s
Μοναξιά...Την φοβάστε?? - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 51 to 60 of 71
    Όνομα:
    Γεωργία

Re: Μοναξιά...Την φοβάστε??

Εγώ την μοναξιά δεν τη φοβάμαι.Ίσα ίσα που την θεωρώ αναγκαία κάποιες φορές για να ανασυνταχθώ.Αλλά όχι για πολύ διάστημα.Βέβαια είμαι και της άποψης ότι καλύτερα μόνος παρά με κακή παρέα.Δηλαδή μην τα θυσιάζουμε όλα για να μην έχουμε ανασφάλειες...Ας ζητάμε και λίγο την ποιότητα.
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    white

μακαρι να φοβομουν τη μοναξια δυστυχχως φοβαμαι "το μαζι" .η αληθεια ειναι ομως οτι μονοι μας ερχομαστε στη ζωη και μονοι πεθαινουμε ισως ειμαι κυνικη αλλα ετσι νιωθω πως ειναι τα πραγματα

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Εμενα παλι δεν μου κανει καθολου εντυπωση που ενα τετοιο θεμα ξεκινησε απο μια σκορπινα,ζωδιο νερου ως γνωστον!White diamond ειπες μια μεγαλη αληθεια μακαρι να φοβομουν τη μοναξια δυστυχχως φοβαμαι "το μαζι"...Συνηθως εχω δει ανθρωποι ωστοσο που εχουν αυτον τον φοβο να φοβουνται παλι την μοναξια...το μετα του "μαζι"

Όνομα:
    white

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Εμενα παλι δεν μου κανει καθολου εντυπωση που ενα τετοιο θεμα ξεκινησε απο μια σκορπινα,ζωδιο νερου ως γνωστον!White diamond ειπες μια μεγαλη αληθεια μακαρι να φοβομουν τη μοναξια δυστυχχως φοβαμαι "το μαζι"...Συνηθως εχω δει ανθρωποι ωστοσο που εχουν αυτον τον φοβο να φοβουνται παλι την μοναξια...το μετα του "μαζι"

τοξοτακι!! το κατα τη διαρκεια φοβαμαι...μην ξυσει πληγες που βιωσα παλια

και για τις οποιες με κατηγορω και νιωθω οτι φταιω ..ενω λογικα δε θα πρεπε

Την ίδια τη μοναξιά δεν την φοβάμαι. Αρκετές φορές επιδιώκω να μένω μόνη μου, γιατί με ηρεμεί και με βοηθά να βάζω σε τάξη τις σκέψεις μου.
    Φοβάμαι πολύ περισσότερο το να είμαι με κάποιον ή να βρίσκομαι με παρέα και να αισθάνομαι μοναξιά. Τότε είναι αφόρητη

Παιδιά, νομίζω πως δεν έχετε παρανοήσει τις έννοιες...άλλο μοναχικότητα την οποία και αναζητάμε για να ανασυγκροτήσουμε τις σκέψεις και τις δυνάμεις μας και άλλο η μοναξιά που είναι η αίσθηση απόγνωσης και μη επικοινωνίας, η οποία μπορεί κάλλιστα να συμβαίνει και κατά τη διάρκεια μια σχέσης...την οποία σε καμία περίπτωση δεν αναζητάμε, και η οποία τέλος, μας επισκέπτεται απρόσκλητη...αυτά...

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by white diamond View Post
    τοξοτακι!! το κατα τη διαρκεια φοβαμαι...μην ξυσει πληγες που βιωσα παλια

και για τις οποιες με κατηγορω και νιωθω οτι φταιω ..ενω λογικα δε θα πρεπε
    δεν καταλαβαινω τι εννοεις...φοβασαι να εισαι με ανθρωπους για να μην νιωθεις ενοχη για κατι που ειχε γινει???δεν μου κανεις για κυνικη αλλα για υπερβολικα ευαισθητη!

Όνομα:
    Silia

Kατά τη γνώμη μου γενικά το πολύ βλάπτει... :toung:

Kαι το πολύ μαζί αλλά κ το πολύ χώρια κουραστικό είναι!!!
    may..

Όνομα:
    white

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    δεν καταλαβαινω τι εννοεις...φοβασαι να εισαι με ανθρωπους για να μην νιωθεις ενοχη για κατι που ειχε γινει???δεν μου κανεις για κυνικη αλλα για υπερβολικα ευαισθητη!

οπως τα λες...καλα καταλαβες...πολυ ευαισθησια (τρομάρα μου!!)

αυτη με μαρανε...!!τεσπα....
    προσπαθω να μην ειμαι τοσο...και να μη με κατηγορω...ολοι κανουμε λαθη...

Για να μη φοβάται κάποιος τη μοναξιά θα πρέπει να είναι... ή Θεός....ή Θηρίο!
    Κατά τη γνώμη μου ο φόβος αυτός είναι εγγενής στην ανθρώπινη φύση..και όπως κάθε φόβος έτσι και αυτός μπορεί να γίνει αιτία προσωπικής ματαίωσης, καταστροφής αλλά και κινητήρια δύναμη για μεγάλη δημιουργία..

Όλα έχουν το χρώμα που τους δίνουμε λοιπόν..

Και επειδή δεν αντέχω να μην κάνω και τη νύξη στην ποίηση..:toung:

"Μονάχος πορεύεται κανείς στον έρωτα, στη δόξα και στο θάνατο..
    Το ξέρω..το δοκίμασα..δεν ωφελεί..
    ¶φησέ με να ρθω μαζί σου.."
    Ίσως η σωστή πίστη να είναι η πίστη χωρίς αντικείμενο.. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΝ..

Page 6 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)