s
Ώρα γέννησης - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 51 to 60 of 76

Re: Ώρα γέννησης

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Υπάρχει η άποψη ότι η σύλληψη του εμβρύου σχετίζεται με την Σελήνη και τον ωροσκόπο. Σύμφωνα με τον Άλαν Λίο και άλλους παλιότερους αστρολόγους, η θέση της γενέθλιας Σελήνης μας ήταν η θέση του ωροσκόπου μας την στιγμή της σύλληψής μας και η θέση του γενέθλιου ωροσκόπου μας ήταν η θέση της Σελήνης την στιγμή της σύλληψής μας.
    Ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστηχώς λόγω του ότι δεν είμαι σίγουρος για τον ωροσκόπο μου δεν μπορώ να καταλάβω τη θέση της σελήνης μου τη στιγμή της σύλληψης.

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Υπάρχει η άποψη ότι η σύλληψη του εμβρύου σχετίζεται με την Σελήνη και τον ωροσκόπο. Σύμφωνα με τον Άλαν Λίο και άλλους παλιότερους αστρολόγους, η θέση της γενέθλιας Σελήνης μας ήταν η θέση του ωροσκόπου μας την στιγμή της σύλληψής μας και η θέση του γενέθλιου ωροσκόπου μας ήταν η θέση της Σελήνης την στιγμή της σύλληψής μας.

Εχοντας διαβάσει το άρθρο, διαπίστωσα πως ισχύει 100%, αφού επαληθεύτηκαν στις κόρες μου και οι 2 παράμετροι.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Οι απόψεις αυτές για την προγενέθλια Σελήνη και ωροσκόπο υποστηρίζονται από την εσωτερική αστρολογία όπως αυτή διαμορφώθηκε από την Θεοσοφική Σχολή και κάτω από την επίδραση της Άλις Μπέιλι και της Μπλατβάσκι.

Στην πραγματικότητα όμως, θα συμφωνήσω με την Χρυσάνθη ότι δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε αν ισχύουν ή όχι.

Όνομα:
    Έρρικα

Quote Originally Posted by Lam View Post
    Ο πρώτος μου ανιψιος γεννήθηκε με ηλιο στον υδροχόο και σελήνη στο κριό (άρα γέμιση) και το επόμενο ανίψι ήταν αγόρι. Η αδερφή μου που γεννήθηκε με ήλιο στον κριό και σελήνη στους διδύμους (άρα γέμιση), το επόμενο παιδί που γεννήθηκε , δηλ εγω βγήκε αγόρι. Βέβαια μεσολάβησαν και δύο αποβολές ενδιάμεσα. Δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο.
    Ναι παίζει ρόλο, μάλιστα είχα διαβάσει κάτι σχετικό αλλά δεν το θυμάμαι τώρα να στο πω. Στάθηκα στα βασικά. όχι πως αυτό δεν είναι βασικό αλλά ο τρόπος που σκέφτομαι αυτόματα ''διέγραψε'' την αρνητική εκδοχη της αποβολής.
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Όνομα:
    Έρρικα

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Εχοντας διαβάσει το άρθρο, διαπίστωσα πως ισχύει 100%, αφού επαληθεύτηκαν στις κόρες μου και οι 2 παράμετροι.
    taurine!!!
    θυμάσαι μέρα και ώρα σύλληψης των παιδιών σου? πραγματικά εντυπωσιακό!

Quote Originally Posted by errikaki View Post
    taurine!!!
    θυμάσαι μέρα και ώρα σύλληψης των παιδιών σου? πραγματικά εντυπωσιακό!
    Αν όχι όλες οι γυναίκες, σίγουρα οι περισσότερες, ξέρουν πότε έλαβε χώρα το "συμβάν".
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Έρρικα

το ανάποδό ισχύει έτσι?
    ε αν από την ημέρα γέννησης πάω 9 και κάτι μήνες πίσω μπορώ να βρω και εγώ ώρα και μέρα σύλληψης.. δηλαδώ να βρω τη μέρα που η σελήνη ήταν στον τοξότη και ο ωροσκοπος τοξότης.
    Είναι ίσως λίγο δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο, ε?

