- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 71
Thread: Μοναξιά...Την φοβάστε??
-
18-05-2008, 04:01 PM #51
Re: Μοναξιά...Την φοβάστε??
Εγώ την μοναξιά δεν τη φοβάμαι.Ίσα ίσα που την θεωρώ αναγκαία κάποιες φορές για να ανασυνταχθώ.Αλλά όχι για πολύ διάστημα.Βέβαια είμαι και της άποψης ότι καλύτερα μόνος παρά με κακή παρέα.Δηλαδή μην τα θυσιάζουμε όλα για να μην έχουμε ανασφάλειες...Ας ζητάμε και λίγο την ποιότητα.
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
18-05-2008, 10:43 PM #52
μακαρι να φοβομουν τη μοναξια δυστυχχως φοβαμαι "το μαζι" .η αληθεια ειναι ομως οτι μονοι μας ερχομαστε στη ζωη και μονοι πεθαινουμε ισως ειμαι κυνικη αλλα ετσι νιωθω πως ειναι τα πραγματα
-
19-05-2008, 02:42 AM #53
Εμενα παλι δεν μου κανει καθολου εντυπωση που ενα τετοιο θεμα ξεκινησε απο μια σκορπινα,ζωδιο νερου ως γνωστον!White diamond ειπες μια μεγαλη αληθεια μακαρι να φοβομουν τη μοναξια δυστυχχως φοβαμαι "το μαζι"...Συνηθως εχω δει ανθρωποι ωστοσο που εχουν αυτον τον φοβο να φοβουνται παλι την μοναξια...το μετα του "μαζι"
-
19-05-2008, 02:44 AM #54
-
19-05-2008, 10:08 AM #55
Την ίδια τη μοναξιά δεν την φοβάμαι. Αρκετές φορές επιδιώκω να μένω μόνη μου, γιατί με ηρεμεί και με βοηθά να βάζω σε τάξη τις σκέψεις μου.
Φοβάμαι πολύ περισσότερο το να είμαι με κάποιον ή να βρίσκομαι με παρέα και να αισθάνομαι μοναξιά. Τότε είναι αφόρητη
-
19-05-2008, 11:21 AM #56
Παιδιά, νομίζω πως δεν έχετε παρανοήσει τις έννοιες...άλλο μοναχικότητα την οποία και αναζητάμε για να ανασυγκροτήσουμε τις σκέψεις και τις δυνάμεις μας και άλλο η μοναξιά που είναι η αίσθηση απόγνωσης και μη επικοινωνίας, η οποία μπορεί κάλλιστα να συμβαίνει και κατά τη διάρκεια μια σχέσης...την οποία σε καμία περίπτωση δεν αναζητάμε, και η οποία τέλος, μας επισκέπτεται απρόσκλητη...αυτά...
-
22-05-2008, 04:00 PM #57
-
22-05-2008, 06:09 PM #58
Kατά τη γνώμη μου γενικά το πολύ βλάπτει... :toung:
Kαι το πολύ μαζί αλλά κ το πολύ χώρια κουραστικό είναι!!!may..
-
22-05-2008, 10:40 PM #59
-
23-05-2008, 01:20 PM #60
Για να μη φοβάται κάποιος τη μοναξιά θα πρέπει να είναι... ή Θεός....ή Θηρίο!
Κατά τη γνώμη μου ο φόβος αυτός είναι εγγενής στην ανθρώπινη φύση..και όπως κάθε φόβος έτσι και αυτός μπορεί να γίνει αιτία προσωπικής ματαίωσης, καταστροφής αλλά και κινητήρια δύναμη για μεγάλη δημιουργία..
Όλα έχουν το χρώμα που τους δίνουμε λοιπόν..
Και επειδή δεν αντέχω να μην κάνω και τη νύξη στην ποίηση..:toung:
"Μονάχος πορεύεται κανείς στον έρωτα, στη δόξα και στο θάνατο..
Το ξέρω..το δοκίμασα..δεν ωφελεί..
¶φησέ με να ρθω μαζί σου.."Ίσως η σωστή πίστη να είναι η πίστη χωρίς αντικείμενο.. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΝ..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.