- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 119
Thread: Aιγοκεροι γενικα
-
30-10-2006, 10:45 AM #51
Re: Aιγοκεροι γενικα
Για να είμαι ειλικρινής υπάρχει ώρες ώρες μία γενική ασυνεννοησία κυρίως με τον αδερφό μου, που ως χαρακτηριστικός αιγόκερως είναι και ξεροκέφαλος.Είμαι θύμα των πλανητών!!!:toung:
-
05-11-2006, 01:28 PM #52
Καλημέρα σας!!!
Θα ήθελα να συμμετάσχω κι εγώ στο θέμα, μιάς και είναι ένα θέμα που με καίει και δεν μπορούσα να μιλήσω με κανέναν γιατί το περιβάλλον μου είναι γεμάτο απο Αιγόκαιρους...
Εκτός του οτι τους τραβάω σαν μαγνήτες...μιλάω για φιλικές σχέσεις...με βρήσκουν διασκεδαστική λέει (δεν ξέρω αν πρέπει να το πάρω στραβα αυτό τώρα) και εκφραστική στις κινήσεις μου...και ιδού το αποτέλεσμα!!!! :sad2:
Έχω και μια Αιγόκαιρω ήδη στο σπίτι...τη μαμά μου!!!!
Το συμπέρασμα που έχω βγάλει μετά απο 28 χρόνια συμβίωσης, με εκπρόσωπο ενός εκ των δαιμονισμένων για εμένα ζωδίων, είναι οτι παρόλο που είναι στοργικοί και ευαίσθητοι περισσότερο απο όσο θέλουν να φαίνεται....ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!
-
05-11-2006, 01:35 PM #53
Mα γιατί κάνεις έτσι, δεν το καταλαβαίνω!:blink: Είμαστε πολύ συνεργάσιμα ζώδια και έχουμε και μία τάση να προστατεύουμε τους άλλους. Βέβαια, η αυστηρότητα μας είναι παροιμιώδης. Τώρα που το σκέφτομαι, θα πάω να ενταχθώ στον στρατό, θα κάνω φοβερή καριέρα εκεί.:idea:
-
05-11-2006, 01:56 PM #54
Το ήξερα...το ήξερα...να πω οτι δεν το ήξερα...θα ήταν ψέματα...
Να γι' άυτό ακριβώς μιλάω...δεν αφήνετε τίποτε να πέσει κάτω...ούτε να εκφραστώ δεν με αφήνετε!!! ΑΦΗΣΤΕ ΜΕΕΕΕΕΕ!!!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗ ΓΗΗΗΗΗ!!!!:dizzy:
:w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t:
Υ.Γ.1. Αγαπητέ πλανήτη Κρόνε...δεν το έλεγα για εσένα...σε παπακαλώ να μου φερθείς σωστά όταν κάνεις επιστροφή στον γενέθλιο χάρτη μου...είμαι καλό παιδί...εγώ σε αγαπάωain:
Υ.Γ.2. Ξέρει κανείς πότε μπαίνει ο Κρόνος στην Παρθένο???!!! Αλλά θα έχω τον Δία μου στο ζώδιό μου και δεν φοβάμαι...όπως είπα και προτύτερα είμαι καλό παιδί...:σφύριγμα
-
05-11-2006, 02:05 PM #55
Αθώα περιστερά!:σφύριγμα
Καλά καλά περίμενε τον Κρόνο και θα δεις τί έχει να γίνει. Θα πάρουμε το αίμα μας πίσω οι απανταχού πληγωμενοι αιγόκεροι!Α και για το θέμα της έκφρασης, σου προτείνω τον καθρέφτη- δεν θα σου απαντά αν δεν θέλεις!
Τί να κάνουμε και εμείς οι αιγόκεροι? Πρέπει να σας βάζουμε στον ίσιο δρόμο!:toung:
-
05-11-2006, 02:32 PM #56
-
05-11-2006, 05:03 PM #57
Αγαπητή KiaRRa,
το ξανασκεύτηκα και ζητώ ανακωχή, καθώς αγαπάμε και τα 12 ζώδια του ζωδικού και κανείς δεν είναι τέλειος, κ.λ.π. κ.λ.π. ...απλά ήθελα να κάνω την επανάστασή μου και...την έκανα :bigsmile:
Ήθελα να θίξω την τάση του ζωδίου σας να προσπαθεί να προσγειώσει ακόμα και αυτούς που επιμένουν να πετάνε στα σύννεφα, μόνο και μόνο γιατί στο στοιχείο τους (γή) νιώθουν καλύτερα...
Κατα τα άλλα...καλά...
Με εκτίμηση,
Μαρία
-
05-11-2006, 06:08 PM #58
δεκτή η ανακωχή καλή μου.
Αλλωστε θα σε προσγειώσω στην επόμενη επανάσταση!
-
05-11-2006, 07:47 PM #59
...και έτσι καταστέλλονται ολόκληρες επαναστάσεις...
-
05-11-2006, 08:18 PM #60
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.