s
ΠΡΟΟΔΟΣ - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 13 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 51 to 60 of 128

Thread: ΠΡΟΟΔΟΣ

Re: Προοδευμένη αφροδίτη

Ναι, υπολογίζουμε τις όψεις που κάνουν οι προχωρημένοι πλανήτες με τις ακμές. Δίνουν γεγονότα και οι όψεις αυτές.

Καλησπέρα!Εχω μια απορία σχετικά με την όψη χιαστί σε πρόοδο -ηλιακό τόξο.Οταν π.χ στο γενέθλιο υπαρχει η οψη τριγωνου μεταξύ ηλιου-ουρανου ενώ στο τοξο ο ουρανος ειναι σε χιαστι με τον ήλιο τότε ενεργοποιειται το γενέθλιο τρίγωνο η δεν θα τη λάβουμε καν υπόψην;

Αν ναι ισχύει το ίδιο και σε πρόοδο;Ρωτάω γιατί εχω εντοπίσει αρκετες χιαστι σε τοξο -προοδο που ομως στο γενέθλιο ειναι σε αντιθεση,τετραγωνο κτλ.

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα!
    Μόνο εν μέρει μπορώ να σου απαντήσω, για το τι ισχύει στο τόξο δηλαδή, για το προοδευμένο δεν ξέρω.
    Στο τόξο λοιπόν δεν λαμβάνουμε υπόψη τη χιαστί, μόνο τις κύριες όψεις.
    Δεν δίνει γεγονότα η χιαστί που σχηματίζεται μεταξύ 2 πλανητών στο τόξο, αλλά ούτε αν μια άλλη όψη του τόξου ενεργοποιήσει μια γενέθλια χιαστί θα το ερμηνεύσουμε ως χιαστί. Σ'αυτή την περίπτωση, το γεγονός θα είναι της φύσεως της όψης που σχηματίζεται στο τόξο δηλαδή, όχι της γενέθλιας χιαστί.

Σωστά τα είπε η laparisienne και το ίδιο ισχύει και στις προόδους.

Σας ευχαριστώ πολύ laparisienne και Κα Μοζορά!Είπα μήπως και ενεργοποιηθεί με την χιαστι το γενέθλιο ωραίο τριγωνακι που είχα αλλά δεν...

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Θα μπορούσα να ρωτήσω κάτι? αν υπάρχει στο ηλιακό τόξο όψη του ήλιου με το βόρειο δεσμό, αυτό σημαίνει κάτι σημαντικό έτσι δεν είναι? Φυσικά δεν αρκεί μόνο αυτή η όψη για να έχουμε γεγονός αλλά έχω παρατηρήσει ότι φέρνει κάτι σημαντικό τη χρονιά που η όψη γίνεται ακριβείας.

Melissanthi, το έχεις παρατηρήσει να λειτουργεί; Γιατί, απ'όσο ξέρω, δεν κοιτάζουμε όψεις με Δεσμούς στο τόξο, δεν δίνουν γεγονότα. Μήπως υπήρχε κάποια άλλη όψη συγχρόνως που έδωσε το όποιο γεγονός;

Laparisienne, σ'ευχαριστώ που απάντησες στην ερώτησή μου. Είμαι αρχάρια και προσπαθώ με τη μελέτη να συνδιάσω τα πράγματα. Μελετώντας το ηλιακό τόξο τη χρονιά που μια φίλη γνώρισε το σύζυγό της είδα ότι ταυτόχρονα με άλλες πολύ σημαντικές όψεις(ενεργοποίηση γενέθλιων τριγώνων άρη-αφροδίτης, πλούτωνα-άρη, πλούτωνα-αφροδίτης), ο προοδευμένος ήλιος της έκανε τρίγωνο ακριβείας με το γενέθλιο βόρειο δεσμό και υπέθεσα ότι ήταν μια ακόμα σημαντική όψη. Πιστεύεις ότι δεν κοιτάμε καθόλου βόρειο δεσμό στο ηλιακό τόξο?

Δεν είναι τι πιστεύω εγώ, είναι τι μου δίδαξε η αγαπημένη μου Κοραλλία!
    Όχι, δεν κοιτάμε όψεις με Δεσμούς στο τόξο, δεν δίνουν γεγονότα. Όπως διαπίστωσες κι εσύ, υπήρχαν στο τόξο της φίλης σου άλλες σημαντικές όψεις που έδωσαν την γνωριμία με τον σύζυγο.

Κατά τ'άλλα, συνέχισε τη μελέτη χαρτών περασμένων ετών και κατάγραφε τις διαπιστώσεις σου. Είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος εκμάθησης για μας τους αρχάριους. Κι εγώ το ίδιο κάνω.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Αν δε γίνομαι κουραστική μπορώ να ρωτήσω κάτι ακόμα? Γενέθλια μεσοδιαστήματα στις ακμές του του χάρτη του ηλιακού τόξου τα λαμβάνουμε υπόψη όταν υπάρχουν? εννοείται βέβαια ότι δεν μπορεί να κανείς να βασιστεί μόνο σ'αυτά για να κάνει πρόβλεψη. Και κάτι ακόμα πάνω σ'αυτό: ένα μεσοδιάστημα πλανητών που έχουν μεταξύ τους όψη στο γενέθλο είναι πιο σημαντικό από ένα άλλο πλανητών χωρίς όψη?

Page 6 of 13 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)