s
Διαζύγιο (αστρολογικοί δείκτες) - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 51 to 60 of 64

Re: Διαζύγιο (αστρολογικοί δείκτες)

Quote Originally Posted by maria62 View Post
    Καλησπερα
    Εγω γεννηθηκα στις 05/04/1962 στην θεσσαλονικη ωρα 11.50 το πρωι.
    Αυτην την περιοδο χωριζω απο τον ανδρα μου,που ειδα οτι αυτος εχει τωρα
    το περασμα του Ουρανου στον 7 οικο.
    Εγω στον δικο μου χαρτη δεν μπορω να καταλαβω,απο που φαινετε ο χωρισμος μου.
    Θα μπορουσε κανενας να με βοηθησει,αν σας ηταν ευκολο?
    Aγαπητή maria 62,

Εκτός από την Αφροδίτη και τις όψεις της καλό είναι να εξετάσουμε τον 7ο οίκο, τον κυβερνήτη του(Κρόνο) και τις όψεις που κάνει. Επίσης ρίχνουμε και μια ματιά στον Ήλιο και στον ¶ρη στο χάρτη μας και στις όψεις τους.

Έτσι μπορούμε να πούμε ότι για σένα είναι πολύ σημαντικό το θέμα του γάμου(κυβερνήτης του 7ου στον 7ο , αλλά λίγες μοίρες πριν τον 8ο οίκο, οίκος του θανάτου και της μεταμόρφωσης) σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή(θετικές όψεις για το γάμο) και τρεις δύσκολες .
    Αναφέρομαι στο τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα και τη χιαστί με τον Πλούτωνα (φυσικό κυβερνήτη του 8ου οίκου). Αυτές οι τρεις όψεις μας αφήνουν κάποια υποψία για διάλυση του γάμου σου κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Ο Ποσειδώνας στον 5ο οίκο των αισθηματικών σχέσεων δείχνει ότι ίσως να είσαι αρκετά ροματική και να εξιδανικεύεις τις σχέσεις στη ζωή σου και τους άντρες γεικότερα, αφού κάνει και χιαστί με τον γενέθλιο Ήλιο σου. Μου βγαίνει και μία απόσταση στις σχέσεις . Για κάποιο λόγο , που εσύ ξέρεις καλύτερα , επιλέγεις άτομα που νομίζω (δεν είμαι σίγουρη) είναι κάπως απαγορευτικά. Πιθανόν σχέσεις εξάρτησης , αγνοώντας τι πραγματικά είναι, ελπίζοντας ότι είναι έτσι όπως θα ήθελες να είναι.

Κάτι άλλο που κοιτώ προσωπικά είναι η σχέση του ¶ρη και της Αφροδίτης (εδώ σχηματίζουν μισό τετράγωνο) και τη σχέση Ήλιου-Σελήνης (σύνοδος).

Αν δεν σε κάνω να νιώσεις άβολα , θα ήταν ιδιαιτερα χρήσιμο να σκεφτείς το παρακάτω : Τι σχέση είχες με τον πρώτο άντρα της ζωής σου (πατέρα)? Εκεί νομίζω βρίσκεται η απάντηση καθώς και στις επιλογές σου !

Να συμπληρώσω ότι από το τέλος του 2007 ο Κρόνος κυβερνήτης του 7ου γενέθλιου οίκου σου έγινε stationary στον προοδευτικό σου χάρτη και τον Ιανουάριο του 2009 ανάδρομος , κάνοντας πιο ακριβές το γενέθλιο τετράγωνο. Ο προοδευτικός σου Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου πέρασε στους Διδύμους, η προοδευτική σου Αφροδίτη στον Καρκίνο και η προοδ. Σελήνη σήμερα που μιλάμε είναι στην 28η μοίρα του Αιγόκερου, βαδίζοντας ολοταχώς για νέα αλλαγή στο ζώδιο του Υδροχόου (ανεξαρτησία, ελευθερία ...) Ο Προοδευτικός σου Ωροσκόπος σε σύνοδο με το γενέθλιο Ουρανό.

