s
Είμαστε χαζοί και, αν ναι, πόσο χαζοί; - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Είμαστε χαζοί;

Voters
73. You may not vote on this poll
  • Πολύ

28 38.36%
  • Ίσως κάποιες φορές

37 50.68%
  • Καθόλου

8 10.96%
Page 6 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast
Results 51 to 60 of 86

Re: Είμαστε χαζοί και, αν ναι, πόσο χαζοί;

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Συνεδεσα το ποστ στη στηλη για τις μελλοντολογικες προβλεψεις [Δεν υπαρχει σωτηρια τελικα!!] με το θεμα που εχεις ανοιξει εδω.
    Αν αυτο που εγραψες εκει το καταλαβα λαθος, θεωρησε το ποστ μου, μια εμμεση ενδειξη [εως και αποδειξη] οτι ειμαι χαζη!:toung::toung::toung::toung:
    Ελπιζω πως θα επιζησω!! :toung::toung::toung:
    **Μα γιατι δεν καταλαβες; Τα εχω γραψει τοσο απλα!! Μηπως να το κανω λιγο πιο περιπλοκο;
    Δεν ξέρω αν στην χαζΟμάρα συμπεριλαμβάνεται η καθυστέρηση στην αντίληψη. Και το λέω γιατί είναι άλλο να μην καταλαβαίνεις παρά τις προσπάθειες και άλλο να τα πιάνεις λίγο αργότερα (αλλά να τα πιάνεις, ε?)
    Είναι αυτό που ακριβώς κατάλαβες Εγώ δεν είχα καταλάβει (αμέσως)
    Για μένα υπάρχει? (σωτηρία)
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Εγω τωρα θα ηθελα να κανω μια αποπειρα να απαντησω σε αυτο το βαθυ και σημαντικο ερωτημα με τις φτωχες μου γνωσεις...αλλα...δεν μου λες πρωτα την ημερομηνια γεννησης σου να δω μηπως αναφερω καμια οψη που μπορει να την εχεις και μετα εχουμε ιστοριες......Αν και πολυ εξυπνος μου φαινεσαι αλλα ποτε δεν ξερεις...:bigsmile::bigsmile:
    Πες μου εσύ πρώτα τα δικά σου και βλέπουμε :bigsmile:
    Έξυπνος δεν είμαι. Είμαι ευφυής
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Δεν ξέρω αν στην χαζΟμάρα συμπεριλαμβάνεται η καθυστέρηση στην αντίληψη. Και το λέω γιατί είναι άλλο να μην καταλαβαίνεις παρά τις προσπάθειες και άλλο να τα πιάνεις λίγο αργότερα (αλλά να τα πιάνεις, ε?)
    Είναι αυτό που ακριβώς κατάλαβες Εγώ δεν είχα καταλάβει (αμέσως)
    Για μένα υπάρχει? (σωτηρία)
    Μπορει το γοργον και χαριν να 'χει, αλλα καλλιο αργα παρα ποτε!! :toung:
    [Σε βεβαιωνω οτι οταν ξαναδιαβασα το ποστ μου, σκεφτηκα οτι θα πρεπε να εχω καποιο κληρονομικο χαρισμα για να καταλαβω με την πρωτη τι εχω γραψει!] :nuts:
    **Μην ανησυχεις παντως: "Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι" :toung::toung:
    [οσο πιο πτωχοι, τοσο πιο μακαριοι....]
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Μαρια

Πες μου εσύ πρώτα τα δικά σου και βλέπουμε :bigsmile:
    Έξυπνος δεν είμαι. Είμαι ευφυής
    Λοιπον ερμης στο Κριο αντιθεση με Πλουτωνα και τριγωνο με Ποσειδωνα και Σεληνη στον Τοξοτη...Χαζη δεν ειμαι αλλα ολοι μου λενε οτι πρεπει να την κανω...διοτι οπως ειπε και ενας σοφος Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι..Αυτα Μητσακο..
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όλοι είμαστε χαζοί και κανένας μας δεν είναι.
    Υπάρχει μία ισορροπία.
    Σίγουρα σε κάποιους τομείς είμαστε ευφιέστεροι από ότι σε άλλους.
    Και αυτό πάλι εξαρτάται από τί νομίζουμε για τον εαυτό μας ή ίσως τι μας έχουν "περάσει" να νομίζουμε.

Ομολογώ πάντως ότι μπροστά στο Σύμπαν και τη Θεία Δημιουργία νοιώθω πολύ μα πάρα πολύ χαζή.

