s
Τα καλα και συμφεροντα!! - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast
Results 51 to 60 of 83
    Όνομα:
    Μαρια

Re: Τα καλα και συμφεροντα!!

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    χμμμ Ταυρος με ωροσκόπο Παρθένο ,σεληνη Παρθενο αφροδίτη χμμ Αιγόκερο;;;;:wondering
    Κακιουλες.....και επισης αν ειναι δυνατον να υπαρχει ΟΛΟ αυτο...μην μου πεις...ημαρτον!!!!και τετραγωνο Κρονου με αφροδιτη και πλουτωνα αντιθεση σεληνη εεεεεε?????:nuts::nuts:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Πιστεύω άνδρες αιγόκεροι, άνδρες ιχθείς, γυναίκες ζυγοί, γυναίκες κριοί, γυναίκες τοξοτίνες, αλλά όλα αυτά είναι υποκειμενικά... τι εννοεί κανείς συμφέρον; Στις γυναίκες της φωτιάς αρέσουν π.χ. πολύ να ντύνονται, να ψωνίζουν και να ξοδεύουν... είναι αυτό συμφέρον; Ή είναι συμφέρον να μαζεύουν δραχμή δραχμή το χαρτζηλίκι τους για να βρεθούν πλούσιες μετά από είκοσι χρόνια όπως θα έκανε ίσως μία καρκίνος ή μία ταύρος;
    Ενστασηηηηηη...ειμαι Ταυρος με ωροσκοπο καρκινο και δεν εχω ΜΙΑ στην τραπεζα φιλε Βασιλη!!!!:bigsmile:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Κωστής

Κάτω από το στρώμα μήπως τα καταχωνιάζεις;
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Στο πουγγί, στο πουγγί. :toung:
    Καρκίνος είναι αυτός!!! :embarrest

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Δεν αποκλειεται...δεν κοιτας μηπως ειναι κατω απο το δικο σου Dell γιατι απο το δικο μου τςςςςςςς....ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΙΓΓΟΥΝΗΔΕΣ!!!ευχαριστω...
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Φωτεινή

emmalene εισαι η ανάποδή μου;;;; :nutsεγω καρκίνος με ωροσκόπο ταυρο:bigsmile: )

Ανανεώνω την άποψη μου:όλοι είναι τσιγγούνηδες ΕΚΤΟΣ απο τους Καρκίνους.:nuts:
    Oι τσέπες μου είναι αδειες,το στρώμα δεν εχει τιποτα απο κατω...τωρα που το σκεφτομαι λίγο σκόνη πρέπει να εχει :embarrest και ....ξεχασα τι θα έλεγα...:unsure:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    emmalene εισαι η ανάποδή μου;;;; :nutsεγω καρκίνος με ωροσκόπο ταυρο:bigsmile: )

Ανανεώνω την άποψη μου:όλοι είναι τσιγγούνηδες ΕΚΤΟΣ απο τους Καρκίνους.:nuts:
    Oι τσέπες μου είναι αδειες,το στρώμα δεν εχει τιποτα απο κατω...τωρα που το σκεφτομαι λίγο σκόνη πρέπει να εχει :embarrest και ....ξεχασα τι θα έλεγα...:unsure:
    ΝΑιιιιι...και απο οτι διαβαζω παρακατω βρηκα συμμαχο!!!!παρακαλω να μην κανουμε γενικα σχολια...και οι παρθενοι μαι χαρα παιδια ειναι...ΜΟΝΟ οι ζυγοι ειναι συμφεροντολογοι.ΟΛΟΙ ομως...:bigsmile:
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    ΝΑιιιιι...και απο οτι διαβαζω παρακατω βρηκα συμμαχο!!!!παρακαλω να μην κανουμε γενικα σχολια...και οι παρθενοι μαι χαρα παιδια ειναι...ΜΟΝΟ οι ζυγοι ειναι συμφεροντολογοι.ΟΛΟΙ ομως...:bigsmile:
    Ευτυχώς που δεν εκανες γενικό σχολιο:laugh

Και τώρα θυμήθηκα τι θα έλεγα περι

Κακιουλες.....και επισης αν ειναι δυνατον να υπαρχει ΟΛΟ αυτο...μην μου πεις...ημαρτον!!!!και τετραγωνο Κρονου με αφροδιτη και πλουτωνα αντιθεση σεληνη εεεεεε?????:nuts::nuts:
    Αν υπάρχει όλο αυτό καλύτερα να μην το συναντήσω!:toung:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Μαρια

αααα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα....και επειδη θελω να τονισω την ανιδιοτελεια των Ταυρων....κανενας Ζυγος ελευθερος????:bigsmile::bigsmile:
    Oscar Wilde

Όχι, πλέον έχω ένσταση! Μια χαρά είναι οι Ζυγοί απλά στην προσπάθεια της αναζήτησης της ισορροπίας μπορεί να μας φανούν συμφεροντολόγοι.
    Εμένα πάλι οι Παρθένοι μου κάνουν περισσότερο. Γενικά τα ζώδια της Γης είμαστε κάπως παρεξηγήσιμα σε αυτό το θέμα:embarrest

Page 6 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)