8ο οίκο ... νομίζω είναι καλός ο 8ο οίκος για λίλιθ σε κριό :unsure:
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

7. Re: 8ος οίκος

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post
    ok! ευχαριστώ !

ξέρω ότι ίσως και να δίχνει λεφτά από κληρονομιά :unsure:

πάντος μέσα στον 8ο με ακμή στους ιχθύες και ποσειδώνα στον 4ο
    Δια (σε κριό) τρίγωνο με ήλιο σελήνη ερμή ποσειδώνα αντίθεση πλούτωνα

δεν ξέρω !

η λίλιθ επίσης έιναι σε 8ο οίκο ... νομίζω είναι καλός ο 8ο οίκος για λίλιθ σε κριό :unsure:
    Ο Δίας στον 8ο δείχνει λεφτά απο κληρονομιά και μιάς και ο κυβερνήτης του 8ου πάει στον 4ο δείχνει ακίνητη περιουσία απο τους γονείς σου.
    Τώρα στον 8ο έχεις Δία και λίλιθ?.... αυτό μου μυρίζει έντονη σεξουαλικότητα

Quote Originally Posted by Αφροδίτη View Post
    Ο Δίας στον 8ο δείχνει λεφτά απο κληρονομιά και μιάς και ο κυβερνήτης του 8ου πάει στον 4ο δείχνει ακίνητη περιουσία απο τους γονείς σου.
    Τώρα στον 8ο έχεις Δία και λίλιθ?.... αυτό μου μυρίζει έντονη σεξουαλικότητα
    καλημέρα !
    ευχαριστώ !

και γω έτσι καταλαβαίνω λεφτά από κληρονομιά ... αλλά δεν μου κάθετε με την πραγματικότητα της ζωής μου .. είναι αυτό που λέμε ασύμβατο τελείως .:bigsmile::bigsmile:
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω για τον 8ο οίκο, ο οποίος στον γενέθλιο χάρτη μου φαίνεται αρκετά τονισμένος!!! Ειδικότερα, η ακμή του 8ου οίκου βρίσκεται στον ζυγό και μέσα στον οίκο έχω τον κρόνο, ο οποίος και πάλι είναι στο ζυγό, και κάνει σύνοδο με τον ¶ρη (ο οποίος και πάλι είναι στο ζυγό) καθώς και με τον Πλούτωνα, ο οποίος είναι και πάλι στο ζυγό!!!Α, επίσης στον ίδιο οίκο έχω και τον Δία, ο οποίος είναι στον Σκορπιό.... Τι να πω...χαμός...Μήπως θα μπορούσε κάποιος να ερμηνεύσει αυτόν το συνωστισμό??Θερμά ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Όνομα:
    Γιάννης

Quote Originally Posted by octapus View Post
    Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω για τον 8ο οίκο, ο οποίος στον γενέθλιο χάρτη μου φαίνεται αρκετά τονισμένος!!! Ειδικότερα, η ακμή του 8ου οίκου βρίσκεται στον ζυγό και μέσα στον οίκο έχω τον κρόνο, ο οποίος και πάλι είναι στο ζυγό, και κάνει σύνοδο με τον ¶ρη (ο οποίος και πάλι είναι στο ζυγό) καθώς και με τον Πλούτωνα, ο οποίος είναι και πάλι στο ζυγό!!!Α, επίσης στον ίδιο οίκο έχω και τον Δία, ο οποίος είναι στον Σκορπιό.... Τι να πω...χαμός...Μήπως θα μπορούσε κάποιος να ερμηνεύσει αυτόν το συνωστισμό??Θερμά ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
    Αγαπητή Octapus
    Η δυναμική του ...συνωστισμού, που αναφέρεις είναι σκόπιμο να μην ερμηνευθεί αποσπασματικά. Χρειάζεται προσεκτική μελέτη όλου του χάρτη σου. Μέχρι να γίνει αυτό μπορείς να αναζητήσεις πληροφορίες στο υλικό του site η και οπουδήποτε αλλού, έχοντας υπόψην σου, ότι πολλές ερμηνείες θα βρίσκονται σε αντίφαση μεταξύ τους.
    Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας

Page 6 of 11 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)