s
Γάμος and the city... - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 17 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... LastLast
Results 51 to 60 of 168

Re: Γάμος and the city...

Τί να πει κανείς... μια καλή μου φίλη υιοθέτησε μια άλλη τακτική... σε κάθε γάμο, βάφτιση, κηδεία όχι () κλπ κλπ, όπου ήξερε δηλαδή ότι θα την πρήξουν όσο να'ναι... έπαιρνε έναν πολύ καλό της φίλο, ο οποίος για συμπαράσταση στο δράμα της αδελφικής του φίλης το'παιζε συνοδός!! Πιστευε λοιπόν η φιλενάδα μου ότι έτσι θα κλείσουν το στόμα τους... Αλλά σιγά που θα την άφηναν έτσι... μετά άρχισαν οι εξονυχιστικές ερωτήσεις και οι ευχές... αντε παιδιά και γρήγορα ναρθει η σειρά σας...
    Είναι μάταιο τελικά....
    Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
    γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by panther View Post
    ¶λλον τρόπο, αυτός δεν πιάνει:toung:
    Να τους απειλησεις οτι θα ξενιτευτεις;:nuts:
    Να κανονισεις να παντρευτεις με καποιον φιλο σου "μιλημενο", και αμεσως μετα να βαλεις μπροστα το διαζυγιο λογω "ασυμβιβαστων διαφορων";:bigsmile: :nuts:
    Να τους πεις οτι πηρες ορκο, πως δεν θα παντρευτεις ποτε, για να συχωρεθουν οι δικες τους αμαρτιες; :toung:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Quote Originally Posted by panther View Post
    ¶λλον τρόπο, αυτός δεν πιάνει:toung:
    Τότε μήπως το κόλπο των "αναλογιών"? Κανένας δεν είναι αρκετά καλός για μένα!!:suspiciou Όχι στο στυλ ο ένας μου ξυνίζει και ο άλλος μου βρωμάει, αλλά ορθά κοφτά, "μέχρι τώρα κανείς δεν πληρεί τις προυποθέσεις", ώστε να δεσμευτώ με γάμο.:toung:
    Και λίγη σάλτσα για το πόσο ξεχωριστό άτομο είσαι και ότι οι άντρες σήμερα είναι "κάπως", βοηθάει. Τους βάζεις να το ξανασκεφτούν.:suspiciou
    Βέβαια υπάρχει πάντα και η δικαιολογία της καριέρας, που τελικά δεν είναι και τόσο δικαιολογία.:bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Υπάρχει και η άλλη λυση.... Εγώ θέλω να παντρευτώ, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να πάω στην Ολλανδία, γιατί εκεί επιτρέπεται... :nuts: Αν δεν έχουμε θύματα εγκεφαλικών επεισοδίων, πιστεύω είναι αποτελεσματικό!!! :blink:

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Υπάρχει και η άλλη λυση.... Εγώ θέλω να παντρευτώ, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να πάω στην Ολλανδία, γιατί εκεί επιτρέπεται... :nuts: Αν δεν έχουμε θύματα εγκεφαλικών επεισοδίων, πιστεύω είναι αποτελεσματικό!!! :blink:
    Καταπληκτική η ιδέα σου!:nuts: :nuts:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Κυριακή

Χαχαχαχα! Πολυ καλο, αλλα επικινδυνο!!
    Μηπως να ελεγε οτι ενταξει να παντρευτει, αλλα να μην περιμενουν απογονους γιατι ο αγαπημενος της ειναι φανατικα homosexual; :bigsmile: :nuts: :bigsmile:

Έτσι αντί για γάμο θα πάτε σε άλλο μυστήριο. ¶σε που στην καλύτερη των περιπτώσεων θα τους ανεβάσεις την πίεση σε ηλικία γάμου και θα πάρετε κάρτα απεριορίστων εισελεύσεων στο κοντίνότερο εφημερεύον νοσοκομείο ή σανατόριο

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Να τους απειλησεις οτι θα ξενιτευτεις;:nuts:
    Να κανονισεις να παντρευτεις με καποιον φιλο σου "μιλημενο", και αμεσως μετα να βαλεις μπροστα το διαζυγιο λογω "ασυμβιβαστων διαφορων";:bigsmile: :nuts:
    Να τους πεις οτι πηρες ορκο, πως δεν θα παντρευτεις ποτε, για να συχωρεθουν οι δικες τους αμαρτιες; :toung:
    Και ξενιτεμένενη και με το στίγμα της χωρισμένης;;;;;;;;;Εκεί θα αρχίσουν άλλα......:nuts:

Ή μήπως εγώ θέλω να παντρευτώ, αλλά πρώτα πρέπει να κάνω μια μικροεπέμβαση:nuts:
    Ή τα χαλάμε με τον γαμπρό στο ποιός θα βάλει το νυφικό :toung:

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by kia View Post
    Και ξενιτεμένενη και με το στίγμα της χωρισμένης;;;;;;;;;Εκεί θα αρχίσουν άλλα......:nuts:
    Οχι καλε!! Διαφορετικες προτασεις ηταν. 1, 2, 3....:bigsmile: :bigsmile:
    Η ξενιτεμενη η χωρισμενη!! [τουλαχιστον στην δευτερη θα εχει γινει ο γαμος, αρα θα τους εχει φυγει το μαραζι.... και θα τους εχει ερθει κεραμιδα στο κεφαλι!:weird: :nuts:

Page 6 of 17 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)