και ναιιιιι!!!!! Βρήκα την ημερομηνία! με τόσο τοξότη αναρρωτιέμαι μήπως οι γονείς μου γνωρίστηκαν σε παιδική χαρά.
    Last edited by errikaki; 27-03-2012 at 04:01 PM.

Καλησπέρα!Θέλω να με βοηθήσετε σε κάτι σχετικά με το αρχικό θέμα για την ώρα γέννησης.To έχω ψάξει και η ακριβής ώρα που δίνεται από το νοσοκομείο είναι 07.50.Ομως αν υπήρχε ανακρίβεια 3 λεπτών ο 5ος οίκος πάει στους διδύμους και όχι στον καρκίνο κ κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον 11ο.Να λάβω υπόψη την ώρα του νοσομείου ή σπάνια είναι ακριβης στο λεπτό;Εγώ πάντως περισσοτερο οι δίδυμοι θα έλεγα με αντιπροσωπεύουν!Εχω γεννηθεί 06-02-1986 αν θέλετε να το κοιτάξετε..

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Errikaki καλησπέρα,

Δεν θυμάμαι εάν ήσουν εσύ ή κάποιος άλλος που αναρωτιόταν για τον Δρ. Γιόνας. Καλού κακού παραθέτω παρακάτω για όποιον/όποιαν θα ήθελε να μάθει κάτι σχετικά, πέντε λόγια για αυτόν. Οχι τίποτε άλλο, ας μαθαίνουμε και τα καλά και βέλτιστα ορισμένων ζωδίων που κατά τα άλλα, τα έχουν φάει οι μαύρες δοξασίες τύπου κόμη δράκουλα! χα,χα,χα,...........
    O Δρ. Ευγένιος Γιόνας (Δρ Eugen Jonas ) γεννήθηκε στις 06.11.1928, 6:00 π.μ. στο Novezamky της Slovakiaς ( για όποιον θα ήθελε να μελετήσει το χάρτη του) που φυσικά με τα χαρισματικά της ιδιοσυγκρασίας του προερχόμενα από τον Ήλιο και τον ωροσκόπο στο ζώδιο του Σκορπιού ( ας είναι πάντα δοξασμένοι οι ερευνητικοί Σκορπιοί ! ) είναι αυτός ο οποίος εφήρμοσε ένα κατά την γνώμη μου εξίσου απλό σωτήριο για πολύ κόσμο, αλλά και ευφυέστατο οικογενειακό προγραμματισμό!

Ξεκίνησε την θεωρία του την δεκαετία 50 όπου ήδη ως νεαρός γιατρός με βάση τις ομολογουμένως βαθιές αστρολογικές του γνώσεις ανέπτυξε την μέθοδο της σεληνιακής θεωρίας. Σύμφωνα με αυτήν, μπορεί να προκληθεί από μια γυναίκα, μία επιπλέον ωορρηξία, όταν η τρέχουσα φάση της σελήνης αντιστοιχεί με εκείνη που υπήρχε κατά τη στιγμή της γέννησης της. Ως εκ τούτου, πολλές γυναίκες στην αναπαραγωγική φάση της ζωής τους ανταποκρίνονται συγχρόνως στις μηνιαίες επανεμφανίσεις αυτής της σεληνιακής φάσης με μία πιο αυξημένη δεκτικότητα, η οποία μάλιστα επαναλαμβάνεται στερεότυπα κάθε μήνα. Κατά τον Δρ. Γιόνας, το φύλο του νεογνού είναι άμεσα συνδεδεμένο με ορισμένες φάσεις της σελήνης κατά τη στιγμή της σύλληψης. Κρίσιμη φάση λοιπόν για την επιθυμητή επιλογή του φύλου του παιδιού είναι η εκάστοτε περιοδικότητα της Σελήνης στην στιγμή της σύλληψης του. Σύμφωνα με τον ίδιο η μέθοδός του ανάγεται στην σφαίρα της Κοσμοβιολογίας και κατά μερικούς είναι μέχρι και 87% ασφαλής ενώ κατά τον ίδιο το ποσοστό ανέρχεται στο 98%. Σε εμένα προσωπικά άγγιξε το 100% στην επιλογή του φύλου και των τριών μου παιδιών.

