s
4ος οίκος - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast
Results 51 to 60 of 89

Re: 4 οικος

Quote Originally Posted by aurelia View Post
    Πιθανόν μου φαίνεται...εγκλεισμός ίσως σε γηροκομείο να φαινόταν από τον 12ο...Αλλά δεν ξέρω με τι άλλο θα συνοδευόταν.Οι παππούδες - γιαγιάδες σε ποιον οίκο φαίνονται?
    Εκεί επιλέγεις αν θα δεις τους γονείς της μαμάς, ή τους γονείς του μπαμπά, βάση των παράγωγων οίκων.
    Νομίζω και ο 9ος κάτι λέει.
    (Τελευταία, μου κινούν την περιέργεια αυτοί οι παράγωγοι και το solar!)
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Μήπως αυτό μπορεί να μας το πεί και ο 12ος, κατά κάποιο τρόπο?
    Μέσω της φροντίδας, της προσφοράς, και της εξυπηρέτησης σε ανήμπορους? (μια σκέψη κάνω..)
    Σε αυτή την περίπτωση θα δείτε ο κυβερνήτης του 4ου οίκου σε ποιον οίκο πηγαίνει και τι όψεις σχηματίζει. Αν για παράδειγμα πηγαίνει στον 12ο και κάνει όψη με Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανόν τα τελευταία χρόνια της ζωής μας να τα περάσουμε σε οίκο ευγηρίας.

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by mink View Post
    ..Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά λόγω κοινών στοιχείων, και εγώ με Ακμή 4ου στο Τοξότη , αλλα ο Δίας στουσ Διδύμους, και επειδή Τίνα έδωσες σημασία στο που είναι ο Δίας, είναι αρνητική η Όψη Αντίθεσης??Ομολογουμένως πάντως ο 4οσ για μένα είναι ¨ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ¨ , δύσκολος στην αποκωδικοποίηση του..Αυτή η αντίθεση όμως , δεδομένου ότι είναι και σε αντίθεση με τον Ήλιο με απασχολεί, τι σημαίνει?
    mink δεν έδωσα σημασία στον Δία, είπα απλώς ότι η μητέρα μου έχει Δία στον 4ο. Αυτό από μόνο του δείχνει ευτυχισμένα γεράματα. Κι όμως, μένει μόνη της παρέα με τις αρρώστιες της. Ωστόσο λόγω Δία εκεί που πέφτει ψυχολογικά, ανεβαίνει και ελπίζει πως τα πράγματα θα φτιάξουν. Ουσιαστικά παρόλο που γκρινιάζει γιατί υποφέρει δεν έχει αποδεχτεί την ηλικία της με αποτέλεσμα να κάνει διαρκώς σχέδια (σχεδόν ανέφικτα), θέλει να ταξιδέψει και να προσφέρει όσο το δυνατό περισσότερα πράγματα στα παιδιά της λες κι είναι ακόμη νέα. Αυτά είναι τα καλά του Δία χωρίς όμως να μπορεί να αποτρέψει τις φθορές του σώματος.

..ναι το κατάλαβα εκ των υστέρων !!Μπορεί να ακούγεται ¨γραφικό¨ αλλά γιατί εγώ θα χαιρόμουν αν όλοι οι άνθρωποι σ αυτήν την ηλικία, εχουν ¨ανέφικτα ¨ όνειρα..και όχι επειδη είμαι ρομαντική , απλά επιδή από μόνο του σαν κατάσταση παρά την ματαίότητά της είναι επλιδοφόρα και αποδεκτή¨-)))).Ωστόσο, όταν ο Δίας (ακμή 10ου )δεν είναι στον 4 αλλά κάνει όψη Αντίθεσξς με τον 4ο??και τον Ήλιο??χάλια?γιατί ξέρω ότι μεμονομένα στον Τοξότη η ακμή του 4ου είναι ¨καλή¨, ίσως απο τισ καλύτερες, με όψεις αντίθεσης γίνεται από τις χειρότερες???

Πολύ ωραίο θέμα! Να ρωτήσω και εγώ κάτι;Στον τέταρτο ανιχνεύουμε τον γονέα του ίδιου φύλου ή του αντίθετου;Εμένα πάντως με Υδροχόο στον τέταρο και Ουρανό στον 1ο σαν οικογένεια είμασταν ο καθένας στο σπίτι του:bigsmile: ελπίζω μονο να μην ζω στο περιθώριο και χωρίς δουλειά τα τελευταία χρονια γιατί ο Ουρανός εκτός οτι κάνει τετράγωνο με τον Ερμή από τον 10ο(Ερμής κυβερνήτης 8ου και 11ου) κάνει ακόμα ημιτετράγωνο με Κρόνο από 11(Κρόνος κυβερνήτης 3ου) και μια ωραιότατη αντίθεση με τον Χείρωνα από τον 7ο!Το μόνο θετικό είναι το τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον 9ο(αφροδίτη κυβερνήτης 7ου και 12ου),οπότε ή στα ταξίδια θα το ρίξω ή σε κανένα γηροκομείο ή τουλάχιστον ελπίζω να είμαι με το έτερον ήμισυ,αν με αντέξει μέχρι τότε:nuts:
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

καλησπέρα
    η ακμη του 4ου μ ειναι στους διδυμους με σεληνη χειρων μεσα...
    ο ερμης στον 12οικο
    σεληνη δυσκολες οψεις (φυσικα)
    τετράγωνο δια, αντίθεση κρονο ,αντιθεση ουρανο, .....καταλαβαίνετε
    το προβλημα ειναι πως και ο 5ος οικος μου ειναι στους διδυμους....
    πως θα καταλαβαινω απο τα προγνωστικα συστημ επιστροφες ποια θεματα ενεργοποιουνται 4ου η 5ου με τον ερμη και στα 2???οοοεο

Καλησπέρα σε όλους και καλά κούλουμα!!!

Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να αναφέρω πως στον 4ο οίκο των δύο αγοριών μου βρίσκεται ο Δίας και πράγματι είμαστε μεγάλη οικογένεια(οι γονείς, 3 παιδιά και μία γιαγιά). Επίσης υπάρχει σχέση με εξωτερικό, μιας και ο μπαμπάς μας δουλεύει στο εξωτερικό, λόγω ανεργείας στη χώρα μας. Στον δικό μου 4ο πάλι, δεν υπάρχει τίποτα και η ακμή του είναι στον Κριό.

Ευχαριστώ!!!

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Σε ηλικία 85 ετών η γλυκύτερη μανούλα του κόσμου, δηλαδή η δική μου, εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην γενέτειρα της την Κέρκυρα, να ψάξει και να μεριμνήσει, να καθαρίσει και να τακτοποιήσει την τελευταία της κατοικία. Ταύρος με ωροσκόπο Παρθένο.

Δυστυχώς κανένας από τους αδελφούς μου δεν επικρότησε αυτό το ένα και μοναδικό της όνειρο, γιατί όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, οι νύφες πρότειναν να πάει σε γηροκομείο.

Τελικά ταξίδεψε με την ανηψιά -κόρη του εν Αθήναις αδελφού - και έτσι πήγε στην παιδική χαρά που έπαιζε μικρή εν έτη 1920-25, στα παλιά λημέρια, έκανε κούνια, βαρκάδα, βόλτες και ότι άλλο τραβούσε η καρδούλα τους.

Πήγε και στον οικογενειακό κοιμητήριο, αλλά δεν της ήταν ούτε σικ, ούτε αρεστό ούτε καθαρό, οπότε επέλεξε ένα άλλο σε βουνό, καθαρό φροντισμένο κ.λ.π. βράδ που είναι να μην σας αναστατώνω με όλα αυτά τα μακάβρια!

Γύρισε τρισευτυχισμένη και είχε να μας διηγηθεί επί μήνες τις εντυπώσεις της, αλλά κυρίως ότι είχε μεριμνήσει η ίδια την τελευταία της κατοικία!

Ε λοιπόν, τίτοτε ωραιότερο, πιο θετικό και ευχάριστο από το να ξέρεις πως ο ένας ο τέλειος και μοναδικός άνθρωπος εκπλήρωσε τα όνειρα και τα οράματα της. Εφυγε μετά από δυο χρόνια,........έκτοτε δεν ξέχασα ποτέ τα αστραφτερά της μάτια, την λαχτάρα, το όραμα και την βεβαιότητα της για την εκπλήρωση του!

Τίποτε πιο ευεργετικό για όσους μένουν πίσω. Ολη αυτή η παιδικοφανής αλλά τόσο ανθρώπινη ανάγκη οιουδήποτε να αποδημήσει στο επέκεινα έχοντας λάβει τα δώρα που ως ένα άλλο μικρό παιδί αποζήτησε.............Αλλά ποιός ξέρει απο γεροντική καρδιά και ψυχή;

Αλήθεια ποιός. Γεια σου ρε μάνα λεβέντισα!

4ος οίκος=there is no place like home.

Ως Ταύρος με ήλιο στον 4ο οίκο, εχω να πω ότι έφτιαξα το σπίτι μου επάνω στην ταράτσα του πατρικού μου, κάθε μα κάθε μέρα τρώγομαι με τη σκορπίνα μαμά μου και τα παιδιά μου θα είναι η τρίτη γενιά που θα μεγαλώσουν σε αυτό το οίκημα.
    Επίσης δεν ξεχνάμε να επισκεπτόμαστε, να συντηρούμε και να φροντίζουμε τον κήπο στο πατρικό σπίτι της μαμάς μου, όπου εκεί μέσα μεγαλώνει ήδη η 5η γενιά.Προγιαγια, γιαγιά, η μαμά μου, εγώ και οι κόρες μου.

Σε κάθε χάρτη που κοιτώ, το πρώτο πράγμα που βλέπω, είναι ο άξονας 4/10, οι κυβερνήτες τους και οι όψεις τους.
    Χωρίς να υποτιμώ τα υπόλοιπα στοιχεία, θεωρώ πως είναι μια σοβαρή ένδειξη για τις καταβολές, την ψυχοσύνθεση, τη "στόφα" του ατόμου, αλλά και για τον τρόπο που "μεγάλωσε".
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

η ακμη του τεταρτου οικου μου ειναι στον υδροχοο και εκει και ο Χειρων και κανει αντιθεση με τον ουρανο στον δεκατο.Ο ΔΙΑς στον δευτερο οικο. Θελει καποιος να βοηθησει λεγοντας μου τι σημαινει αυτο: ευχαριστω Ζαζα

Page 6 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)