- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 182
Thread: Ψευδωνυμα ή nick name
-
23-06-2006, 04:03 PM #51
Re: Ψευδωνυμα ή nick name
Απο μικρη ηλικια για καποιο λογο μου αρεσε ο συμβολισμος του σκορπιου οτι αντιπροσωπευει και το ζωδιο γενικοτερα μια και ειναι το ζωδιο μου συμβολο του θανατου και της αναγεννησης ταυτοχρονα αλλα και της γονιμοποιησης και της σεξουαλικοτητας με ενα μυστηριο να το διακατεχει και μια πολυπλοκοτητα.Δυσκολο ζωδιο που καποιοι χωριζουν τους ανθρωπους που το εχουν σε 2 και μονο κατηγοριες στους καλους σκορπιους και στους πολυ κακους εγω ανηκω στην πρωτη κατηγορια και ετσι δεν ειχα φοβο να το επιλεξω για nick name.:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει:nuts:οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
29-06-2006, 01:32 AM #52
Από τότε που άκουσα στο Μάγο του Οζ ότι... "somewhere over the rainbow, the sky is blue", κάτι έπαθα με το ουράνιο τόξο!!!
Προσφάτως χωρισμένη όμως με τον, από 4ετίας σύντροφό μου, ένοιωσα κάποια στιγμή πολύ πεσμένη, πολύ αδύναμη... σα να μην υπάρχει πια αυτή η σκάλα τ'ουρανού για 'μένα...
-
29-06-2006, 01:51 AM #53
σα να μην υπάρχει πια αυτή η σκάλα τ'ουρανού για 'μένα...
Μια αναπαυλα και ξανα προς τη δοξα τραβαμε...
-
17-07-2006, 10:08 PM #54
Επέλεξα τον αγαπημένο μου αστερισμό.
-
19-07-2006, 11:47 AM #55
Μεγαλώνοντας κατέληξα να πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε εν-δυνάμοι "Κουτιά της Πανδώρας" .....
-
22-07-2006, 06:57 PM #56
Εγώ πάλι το πήρα από το αγαπημένο μου τραγούδι, το ''Fighter'' της Christina Aguilera! Υπήρξε μια περίοδος που μου ταίριαζε πάρα πολύ σαν τραγούδι κι από τότε το ακούω καθημερινά και με εμπνέει να προσπαθώ ναι είμαι κι εγώ μια ''fighter'' μπροστά σε όλες τις αναποδιές που μου συμβαίνουν!
-
23-07-2006, 01:48 AM #57
Μια ψυχη μου λεει οτι μοιαζω με τσιγγανα..
Στο τελος καθε τουνελ υπαρχει φως
-
24-07-2006, 03:23 AM #58
Εγώ διάλεξα αυτό το nickname πριν κάνα-δυο χρόνια και το χρεισημοποιό παντού. Είναι η (δικιάς μου έμπνευσης) λατινική μετάφραση του ονόματός μου από το Deo (θεός) + donum (δώρο) = Deodonus (Θεόδωρος). Απλό, αλλά εφφετζίδικο
Ετεη δε ουδεν ιδμεν εν βυθω γαρ η αληθεια...
-
01-08-2006, 08:49 PM #59
Το δικό μου δε μ' αρέσει πια, δε με εκφράζει, αλλά δεν το αλλάζω. :bigsmile:
-
08-08-2006, 07:16 PM #60
Για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα και παρόλο που δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον του εξωτερικού, παρακολουθούσα μια ιταλική ομάδα, την LAZIO και επειδή οι οπαδοί της λέγονταν laziali, μου κόλλησε και το χρησιμοποιώ ως ψευδώνυμο από τότε!
Τα βιβλία μου είναι γεμάτα από πολύχρωμα lazio και laziali :smile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.