s
Kαρμική σχέση - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 51 to 60 of 63

Re: Kαρμική σχέση

Quote Originally Posted by dvork View Post
    Καταρχήν, δεν θα διαφωνήσω. Αυτά που μας περιγράφεις ισχύουν υπό το πρίσμα μιας άλλης προσέγγισης. Όπως και στα μαθηματικά, έτσι και στην αστρολογία, όσο πιο δύσκολο είναι ένα πρόβλημα τόσο περισσότερες είναι οι προσεγγίσεις που μπορούμε να έχουμε στην διάθεση μας.
    Έχω την εντύπωση ότι αποτελούν τη βάση της κλασικής προσέγγισης και όχι απλώς μιας άλλης.

Κατά βάση ο 6ος , ο 8ος και ο 12ος οίκος παρουσιάζουν τις αντιξοότητες που πιθανόν να αντιμετωπίσει ένα άτομο. Όμως θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι υπάρχουν πολλές θεωρίες και πολλά συστήματα.
    Σε αυτό συμφωνώ.

Το σημαντικότερο θέμα του κάθε οίκου είναι αυτό που εξετάζουμε με την πρώτη ματιά.
    Συνήθως, αυτά που παρουσιάζονται σε βιβλία ή στο διαδίκτυο, όσον αφορά στους οίκους, είναι μεν παρόμοια, αλλά πολύ συνοπτικά. Αντίθετα, εμφανίζονται σημαντικές διαφορές, σε ότι αφορά στην εκ βαθέων ανάλυσή τους.
    Από εδώ αρχίζει διάσταση.
    Οι πληροφορίες μου δεν έχουν περιορισμένο εύρος. Επιπλέον, είμαι αρκετά επιφυλακτικός και σκεπτικός σε αναλύσεις που έχουν έντονο το προσωπικό στοιχείο του γράφοντος και δεν συνοδεύονται είτε από παράθεση πηγών είτε από στοιχεία. Ιδίως στη σύγχρονη εποχή, με την αναπτυγμένη δυνατότητα διάχυσης των πληροφοριών, οι πιθανότητες να δημιουργηθούν στρεβλές ή αβάσιμες θεωρήσεις είναι πολύ μεγάλες.

Η επισταμένη ενασχόλησή μου με το συγκεκριμένο ζήτημα πολλάκις μου έχει δείξει ότι αυτό συμβαίνει. Η πιο "αθώα" περίπτωση είναι αυτή που κάποιος θέλοντας να δικαιολογήσει κάτι που δεν του βγαίνει καταφεύγει σε εμπλουτισμό μιας βασικής αρχής ή έννοιας, βασιζόμενος σε προσωπικές και υποκειμενικές εκτιμήσεις. Μια άλλη εξίσου "αθώα" περίπτωση προέρχεται πάλι από την ανάγκη κάποιου να εμπλουτίσει μια ερμηνεία ή βασική αρχή της αστρολογίας μόνο και μόνο για να επιδείξει έργο.

Αυτές οι προσθήκες στοιχείων στη συνέχεια αναπαράγονται από άλλους διανθισμένες από το προσωπικό ύφος του κάθε επόμενου αντιγραφέα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα πλήθος πληροφοριών που ουσιαστικά πολλές φορές ανατρέπει την αρχική βασική θεώρηση. Πιο απλά, έχουμε έναν τύπο "σκουριασμένου τηλεφώνου". Ένα κλασικό παράδειγμα αποτελεί ο Χείρων. Στην προσπάθειά μου να βρω πρωτογενείς έρευνες και αναλύσεις, διαπίστωσα ότι όλοι κατά βάση έχουν μία κοινή προέλευση η οποία δεν βασιζόταν σε κάποια συγκεκριμένη έρευνα, αλλά αναπαραγόμενη δημιούργησε μια αντίληψη που ουσιαστικά βρίσκεται στον αέρα. Και αυτό συμβαίνει χάρη και σε ντόπια αστρολογικά φυντάνια και σε αλλοδαπά.

Η δική μας έρευνα, είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την ενέργεια που εκπέμπει ο κάθε οίκος και θα μας διαφοροποιήσει από τους ημιμαθείς , προσφέροντας μια βαθύτερη γνώση.
    Ας μην χρησιμοποιούμε την λέξη έρευνα, αλλά τη λέξη μελέτη. Ταιριάζει περισσότερο.

