- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 106
Thread: Χιούμορ: Μετά τον Τοξότη τι;
-
21-04-2010, 05:14 PM #51
Re: Χιούμορ: Μετά τον Τοξότη τι;
Τυχαίνει να γνωρίζω, μέσω της γιαγιάς μου που για χρόνια έμενε στην ίδια γειτονιά με τους Λαζόπουλους, κάποια στοιχεία για την οικογένεια του Λαζόπουλου.
Όλοι λοιπόν μιλούσαν για το πόσο χιουμορίστας ήταν ο πατέρας του
και για τον αστείο τρόπο που έβλεπε τα πράγματα. Αυτό θα μπορούσε να είναι μία
ενδειξη κληρονομικότητας στο γιο του και αν λάβουμε υπόψιν μας ότι ο Κρόνος ειναι στην κορυφή του Μεγάλου Τριγώνου που αναφέρεται ο Μητσάκος,και στη βάση η Σελήνη, η πατρική φιγούρα
έπαιξε κι αυτή με τη σειρά της κοθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του.
Ίσως και η μητρική φιγούρα - Σελήνη που τόσο συχνά την αναφέρει στα live του...Tabula rasa
-
21-04-2010, 05:23 PM #52
Τελικά το θέμα αποδεικνύεται πολύ ωραίο και με την ανα-μενόμενη ανταπόκριση.. όμως πως το κατάφερες να μας βάλεις στο τρυπάκι να γεμίσουμε 5 σελίδες και να μην έχουμε ακούσει ακόμα τη δική σου γνώμη;; Όχι τίποτα άλλο.. αλλά μια διασπαστική οπτική θα συνέχιζε πολύ εποικοδομητικά τους διαξιφισμούς για τα σκήπτρα..:toung:
-
21-04-2010, 05:51 PM #53
Χμμ και οι Δίδυμοι βλέπω έχουν σιωπήσει, γιατί άραγε?
. Mind over matter.
.
.
> >
-
21-04-2010, 05:55 PM #54
Απλώς θα ήθελα να μου πεις τι σημαίνει χιούμορ. Αν δεν σημαίνει αυτό που έγραψα, δώσε έναν ορισμό που θεωρείς ότι αντιστοιχεί στη λέξη χιούμορ, για να καταλάβω τι εννοείς. Αν δεν έχεις άλλον ορισμό, νομοτελειακά πρέπει να αποδεχθείς τον δικό μου. Αν αποδεχθείς τον δικό μου ορισμό για την έννοια της λέξης χιούμορ, πρέπει να αποδεχθείς και το ότι χρειάζεται μυαλό και όχι συναίσθημα για την έκφρασή του.
Προφανώς η σχέση σου με το θέατρο αλλά και γενικότερα με κάποιες έννοιες δεν είναι και η καλύτερη. Θα σου πρότεινα να ασχοληθείς όμως με αυτό, ξεκινώντας από τις πιο απλές και παλιές του εκδοχές, όπως αυτήν του θεάτρου σκιών (και ιδίως την ελληνική του εκδοχή), καθώς μάλλον θα σε εισάγει πιο ήπια σε αυτόν τον κόσμο και θα καταλάβεις περισσότερα :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
21-04-2010, 07:25 PM #55
Θεωρώ το χιούμορ (όπως και σχεδόν τα πάντα άλλωστε) κάτι το πολύ υποκειμενικό. Προσωπικά θεωρώ πως χιούμορ διαθέτουν οι δίδυμοι, υδροχόοι, σκορπιοί και καρκίνοι. Τουλάχιστον το χιούμορ που αρέσει σεΆ μένα. Δεν ξέρω πολλούς τοξότες, αλλά αυτοί που ξέρω παρΆότι μου είναι πολύ συμπαθείς και τους θεωρώ θετικούς και χαρούμενους ανθρώπους με έφεση στην διήγηση γενικότερα….δεν θα έλεγα πως έχουν χιούμορ. Επαναλαμβάνω πως μιλάω υποκειμενικά!
-
21-04-2010, 08:08 PM #56
-
21-04-2010, 08:51 PM #57
Η αλήθεια είναι ότι οι Τοξότες που ξέρω και εγώ..οι καθαροί τοξότες χωρίς πολλά άλλα αεράτα στοιχεία είναι πολύ πρόσχαροι, αισιόδοξοι και χαλαροίι κάνουν αρκετές βλακειούλες, με την καλή έννοια, όταν είναι σε μια παρέα και δίνουν κέφι, αλλά δεν θα λεγα ότι είναι και οι τρελοί χιουμορίστες, απο την άποψη της τρελής ατάκας.. η αλήθεια είναι ότι οι 2 περιπτώσεις τοξοτών που μου έρχονται στο κεφάλι και έχουν χιούμορ που μου αρέσει, έχουν σελήνη στους διδύμους.. δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή ιδέα μου..
Και πάλι προσωπική μου γνώμη ότι καλό χιούμορ διαθέτουν τα παιδιά του ερμή, αλλά και όχι μόνο..άλλωστε τα ξαναπαμε..:bigsmile:
Και οι τοξότες του φόρουμ μην πάρετε φωτιά τώρα..ήδη το νιώθω να έρχεται..:toung:
Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
21-04-2010, 11:16 PM #58
καλησπερα και απο εμενα...καπου εχω διαβασει οτι το χιουμορ ειναι παιδι της θλιωης και του γελιου..Αν δεν εχεις πονεσει πολυ δεν μπορεις να< κατεχεις το αθλημα>..Κυριε Μητσακο ως τοξοτης θεωρειτε οτι εχετε χιουμορ?Ως δασκαλος παντως κανετε πολλα...Οσο για τον κ.Λαζοπουλο κατα ομολογια του εχει περασει την πορτα της καταθληψης...και καθ"ομολογια του οταν τελειωνει< η παρασταση>..δεν θελει να μιλαει σε κανεναν...Ο Θεμος που ειναι Αιγοκερος ειναι ετσι και στην ζωη του...δεν αναζητα το γελιο,αλλα αναδεικνυει την σατυρικη πλευρα...Το χιουμορ νομιζω εγω ...μονο οι βαθια πονεμενοι ανθρωποι μπορουν να το δωσουν στους αλλους..εχω δει <μουντζουφλιδες>τοξοτες,οπ υ μονο με <συριγγα >τους αντεχεις..Εγω ψηφιζω Αιγοκερους και Σκορπιους,καμια φορα οι λεοντες ,οταν θελουν να εντυπωσιασουν..Το χιουμορ των διδυμων νομιζω πως ειναι περισσοτερο <ατακες> συνηθως εξυπνες..Σιγουρα εσεις ξερετε πιο πολλα ...Ευχαριστω..εγω ως ιχθυς αναζητω οποιαδηποτε εκφραση του αστειου..μαρεσι πολυ..Δεν ξερω αν εχω χιουμορ...καποια στιγμη θα σας ρωτησω...
-
22-04-2010, 03:11 AM #59
-
22-04-2010, 10:39 AM #60
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.