Λοιπον ερμης στο Κριο αντιθεση με Πλουτωνα και τριγωνο με Ποσειδωνα και Σεληνη στον Τοξοτη...Χαζη δεν ειμαι αλλα ολοι μου λενε οτι πρεπει να την κανω...διοτι οπως ειπε και ενας σοφος Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι..Αυτα Μητσακο..
    Θέλω πλήρη στοιχεία, ημ/νία, ώρα , τόπο. Σου είπα δεν είμαι έξυπνος, είμαι ευφυής Από αυτά που γράφεις δεν σε κόβω για χαζή. Να δω και το σύνολο
    (τα στέλνεις με πμ)
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    Μαρια

Θέλω πλήρη στοιχεία, ημ/νία, ώρα , τόπο. Σου είπα δεν είμαι έξυπνος, είμαι ευφυής Από αυτά που γράφεις δεν σε κόβω για χαζή. Να δω και το σύνολο
    (τα στέλνεις με πμ)
    Φιλε Μητσακο.Ειμαι χαζη!τοσο καιρο στο myhoroscope και πμ δεν ξερω τι ειναι...
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Κωστής

Μητσάκο γιατί δεν κάνεις αίτηση για μόνιμη συνεργασία; Μια στήλη να ακούς, να βλέπεις και να κρίνεις θα ήταν ιδανική για σένα. Τουλάχιστον από τον εμπαθή φαρκακοτρίφτρη και τους 5 που έμειναν θα το λες καλύτερα το ποίημα και με πεζούς τονούμενους χαρακτήρες.

Τρελλά νούμερα... Σκέψου το

Να σου δώσω και πρώτο θέμα. Περιοδικά αστρολογίας.
    Δεύτερο; Επισκεψιμότητα αστρολογικών σάιτ.... Σενάριο: Σε ένα σέρβερ ενός ιδιώτη είναι 30 σάιτ. Ζήτημα να έχει όλος ο σέρβερ 1000 επισκέψεις τη μέρα. Το ένα σάιτ κάνει 15 επισκέπτες και ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ Η ΟΥΡΑΝΙΑ.

ΝΙκάμε αδέλφιααααααααααααααααααα α (Παπαφλέσσας)

Τρίτο θέμα: Γιατί η ρημάδα είναι καθηλωμένη;; Μήπως φταίνε όλοι στο σύμπαν εκτός από εσένα;;;
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Μητσάκο γιατί δεν κάνεις αίτηση για μόνιμη συνεργασία; Μια στήλη να ακούς, να βλέπεις και να κρίνεις θα ήταν ιδανική για σένα. Τουλάχιστον από τον εμπαθή φαρκακοτρίφτρη και τους 5 που έμειναν θα το λες καλύτερα το ποίημα και με πεζούς τονούμενους χαρακτήρες.
    Αρχικά να σου πω ότι με τιμά το γεγονός, το οποίο από μόνο του αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς γίνεται στην συγκεκριμένη ενότητα και κυρίως στο συγκεκριμένο θέμα :nuts:

Τρελλά νούμερα... Σκέψου το
    Τα τρελά νούμερα και γενικά τα νούμερα με χαζεύουν

Να σου δώσω και πρώτο θέμα. Περιοδικά αστρολογίας.
    Είναι ζήτημα που δεν το κατέω αλλά θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της τιμής και της ευθύνης

Δεύτερο; Επισκεψιμότητα αστρολογικών σάιτ.... Σενάριο: Σε ένα σέρβερ ενός ιδιώτη είναι 30 σάιτ. Ζήτημα να έχει όλος ο σέρβερ 1000 επισκέψεις τη μέρα. Το ένα σάιτ κάνει 15 επισκέπτες και ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ Η ΟΥΡΑΝΙΑ.
    Εδώ φίλε μου τα πάμε καλύτερα. Αν και έχει νούμερα και νούμερα μπορώ να κάνω υπολογισμούς.

Τρίτο θέμα: Γιατί η ρημάδα είναι καθηλωμένη;; Μήπως φταίνε όλοι στο σύμπαν εκτός από εσένα;;;
    Αυτό είναι σίγουρο.

Πρέπει να σου πω όμως, ότι δεν πρέπει να σε χαλάσει αν γράφω με 24άρια γράμματα γιατί δεν βλέπω καλά και δεν πρέπει να κριτικάρεις την ποιητική μου έφεση στην αντιγραφή τσιτάτων που διανθίζονται από υποτιθέμενες σουρεαλιστικές εξάρσεις που η μόνη διάσταση που έχουν είναι το βάθος και αυτό χωρίς έρμα
    Είμαστε οι πρώτοι και μοναδικοί.
    Πριν κοιμηθώ θα σου λέω καληνύχτα :sick:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Φιλε Μητσακο.Ειμαι χαζη!τοσο καιρο στο myhoroscope και πμ δεν ξερω τι ειναι...
    Είναι Προ Μεσημβρίας
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Page 6 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)