Μια διαφορετική προσέγγιση όσο αφορά τον 8ο οίκο είναι συνοπτικά η εξής:
    Αυτός ο οίκος αντιπροσωπεύει τον θάνατο και τη μακροζωία.
    Είναι ένας δύσκολος οίκος που σχετίζονται με την παρεμπόδιση της ροής της ζωής, υλικής ευημερίας και ψυχικής ευεξίας.
    Αντιπροσωπεύει το κρυμμένο, άγνωστο, τους μυστηριώδης και σκοτεινούς τομείς της ζωής το κακό ή δύσκολο κάρμα.
    Η σύνδεση του 8ου με το θάνατο δεν είναι μια διαφορετική προσέγγιση αλλά η κλασική προσέγγιση.

Κατά μια έννοια θα μπορούσαμε να πούμε ότι μας δείχνει τους αόρατους εχθρούς και όχι τους κρυφούς.Ίσως αναρωτηθούμε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στους αόρατους και στους κρυφούς. Η διαφορά είναι ότι ο αόρατος εχθρός μπορεί να είναι μπροστά μας αλλά δεν τον βλέπουμε ενώ ο κρυφός μόλις τραβήξουμε την κουρτίνα θα τον ανακαλύψουμε.
    Μια άλλη ερμηνεία που μπορούμε να δώσουμε για αυτήν την διαφορά είναι ότι τους αόρατους εχθρούς δεν τους ξέρουμε ενώ τους κρυφούς δεν τους βλέπουμε.
    Πολλά μπορούμε πούμε…… για τους οίκους.
    Εκτιμώ ότι το παράδειγμα δεν είναι επαρκές, καθώς τα χαρακτηριστικά που αποδίδεις περισσότερο παραπέμπουν σε μια ποσειδώνια κατάσταση (12ος) παρά σε μια υπόγεια ή καταχθόνια, δηλαδή πλουτώνια κατάσταση (8ος). Επιπλέον, και οι αόρατοι και οι κρυφοί έχουν κοινό παρονομαστή το ότι και δεν τους βλέπουμε και δεν τους ξέρουμε, εκτός και αν εννοείς ότι με τον αόρατο έχουμε ...συστηθεί, έχει δηλώσει δηλαδή την παρουσία του αλλά αδυνατούμε να τον αντιληφθούμε με την αίσθηση της όρασης.
    Για να κατανοώ τις έννοιες, εγώ προσωπικά, χρησιμοποιώ τις λέξεις κλειδιά για κάθε τριπλέτα που δημιουργούν ο πλανήτης, το ζώδιο και ο Οίκος.
    Στην περίπτωσή μας, οι 12ος, Ποσειδώνας και Ιχθείς συνδέονται με το δυσδιάκριτο, την θολούρα, την εξαπάτηση, την ασάφεια. Οι 8ος, Πλούτων και Σκορπιός συνδέονται με το καταχθόνιο αλλά και υποχθόνιο (έχουν διαφορά αυτά), το δόλιο και το υπόγειο, το ύπουλο, το σατανικό. Για αυτό και εμμένω στην αρχική μου τοποθέτηση.

Το σημαντικότερο είναι η σωστή πρόγνωση. Με την βοήθεια διαφόρων συστημάτων και μεθόδων εξασφαλίζουμε το σωστό αποτέλεσμα.
    Καλά Χριστούγεννα
    Να είσαι καλά και να έχεις μια καλή νέα χρονιά
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Δημήτρης

Το άλογο μπορείς να το πας στην πηγή αλλά δεν μπορείς να το αναγκάσεις να πιει.
    Η σύγχυση αρχαιότερων πληροφοριών στην σύγχρονη αστρολογία είναι δεδομένη για τα χαρακτηριστικά που αποδίδονται στους οίκους δε η αρχική προέλευσή αυτής της πληροφόρησης αμφισβητείται με αποτέλεσμα ο καθένας να επικαλείται κάποιες δήθεν πηγές του.

Εγώ είμαι περισσότερο επιφυλακτικός σε αυτούς που επικαλούνται πηγές και θεωρίες όταν στην πράξη δεν μπορούν να αποδώσουν το ζητημένο είτε πρόκειται για ντόπια ή αλλοδαπά φυντάνια όπως το χαρακτήρισες.
    Λοιπόν ας ανακαλύψουμε πρώτα ποιο είναι το ζητημένο της αστρολογίας.

