s
Πώς αντιμετωπίζουμε την απόρριψη;;; - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 51 to 60 of 113
    Όνομα:
    Μαρια

Re: Πώς αντιμετωπίζουμε την απόρριψη;;;

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Ναι να χρησιμοποιηθεί!Να την κάνεις προτού σε κάνουν χταπόδι λιαστό:toung:

Εγώ πάλι βλέπω την απόρριψη σαν να μου πατάνε έναν κάλο του οποιου την υπαρξη αγνοούσα.Αρχικά νιώθω έκπληξη(ΤΙ;;;απέρριψαν ΕΜΕΝΑ;;;;:embarrest)
    μετά πονάει λίγο- ενοχλητικά όμως- (σαν κάλος που είναι)...μετά το αποδέχομαι και πάω για πεντικιούρ και άμεση αφαίρεσή του.:toung:
    Πέραν της πλάκας, θα συμφωνήσω , οτι είναι μέσα στο πρόγραμμα και ΠΩς πράγματι δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Η παραδοχή αυτού του γεγονότος νομίζω βοηθά να το περνάμε πιο ανώδυνα:bigsmile:

Συγγνωμη αγαπητη roadrunner θα ηθελα να κανω μαι προσωπικη ερωτηση με ολο το θαρρος παντα...Μηπως εχετε κατι σε ΛΕΟΝΤΑΡΙ?
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Μαρια

Τωρα θα πω κατι Ταυρισιο μεν σωτηριο δε...Καποτε ειπε η θεα Μεριλυν Μονροε(η οποια δεν κρατησε τιποτα απο οσα ειπε οπως ολες μας αλλωστε...)Η σωστη γυναικα φιλαει αλλα δεν αγαπαει και φευγει πριν την διωξουν.Πιστευω ακραδαντα οτι ξερουμε ποιοι θα μας απορριψουν.Υπαρχουν δυο λυσεις..η παμε γυρευοντας η την κανουμε.Ειναι θεμα αντοχης.:embarrest
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Διονυσία

νομίζω ότι όπως και εμείς έχουμε απορίψη στην ζωή μας κάποιους έτσι και εμας μας έχουν απορίψη το δεχόμαστε με ...........
    αξιοπρέπεια......
    ξέρετε.....
    νεύρα,φωνές.....και άλλα ευχάχιστα συνεστήματα...
    τοφυσάμε κρυώνει και πάμε γι'άλλα ποιο καλά ποιο μεγάλα
    και κανείς δεν χάνετε εκτός και θέλει

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Συγγνωμη αγαπητη roadrunner θα ηθελα να κανω μαι προσωπικη ερωτηση με ολο το θαρρος παντα...Μηπως εχετε κατι σε ΛΕΟΝΤΑΡΙ?

Μόνο Ερμή,Αφροδίτη και Κρόνο:toung:ΑΛΛΑ δεν είμαι ψωνιο:toung:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

απόρριψη ...... εεεεε.. χμμμμμμ... μάλλον ειμαι τυπος του οκ !! φίλοι ?
    I've gone to look for myself...
    If i should return before i get back... keep me here !!!

εφαγα απορριψη προσφάτως.δεν το περιμενα απο τη στιγμη που ειχα αρκετες ενδειξεις οτι υπηρχε ενδιαφερον.Εφαγα τρελη πιτα ομως και η αυτοπεποιθηση επεσε τελειως!!!Δε ξανακανω βημα ποτε μετα απο αυτο.δε τη ξαναπαταω!!!!!!!

Όνομα:
    DR WHO

Quote Originally Posted by taurus_24 View Post
    εφαγα απορριψη προσφάτως.δεν το περιμενα απο τη στιγμη που ειχα αρκετες ενδειξεις οτι υπηρχε ενδιαφερον.Εφαγα τρελη πιτα ομως και η αυτοπεποιθηση επεσε τελειως!!!Δε ξανακανω βημα ποτε μετα απο αυτο.δε τη ξαναπαταω!!!!!!!
    Kαι τι θα κανεις...Θα μεινεις στο ραφι και θα γινεις γεροντοκορη

Εγω παντως δεν ειμαι απο αυτους που "παρακαλανε" γυναικες και πιστευω οτι οι περισσοτεροι ειναι σαν εμενα στην εποχη που ζουμε...

