- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 58 of 58
-
18-10-2006, 11:06 PM #51
Re: Κρόνος - Ο "δάσκαλος" του ζωδιακού
Αγαπητή moutro28
Όντως τα στοιχεία που παραθέτετε δίνουν την ευχέρεια της επικοινωνίας, και το σύνολο του χάρτη θα το επιβεβαιώνει. Αλλά, κι ο Κρόνος στους Διδύμους, δεν αναιρεί τον λόγο, απλά κάνει το άτομο πιο υπεύθυνο στον λόγο του και όταν επικοινωνεί έχει καλή δομή και στοιχειοθετημένη άποψη. Μπορεί επίσης, έστω κι αν δείχνει ανοιχτό και προσιτό, να λέει μόνο όσα θεωρεί χρήσιμα. Να μην εκφράζει πλήρως τις βαθύτερες σκέψεις. Βέβαια, με ένα Ερμή στον Τοξότη, υπάρχει η αισιοδοξία κι η αγάπη για την επικοινωνία, σαν τρόπος ευχαρίστησης και φιλοσοφικής ανάπτυξης του ατόμου.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
19-10-2006, 08:33 PM #52
Ευχαριστώ για την απάντηση - διευκρίνηση.
Είναι γεγονός ότι λέω με μεγάλη ευκολία αυτά που εγώ θέλω να πω. Αν δεν θέλω δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλω λέξη. Λένε επίσης ότι πάντα έχω πολύ ισχυρά επιχειρήματα και είναι γεγονός ότι κρατάω τον λόγο μου. Και φυσικά πεθαίνω για κουβεντολόι. Εχω πάντως την αίσθηση ότι όλοι οι πλανήτες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επικοινωνία, σε όλες της τις μορφές και σε όλων των ειδών τις σχέσεις.
Θέλω να πω, και αν κάνω λάθος διορθώστε με, ότι στις ερωτικές μας σχέσεις, για παράδειγμα η Αφροδίτη (εγώ την έχω στον Τοξότη, στον 9ο, όπως και τον Ερμή) διαδραματίζει σημαντικό ρόλο. Νομίζω εξάλλου ότι πολύ σημαντική είναι και η θέση του Δια (εγώ τον έχω στον Αιγόκερω, 10ος)... Αλλά το θέμα επικοινωνία ωραίο θα ήταν να μας το αναπτύξετε εσείς κάποια στιγμή.
-
21-10-2006, 01:08 AM #53
Αγαπητή moutro28
Η αλήθεια είναι πως όταν συζητάμε γενικά για επικοινωνία, εννοούμε τον γραπτό ή προφορικό λόγο, κάτι που συνδέεται με τον Ερμή, τους Διδύμους και τον 3ο οίκο.
Ωστόσο, είναι γεγονός, πως επικοινωνία είναι πολλά άλλα θέματα, ένα χάδι, ένα χαμόγελο, ένα συναίσθημα. Στην αισθηματικά επικοινωνία, πολλές φορές, ο λόγος είναι ανούσιος και μετρά ένας συναισθηματικός πλανήτης, όπως η Αφροδίτη. Έχετε δίκιο. Κρατώ την ιδέα σας και επιφυλάσσομαι να αναπτυχθεί αυτό το θέμα, όταν βέβαια βρω τον κατάλληλο χρόνο. Έχει ενδιαφέρον.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
22-10-2006, 01:10 AM #54
Εγώ έχω τον Κρόνο σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο 12ο οίκο και σε τετράγωνο με τη Σελήνη στο Σκορπιό. Ε ρε, γλέντια! Με τη δουλειά δεν είχα ποτέ πρόβλημα και ίσα ίσα που παραβοηθάω τους ανθρώπους και με εκμεταλλεύονται. Βέβαια έχει πέσει πολύ κλάμα στα αισθηματικά και είχα προβλήματα με τη μητέρα μου. Τη μεγαλύτερη πίκρα την έφαγα στα 16 μου όταν ο διελαύνων Κρόνος πέρναγε απέναντι από το γενέθλιο.
Τώρα που πλησιάζει στη γενέθλια θέση, υπάρχει μια τάση απομόνωσης, εν μέρει εξαναγκαστικής (λόγω της δουλειάς μου). Από την άλλη ασχολούμαι πολύ σοβαρά με θέματα εσωτερισμού και θεωρώ ότι θα βγω πιο σοφή από πριν. Επίσης μετανιώνω πολύ για λάθη που διαπίστωσα ότι έχω κάνει και που παλιότερα μου φαίνονταν σωστά. Ελπίζω να μη μου δώσει κανένα πιο σκληρό μάθημα.
-
15-04-2007, 11:41 PM #55
συνφωνώ για τον αδικημένο κρόνο γιατί είναι σαν τον γονειό που ότι λέει το λέει απο αγάπη μα δεν ακούμε μόνο όταν κάνουμε τα λάθη θυμώμαστε τα λόγια τους
-
20-07-2007, 02:47 AM #56
Εγώ θεωρώ ότι ο Κρόνος είναι πολύ σκληρός δάσκαλος! Εμένα είναι στον ένατο οίκο και από τότε που τελείωσα το σχολείο με έχει ταράξει!! Με έχει περιορίσει πολύ και συνεχώς μου δημιουργεί ανασφάλειες αν έχω την απαραίτητη μόρφωση...Αλλά τι να κάνουμε...Το παλεύουμε!!!
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
20-07-2007, 05:46 PM #57
Σε καταλαβαίνω!Kι εγώ κρόνο στον 9ο έχω και πραγματικά με έχει ταράξει σ αυτό το ζήτημα,και για να μπω στο πανεπιστήμιο και σίγουρα μέχρι να βγω.Το κακό είναι όμως πως ίσως κι εμείς ενώ ξέρουμε τι εστί κρόνος,αδυνατούμε να συμμορφωθούμε με τις απαιτήσεις του...Τι να πω κι εγώ που στον 9ο έχω επίσης πλούτωνα και νότιο δεσμό; Όλα τα αναχρονιστικά καρμικά περιοριστικά αφαιρετικά βαρέα πυροβολικά εκεί μέσα μαζευτήκανε Αν εξαιρέσεις πάντως αυτούς που επιθυμούν να σπουδάσουν,στον ένατο οίκο θεωρείται απ τις σχετικά καλές θέσεις του κρόνου.Συγκροτημένος ,σοβαρός και...συντηρητικός:embarrest
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
21-07-2007, 12:53 AM #58
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.