Οι περιπετειώδης αναλύσεις σε ένα θέμα που είναι καρμική σχέση δεν ωφελεί κανέναν . Είναι στην ευχέρεια του καθενός να ανακαλύψει τις σωστές πηγές και δεν μπορούμε να παίξουμε τον ρόλο του ιντερνετικού αστυνόμου.

Ελπίζω μέσα στο μεγάλο εύρος της πληροφόρησης σου να συγκαταλέγεται και το εξής : κυρίαρχος του 8ου είναι ο Πλούτωνας και ως εκ τούτο παρουσιάζεται κατά την παράδοση ως ο θεός-βασιλιάς του Κάτω Κόσμου εξουσιαστής των πνευμάτων. Ο Πλούτωνας, γνωστός κυρίως ως Άδης (Αΐδης=αόρατος).

Ο Ποσειδώνας σαν θεός της θάλασσας και κυρίαρχος του 12ο οίκου είναι υπεύθυνος για τις φοβερές τρικυμίες και τους κατακλυσμούς που προκαλεί μ' ένα άγγιγμα της τρίαινάς του, μα και για τη γαληνεμένη θάλασσα και τα ήρεμα ταξίδια των ναυτικών. Γι' αυτόν το λόγο οι αρχαίοι ναυτικοί τον θεωρούσαν προστάτη τους. ¶λλωστε οι Αργοναύτες αμέσως μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της αποστολής τους αφιέρωσαν το πλοίο τους, τη γοργοτάξιδη Αργώ, στον Ποσειδώνα. Όμως και οι ψαράδες προσεύχονταν και έκαναν θυσίες στο θεό για να τους φέρει καλή ψαριά.. Οι ψαράδες του πρόσφεραν και ψάρια.
    Από αρχαιότατων χρόνων η θάλασσα προκαλούσε την αίσθηση του κρυφού κινδύνου.
    Είναι ένας λόγος που έχει ταυτιστεί με τις κρυφές μας ανησυχίες μας και τους κρυφούς εχθρούς μας.

Εγώ πάντως όταν ταξιδεύω στην θάλασσα θολούρα δεν νοηθώ αλλά ναυτία.

Όνομα:
    Κάτια

Φίλε dvork, παρΆ όλη την άρνησή σου να πιεις το νερό της πηγής, δεν διακρίνω στα γραφόμενά σου την φιλοσοφική τοποθέτηση που θα με έκανε να κοντοσταθώ, σε εσωτερικό επίπεδο, και να πω στον εαυτό μου: «Όπα! Για κάτσε να δω τι λέει αυτός ο άνθρωπος…»
    Καλός ο ¶δης – δη – αόρατος…
    Καλός και ο φόβος των αρχαίων προς τον Ποσειδώνα… Μια μικρή λεπτομέρεια μόνο. Στα αρχαία χρόνια ο 12ος είχε κυβερνήτη τον Δία και ο 8ος τον ¶ρη.

Η λογική των αρχαίων έλεγε ότι ο Δίας ήταν η κορυφή των θεών και απόλυτος θεός του κόσμου τούτου. Για τους αρχαίους ο Ποσειδώνας, δεν ήταν και ακριβώς θεός του κόσμου τούτου. Ήταν θεός της θάλασσας και όλων των πλασμάτων της, μέρος της φύσης, αλλά όχι θεός με τον τρόπο που πίστευαν τον Δία (η αγάπη τους για τον Δία είναι φανερή με το να του προσδίδουν διαρκώς ανθρώπινες αδυναμίες λόγω της ανάγκης τους για ταύτιση με τον ανθρώπινο θεό τους). Στο βασίλειο του Ποσειδώνα, όπως και στο βασίλειο του ¶δη, ο άνθρωπος δεν επιβιώνει.

Η παραδοσιακή αστρολογία ήταν ένα εργαλείο μελέτης και πρόβλεψης, που αφορούσε τον άνθρωπο και την πραγματική του ζωή. Έτσι, ως άρχοντας του δικού μας κόσμου, ο Δίας, ήταν ο κυβερνήτης τόσο του Τοξότη, όσο και του Ιχθύ. Για εκείνους δεν υπήρχε λόγος να μπλέξουν στις ανθρώπινες δουλειές έναν θεό ενός αφιλόξενου κόσμου.

