s
Aιγοκεροι γενικα - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 51 to 60 of 119

Re: Aιγοκεροι γενικα

Για να είμαι ειλικρινής υπάρχει ώρες ώρες μία γενική ασυνεννοησία κυρίως με τον αδερφό μου, που ως χαρακτηριστικός αιγόκερως είναι και ξεροκέφαλος.Είμαι θύμα των πλανητών!!!:toung:

Καλημέρα σας!!!
    Θα ήθελα να συμμετάσχω κι εγώ στο θέμα, μιάς και είναι ένα θέμα που με καίει και δεν μπορούσα να μιλήσω με κανέναν γιατί το περιβάλλον μου είναι γεμάτο απο Αιγόκαιρους...

Εκτός του οτι τους τραβάω σαν μαγνήτες...μιλάω για φιλικές σχέσεις...με βρήσκουν διασκεδαστική λέει (δεν ξέρω αν πρέπει να το πάρω στραβα αυτό τώρα) και εκφραστική στις κινήσεις μου...και ιδού το αποτέλεσμα!!!! :sad2:

Έχω και μια Αιγόκαιρω ήδη στο σπίτι...τη μαμά μου!!!!

Το συμπέρασμα που έχω βγάλει μετά απο 28 χρόνια συμβίωσης, με εκπρόσωπο ενός εκ των δαιμονισμένων για εμένα ζωδίων, είναι οτι παρόλο που είναι στοργικοί και ευαίσθητοι περισσότερο απο όσο θέλουν να φαίνεται....ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

Mα γιατί κάνεις έτσι, δεν το καταλαβαίνω!:blink: Είμαστε πολύ συνεργάσιμα ζώδια και έχουμε και μία τάση να προστατεύουμε τους άλλους. Βέβαια, η αυστηρότητα μας είναι παροιμιώδης. Τώρα που το σκέφτομαι, θα πάω να ενταχθώ στον στρατό, θα κάνω φοβερή καριέρα εκεί.:idea:

Το ήξερα...το ήξερα...να πω οτι δεν το ήξερα...θα ήταν ψέματα...

Να γι' άυτό ακριβώς μιλάω...δεν αφήνετε τίποτε να πέσει κάτω...ούτε να εκφραστώ δεν με αφήνετε!!! ΑΦΗΣΤΕ ΜΕΕΕΕΕΕ!!!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗ ΓΗΗΗΗΗ!!!!:dizzy:

:w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t:

Υ.Γ.1. Αγαπητέ πλανήτη Κρόνε...δεν το έλεγα για εσένα...σε παπακαλώ να μου φερθείς σωστά όταν κάνεις επιστροφή στον γενέθλιο χάρτη μου...είμαι καλό παιδί...εγώ σε αγαπάω ain:

Υ.Γ.2. Ξέρει κανείς πότε μπαίνει ο Κρόνος στην Παρθένο???!!! Αλλά θα έχω τον Δία μου στο ζώδιό μου και δεν φοβάμαι...όπως είπα και προτύτερα είμαι καλό παιδί...:σφύριγμα

Αθώα περιστερά!:σφύριγμα

Καλά καλά περίμενε τον Κρόνο και θα δεις τί έχει να γίνει. Θα πάρουμε το αίμα μας πίσω οι απανταχού πληγωμενοι αιγόκεροι! Α και για το θέμα της έκφρασης, σου προτείνω τον καθρέφτη- δεν θα σου απαντά αν δεν θέλεις! Τί να κάνουμε και εμείς οι αιγόκεροι? Πρέπει να σας βάζουμε στον ίσιο δρόμο!:toung:

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Αθώα περιστερά!:σφύριγμα

Καλά καλά περίμενε τον Κρόνο και θα δεις τί έχει να γίνει. Θα πάρουμε το αίμα μας πίσω οι απανταχού πληγωμενοι αιγόκεροι! Α και για το θέμα της έκφρασης, σου προτείνω τον καθρέφτη- δεν θα σου απαντά αν δεν θέλεις! Τί να κάνουμε και εμείς οι αιγόκεροι? Πρέπει να σας βάζουμε στον ίσιο δρόμο!:toung:
    Γες Ντζένεραλ!! Γουατέβερ γιου σέι Ντζένεραλ!! :toung: Εκτός απο Αιγόκαιρους στους οποίους δεν μπορώ να απευθηνθώ θα μιλάω με το καθρέυτη μου :weird:, τουλάχιστον πέρασε η πανσέλινος...

:toung::toung::toung::toung::toung::toung::toung:

Αγαπητή KiaRRa,
    το ξανασκεύτηκα και ζητώ ανακωχή, καθώς αγαπάμε και τα 12 ζώδια του ζωδικού και κανείς δεν είναι τέλειος, κ.λ.π. κ.λ.π. ...απλά ήθελα να κάνω την επανάστασή μου και...την έκανα :bigsmile:
    Ήθελα να θίξω την τάση του ζωδίου σας να προσπαθεί να προσγειώσει ακόμα και αυτούς που επιμένουν να πετάνε στα σύννεφα, μόνο και μόνο γιατί στο στοιχείο τους (γή) νιώθουν καλύτερα...

Κατα τα άλλα...καλά...

Με εκτίμηση,
    Μαρία

δεκτή η ανακωχή καλή μου. Αλλωστε θα σε προσγειώσω στην επόμενη επανάσταση!

...και έτσι καταστέλλονται ολόκληρες επαναστάσεις...

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Mα γιατί κάνεις έτσι, δεν το καταλαβαίνω!:blink: Είμαστε πολύ συνεργάσιμα ζώδια και έχουμε και μία τάση να προστατεύουμε τους άλλους. Βέβαια, η αυστηρότητα μας είναι παροιμιώδης. Τώρα που το σκέφτομαι, θα πάω να ενταχθώ στον στρατό, θα κάνω φοβερή καριέρα εκεί.:idea:

Για αυτό είμαι απόλυτα σίγουρη . Τέτοιου είδους επαγγέλματα σας ταιριάζουν γάντι:bigsmile:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Page 6 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)