- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 168
Thread: Με πόνο ψυχής...
-
30-06-2007, 11:37 PM #51
Re: Με πόνο ψυχής...
Τώρα καταλαβαίνω γιατί η Αθήνα είναι τόσο άσχημη....
Γατούλα, όταν ο δικός σου έχει ξεφύγει τελείως και με ασύστολα ψέματα προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα και εντυπώσεις θα πρέπει να είναι έτοιμος και για τις απαντήσεις (οι οποίες παρεμπιπτώντως από την πλευρά μου δεν έχουν έρθει ακόμα, προς το παρόν παίζω ακόμη, όχι για πολύ όμως. Θα αρχίσω να λέω αλήθειες για τον Θωμάκο που δεν θα ξέρει πού να κρυφτεί. Και όχι χαζοποστάροντας, αλλά σε άλλο μέρος, πιο επίσημο).
Όσο όλοι αυτοί που συντάσσονται με τον Θωμάκο υιοθετούν, επαναλαμβάνουν και αναμεταδίδουν τα ασύστολα ψεύδη του που θίγουν επαγγελματική και κοινωνική υπόληψη θα πρέπει να είναι και αυτοί έτοιμοι να πάρουν τις απαντήσεις που πρέπει να πάρουν. Εφόσον, γατούλα μου, θέλεις παιχνιδάκια και επαναλαμβάνεις τα όσα ψέματα λέει ο Θωμάκος, να είσαι και εσύ έτοιμη να στηρίξεις την θέση σου. Και εσύ και οποιοσδήποτε άλλος. Και εφόσον βλέπω ότι ούτε ένας από το παρδαλό καρακιτσαριό δεν είχε όχι το θάρρος αλλά την αντίληψη για να καταλάβει το τι ακριβώς γίνεται, από εμένα θα θεωρείται αντάξιος των συνεπειών που θα προκαλέσει η προκλητική συμπεριφορά του.
Αυτά για απόψε (για άλλη μια φορά)
Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
01-07-2007, 01:49 AM #52
Εγώ πάλι δεν κατανοώ... Πώς;
Ας αυτοσχεδιάσω
Ο αστροταιριαστής δηλώνει χτίστης - αστρολόγος - συναστριάκιας.
ΟΠΟΤΕ κρίνουμε την αισθητική των τεραστίων άβαταρς σε συνδυασμό με τα τεράστια γράμματα και τα υπόλοιπα σουρεΑΛ και υποθέτουμε ότι συγγενής του ή ο ίδιος έχτισε την Αθήνα μας;
Αχ ρε σκουλικαντέρα με την παρέα σου που μπήκε μια φορά στο σάιτ αλλά παρόλα αυτά βλέπει τι γράφεται στο φτερΟΝ, δηλώνω γοητευμένος από το μεγαλείο σου και εντυπωσιασμένος από τις δραστηριότητές σου.
Να πάρε με ανιδιοτέλεια
Φαρμακοτρίφτρη το διάβασες το βιβλίο; Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές. Αναμένω να το πληρώσεις, όχι μπετόν αρμέ μούφα προσφορές και κεράσματα φωτογραφιών που την χάβουν οι σουρεάλ στο μαΓΑΖΗ.
ΑΧ ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ των δηλώσεωνΓίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
01-07-2007, 01:52 AM #53
Να μη ξεχνάμε.......
- Πώς θα πάει ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΡΗΜΑΔΑ;;;;;;
- ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ
:banana <--- κέρασμαΓίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
01-07-2007, 02:51 AM #54
......
Θα σας φάει η αγωνία :toung:
Με τον φόβο μου θα ζείτε μη γράψω κάτι.
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
-
01-07-2007, 04:07 AM #55
Στ' άρματα, στ' άρματα
Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν!
Τι τα θες, χωρίς απίδια Θωμάκο μου, μόνο με γράμματα (αλφα, βήτα, γάμα, έψυλον)...
