s
Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων! - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 28 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... LastLast
Results 51 to 60 of 277

Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!

Quote Originally Posted by FIGHTER View Post
    Αχ! Κι εγώ τα ίδια! Μια φορά είπα να τηγανίσω πατάτες και τις έκαψα! :blink: Ποιος είπε ότι οι Παρθένοι είναι οργανωτικοί ή οτι τα καταφέρνουν στις δουλειές του σπιτιού; :bigsmile:
    :nuts: :nuts:
    Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι ένας Παρθένος δεν είναι οργανωτικός. Βασικά τους χαρακτηριστικά είναι η οργάνωση, η τάξη, κοιτούν πολύ τις λεπτομέρειες, είναι αναλυτικοί και κριτικοί.
    Κάτι άλλο θα φταίει μάλλον ...... :toung:

Quote Originally Posted by kia View Post
    :nuts: :nuts:
    Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι ένας Παρθένος δεν είναι οργανωτικός. Βασικά τους χαρακτηριστικά είναι η οργάνωση, η τάξη, κοιτούν πολύ τις λεπτομέρειες, είναι αναλυτικοί και κριτικοί.
    Κάτι άλλο θα φταίει μάλλον ...... :toung:
    Συμφωνώ κι εγώ πως κάτι άλλο φταίει.Η νύφη μου ειναι Παρθένος και απο οργάνωση και τάξη άλλο τίποτα αλλά ειναι τόσο παστρικιά που όταν κάνει δουλειές τα τρίβει όλα τόσο πολύ που συνήθως τα σπάει.Αφού πλέον το καθιερωμένο δώρο σε γενέθλια και γιορτές ειναι ποτήρια,πιάτα...τέτοια πράματα.Σίγουρα κάτι άλλο φταίει.
    Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
    Για να χαίρομαι.
    Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
    Για να μαθαίνω!

Αναλυτικοί και λάτρεις των λεπτομερειών και τη τάξης είναι σίγουρα οι Παρθένοι, και μέχρι αηδίας καμμιά φορά Αλλά το μαγείρεμα είναι άλλο πράγμα. Μάλλον οι Ταύροι και οι Καρκίνοι έχουν έφεση σ' αυτό.:bigsmile:
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Αναλυτικοί και λάτρεις των λεπτομερειών και τη τάξης είναι σίγουρα οι Παρθένοι, και μέχρι αηδίας καμμιά φορά Αλλά το μαγείρεμα είναι άλλο πράγμα. Μάλλον οι Ταύροι και οι Καρκίνοι έχουν έφεση σ' αυτό.:bigsmile:
    Γιατί το λες αυτό;;;;;;;
    Τους συνδέεις μήπως με τις ζώνες του σώματος;;; :bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by kia View Post
    Γιατί το λες αυτό;;;;;;;
    Τους συνδέεις μήπως με τις ζώνες του σώματος;;; :bigsmile:
    Και γιατί όχι παρακαλώ;Μόνο οι σκορπιοί θα υποσκελίζουν όλα τα υπόλοιπα ζώδια ως αντισεξουαλικά συγκριτικά μ αυτούς;;:toung: :toung:

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Ναι όμως εγώ για το μαγείρεμα μίλησα :toung:
    Και γι αυτό το λόγο ανέφερα μήπως υπάρχει κάποια σύνδεση με τις ζώνες του σώματος. Ο Ταύρος συνδέεται με την γλώσσα και γενικά με την διέγερση όλων των αισθήσεων και ο Καρκίνος πέραν όλων των άλλων και με το στομάχι! Επομένως ίσως γι' αυτό να γίνεται η σύνδεση με το μαγείρεμα και αυτά τα δύο ζώδια! :nuts: Αν ισχύει αυτό, λοιπόν, θα πρόσθετα και τους Ζυγούς επειδή συνδέονται με το στόμα και τα χείλη. :bigsmile:

Τώρα αν ανοίξουμε θέμα για την μοναδική και ανεπανάληπτη σεξουαλικότητα του Σκορπιού επειδή συνδέεται με τα γεννητικά όργανα..... βλέπω να πέφτουν πάνω μας όλοι οι Σκορπιοί του σάιτ! Ας το σώσω λοιπόν λέγοντας ότι ναι μεν είναι αρκετά σεξουαλικός και παθιάρικος και ζηλιάρης και και και και ... αλλά δεν είναι και ο μοναδικός! :toung: :toung:

Ναι, αυτό είχα στο μυαλό μου αρχικά. Τις ζώνες του σώματος. Αλλά και στατιστικά να το δείς οι Καρκίνοι και οι Ταύροι (και οι Ζυγοί ως ένα βαθμό) είναι άριστοι στο μαγείρεμα. Παίζει βέβαια ρόλο και ότι το αντιμετωπίζουν σαν χόμπι περισσότερο παρά σαν υποχρέωση και τους δίνει και την αίσθηση ότι προσφέρουν στα αγαπημένα τους άτομα, ότι φροντίζουν τους δικούς τους ανθρώπους.
    Για τους Σκορπιούς κανένα σχόλιο.:scared: :σφύριγμα
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

το χειρότερο ζώδιο πάντως ειναι ο κριός! αρνητικά (εγωισμός ιδιοτέλεια σαρκασμός εριστικότητα ανυπομονησία βιαιότητα σκληρότητα κλπ) μπλιάχ! το καλύτερο πρέπει να ειναι ο ζυγός εχει τα λιγότερα αρνητικά χαρακτηριστικά! εγω πάντως ειμαι υδροχοος!:σφύριγμα
    ο ρηχός άνθρωπος στην ευημερία αποχαυνώνεται και στην συμφορά καταρρακώνεται. (επίκουρος)

Quote Originally Posted by ζαφειρενια View Post
    το χειρότερο ζώδιο πάντως ειναι ο κριός! αρνητικά (εγωισμός ιδιοτέλεια σαρκασμός εριστικότητα ανυπομονησία βιαιότητα σκληρότητα κλπ) μπλιάχ! το καλύτερο πρέπει να ειναι ο ζυγός εχει τα λιγότερα αρνητικά χαρακτηριστικά! εγω πάντως ειμαι υδροχοος!:σφύριγμα
    ΕΕ όχι και το χειρότερο ζώδιο!!!επίσης πιστεύω ότι δεν είμαστε τόσο εγωκεντρικοί ...οι χείροτεροι στο 8έμα εγωισμού ειναι οι λέοντες:toung:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by ζαφειρενια View Post
    το καλύτερο πρέπει να ειναι ο ζυγός εχει τα λιγότερα αρνητικά χαρακτηριστικά!
    Δεν ξέρω αν έχει τα λιγότερα αλλά αυτά που έχει δεν παλεύονται με ΤΙ ΠΟ ΤΑ !!όχι και το καλύτερο.Θα κόψω τις φλέβες μου :toung:

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Page 6 of 28 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)