- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 159
Thread: Ας μιλησουμε για Υδροχοους..
-
01-10-2007, 04:58 PM #51
-
01-10-2007, 05:02 PM #52
-
01-10-2007, 05:03 PM #53
-
01-10-2007, 05:09 PM #54
-
01-10-2007, 05:13 PM #55
Re: Ας μιλησουμε για Υδροχοους..
Χε, τώρα χτύπησες κέντρο. Που να αρχίσω και που να τελειώσω...
Ας πω επιγραμματικά ότι η ουσία είναι πως οι Καρκίνοι και οι Υδροχόοι δεν συγκρίνονται. Οι πρώτοι πρώτα αισθάνονται και μετά σκέφτονται, οι δεύτεροι το ακριβώς αντίθετο.
Γενικώς οι Καρκίνοι είναι απίστευτα περίπλοκοι. Οι Υδροχόοι το πολύ πολύ να καταλήξουν πολύπλοκοι. Καμία σχέση το ένα με το άλλο, η ποιοτική διαφορά είναι τεράστια.
Οι Καρκίνοι επίσης θέλουν να τους καταλαβαίνουν οι άλλοι, αλλά δυστυχώς πολλές φορές το μπερδεύουν με το να τους χειρίζονται και εκεί αρχίζουν διαφόρων ειδών προβλήματα, που το να αναφερθούν δεν είναι της παρούσης.
Αυτά. Συνοπτικότερη δεν μπορώ να γίνω. :bigsmile:
-
01-10-2007, 05:16 PM #56
Σίγουρα οι καρκίνοι,λόγω της σελήνης που τους κυβερνά,έχουν συνεχώς συναισθηματικές εξάρσεις,με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να τους καταλάβεις.Ο υδροχόος λειτουργεί λίγο διαφορετικά,θα σε προκαλέσει με διάφορους τρόπους να μπερδευτείς μόνος σου και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.Όσο για το πιο ακαταλαβίστικο ζώδιο εν τέλει,νομίζω πως είναι οι ιχθείς,που μάλλον ούτε οι ίδιοι ξέρουν καλά καλά τί τους γίνεται:bigsmile:
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
01-10-2007, 05:17 PM #57
Για να μιλησουμε σοβαρα τωρα , εμεις οι υδροχοοι θελουμε δραση κι ο,τι τρελλα μας κατεβει πρεπει να την ικανοποιησουμε ,ας ειναι να παμε και στην ακρη του κοσμου γι αυτο.Εσεις παλι σαν Καρκινοι δεν αφηνετε την ασφαλεια και τη θαλπωρη του σπιτιου σας(παντοφλες, κουβερτα διπλα στο τζακι) με καμμια δυναμη..
μου φαινεται θ'αρχισω να ψαχνω για Τοξοτη
-
01-10-2007, 05:17 PM #58
-
01-10-2007, 05:22 PM #59
Ξέρεις κάτι..νομίζω ότι παίζουν τόσα πολλά περισσότερα πράγματα ρόλο που δεν ξέρω από πού να αρχίσω κ μού να τελειώσω..Στη περίπτωση μου ας πούμε ήταν το άκρως αντίθετο. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα κ αυτός ήταν πιό πολύ του μέσα..Αλλά παίζουν ρόλο τόσα πράγματα που οτιδήποτε κ αν πώ μου φαίνετε αστείο.
Η μία κ μοναδική βασικότερη κ ουσιαστικότερη διαφορα μεταξύ των 2 ζωδίων είναι οτι ο καρκίνος δε φοβάται μήπως χάσει την ελευθερία του ενώ ο υδροχόος το τρέμει..Κ μόλις βρεθεί κάποιος που μπορεί να ερωτευτεί, γιατί το καταλαβαίνει όταν μπορεί να ερωτευτεί καποιον, από το φόβο του την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια..when there is a will..there is a way...
-
01-10-2007, 05:23 PM #60
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.