Στρατιές χερουβίμ χρειάζονται :toung:
Για προσπάθησε λίγο ακόμα, αγορίνα μου
Η αγάπη θα σώσει τον κόσμο :sick:
(προς διάφορα αιλουροειδή: ωραίο site βρε, το λευκό πουκαμισάκι με τα μακριά μανίκια που δένουν από πίσω πότε θα του το βάλετε; Δεν αισθάνεστε ρίγη που έχετε δίπλα σας τον γίγαντα της διανόησης και του εσωτερισμού; Μόνο σε εσάς βρήκε χώρο, αφού τον προγκίξανε από όλα τα άλλα site :toung:
Aν εσύ βλέπεις απειλή, το παραλήρημα και τα ψέματα του Θωμάκου τι είναι; )
¶στρα & Πολιτισμός (όπως άστρα και όραμα)
Αγώνας και αγάπη (όπως ζωή και ζώδια)
Και όλα αυτά με ένα 2ήμερο υψηλής θερμοκρασίας. Αφού σας χαλάει, ρε παιδιά, άστε το καλύτερα.Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
01-07-2007, 08:26 AM #56
Καταιγιστικοί οι σύντροφοι στην διαμόρφωση. Γράφουν ολόκληρα σεντόνια που μετά από κανα 2ωρο εξαφανίζονται
Εν πάση περιπτώσει, ο αστρολογικός μου σύμβουλος μου διαμήνυσε ότι παίζει αντίθεση ΕρμήR με τον ¶ρη μου και είναι καλύτερα να χαλαρώσουμε λίγο (δεν βλέπω να έχεις και άδικο, φίλε, με γαργαλάει και εμένα). Οπότε Θωμάκο, θα σου αφήσω ελεύθερο πεδίο να κοκορεύεσαι ότι με ξεσκέπασες και ότι με έκανες κιμά και ό,τι άλλο σε βολεύει. Από ό,τι φαίνεται εσένα δεν σε πτοεί τίποτα, κράτα γερά και με τσαμπουκά Το μαγαζάκι σου ξαναήρθε στα ίσα του (βλέπω οι καλημέρες και οι χαιρετούρες επανήλθαν στο φυσιολογικό τους). Ατιμούλικο, πάλι σε φτιάξαμε, όλα για πάρτη σου δουλεύουν
Έχω να βγάλω και το ανεκδοτάκι, ξέρεις, που αν σου λέει κάτι, ανέβηκε σε κυκλοφορία πάλι αυτόν το μήνα.
(Θυμάσαι, Θωμάκο, την πρώτη φορά που μιλήσαμε, όταν εξετάσαμε το ενδεχόμενο συνεργασίας, που μου είπες ότι το πρώτο πράγμα που σε ενδιαφέρει είναι τα λεφτά; Θυμάσαι που πριν ακόμα μιλήσουμε καλά καλά για την ανταποδοτική μου πρόταση εσύ ρωτούσες για το ποιος επιχειρηματίας βρίσκεται από πίσω μου, προφανώς για να δεις από ποια αγελάδα θα αρμέξεις; Θυμάσαι, Θωμάκο μου, που σου έλεγα ότι εμείς είμαστε μόνοι μας και ότι δεν έχουμε από πίσω μας ούτε καμια κατασκευαστική ούτε κανένα κανάλι και ότι τα έσοδά μας είναι πενιχρά σε αντίθεση με τα έξοδα; θυμάσαι, ψευταράκο μου, τι μου είπες τότε;
Να σου θυμήσω, καημένε, τα ψέματα που μου έλεγες για τον Αστρολόγο και την συμβολή σου στην έκδοσή του, όταν εγώ όντας Διευθυντής στην εταιρεία που τον εξέδιδε, γνώριζα πολύ καλύτερα από εσένα ποια ήταν η θέση σου και η προσφορά σου;
Να σου μιλήσω για την ...συμβολή σου στα ...ποιοτικά 090 στην Audiotex;
Nα σου μιλήσω για την γενικότερη συμπεριφορά σου απέναντι στους μαθητές σου; (εκεί να δει ο κόσμος πολιτισμό και αντίληψη της σχέσης δασκάλου με μαθητές!)
Να σου θυμήσω τι έλεγες με τον Σωκράτη στο τηλέφωνο με παράπονο;
Να σου μιλήσω για το γλείψιμο που κάνεις σε κάποιον/α για να πάρεις φραγκάκια για να το παίξεις αρωγός στην αναβάθμιση της ρημάδας;
Κουτό παιδί, έχεις εκτεθεί και έχεις αφήσει πολλά ίχνη γύρω σου, για να μπορείς να λες ότι έχεις και απίδια...
