s
Ποιά στοιχεία του γενέθλιου χάρτη υποδηλώνουν ανώτατες σπουδές ; - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 51 to 60 of 67
    Όνομα:
    Κυριακή

Re: Ποιά στοιχεία του γενέθλιου χάρτη υποδηλώνουν ανώτατες σπουδές ;

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Αστα γιατρε μου...Την βλεπω εγω την ...μεταθανατον καταξιωση!!!!!:bigsmile::bigsmile:
    Καλλιο αργα παρα ποτε, αφου το εχεις τοοοσο αναγκη!!
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ 10ο ΟΙΚΟ ΣΤΟΝ ΙΧΘΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.........

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Ας δωσουμε την ορολογια των 'ανωτατων σπουδων ' . Τι καταλαβαινει ο καθενας μας οταν λεει ανωτατες σπουδες ? Ποιες ειναι οι ανωτατες σπουδες ? Οι σπουδες σε ενα Πανεπιστημιο ? ή Ενα μεταπτυχιακο ?
    ( Αν και η καταξιωση θα φανει απο τον 10ο οικο )...
    ......
    Ανεξάρτητα από το τι καταλαβαίνει ο καθένας και για να υπάρχει κοινή βάση συνεννόησης, το πράγμα έχει ως εξής: η εκπαίδευση στην Ελλάδα, αλλά και αλλαχού, χωρίζεται σε τρία στάδια, α) την στοιχειώδη/κατώτερη, β) τη μέση και γ) την ανώτερη/ανώτατη. Χονδρικά για να καταλάβουμε τον διαχωρισμό, η α) είναι το Δημοτικό/Γυμνάσιο, η β) το Λύκειο και η γ) ΤΕΙ/ΑΕΙ. ¶ρα όταν μιλάμε για ανώτατες σπουδές εννοούμε από ΑΕΙ και πάνω. Το λέει και το αρκτικόλεκτο: Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ιδρυμα.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Ανεξάρτητα από το τι καταλαβαίνει ο καθένας και για να υπάρχει κοινή βάση συνεννόησης, το πράγμα έχει ως εξής: η εκπαίδευση στην Ελλάδα, αλλά και αλλαχού, χωρίζεται σε τρία στάδια, α) την στοιχειώδη/κατώτερη, β) τη μέση και γ) την ανώτερη/ανώτατη. Χονδρικά για να καταλάβουμε τον διαχωρισμό, η α) είναι το Δημοτικό/Γυμνάσιο, η β) το Λύκειο και η γ) ΤΕΙ/ΑΕΙ. ¶ρα όταν μιλάμε για ανώτατες σπουδές εννοούμε από ΑΕΙ και πάνω. Το λέει και το αρκτικόλεκτο: Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ιδρυμα.
    Εισαι κατατοπιστικος οπως παντα ! :bigsmile: Και εγω αυτην την εντυπωση ειχα . :embarrest Ευχαριστω οπως και να χει !!!

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Τα ΤΕΙ ανηκουν στην ανωτατη εκπαιδευση με τεχνολογικη κατευθυνση.
    Τυπικα τουλαχιστον ...:weird:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Ναι πλέον είναι ΑΤΕΙ.

Οπότε λογίζονται και αυτά ως ανώτατες σπουδες. Αλλα και ανευ αυτου ανώτατες λέμε της τριτοβάθμιας εκπαιδευσης. Και σε αυτά εντάσσονται και τα ΤΕΙ.

Καλησπέρα, τώρα προσπαθώ να μάθω καποια πράγματα για την αστρολογία και παρακολουθόντας αυτό το θέμα ήθελα να δώ ποιον πλανήτη έχω στον 9ο οικο άλλα ο γενέθλιος χάρτης μου δεν το δείχνει (ή δεν το καταλαβαίνω) είμαι μαθηματικός (περιμένω τώρα τα αποτελεσματα από το τελευταιο μαθημα για να πάρω το πολυποθητο πτυχίο) κ έχω περιεργεια να δώ ποιον πλανήτη έχω στον 9ο οικο.
    οποιος έχει την καλοσύνη ασ με βοηθησει
    ημερομηνια γέννησης. 28/08/84
    ώρα 06.15 π.μ
    πόλη αθήνα.
    ευχαριστώ
    Y.Γ έχω το κλήρο της τυχης στον κριό όπως και ο αινσταιν κ ο ισαακ νευτωνας.. (λέτε?)

