- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 71
-
20-12-2010, 09:19 PM #51
-
20-12-2010, 09:59 PM #52
Re: Τα «καβούρια» οι «σπάγκοι» και οι υπόλοιπες τσέπες του ζωδιακού!
Καλό, πολύ καλό!!! Αλλά δεν είναι υποχρεωμένος για διατροφή (δεν ήμασταν παντρεμένοι) κι όσο για το ξέπλυμα :weird: αφού είναι μόνο στο όνομά μου. Δεν μπορεί να κάνει ανάληψη. Και μετά σου λένε ότι τα ψαράκια είμαστε περίεργα.... Καρκίνους έχετε γνωρίσει? Τώρα εγώ αν τα πάρω και πάω κανά ταξιδάκι μ'άλλον, θα φταίω?
-
20-12-2010, 10:50 PM #53
-
21-12-2010, 10:06 PM #54
-
23-12-2010, 10:08 PM #55
Χα χα χα η όλη κατάσταση που μας περιέγραψες μου θυμίζει κάτι από το τραγούδι του Βοσκόπουλου, που με τις απαραίτητες μετατροπές γίνεται ''Ανεπανάληπτη θα είμαι εγώ για σένα, ανεπανάληπτη θα μείνω στη ζωή σου''. Αλλά ας το ψάξουμε+αλλιώς το θέμα, καταρχάς το να είσαι ζάμπλουτος+να μην το επιδεικνύεις με κρύσταλλα κλπ για μένα είναι τεράστιο προσόν, σεμνός άνθρωπος, τώρα για τα ρούχα τί να πω αν δε δω δεν ξέρω, το μαγείρεμα πάντως παίρνει πόντους... υπάρχει πιθανότητα ο κύριος να ήταν Mr.Ζηλιάρης της χρονιάς+να σε ήθελε στο σπίτι μόνο για εκείνον, μήπως?
-
23-12-2010, 10:27 PM #56
Και επιπλέον ίσως ο άνθρωπος την έχει πατήσει στο παρελθόν από γυναίκες που ήταν δίπλα του για τον χρηματικό+όχι για τον ψυχικό του πλούτο... τί να κάνει+αυτός, άρχισε τα τεστάκια για να σιγουρευτεί ότι τον θέλεις γι'αυτό που είναι+όχι για αυτά που έχει... τί τραβάνε+αυτοί οι πλούσιοι!!!
-
24-12-2010, 04:44 PM #57
Συγχώρεσέ με που θα γίνω σκληρή αλλά, μετά από μήνες παρατήρησης και ανάλυσης, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τελικά ο άνθρωπος και τσιγκούνης είναι και κότα. Προτίμησε να πιστέψει τη μανούλα του, η οποία διατείνονταν -από την απαρχή της σχέσης μας- ότι ο σκοπός μου ήταν να του "φορτωθώ". Χαρακτηριστική της ατάκα "βρε χαζέ, τα λεφτά σου έβαλε στο μάτι. Να εξασφαλιστεί κι αυτή και το παιδί της". Κι όπως είναι φυσικό για έναν Καρκίνο, η μανούλα πάνω από όλα. Έτσι λοιπόν με χώρισε γιατί δεν ήταν δήθεν έτοιμος, ότι εμένα ήθελε μόνο κι όχι όλο το πακέτο και άλλες τέτοιες μπούρδες. Έχουν περάσει 6 μήνες κι ακόμα κλαίει και χτυπιέται. Αν μ'αγαπάς ρε άνθρωπε, τι σημασία έχει τι λένε οι άλλοι και στο φινάλε τι σημασία έχει κι αν στα "φάει" αυτός που αγαπάς? :weird:
Η παρούσα στιγμή είναι το μόνο που είχες, το μόνο που έχεις, το μόνο που θα έχεις ποτέ.
-
26-12-2010, 04:07 PM #58
Διαβάζω για τσιγκούνηδες Σκορπιούς και δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε αφορισμούς αυτού του είδους, μια και είχα φίλο Σκορπιό που μόνο τσιγκούνης δεν εύτονε. Μάλλον το αντίθετο.
Καλύτερα θα ήταν πριν αποφανθούμε για την τσιγκουνιά των ζώδιων να εξετάζουμε πρωτίστως τους κυβερνήτες του 2ου οίκου, ότι δηλαδή κάνουμε για όλους τους τομείς. Έτσι όταν αυτοί προσβάλλοντα από Κρόνο δείχνουν τσιγκουνιά, όταν δε προσβάλλοντα από Δια δείχνουν σπαταλοσυνη. Στη συνέχεια εξετάζουμε τον ουσιαστικό κυβερνήτη του 2ου δηλαδή την Αφροδίτη και συμπληρωματικά τυχόν πλανήτες που βρίσκονται στον 2ο με τις όψεις που δέχονται.
Στην περίπτωση του φίλου μου ο ¶ρης είναι σε αντίθεση με Κρόνο ( λανθασμένη δράση ) και ο Ερμής κυβερνήτης του 2ου τετράγωνο με Δια.
-
26-12-2010, 08:10 PM #59
......:nuts:Τελικά πρέπει να είμαι ΠΟΛΥ μεγάλος σπάγγος!!!!!!!!
Με 2ο οίκο στον Καρκίνο και 8ο στον Αιγόκερω:nuts:.......τι να πεί κανείς.....
Ελπίζω πως δεν θα πεινάσω.....:embarrest ......ίσως......:toung::bigsmile:Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
29-12-2010, 01:46 PM #60
Ενας αντρας οταν αγαπαει αληθεινα και φοραει παντελονια αγαπητο μελος δεν λογαριαζει μαμαδες και ολο το σοι που λεει και μια παροιμια
σαν θελει η νυφη και ο γαμπρος
τυφλα να εχει ο πεθερος
τι κλαιει και οδυρεται; αγκαλεια επρεπε να σε ειχε και να σου ελεγε λογια αγαπης
εγω ετσι ξερω οτι κανουν οσοι αγαπουν αληθεινα!
φιλικα κουκι:bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.