Σε φτύνουν, Θωμάκο μου, και εσύ λες ότι ψιχαλίζει, για αυτό και θα μείνεις μόνος σου, έχοντας γύρω σου λίγους ανίδεους που προτιμούν την ψευδαίσθηση της ασφάλειας ενός μικρού χώρου, που και πάλι αυτόν τον μικρό χώρο αποδεικνύεις ότι αδυνατείς να διαχειριστείς. Δεν είναι κακό να παραδεχθείς ότι δεν κάνεις για μεγάλα πράγματα, θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα, θα σε απελευθερώσει από τις εσωτερικές σου αντιθέσεις, καμάρι μου).Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
01-07-2007, 12:51 PM #57
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 01, 2007 8:49 am Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
URANIALAB έγραψε:
Δηλωνω την αποχωρηση μου από την Ελληνικη Αστρολογια για λογους που προσβαλουν την ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ και την ΛΟΓΙΚΗ μου.Παρακαλω την διαχειριστρια όπως με διαγραψει από τους αστρολογους της Ελληνικης Αστρολογιας και τον τιτλο του Επιτιμου Μελους.
Επειδη ειμαι στην δουλεια θα αναφερω τους λογους αποχωρησης όταν βρω ελευθερο χρονο.
Στο κειμενο θα εξηγω και τους λογους αποχωρησης.
Μετα τιμης
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ
Ειμαι στο διαδικτυο πανω από εικοσι χρονια και διατηρω μια ερασιτεχνικη αστρολογικη ιστοσελιδα περιπου δεκα χρονια.Στην ιστοσελιδα προσφερω δωρεαν αστρολογικη γνωση,ιατρικη αστρολογια, και σαν νεος Δον Κινχωτης κυνηγω ανεμομυλους, αλλα αυτό είναι επιλογη μου και ειμαι περηφανος γιαυτο.
Μεσα από αυτην την ιστοσελιδα ηλθε σε επικοινωνια μαζι μου ο κ. Θωμας Γαζης, παλαιος γνωστος από την αστρολογικη σχολη της Γιωτας Καλογερας( 1989-1992), και μου προτεινει συνεργασια για την Ελληνικη Αστρολογια. Μετα από μια ακαιρη και ατυχη συμπεριφορα του MYHOROSCOPE,ετσι εκριναν ότι πρεπει να γινει, δικαιωματα τους βεβαια, αλλα η δωρεαν παροχη γνωσης στους πονηρους καιρους που ζουμε ,είναι υποπτη δεχτηκα την προταση του κ. Θωμα Γαζη.
Μετα από μηνες ο εκδοτης του περιοδικου ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ, μεσα από την ιστοσελιδα μου, ηλθε σε επαφη μαζι μου και μου προτεινε μια συνεργασια για το περιοδικο, νέο τοτε στον αστρολογικο τυπο.Πρωτα πρωτα τεριασαν τα χνωτα μας, κοινες ιδεολογικες καταβολες, και αυτό ηταν η αρχη για μια συνεργασια με μια σειρα αστρολογικων αρθρων, που εφερναν κατά κοινη ομολογια κατι διαφορετικο στην Αστρολογια.Βεβαια η συνεργασια ηταν ΔΩΡΕΑΝ, γιατι την Αστρολογια που πρεσβευω την θεωρω Θειο Δωρο,που δεν πουλιεται αλλα δινεται ΔΩΡΕΑΝ, συμφωνα βεβαια με τα δικα μου πιστευω, την ιδεολογικη θεση αλλα και την προσωπικη μου ηθικη.Μπορει να ακουγονται λιγο περιεργα αυτά, αλλα ειμαι ανδρας παλαιας κοπης, με αγωνες και θυσιες σε πολλα μετωπα της κοινωνιας,αλλωστε δεν ενδιαφερει κανενα η προσωπικη μου ιστορια, στον βαθμο που δεν εχει την τηλεοπτικη λογικη, πουλαει ότι εχει αιμα και σπερμα.Το αιμα και το σπερμα το δικο μου είναι είναι ανυψωση του ανθρωπου, παλαιομοδιτικα πραγματα, μετα το τελος της ιστοριας, εκδοχη βεβαια του κ. Φουκογιαμα.
