- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 84
Thread: Ψυχικά χαρίσματα
-
20-11-2008, 02:34 PM #51
-
20-11-2008, 02:59 PM #52
Re: Ψυχικά χαρίσματα
Τα πρώτα στοιχεία που μου δείχνουν ότι πρόκειται για μια θέση που δείχνει διαίσθηση, είναι ο Ήλιος στον Καρκίνο και ο Πλούτωνας στο Σκορπιό, νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικές τοποθετήσεις, και μάλιστα σε οίκους όπως ο όγδοος και ο δωδέκατος!:bigsmile: Από την άλλη, όπως είπε και η Έρση, η σύνοδος Σελήνης - Ποσειδώνα στο δεύτερο οίκο φανερώνει πως αυτή η διαίσθηση θα αξιοποιείται περισσότερο σε οικονομικά θέματα. Σε αυτό βοηθάει ακόμα πιο πολύ και το ότι αυτοί οι πλανήτες βρίσκονται στον Αιγόκερω πράγμα που κάνει το άτομο να έχει σε πρώτη προτεραιότητα την καριέρα και την κοινωνική καταξίωση, κοντολογίς το κάνει αρκετα φιλόδοξο, οπότε δεν είναι διόλου απίθανο να έχει οικονομικά ωφέλη από την εργασία του.
Αυτό που ίσως να μπερδεύει ένα τέτοιο πρόσωπο είναι πιθανόν τα συναισθήματά του. Είναι έντονα και βαθιά κατά τη γνώμη μου (μου φαίνεται πολύ αρμονικό το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα σε ζώδια του νερού) , αλλά δεν εκφράζονται εύκολα (Σελήνη και Ποσειδώνας στον Αιγόκερω) ίσως γιατί ο άνθρωπος φοβάται πως θα θεωρηθεί αδύναμος αν το κάνει ή θα χάσει την εύνοια των γύρω του...Το γεγονός ακόμη πως ο Ήλιος βρίσκεται σε αντίθεση με τη σύνοδο Σελήνης - Ποσειδώνα, υποδεικνύει πως παλεύει σκληρά για να κρύψει όσα νιώθει. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι αν εκμεταλλευτεί την ικανότητά του να διαφυλλάττει τα συναισθήματά του στον εργασιακό τομέα σε συνδιασμό με τη διαίσθησή του, αυτό θα αποφέρει φυσικά κέρδη.
Αυτή είναι η δική μου άποψη, δεν ξέρω ωστόσο αν είναι και αποδεκτή, απλώς προσπάθησα να πώ πώς αντιλαμβάνομαι εγώ αυτά τα στοιχεία που παρέθεσε ο cancerian...:unsure::unsure:Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...
Σωκράτης
myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!
-
20-11-2008, 11:14 PM #53
Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας κι εγω για τις παρακατω θεσεις:
ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΛΕΩΝ 1ος οικος
ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΥΔΡΟΧΟΟ,(ΥΔΡΟΧΟΟΣ στον 8ος οικο)
ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ 12ο οικο
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΣΤΟΝ 4ο οικο
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΣΤΟΝ 2ο οικο
ΛΙΛΙΘ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ 12ο οικο
ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝ ΣΤΟΝ 1ο οικο
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΣΤΟΝ 5ο οικο
ΒΕΡΤΕΞ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΣΤΟΝ 5ο οικο
ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΣΤΟΝ 11ο οικο
ΧΕΙΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ ΣΤΟΝ 8ο οικο
ΟΨΕΙΣ:
ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ,ΤΡΙΓΩΝΟ ΧΕΙΡΩΝ
ΔΙΑΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΣΥΝΟΔΟ ΒΕΡΤΕΞ,ΧΙΑΣΤΙ ΕΡΜΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΤΕΞ
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΗΛΙΟΣ
ΑΡΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ,ΧΙΑΣΤΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ,ΕΞΑΓΩΝΟ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΡΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΧΕΙΡΩΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
-
21-11-2008, 01:11 PM #54
ευχαριστώ
επίσης πίστευα πως αυτή η σύνοδος προσδίδει χαρακτηριστικά των ιχθύων σε εμένα !! στο χαρακτήρα μου εννοώ .. σωστό ??
Πάντως όσον αφορά τον ουρανό μου βρίσκετε στον Σκορπίο και οίκο 3ο
και κάνει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο κρόνο μου και 6γωνο με ωροσκόπο , κλήρο της τύχης χιαστί με Λίλιθ ..
ο 4ος μου οίκος στην Παρθένο
Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
21-11-2008, 02:11 PM #55
Ολος ο χαρτης σαφως προσδιδει στοιχεια του χαρακτηρα μας, απλα τα στοιχεια που εδωσες για την οικογενεια δεν βγαινουν απο αυτην την συγκεκριμενη Συνοδο.Αφου λες οτι η ακμη του 4 ειναι ο Ερμης κοιτα που βρισκεται και αν κανει κατι με Ουρανο. Απο την αλλη πλευρα αν εισαι ιδιαιτερα επαναστατικος χαρακτηρας,παλι θα φανει απο Υδροχοο και οψεις με ουρανο, ηδη η οψη Ωροσκοπου ουρανου σου δινει μια πρωτοτυπια μια επαναστατικοτητα που ομως απο μονη της δε δινει το πλεον επαναστατικο ατομο κατα την γνωμη μου.:bigsmile:
-
21-11-2008, 06:20 PM #56
Λίγα λόγια σχετικά με τις ψυχικές δυνάμεις και την αστρολογία.
Οι πλάνητες οι όποιοι θεωρούνται ότι παίζουν κάποιο σημαντικό ρολό στο φάσμα των ψυχικών δυνάμεων είναι η Σελήνη ( ευαισθησία , δεκτικότητα , διαίσθηση ) , ο Ποσειδώνας ( άρρηκτα συνδεδεμένος με τον κόσμο των πνευματιστών , την διαίσθηση) , ο Ουρανός και ο Πλούτωνας , οι οποίοι συνδέονται με το ασυνείδητο.
Τα ζώδια που ανήκουν στην κατηγορία του νερού. Ο 8ος και ο 12ος οίκος και σύμφωνα με τον Gouchon ο Ωροσκόπος σε ζώδιο Ιχθύων και Σκόρπιων.
Παραδείγματα
Ο διάσημος μεντιουμιστης Gerard Croizet o οποίος είναι γνωστός για το «πείραμα με την άδεια καρέκλα» (όπου μπορούσε να περιγράψει το άτομο που είχε καθίσει πριν από αυτόν με καταπληκτική ακρίβεια) – και για την βοήθεια του στην εύρεση χαμένων ατόμων σε συνεργασία με την αστυνομία - ο γενέθλιος Ήλιος του ήταν στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο οίκο και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Η Σελήνη του στον ζυγό στον 4ο (ισχυρή θέση) σε σύνοδο με το ΙC- συμμετέχοντας στο μεγάλο τρίγωνο με Πλούτωνα στον 11ο και Ερμή στον 7ο .
O γνωστός στους περισσότερους Εdgar Cayce , για τα προφητικά του οράματα και την ικανότητα του να ταξιδεύει νοητικά στον χρόνο , είχε Ήλιο , Αφροδίτη Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο , η Σελήνη του ήταν σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και ταυτόχρονα τρίγωνο με Δια και ¶ρη.
-
21-11-2008, 06:31 PM #57
Καλησπερα, να ρωτησω ενω στους Πλανητες εχεις βαλει την Σεληνη, γιατι απο οικο απεχει,οπως βεβαια και ο Ωροσκοπος στον Καρκινο.Επισης για ψυχικα χαρισματα και γω πιστευω οτι ο Ουρανος εμπλεκεται λογω διορατικοτητας,αλλα οτι συνδεεται με το ασυνεινητο ομολογω πως δεν το εχω ξανακουσει
-
21-11-2008, 06:41 PM #58
Ήταν λάθος η τόποθετηση , μπερδεύτηκα καθώς έγραφα.. Έχεις δίκιο.
-
21-11-2008, 08:30 PM #59
Eδώ παρουσιάζω τον γενέθλιο χάρτη της Alison Dubois γνωστό medium της οποίας η ζωή έχει γίνει και σήριαλ με τον τίτλο "Medium" (προβάλεται στην Αμερική ) . Έχει ενδιαφέρων να δούμε τις όψεις των πλανητών από ενα άτομο το οποίο ισχυρίζεται οτι έρχεται σε επαφή με πνεύματα.
-
21-11-2008, 09:09 PM #60
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.