Μην ξεχνάμε ότι ο Πλούτωνας και ο Ποσειδώνας στην ουσία, είναι οι άλλοι δύο θεοί που μαζί με τον Δία μοιράζονται την «πίτα» της εξουσίας. Γη, νερό και μεταθανάτια κατάσταση. Κάτι σαν πατήρ, υιός και πνεύμα.
    Αυτό τι θα πει λοιπόν; Αυτό θα πει ότι ο Δίας ως κυβερνήτης των Ιχθύων, αναγκάζεται να προσαρμοστεί στην υδάτινη κατάσταση, οπού εκεί, σαφώς δεν έχει το προβάδισμα. Βρίσκεται σε τόπο που στην ουσία δεν κάνει κουμάντο. Από αυτό προκύπτει και η πλάνη του 12ου , η αδυναμία του ανθρώπου να εκφράσει τις χιλιάδες εντυπώσεις του, αυτά που μένουν κρυφά… τα μυστικά… οι ψυχικές νόσοι … Τα πράγματα έχουν μια θολή ή και στρεβλή εικόνα, σαν εκείνη που έχουμε όταν κοιτάμε μέσα στο νερό. Αλλά και διαίσθηση. Μέσα στο νερό, δεν χρειάζεται να κοιτάξεις πίσω σου για να νιώσεις ότι κάτι πέρασε. Τα μόρια του νερού μεταφέρουν τους κραδασμούς και απλά το νιώθεις.

Κάτι ανάλογο του Δία στον Ιχθύ, παθαίνει και ο ¶ρης στον Σκορπιό. ο 8ος δεν είναι οι κρυφοί εχθροί αλλά η σφοδρότητα της επιθυμίας για άσκηση εξουσίας και έλεγχο. Η ασίγαστη ορμή για επίτευξη με κάθε τρόπο. Η εμμονή. Ένας άνθρωπος 8ου θα μπορούσε να γίνει ιδιαίτερα κακός εχθρός, αυτό όμως δεν κάνει τον 8ο οίκο, οίκο των κρυφών εχθρών.

Θα ήθελα να σου δώσω ένα παράδειγμα ώστε να το επεξεργαστείς στην σκέψη σου.
    Τον Αλ Καπόνε ή τον Λάκι Λουτσιάνο, αν θέλαμε να τους βρούμε καταστρώνοντας ένα χάρτη, θα κοιτούσαμε τον 8ο .

Αν όμως ψάχναμε για τον Μπιν Λάντεν, τότε θα κοιτούσαμε τον 12ο .
    Τα κίνητρα του κάθε οίκου, είναι αυτά που ρίχνουν φως στις λεπτές αποχρώσεις των διαφορών.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Καλή μας Κάτια,
    Θα συμφωνήσω στο ότι ο Δίας δεν αισθάνεται και τόσο καλά στα "νερά". Γίνεται συναισθηματικός και δοτικός, αλλά δεν είναι ο "δραστήριος έξω καρδιά" και ο "πάρε κόσμε γνώση και τύχη" Δίας του Τοξότη ή του Λιονταριού.
    Θα συμφωνήσω μαζί σου και για τον 'Αρη του 8ου και τον '¶ρη του Σκορπιού, πως πραγματικά είναι πολύ άβολες θέσεις.
    Από προσωπικά βιώματα 3 γνωστών ανθρώπων μου, με Δία σε 12ο και στον Καρκίνο, και με ¶ρη σε 12ο και Καρκίνο, οι θέσεις αυτές είναι πολύ κουραστικές, και δίνουν εμμονές,γκρίνιες και ένα είδος αδράνειας, τεμπελιάς ή αυτοεγκατάλειψης (για να το πώ πιό κομψα).

