- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 111
Thread: ...Παρθενακια....
-
15-11-2007, 02:51 AM #51
Re: ...Παρθενακια....
σαν παρθένος λοιπόν, αυτο που εχω να πω ειναι οτι ολα μας ενοχλουν γυρω μας, αλλα επειδη ειμαστε καλοι ανθρωποι και μας ενδιαφερει η βελτιωση(γαι να μην πω η τελειοτητα), προσπαθουμε να κανουμε τον κοσμο καλυτερο με οποιο τροπο μπορουμε. Αυτο βεβαια μας οδηγει σε στεραστια λαθοι, αγνοώντας ή μαλλον ξεχνώντας τον αρχικο μας στοχο. Αν καπου εκει χαλαρώσουμε και επανελθουμε στην πραγματικοτητα που μας περιβαλει και μας ενδυναμωνει(γιατι απο αυτην ολοι προερχομαστε), θα διαπιστωσουμε οτι ολα ξεκινανε απο τη φαντασια του μυαλου μας.
εξαλλου δεν πρεπει να ξεχναμε οτι κανεις δεν ειναι τελειος, απλα οι παρθενοι εχουν την δυνατοτητα να το εξερευνουν πρωτοι.Gege!!!
-
15-11-2007, 02:46 PM #52
Αντε καλε που λενε ασχημα πραγματα για τους παρθενους! τι να πουν και οι σκορπιοι που χουν φαει το θαψιμο... Εγω δεν ηξερα οτι δε θεωρειται καλο ζωδιο η παρθενος.... Για τη τσιγγουνια εχω σχεδον πειστει για τους υδροχοους. Εχω γνωρισει 10 υδροχοους, οι 8 ηταν τσιγγουνηδες πολυ ομως! η μια κανονικη και μονο ενας ανοιχτοχερης, αλλα το ακουω κι απο αλλους για τους υδροχοους, αρα δε πρεπει να ειναι τυχαιο
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
15-11-2007, 03:11 PM #53
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
15-11-2007, 04:46 PM #54
-
15-11-2007, 07:21 PM #55
-
15-11-2007, 08:36 PM #56
Παρθενάκι είμαι κι εγώ! Εντάξει έχουμε μια εμμονή με την τελειότητα και κατ΄επέκταση τις λεπτομέρειες αλλά εγώ τουλάχιστον νομίζω ότι μεγαλώνοντας το ελέγχω! Μωρέ, καλοί είμαστε κατα βάθος!
Εγώ βέβαια έχω ένα θεματάκι (μικρούλι!!) με τον ωροσκόπο μου... Σκορπιός! ¶κουσα μια κραυγή τρόμου ή ιδέα μου ήταν??? :blink:
-
15-11-2007, 08:52 PM #57
Αντε καλε!!!
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
15-11-2007, 10:14 PM #58
Οι Υδροχόοι δεν είναι τσιγκούνηδες... απλώς σκέφτονται με τελείως διαφορέτικό τρόπο από τους υπόλοιπους φυσιολογικούς ανθρώπους... αυτό σημαίνει οτι αν κάποιες φορές δείχνουν οτι αποφεύγουν να πληρώσουν το πιθανότερο, αν όχι σίγουρο, είναι οτι δεν τους έχει καν περάσει αυτό από το μυαλό , όχι από τσιγκουνιά αλλά γιατί είναι από αλλο πλανητη(στον πλανητη τους τα χρήματα δεν έχουν εφευρεθει... εκει ζουν με ιδεολογιες, οράματα κ.α. )
Επειδή έχω ζήσει υδροχόους γι'αυτό το λέω... Αν τους το ζητήσεις θα σου δώσουν ό,τι θες στο 5πλάσιο...!
Και ας επιστρέψουμε στο θέμα μας... ΄για τους παρθένους που λένε οτι έχουν μανία μ την τάξη και την καθαριοτητα... εγώ γιατί είμαι ακριβώς το αντίθετο???(ο ορισμός της ανοργανωσιάς και της ακαταστασίας...).. Τοσο πολύ μπορεί να επηρεάσει ένας ωροσκόπος?
Οι αλλοι παρθένοι τι έχουν να πουν επι τουτου?Η αξία των ανθρώπων δεν κρίνεται από τα προσόντα τους, αλλά από την χρήση των προσόντων τους
-
15-11-2007, 11:07 PM #59
Συμφωνώ απόλυτα, δεν έχω γνωρίσει μέχρι σήμερα καμία/κανέναν Παρθένο που να έχει αυτή τη μανία... ίσως απλά να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστεί σε αυτό το ζώδιο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο!
-
16-11-2007, 12:08 AM #60
Ενα φιλικό μου ζευγάρι είναι και οι 2 Παρθένοι και μια φορά που αναγκάστηκα να κοιμηθώ σπίτι τους γιατί ήταν αργά, νόμιζα ότι έπαιζα στην ταινία " νύχτες με τον εχθρό μου" . Οποιος έχει δει την ταινία θα καταλάβει. Ακόμα και οι πετσέτες στο μπάνιο ήταν ευθυγραμμισμένες :blink:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.