Με όσο το δυνατόν πιο απλά λόγια η ώρα/μέρα σύλληψης κατά τρόπο ώστε να επέλθει και το επιθυμητό φύλο επιλέγεται κατά προτίμηση όταν η Σελήνη που αλλάζει θέση κάθε 2 ½ ημέρες βρίσκεται αντίστοιχα σε αρσενικό ή θηλυκό ζώδιο. Κατά τον Ευγένιο Γιόνας αυτή είναι ή βάση για το επιθυμητό φύλο του παιδιού όσο όμως και για την ακριβή ημερομηνία της γονιμοποίησης του γυναικείου ωαρίου. Όσον αφορά όμως ότι υπάρχουν γεννιούνται και δίδυμα διαφορετικού φύλου, ο Δρ. Γιόνας το ερμηνεύει λέγοντας ότι σε αυτές τις περιπτώσεις η φάση της σελήνης κινείτο στο μεταίχμιο μεταξύ ενός θηλυκού και αρσενικού ζωδίου.

Η μέθοδος του Γιόνας για εμένα που την βίωσα αλλά και έζησα άκρως συγκινητικά στιγμιότυπα πότε υπογόνιμων γυναικών, ζευγαριών που για διάφορους σοβαρούς λόγους επιθυμούσαν διακαώς να αποκτήσουν ένα συγκεκριμένο φύλο, ή γυναίκες που είχαν υποστεί αλλεπάλληλες αποβολές, ή λόγω επιτακτικής ανάγκης να αποφευχθεί οιαδήποτε νοητική ή άλλη υστέρηση, καθώς όμως και η αποφυγή των αντισυλληπτικών, και των χειρουργικών επεμβάσεων είναι ένα παλίμψηστο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑΥΜΑ! .

Σχετικά με την μέθοδο του Δρ. Γιόνας υπάρχουν πάμπολλες ιστοσελίδες. Οι πιο αξιόπιστες είναι Αυστριακές ή Γερμανικές. Εν τω μεταξύ υπάρχουν και αρκετά Καναδικά και Αμερικανικά Ειδικά Κέντρα Σύλληψης βασισμένα σε αυτή την μέθοδο, και από τις ιστοσελίδες του μπορεί κανείς να αντλήσει αρκετά καλές πληροφορίες. Στην δεκαετία του 80’ κυκλοφορούσε και ένα μεταφρασμένο βιβλίο στα Ελληνικά στο οποίο αναφερόταν διεξοδικά όλο το διαδικαστικό μέρος αυτής της μεθόδου. Φυσικά δεν γνωρίζω εάν τώρα μπορεί κανείς να το βρει ωστόσο έχουν εκδοθεί διάφορα βιβλία στην Αγγλική γλώσσα.

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Σχετικά με τον Δρ. Γιόνας να προσθέσω ( για την περίπτωση που δεν βρείτε αντίτυπο του βιλβίου του στα ελληνικά ) επίσης πως η διαδικαστική εφαρμογή της μεθόδου που ακολουθείται πρωτίστως απο την γυναίκα του, είναι εξαιρετικά απλή, αν και προυποθέτει συνέπεια, μεγάλη υπομονή και ακριβέστατες ενέργειες, όπως π.χ. συγκεκριμένες ώρες ........κ.λ.π.