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Καλή μας Κάτια,
    Θα συμφωνήσω στο ότι ο Δίας δεν αισθάνεται και τόσο καλά στα "νερά". Γίνεται συναισθηματικός και δοτικός, αλλά δεν είναι ο "δραστήριος έξω καρδιά" και ο "πάρε κόσμε γνώση και τύχη" Δίας του Τοξότη ή του Λιονταριού.
    Θα συμφωνήσω μαζί σου και για τον 'Αρη του 8ου και τον '¶ρη του Σκορπιού, πως πραγματικά είναι πολύ άβολες θέσεις.
    Από προσωπικά βιώματα 3 γνωστών ανθρώπων μου, με Δία σε 12ο και στον Καρκίνο, και με ¶ρη σε 12ο και Καρκίνο, οι θέσεις αυτές είναι πολύ κουραστικές, και δίνουν εμμονές,γκρίνιες και ένα είδος αδράνειας, τεμπελιάς ή αυτοεγκατάλειψης (για να το πώ πιό κομψα).
    Αγαπητή μου taurine, η θέση του ¶ρη στον Σκορπιό και στον 8ο οίκο μόνο άβολη δεν χαρακτηρίζεται. Ακόμη κι αν δεν θεωρήσουμε τον Σκορπιό ζώδιο κυβερνησίας του ¶ρη (λέμε τώρα) η δύναμη του ¶ρη, σε αυτή τη θέση πολλαπλασιάζεται, τονίζονται/ενδυναμώνονται περισσότερο οι ιδιότητες του, προσδίδοντας του ακόμη περισσότερη ισχύ. ¶νθρωποι με τόσο δυνατούς πλανήτες, είναι εκείνοι που σχεδόν πάντα επιβιώνουν.
    ¶βολη θα την χαρακτήριζα αυτή την θέση ...για τους υπόλοιπους.

Κάτια μου μοναδική η επεξηγήση σου, αν και κατά κάποια τρόπο θα συμφωνήσω με τον dvork.
    Νομίζω πως εκτός του Ποσειδώνα, ο Πλούτωνας σχετίζεται με τα κρυφά, τα κίνητρα είναι διαφορετικά. Ο μεν Ποσειδώνας, εξαιτίας της γενικότερης ουτοπικής του θεώρησης, ο δε Πλούτωνας εξαιτίας της επιφυλακτικότητας του αλλά και της τάσης του να υπονομεύει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελος του.
    Καλώς η κακώς ότι δεν βγαίνει στην επιφάνεια θεωρείται "κρυφό" κι ο Πλούτωνας επιθυμεί πάντα, σκιερά κι απόμερα μέρη.

Εχεις απόλυτο δίκιο και συγνώμη αν φάνηκα δογματική, δεν είχα τέτοια πρόθεση.
    Η παράθεσή μου αφορούσε 2-3 συγκεκριμένες περιπτώσεις (μεταξύ αυτών ο Αρης σε 12ο Καρκίνο και σε 12ο Σκορπιό)
    Ο 'Αρης στον 8ο μου αρέσει όταν χρησιμοποιείται για να τονώσει το κουράγιο και την εσωτερική δύναμη, αλλά δυστυχώς από τα παραπάνω παραδείγματα που σου ανάφερα, είδα 2-3 ανθρώπους με βασανιστικές εμμονές (ζήλια, ναρκωτικά, αλκοόλ)
    Από την άλλη,με ¶ρη σε Ταύρο και 8ο, είδα αθλητές με υπέροχα σώματα και απίστευτη αυτοπειθαρχία (ο Λέων σύζυγός μου).
    Στα νερά όμως πιστεύω πως ο ¶ρης θέλει αρκετή δουλίτσα για να βγάλει τα καλά του.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Καλή μας Κάτια,
    Για να το ξεκαθαρίσω, εννοώ άβολες θέσεις ως προς την αρχαία παράδοση. Θέλω να πω ότι ο πολεμοχαρής και ενεργητικός ¶ρης, τι δουλειά έχει στον οίκο του κάτω κόσμου και στο βασίλειο του Πλούτωνα; Από την άλλη κανείς άλλος δεν θα είχε την γενναιότητα να το αντέξει.
    Οι αρχαίοι μια χαρά το είχανε μοιράσει. ¶λλος ο ¶ρης του Κριού, της αρχής, του εγώ, του σπέρματος…
    Και άλλος ο ¶ρης του Σκορπιού. Μην ξεχνάμε ότι από την Παρθένο και μετά, όλα τα απέναντι ζώδια\οίκοι έχουν μια πιο πνευματική και μυστικιστική ερμηνεία. Καθόλου τυχαίο που ο υπέρτατος θεός τους (Δίας) κυβερνούσε δύο ζώδια της 2ης πνευματικής εξάδας.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Αγαπητή μου taurine, η θέση του ¶ρη στον Σκορπιό και στον 8ο οίκο μόνο άβολη δεν χαρακτηρίζεται. Ακόμη κι αν δεν θεωρήσουμε τον Σκορπιό ζώδιο κυβερνησίας του ¶ρη (λέμε τώρα) η δύναμη του ¶ρη, σε αυτή τη θέση πολλαπλασιάζεται, τονίζονται/ενδυναμώνονται περισσότερο οι ιδιότητες του, προσδίδοντας του ακόμη περισσότερη ισχύ. ¶νθρωποι με τόσο δυνατούς πλανήτες, είναι εκείνοι που σχεδόν πάντα επιβιώνουν.
    ¶βολη θα την χαρακτήριζα αυτή την θέση ...για τους υπόλοιπους.

