s
Ο 2ος οίκος - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 21 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... LastLast
Results 51 to 60 of 206

Re: Ο 2ος οίκος

Quote Originally Posted by stratos11 View Post
    Συμφωνώ με όσα είπε η black moon. Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω είναι ότι αν και σαφώς ο Δίας στο 2ο είναι πολύ καλή θέση χρειάζεται λίγη προσοχή στη διαχείριση γιατί, λόγω του στοιχείου της υπερβολής που έχει ( και σε συνδυασμό με τον Ουρανό σου), μπορεί να σε βγάλει εντελώς εκτός "προϋπολογισμού".:bigsmile:
    Οταν λες εκτος προυπολογισμου ... τι εννοεις ? :unsure: οτι μπορει να υπαρχουν αρνητικες επιπτωσεις εξ αιτιας του ουρανου ? :weird: βασικα ο 2ος δεν ειναι που αντιπροσωευει τα χρηματα .. και οτι υλικο αγαθο αποκτουμε ? επισης η αυτοεκτιμηση και οι αξιες ? Thanx οπως και να χει !!

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Οταν λες εκτος προυπολογισμου ... τι εννοεις ? :unsure: οτι μπορει να υπαρχουν αρνητικες επιπτωσεις εξ αιτιας του ουρανου ? :weird: βασικα ο 2ος δεν ειναι που αντιπροσωευει τα χρηματα .. και οτι υλικο αγαθο αποκτουμε ? επισης η αυτοεκτιμηση και οι αξιες ? Thanx οπως και να χει !!
    Να σε πιάνει μανία σπατάλης κατα καιρους μάλλον εννοει.Ανάλογα και με τους διελαυνοντες που μπορεί να περνάνε πανω απ' τον Δια-Ουρανό.

Όνομα:
    μαγια

2ος= λεων και αδειος ηλιος κυβερνητης του και στον 9ο, εικαζει κανεις τιποτα?

Ακμή 2ου στο Σκορπιό και κυβερνήτη στον 1ο και Ουρανό στο 2ο οίκο πιθανόν δείχνει σπατάλη ή το αντίθετο?
    και ό,τι αποκτά κανείς ?Ο Ουρανός μπορεί να έχει και θετική επιρροή σ αυτό?

Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by VAFIKOS View Post
    2ος= λεων και αδειος ηλιος κυβερνητης του και στον 9ο, εικαζει κανεις τιποτα?
    Εμένα αυτό μου λέει,οτι εχεις έντονη αυτοπεποίθηση και οτι οι αξίες που σου εμφυσήσανε σου δίνουν τα φόντα να είσαι δημιουργική (ιδίως σε οτι αφορά σπουδές) και ανοιχτόμυαλη.Επίσης πρεπει να νιώθεις άνετα μπροστά σε πολύ κόσμο, αυτο όμως αν συνηγορουν κι αλλα στοιχεία του χάρτη.

Όνομα:
    μαγια

ευχαριστω black moon ,μου αρεσουν αυτα που λες!!!! βεβαια απο λεφτα...

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by nanstenka View Post
    Ακμή 2ου στο Σκορπιό και κυβερνήτη στον 1ο και Ουρανό στο 2ο οίκο πιθανόν δείχνει σπατάλη ή το αντίθετο?
    και ό,τι αποκτά κανείς ?Ο Ουρανός μπορεί να έχει και θετική επιρροή σ αυτό?
    Γειά σου Νanstenka!
    Προσωπικά πιστεύω οτι σημαίνει καλη διαχείρηση χρημάτων, έντονο σεξ-απήλ, καθε αλλο παρα ρηχά αισθήματα και αξίες, ίσως και καποιες κληρονομιες...αλλα επίσης και οτι θα μπαίνουν στον δρόμο σου άτομα και καταστάσεις, απρόσμενα και ξαφνικα(τα οποια θα είναι φύσεως 2ου οικου),και θα βοηθουν στον μετασχησμό και την εξελιξή σου.

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Να σε πιάνει μανία σπατάλης κατα καιρους μάλλον εννοει.Ανάλογα και με τους διελαυνοντες που μπορεί να περνάνε πανω απ' τον Δια-Ουρανό.
    Thanx και παλι καλη μου !!! Οφειλω να πω πως με πιανει ωρες ωρες η σπαταλη :embarrest .... Γενικα ομως μπορω να πω οτι εχω μια αντιθεση στον εαυτο μου ( ως προς την μεταχειριση των χρηματων ) μπορω να ειμαι πολυ σπαταλη αλλα να ειμαι και πολυ οικονομος ... φυσικα οταν το θελω ετσι ? Μ ' αρεσει πολυ η χλιδη :bigsmile: .... αλλα καποιες στιγμες μπορω να αρκεστω και σε λιγα !!! Πως γινεται αυτο ? τι φταιει ? ο ουρανος παλι ?:weird::embarrest

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Thanx και παλι καλη μου !!! Οφειλω να πω πως με πιανει ωρες ωρες η σπαταλη :embarrest .... Γενικα ομως μπορω να πω οτι εχω μια αντιθεση στον εαυτο μου ( ως προς την μεταχειριση των χρηματων ) μπορω να ειμαι πολυ σπαταλη αλλα να ειμαι και πολυ οικονομος ... φυσικα οταν το θελω ετσι ? Μ ' αρεσει πολυ η χλιδη :bigsmile: .... αλλα καποιες στιγμες μπορω να αρκεστω και σε λιγα !!! Πως γινεται αυτο ? τι φταιει ? ο ουρανος παλι ?:weird::embarrest
    Κοιτας athinoula85 και τον 8ο (τι πλανητες εχει και ποιον κυβερνήτη) και τον Πλουτωνα με τις οψεις του.Ειναι και καποιες γωνίες που δειχνουν σπατάλη όπως για παράδειγμα αρμονική Δια-Αφροδίτης.Επισης η σταση μας απέναντι στο χρήμα επηρρεάζεται και απο τους διελαύνοντες.Δεν είναι μονο ενα που κοιτάμε.Παιζουν πολλα ρολο.

Συγχαρητήρια για το άρθρο! Πράγματι είναι πολύ καλό και διαφωτιστικό...
    Θα προσπαθήσω να κάνω μια υποθετική ερμηνεία μα θέλω την βοήθεια σαs !!!
    Λοιπόν, ακμή 2ου στον τοξότη ( Δίαs βρίσκεται στον 9ο ) και στο σπιτάκι αυτό μένει η Σελήνη στον αιγόκερο.....
    Θα μπορούσε επομένωσ να πει κανείs οτι υπάρχει κάποια συγκρατημένη εύνοια σε σπουδέs (λόγω Αιγόκερου ) αλλά και μη σταθερότηταs οικονομικών εσόδων ( λόγω Σελήνηs στο 2ο)???
    Πείτε μου μια γνώμη........

Page 6 of 21 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)