Να μη ξεχνάμε και τις εκλείψεις του καλοκαιριού Ιουνίου και Ιουλίου που πιάνουν τον Ωροσκόπο σου και το Μεσουράνημα, 4ο και 7ο οίκο, και τη διέλευση του Ουρανού (λίγο έλειψε να ακουμπήσει τον 10ο οίκο σου-κοινωνική κατάσταση, θέση) σε σύνοδο με το Δία, την αναδρομή του Δία ακριβώς πάνω στο Μεσουράνημα επίσης.

Ο ωροσκόπος της Ηλιακής επιστροφής σου στον Αιγόκερω πέφτει στον 7ο γενέθλιό σου. Η Σελήνη κυβ. 7ου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα 3 μοίρες πριν το 12ο οίκο, στις 29ο 49΄ του Τοξότη( μια πόρτα που κλείνεις πίσω σου), σε τετράγωνο με τον Κρόνο, κυβερνήτη του ετήσιου Ωροσκόπου. Ο ετήσιος 'Αρης στον 7ο οίκο. Η έκλειψη της 21/12/2010 στις 29ο 21΄των Διδύμων , σε αντίθεση ακριβείας με την ετήσια Σελήνη σου.

Όλα συνηγορούν για αλλαγές !

Υπέροχο το άρθρο σας, συγχαρητήρια! Θα σας πω την εμπειρία μου από ...εμένα την ίδια που είμαι ανύπαντρη μητέρα (και ευτυχώς που είμαι τουλάχιστον μητέρα. Με τέτοιο γενέθλειο χάρτη, σιγα μην παντρευόμουνα). Λοιπόν, πρώτο μειονέκτημα για γάμο: ζώδιο Υδροχόος με Αφροδίτη στον Υδροχόο!!! ¶ρης σε σύνοδο με την Σελήνη στον Κριό που εμπεριέχεται στον 1ο οίκο ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον Ουρανό που βρίσκεται στον 7ο!!! Στον 7ο βρίσκεται και ο Πλούτωνας!!! Επιπλέον, ο Ερμής που είναι κυβερνήτης του 7ου (Παρθένου) είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο ΚΑΙ ο Ποσειδώνας που είναι ο κυβερνήτης του ωροσκόπου μου τετράγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη μου. (Η Αφροδίτη κυβερνήτης του Ζυγού που εμπεριέχεται στον 7ο οίκο μου). Έχετε δει χειρότερο χάρτη για γάμο???

Καλησπέρα
    Φυσικα και ο ουρανός είναι στον 7ο!!!!!!
    Γεννήθηκα 31/12/1974,12.50 μμ στην Πάτρα
    Ευχαριστώ

Δηλαδή εγώ που έχω τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα και το μεσοδιάστημά τους είναι στον τοξότη που κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τα ψάρια δεν έχω καμία ελπίδα?

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by magneto View Post
    Δηλαδή εγώ που έχω τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα και το μεσοδιάστημά τους είναι στον τοξότη που κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τα ψάρια δεν έχω καμία ελπίδα?
    Και βέβαια έχεις. Δεν κοιτάζουμε σε πρώτο επίπεδο τα μεσοδιαστήματα. Αλλά και έτσι να ήταν, δεν αρκούμαστε σε μερικές όψεις. Ελέγχουμε το σύνολο του ωροσκοπίου.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Και τότε τι είναι αυτό που δυσκολεύει τόσο,μα τόσο πολύ τις σχέσεις μου?

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by magneto View Post
    Και τότε τι είναι αυτό που δυσκολεύει τόσο,μα τόσο πολύ τις σχέσεις μου?
    Θέλεις απάντηση σε αυτό τώρα; Που θες να το ξέρω καλό μου; Πρέπει κάποιος να μελετήσει τον χάρτη σου και να σου πει. Τόσο απλά!:bigsmile:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όχι καλέ! Ρητορικό ήταν το ερώτημα. Λέω κι εγώ τον καημό μου.
    Τώρα διαβάζω για τη μοναξιά του Ποσειδώνα.

πρεπει να υπαρχει απαραιτητα γαμος η μιλαμε και για μακροχρονιες σχεσεις????

Page 6 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread