- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 162
Thread: Έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας;;
-
20-01-2007, 03:43 PM #51
Re: Έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας;;
"Αδελφή ψυχή" σημαίνει ότι η άλλη ψυχή είναι "κλώνος της δικής μας" και ότι η δική μας ψυχή είναι "κλώνος της άλλης";.
Αυτό δεν γίνεται. > Εννοείται καλέ μου φίλε. Αυτό έγραψα και εγώ. Η κάθε ψυχή είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Όσο για τις έννοιες που ανέφερες - κάρμα & μοιραίο - είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Εγώ πιστεύω στο "κάρμα" και δεν χρειάζεται κάποια "επιστημονική" θεμελίωση του όρου που σημαίνει "δράση-αντίδραση". Ότι δίνεις παίρνεις... Από το κάρμα πηγάζει σε μεγάλο βαθμό και το κατά πόσο κάτι θα είναι μοιραίο ή όχι.Πολλά τα όσα ήθελες και δεν μπόρεσες. Περισσότερα τα όσα μπορούσες και δεν θέλησες. Και ακόμη περισσότερα τα όσα δεν θέλησες και που έπρεπε και να θελήσεις και να μπορέσεις!
-
20-01-2007, 08:06 PM #52
Συμφωνώ μαζί σου φίλε Dell Piero και θα ήθελα να προσθέσω εδώ πως καμία ένδειξη δεν πρέπει να σηματοδοτεί πως, "η αδελφή ψυχή" ή " το "άλλο μας μισό" είναι για όλους τους ανθρώπους μια συντροφική ή μια ερωτική σχέση. Για μερικούς απο το "όλο" μπορεί. Θεωρώ λοιπόν πως "αδελφή ψυχή " εν γένει , είναι ο άνθρωπος εκείνος που μας επιτρέπει να μολυνθούμε από την αλήθεια του και αντίστοιχα του επιτρέπουμε να μολυνθεί από την δική μας, που κατανοεί με σοφία και δεν καταδικάζει, που τολμά και φοβάται, που θα απορήσει βιώνοντας αποκαλύψεις για τον εαυτό του και τη ζωή του, που μας καθοδηγεί και τον καθοδηγούμε αντίστοιχα στην εξέλιξη χωρίς λύπηση για μας και για τον εαυτό του. Είναι εκείνος ο άνθρωπος που μέσα από την αμοιβαία διείσδυση της αλήθειας του στον εαυτό μας και της δικής μας σ΄ αυτόν, μπορεί να μας οδηγήσει να βρούμε την αλήθεια μας μέσα απ΄ αυτόν.
Βυθισμένες πάντα, μέσα στο πυθάρι της ψυχής, αλήθειες που πονάνε, όμορφα κρυμμένα μυστικά, σε ανελέητο Παράδεισο...
-
20-01-2007, 08:16 PM #53
Πώς όμως τα λες αυτά σε κάποιους που την οικειότητα, τη ζεστή συντροφιά, τα κοινά λογοπαίγνια και αστεία που κάνουμε καθημερινά μεγάλες ομάδες του πληθυσμού και δεν τα προσέχουμε διότι είναι φυσιολογική λειτουργία, αντίθετα με τον εραστή ερωμένη τα χαρακτηρίζουμε ΑΜΕΣΩΣ καρμικά και μοιραία;
Και άντε να πεις τώρα σε κάποιον ότι αδελφή ψυχή σου είναι ο αδελφός σου ή κάποιος συγγένής που πρόσφατα τσακωθήκατε :toung:
Μακαρονάδες τρώμε πολλοί πάντως ΑΛΛΑ βρε παιδί μου με την αδελφή ψυχή είναι πολύ νοστιμότερη :bigsmile:Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
20-01-2007, 08:18 PM #54
Αλίμονο καλέ μου impulse άν οι "αδελφές ψυχές" ήτο κλώνοι...
Τότε το επόμενο σημείο θα ήταν ο ένας να απορροφά τον άλλο, χωρίς στην ουσία να μπορεί να εξελιχθεί κανείς!