Το περιοδικο ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ μετα εκανε μια στροφη, προς το εμπορικοτερο, πραξη σωστη κατά τον εκδοτη του, και με τα μετρα αλλωστε της αγορας και η συνεργασια σταματησε, γιατι συμφωνα με τον κ Δημητριο Μελλο τα κειμενα μου, αν και αριστα δεν ειχαν την εμπορικη, πιασαρικη γλωσσα του μεσου αναγνωστη.Αυτο βεβαια δεν εμποδισε να εχουμε επαφη, να πινουμε καφεδακια και καμμια φορα και τσιπουρακια.Μεσα από αυτές τις συζητησεις εμαθα πολλα off the records πληροφοριες και γεγονοτα του αστρολογικου χωρου( ετσι λειτουργω και δουλευω τον 8 οικο στον σκορπιο και με καμποσους πλανητες σε αυτόν), και τιμησα την φιλια του με την μη δημοσιοποιηση, όπως κανω εδώ και 30 χρονια, που εχω φιλους από ολο τον δημοσιογραφικο κοσμο.Καποτε ημουν και εκδοτης περιοδικων για την ραδιοφωνια και τα τραινα( οι άλλες αγαπες μου εκτος αστρολογιας).
Με την στηλη Ακου,Βλεπω και δεν Σιωπω, που υπαρχει στον εντυπο τυπο από το 1975, και στο διαδικτυο από το 2006, αρχισα να καταγραφω τα κακως κειμενα στην Ελλαδα με το θεμα της αστρολογιας.Βεβαια στο χωριο μου λενε,οι φιλοι με κανουν να κλαιω και οι οχθροι με κανουν να γελαω.Εκανα κριτικη στο περιοδικο ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ, γιατι στα αλλα αστρολογικα περιοδικα ειχα απορριψει συνεργασιες μαζι τους, γιατι παντα θεωρω ότι αγαπας πρεπει να το κρινεις.Βεβαια αυτό δεν αρεσε σε μερικους μερικους, και αρχισαν οι λεκτικες επιθεσεις πρωτα από το δικο μας φορουμ και μετα από το φορουμ του MYHOROSCOPE.Σε μια αντιπαραθεση, που θιγονται οικονομικα συμφεροντα, ειτε μικρα ειτε μεγαλα, δεν εχει και μεγαλη σημασια, ας θυμιθουμε ότι το χρημα είναι ΚΡΟΝΟΣ και η κυκλοφορια του ΔΙΑΣ,λεγονται και πραγματα που δεν εχουν βαση.Εκει, πλεον όταν το καθαρο μου κουτελο, αρχισει να μαυριζει, από λαικισμους και σπασμενα τηλεφωνα , τοτε λεω ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ και περνω το καπελακι μου και παω σπιτι μου ΑΓΑΠΗΤΕ Θ.ΓΑΖΗ, Δ.ΜΕΛΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ MYHOROSCOPE. Δεν ζω από την αστρολογια, μονο για ξεκουραση την εχω, αλλα όταν η ενασχοληση μαζι της, στο διαδικτυο, με αναγκαζει να περνω ηρεμιστικα και να βλεπω εφιαλτες, τοτε καλυτερα σπιτι μου.
Ετσι αποφασισα την αποχωρηση μου, για την χαμενη μου τιμη και αφηνω τους αλλους να ανταλλασουν μυνηματα, που δεν τιμουν και τις δυο πλευρες.
Σε αυτό το φορουμ συναντησα αξιολογους ανθρωπους, που περασα ωραιες και δημιουργικες στιγμες. Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την φιλια τους και σιγουρα καπου καποτε μπορει να βρεθουμε και παλι.
Δημητριος Κορωνακης Μαθητης της Αστρολογικης Ατραπου..
Αν και έχω κάποιες ενστάσεις όσον αφορά κάποιες χρονικές περιόδους και κάποιες διαπιστώσεις του Δημήτρη–σε καμία περίπτωση, όμως, επί της ουσίας– θέλω με την παράθεση της άποψής του να δούνε και άλλοι ότι δεν πρόκειται για χαρακτήρα και άτομο το οποίο θα έπρεπε να ταυτιστεί με πρακτικές που χαρακτηρίζουν άλλους, γνωστούς και μη εξαιρεταίους. Πρόκειται για άτομο που πολλάκις σε ιδιωτικές συνομιλίες το έχω χαρακτηρίσει ...ξεροκέφαλο (όπως και έναν άλλο συγκεκριμένο, ξέρει αυτός). Αυτή του όμως η ξεροκεφαλιά στηρίζεται σε προσπάθεια τήρησης αρχών και αξιών που τείνουν να εκλείψουν, σε έναν ιδεαλισμό που από τους σύγχρονους ερμηνευτές των κοινωνιολογικών συνισταμένων και δομών χαρακτηρίζεται παρωχημένος και ανεδαφικός (το ίδιο ισχύει και για τον άλλο ξεροκέφαλο). Και πιστέψτε με, ο Δημήτρης έμπρακτα αποδεικνύει ότι η μαρμίτα που έπεσε όταν ήταν μικρός έχει αγνότητα και ειλικρίνεια, έχει αγάπη για τους άλλους και ιδανικά. Σε μια αντίστοιχη έχω πέσει και εγώ.