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by onecode View Post
    Y.Γ έχω το κλήρο της τυχης στον κριό όπως και ο αινσταιν κ ο ισαακ νευτωνας.. (λέτε?)
    Α.. και εγω εκει τον εχω αλλα εβγαλα την ανωτατη παντρευτικη

τα καλυτερα σου ευχομαι παντως!

Δ.Κ
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    irene

καπου διαβασα για τον 9ο οικο σε αυτο το θεμα! τεσπα εγω εχω βρει πως στον 9ο οικο μου ειναι ο πλουτων και λεει πραματα ποθ μ αρεσαν κ οντως ετσι ειναι λεει οτι παιζει να εχω μαντικες ικανοτητες και ειναι πιθανων να βιωσω υπερβατικες εμπειριες αστρικα ταξιδια κατα τον υπνο μου! τελειο ειναι και καμια φορα γινετε ! αχ ανατριχιασα !!!!:blink: οταν ομως καποιος δεν εχει τπτ στον 9 οικο? σημενει κατι?
    Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.

Όνομα:
    Maria

Καλημέρα παιδιά!!!Οπως πολύ σωστά επισημάνθηκε ο 9ος οίκος,με φυσικό κυβερνήτη το Δία, έχει να κάνει με θέματα σπουδών και δει με την πανεπιστημιακή εκπαίδευση, ως ένα μέσο διεύρυνσης των πνευματικών οριζόντων.Εδω εντοπίζει κανείς ίχνη της ιδεαλιστικής και φιλοσοφικής οπτικής μας.
    Επίσης ο νόμος,ο εκδόσεις,τα μακρινά ταξίδια και η λογοτεχνία, η ενόραση, η φιλοσοφία και η δικαιοσύνη σχετίζονται με αυτό τον οίκο,καθώς επίσης και τα όνειρα και ο ηθικός κώδικας. Ο ένατος οίκος μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο να αποφασίσει ή όχι ένα ταξίδι,ή κάποιον που τελειώνει το σχολείο και σκέφτεται αν θα συνεχίσει ή οχι τις σπουδές του(καθώς στη θετική του έκφραση δίνει συνεχή ανάγκη για μελέτη και απόκτηση γνώσεων).Εαν οι επιρροές απο αυτόν τον οίκο στο γενέθλιο χάρτη είναι θετικές,αυτό είναι μια αριστη ενδειξη για κάποιον που θέλει να ζήσει στο εξωτερικό, να εργαστεί στις ταξιδιωτικές επιχειρήσεις ή το εξαγωγικό εμπόριο ή να ασχοληθεί με τη διδασκαλία-συνήθως σε πανεπιστημιακό επίπεδο.Τέτοιες ενδείξεις ενισχύονται αν υπάρχουν πλανήτες στον 9ο,τονισμένος Δίας(σε θέση έξαρσης,κυριαρχίας απο ζώδιο ή οίκο, ο Δίας να είναι κυβερνήτης του χάρτη ή σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο απο τον 1ο ή το 12ο οίκο) και υπάρχουν ισχυρές όψεις του Δία(ειδικά η σύνοδος του Δία με τον Ερμή,τον Κρόνο και το Βόρειο Δεσμό).
    Στον ένατο οίκο κρύβονται οι οραματισμοί μας, καθώς εκεί ψάχνουμε το αληθινό νόημα της ζωής.Αυτός ο οίκος μοιάζει με πόρτα που ανοίγουμε σε έναν άλλο κόσμο ή με ένα παράθυρο με θέα,καθαρή ή οχι,ανάλογα με τη θέση των πλανητών.Οι πλανήτες εκεί δείχνουν τον τρόπο που ανταποκρινόμαστε στις πνευματικές μας ανάγκες και την πνευματική τροη που έχει ανάγκη η σκέψη μας.Ο Ποσειδώνας στον 9ο θα μας σπρώξει προς το μυστικισμό, ο Κρόνος στη θρησκεία ή το δογματισμό, ο Πλούτωνας στο φανατισμό (αν δε προσέξουμε), ενώ ο Ουρανός μπορεί ακόμα και να αλλάξει την κοσμοθεωρία μας.
    Αν δεν υπάρχουν πλανήτες στον 9ο,δε σημαίνει τοτι το άτομο δε θα επιθυμεί να σπουδάσει...!! πρέπει να εντοπίσουμε την ακμή του 9ου οίκου,σε ποιό ζώδιο είναι και ποιός είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου αυτού και σε ποιόν οίκο ειναι και τί όψεις κάνει.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)