Και τότε δεν θα ήταν σχέση αλληλοσυμπλήρωσης, αλλά σχέση στασιμότητας που θα όδευε σε απομάκρυνση του ενός απο τον άλλο στην καλύτερη περίπτωση, ενώ στην χειρότερη, σε ολικό αφανισμό του ενός απο τον άλλο!Βυθισμένες πάντα, μέσα στο πυθάρι της ψυχής, αλήθειες που πονάνε, όμορφα κρυμμένα μυστικά, σε ανελέητο Παράδεισο...
-
20-01-2007, 08:26 PM #55
Βυθισμένες πάντα, μέσα στο πυθάρι της ψυχής, αλήθειες που πονάνε, όμορφα κρυμμένα μυστικά, σε ανελέητο Παράδεισο...
-
20-01-2007, 10:09 PM #56
νομιζα πως βρηκα την αδελφη ψυχη μου τον περασμενο μαρτιο..νομιζα πως αυτον τον ανθρωπο τον ηξερα απο παλια,τον καταλαβαινα και τον ενιωθα με καθε ματια του..ομως η ζωη τα φερε αλλιως τα πραγματα και δεν μπορω να τον εχω..ετσι κι αλλιως δεν ξερω αν αυτος αισθανθηκε ποτε το ιδιο..παντως ειμαι χαρουμενη που ενιωσα οτι εχω βρει το αλλο μου μισο..εστω κι ετσι..
-
21-01-2007, 12:09 AM #57
ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ?ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ,ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ...ΑΝΤΡΑΣ Ή ΓΥΝΑΙΚΑ?
ΙΣΩΣ ΤΟΝ,ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ-ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ
ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΑΝ ΤΟΝ,ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ!!ΠΟΙΑ
ΕΡΩΤΗΣΗ,ΑΛΛΩΣΤΕ,ΤΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΤΟ ''ΠΑΝΤΑ'' ΚΑΙ
ΤΗΝ ''ΖΩΗ'',ΜΠΟΡΕΙ Ν' ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ?
ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟ?ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ
''ΜΙΣΟ''?
ΠΑΡ'ΟΛ'ΑΥΤΑ,ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΥΤΗΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ
ΚΑΝΕΙ Ν' ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΨΥΧΗ!!
ΚΑΙ ΤΟΤΕ,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ Ε Ν Α !!!!! :clapping:
-
21-01-2007, 01:10 PM #58
Συμφωνω περισσοτερο με σενα φιλε Impulse.
αν και οχι απολυτα η γνωμη σου ηταν και η πιο σωστη κατα την γνωμη μου.
Σε γενικα πλαισια καλα τα πες :noworry:
Μπραβο
-
21-01-2007, 04:49 PM #59
Καλά τα λέτε όλοι, δεν λέω. Αλλά αυτήν την βεβαιότητα για την ύπαρξη της αδελφής ψυχής, από που την αντλείτε? Τί σας πείθει ότι όντως υπάρχει κάτι τέτοιο?:unsure:
Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.
-
22-01-2007, 10:41 AM #60
Είναι πάντως τρομερή απογοήτευση να ξέρεις πως κάποιος είναι για σένα η "αδελφή ψυχή" και κείνος να μην το έχει καταλάβει, (ή μήπως κάνεις τόσο λάθος. Να νομίζεις ότι τον ξέρεις από παλιά, ότι έχετε ξανασυναντηθεί, ότι σας δένουν τόσα πολλά πράγματα,τόσα κοινά, όπου και να είσαι αισθάνεσαι τα μάτια του, αισθάνεσαι ότι σε παρακολουθεί σε ακούει, ξέρει κάθε σου κίνηση και την προλαβαίνει. Είναι απίστευτο, ενώ είστε μεταξύ πολλών ανθρώπων έχετε μια άλλη επικοινωνία οι δυο σας. Κι αν πράγματι κάτι τον εμποδίζει να το καταλάβει υπάρχει κάποιος τρόπος να τον ξυπνήσεις ή ακόμα να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο να το ζήσει παρόλα τα εμπόδια, ή είναι καλύτερα απλώς να ζεις με την ικανοποίηση ότι κάποια στιγμή τον συνάντησες... αρκεί αυτό;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.