Αυτό γιατί, ( τουλάχιστον έτσι συνέβη σε εμένα που δεν είχα υποστεί ποτέ πριν άλλη εγκυμοσύνη ή έκτρωση ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα ) πρέπει να προηγηθεί καθημερινά επί τουλάχιστον έξη μήνες μία συγκεκριμένη αλλά διαφοροποιημένη απο γυναίκα σε γυναίκα πρωινή κολπική θερμομέτρηση και η ακριβής καταγραφή της θερμοκρασίας σε ένα ειδικό για την περίσταση γράφημα. Το γράφημα αυτό δεικνύει το εύρος των ωρών καθώς και την ή τις ημέρες σύλληψης της γυναίκας.

Η ομάδα γιατρών με διαφορετικές ειδικότητες π.χ. βιολόγος, γενηστής και άλλες ειδικότητες που δεν θυμάμαι τώρα πια, πάντως όμως όλοι δεινοί γνώστες της αστρολογίας και της κοσμοβιολογίας (προσωπικά είχα την τύχη να γνωρίσω για λίγο τον κ. Γιόνας και προσωπικά ) αναλαμβάνουν εν συνεχεία να δημιουργήσουν το επακριβές αστρολογικό διάγραμμα των ωρών, ή της ημέρας ή ίσως και των ημερών σύλληψης.

Φυσικά η μέθοδος προυποθέτει πάρα πολύ καλή συνεργασία και από πλευράς του συζύγου. Για να είμαι ειλικρινής έχω γνωρίσει και γυναίκες που λειτούργησαν και εν αγνοία του συντρόφου. Ευτυχώς δίχως ποτέ να έχω ακούσει να επήλθαν οιεσδήποτε δυσαρέσκειες ή άλλες άσχημες συνέπειες ανάμεσα των συντρόφων.

Θαυμαστό είναι πάντως το πως κανείς εκ των υστέρων ανακαλύπτει συγγενή αστρολογικά δεδομένα από την επιλεχθείσα ημέρα σύλληψης καθώς και ανάλογα στρολογικά χαρακτηριστικά και ιδιότητες στο γενέθλιο χάρτη του παιδιού.

Δυστυχώς αν και έτυχα αυτής της μεθόδου, ήμουν πολύ νέα ( 22 και 24 ετών αντίστοιχα τις δύο πρώτες φορές ώστε να έχω οποιοδήποτε ενδιαφέρον πέρα από τον μεγάλο θαυμασμό, την απόλυτη πίστη, και την υπακοή ) για να αφιερωθώ και να συλλέξω στοιχεία από το κέντρο οικογενειακού προγραμματισμού με το οποίο συνεργαζόμουν τότε. Ισως όμως ποτέ να μην είναι αργά και ίσως να είχε ενδιαφέρον να μην ήταν άσχημη ιδέα να έκανα μία προσπάθεια επαφής με το κέντρο έστω και τώρα.

Ωστόσο υπάρχουν αμερικάνικες ιστοσελίδες οι οποίες από όσο γνωρίζω παρουσιάζουν - με άλλο τρόπο βέβαια δηλαδή όχι βάση αστρολογικών ντοκουμέντων - την μέθοδο του Γιόνας που ίσως βοηθούσε κάπως όσους ίσως θα ήθελαν πιο άμεσα να διαβάσουν κάτι σχετικά.

Επ'ευκαιρία να δώσω και ένα μήνυμα ελπίδας για όσες/όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα στο τομέα αυτό, καθώς βάση αυτής της μεθόδου πλέον είναι δυνατόν και πολύ πιθανόν να υπερπηδηθούν σχεδόν όλες οι δυσκολίες, αλλά και να αποκτήσει το ζεύγος και το φύλο της αρεσκείας του.

Ευχαριστώ όλους για τα likes σας.

Καλό ξημέρωμα και καλό και εύχάριστο ψάξιμο.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)