Δεν ξέρω, αδέρφια, αλλά νομίζω ότι οι αντιστάσεις, έστω και αν εκφράζονται και με ιδιόμορφο τρόπο, πρέπει να τονώνονται και να υποστηρίζονται. Πρέπει να υπάρχουν, είναι απαραίτητες.Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
01-07-2007, 08:01 PM #58
¶σε ΛΕΜΕ υπάρχουν και οι χιλιάδες που δεν έχουν καταλάβει κι αν διαβάσουν Ελληνική αστρολογία που την πρεσβεύει στην ουσία μόνο αυτό το φόρουμ, θα νομίσουν ότι παραιτείται και άλλος ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
Κουιζάκι
Ξέρουμε άλλον Αιγόκερω, που όταν ακούει την βρισιά ΠΛΗΡΩΣΕ, την κάνει με ελαφρά ή κάνει μουτράκια; :toung:
Πρόβλεψη
Κανένας σουρεάλ δεν αποχωρεί. Παραμυθάκι πουλάνε για τις θαλασσινές ή ορεινές χαζογκομενορουφιανίτσες, οι οποίες είχαν εισπράξει τον χαρακτηρισμό πολλούς μήνες πριν.
ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΙΤΣΑ ΜΟΥ αν ήξερα ότι το επίμονο φλερτ μου είναι τόσο ενοχλητικό και θα σε ανάγκαζε να εγκαταλείψεις το μια μέρα ΜΑΜΑΩ κουτούκι σου δεν θα το ξεκινούσα κΑΝ :embarrest:embarrest
Αστροταιριαστά ΜΟΥ! Στο θέματα που συζητιούνται μάζεψε την Κελτική αστρολογία και άσε το θέατρο. Τάχαμ δεν γνωρίζεις ότι το έχει μεταφράσει η Φυλλένια και το έκλεψε ο "συγγραφέας" από εμάς...
Μήπως ξέρεις ποιος είναι ο παραν, το παιδί που κοιτάει τ' αστέρια, ο μάβερικ, η space heart και βαριέμαι να γράψω πόσοι άλλοι;
Αν όχι να κάνω πρόβλεψη
Κυρίες και Κύριοι ό,τι σπείρεις θα θερίσεις!
Την ειλικρινή μου συμπάθειαΓίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
-
01-07-2007, 10:20 PM #59
Φαρμακοτρίφτη παιδαρά ΜΟΥ φεύγεις ή δεν φεύγεις τελικά; Αλογάκι σε έχω κάνει και δεν χάνεις ποστ για ποστ ΜΟΥ. Με τιμά που με διαβάζεις εσύ και τα παιδιά από το μαΓΑΖΗ αλλά γιατί μωρέ ποστάρεις εκεί αφού είναι συνεχώς συνδεδεμένοι εδώ και διαβάζουν.
Ή φύγε ηρωικά -μούφα μπετον αρμέ, εκεί θα είσαι σε λίγο και πάλι και τα γραπτά μένουν για να σε δουλεύω μέχρι το τέλος του κόσμου- Ή έλα μια βόλτα στο Περιστέρι να δεις τι εστί ανοιχτόκαρδος Λέοντας και πως κερνάει αληθινά ποικιλίες και όχι virtual :bigsmile:
ΠΑΙΧΤΑΡΑ μου εγκλωβίστικες και έγινες γραφικός αλλά σε ΠΑΩ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όσο γράφεις χαζά θα σε αφήνω ήσυχο.
Η πρόσκληση σε γεύμα ισχύει και επειδή είσαι ΠΟΛΥ προβλέψιμος θα ανταπαντήσεις ΟΧΙ αντιστάθηκα στους ΟΧΤΡΟΥΣ :toung:
Για την ταμπακιέρα: Το βιβλιαράκι πότε θα το πληρώσεις;
Παρακαλούνται οι αγγελιαφόροι να αποστείλλουν το παρόν!Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
-
02-07-2007, 01:11 AM #60
.........
έτσι απλά για να μπεις να δεις σουργελίτσαΓίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.