Κάτια μου μοναδική η επεξηγήση σου, αν και κατά κάποια τρόπο θα συμφωνήσω με τον dvork.
    Νομίζω πως εκτός του Ποσειδώνα, ο Πλούτωνας σχετίζεται με τα κρυφά, τα κίνητρα είναι διαφορετικά. Ο μεν Ποσειδώνας, εξαιτίας της γενικότερης ουτοπικής του θεώρησης, ο δε Πλούτωνας εξαιτίας της επιφυλακτικότητας του αλλά και της τάσης του να υπονομεύει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελος του.
    Καλώς η κακώς ότι δεν βγαίνει στην επιφάνεια θεωρείται "κρυφό" κι ο Πλούτωνας επιθυμεί πάντα, σκιερά κι απόμερα μέρη.
    Για να γίνω ακόμα πιο κατανοητή, θα το θέσω με έναν εντελώς απλό τρόπο. Σαφώς και ο Πλούτωνας είναι μυστικοπαθής, σκοτεινός και υπόγειος. Κανείς δεν λέει το αντίθετο. Ωστόσο ο 8ος συνδέεται με τα οικονομικά τρίτων όπως και με κάθε είδους υλικό όφελος. Τέτοιου είδους διαφορές (διαφορές συμφέροντος σε κάθε μορφή) η ζωή μας έχει δείξει ότι κάνει εχθρούς, ακόμα και αδέλφια.
    Και όμως πάλι θα επιμείνω ότι ο εχθρός που περιγράφει ο 8ος δεν είναι κρυφός εχθρός, αλλά ο αναμενόμενος ή πιθανός. Είναι εκείνος που Θα φερθεί με δόλο, αλλά αυτό θα είναι κάτι που το είχες φανταστεί ότι θα μπορούσε να γίνει. Είναι ένας επίμονος εχθρός που θα ζυγίσει πολύ προσεχτικά τα βήματά του. Σε ξέρει.
    Αυτή είναι και η μεγάλη του διαφορά από τον εχθρό του 12ου που ούτε καν περνάει από το μυαλό σου. Είναι ο εχθρός που θα σε «αδειάσει» και θα σου έρθει κεραμίδα. Ένας τέτοιος εχθρός δεν σου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα να σκεφτείς ότι μπορεί να στην έχει φυλαγμένη. ¶λλωστε λένε ότι η προσευχή του σοφού λέει: Θεέ μου, φύλαξέ με από τους φίλους μου, γιατί τους εχθρούς μου τους ξέρω.

Διαβασα οτι αν καποιος στο γενεθλιο του δεν εχει αναδρομη αφροδιτη ,αρη η αναδρομους τους κυβερνητες του 5ου και του 7ου,τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να εχει καρμικη ερωτικη σχεση στην ζωη του .Με βαση αυτο μοναχα εκεινοι που οι αναδρομοι πλανητες τους κανουν οψεις στην συναστρια και μαλιστα με αναδρομους πλανητες προσωπικους του αλλου προσωπου ,τοτε μοναχα μπορουμε να χαρακτηρισουμε την ερωτικη αυτη σχεση καρμικη.

Μου φαινεται λογικο αφου ετσι και αλλοιως ενας αναδρομος πλανητης στον γενεθλιο ειναι στοιχειο καρμικοτητας.

Ωστοσο αυτο λογικα δεν πρεπει να εξαλειφει την δυνατοτητα καποιος με μη αναδρομους πλανητες να εχει τελικα καποια καρμικη σχεση στην ζωη του αφου προοδευτικα οι πλανητες γυρνουν αναδρομοι απο μια περιοδο και μετα.Αρα μπορει για ενα ορισμενο χρονικο διαστημα καποιος να βιωσει μια τετοια σχεση ?

Όνομα:
    Σωκράτης

Τι ακριβώς είναι η "καρμική ερωτική σχέση" ;
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Page 6 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)