Ενω οσοι συνηθως κυνηγανε γυναικες και κανουν το πρωτο βημα το κανουν σε πολλες και δεν το κανουν απο ερωτα αλλα για να μεγαλωνει ο εγωισμος τους και για να νιωθουν σιγουροι για τον εαυτο τους οτι εχουν επιτυχια στο αντιθετο φυλλο..

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Καποτε ειπε η θεα Μεριλυν Μονροε(η οποια δεν κρατησε τιποτα απο οσα ειπε οπως ολες μας αλλωστε...)Η σωστη γυναικα φιλαει αλλα δεν αγαπαει και φευγει πριν την διωξουν.
    Η <<Θεα>> σου Μερυλιν Μονροε εκανε και αλλα...οπως το να παρει και ενα μπουκαλι χαπια και να αυτοκτονησει μεσα στην μοναξια της

Μηπως θα κανεις και εσυ το ιδιο και θα την ακολουθησεις κατα γραμμα ??

Πιο ανωριμο και χειροτερο προτυπο δεν μπορουσες να αναφερεις...

συμπτωματικα alien η πιτα ηταν απο σκορπιο.
    για μενα λογικα ο αντρας ειναι αυτος που θα κάνει το πρώτο βήμα σε μία γνωριμια αυτο δε σημαίνει οτι κυνηγάει ούτε οτι ειναι λιγουρι.για μενα σημαινει οτι ειναι αντρας και εχει τα κοτσια....να το κανει.στη περιπτωση μου εκανε τα πρωτα βηματα και μετα οταν κι εγω εδειξα ενδιαφερον τιποτα.αλλαγη συμπεριφορας 180 μοιρες.Ας μεινω στο ραφι απο το να αλλαξω τους ρολους αναμεσα σε αντρα και γυναικα.

Όνομα:
    DR WHO

συμπτωματικα alien η πιτα ηταν απο σκορπιο.
    Νιωθω ηδη ενοχος

για μενα λογικα ο αντρας ειναι αυτος που θα κάνει το πρώτο βήμα σε μία γνωριμια αυτο δε σημαίνει οτι κυνηγάει ούτε οτι ειναι λιγουρι.για μενα σημαινει οτι ειναι αντρας και εχει τα κοτσια.....
    Mαλιστα.. και αμα αυτο το πρωτο βημα το κανει σε ΠΟΛΛΕΣ τοτε τι ειναι ??

Εφοσον εκανε με εσενα το πρωτο βημα τι σε κανει να νομιζεις οτι δεν το εχει κανει και σε αλλες

Τελοσπαντων εγω το βλεπω διαφορετικα το τι σημαινει κοτσια
    Η θεωρια σου περι του αντρα που πρεπει να κανει μονο αυτος το πρωτο βημα ειναι αρχαια

να το κανει.στη περιπτωση μου εκανε τα πρωτα βηματα και μετα οταν κι εγω εδειξα ενδιαφερον τιποτα.αλλαγη συμπεριφορας 180 μοιρες.Ας μεινω στο ραφι απο το να αλλαξω τους ρολους αναμεσα σε αντρα και γυναικα.
    Σκεφτηκες οτι και εσυ μπορεις να φταις σε αυτο ??

Οτι μηπως εκανες κατι που τον οδηγησαν σε αυτη την αλλαγη συμπεριφορας του απεναντι σου
    η
    οτι παρερμηνευσες τα βηματα του

το τσεκαρα πολυ καιρο πρωτα δε νομιζω να κανα λαθος και να παρερμηνεψα τη συμπεριφορά του.Οπως και να χει η απορριψη σου αφήνει άσχημα συναισθήματα σου πληγώνει αυτοπεποίθηση και εγωισμο γι αυτό κι εγω δε ξανακάνω βήματα.ελπιζω να μη μείνω στο ράφι:toung:

Page 6 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)