s
Μαγνητισμος και αστρολογικες όψεις. - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 51 to 60 of 113
    Όνομα:
    cancerian

Re: Μαγνητισμος κ Αστρολογικες Οψεις.

Quote Originally Posted by ScP View Post

Και μια άλλη διευκρίνηση που θα ήθελα. Ο Ουρανός Σελήνη που ανέφερες, ασκούσε επιρροή στο κοινό οδηγώντας σε αυτοκτονίες;
    Ασκουσε επιρροη στο κοινο , stop. Το οτι οδηγησε μερικους στην αυτοκτονια ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. Αλλωστε φαινεται και απο το κειμενο "...εντονης επιρροης που ασκουσε στο κοινο (Σεληνη συνοδος Ουρανος)...."
    Τωρα οσον αφορα για την σχεση Πλουτωνα Σεληνης δεν μπορω να την σχολιασω διοτι δεν την ανεφερα εγω.. :bigsmile:

Όνομα:
    Γιάννης

Αγαπητοί συντοπίτες

Το δικό μου πρόβλημα είναι να μην παρουσιάζονται τα μισά στοιχεία ενός ωροσκοπίου για να στηρίξουν την οποιαδήποτε άποψη.

Δεν φταίω εγώ αν το παράδειγμα του Γουόρχολ ήταν ατυχές.

Γιατί απομονώθηκε ο Ουρανός και δεν έγινε απολύτως καμία μνεία όχι μόνον στον ενεργό Πλούτωνα αλλά και στη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στο Λέοντα, στον 1ο οίκο η το τετράγωνο του Ήλιου με το Δία (1ος-10ος).
    Ας μην είχε το Δία ο ¶ντυ και θα βλέπαμε πόσοι θα εκστασιαζόντουσαν μπροστά στα κονσερβοκούτια του η αν το Factory δεν είχε κλείσει από την πρώτη μέρα...

Εξ άλλου, σε πολλές περιπτώσεις "φωτισμένων" με τραγική κατάληξη, όπως για παράδειγμα του Τζιμ Τζόουνς η του Ντέηβιντ Κορές είναι πασιφανής η συνδυασμένη δράση Ουράνιων και Πλουτώνιων επιρροών, με μπόλικο Δία και ...ολίγη από Δήμητρα...

Από την άλλη πλευρά, για να τοποθετηθώ συνολικά στο θέμα, δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τη συνεισφορά του Ποσειδώνα που διαμορφώνει ένα άλλο "μοντέλο" μαγνητισμού, ενδεχομένως πιο διαχρονικού, εξαιτίας των ¨μυθικών¨" του διαστάσεων.

Σε γενικές γραμμές οι τρεις εξω-Κρόνιοι πλανήτες είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές στα ωροσκόπια των "μαγνητικών" προσωπικοτήτων αλλά ποτέ κατά μόνας.
    Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

Καλημερα ενας εντονος πωσειδωνας σε ενα οροσκοποιο και οταν λεω εντονος οχι με πολλες οψεις αλλα μια αντιθεση ακριβειας με τον ηλιο...δεν θα εδινε εντονο μαγνητισμο στο ατομο? ομως τι ειδους μαγνητισμο...ο πλουτωνας εχει του μηραιου κ σεξουαλικου ο πςσειδωνας?

Quote Originally Posted by loulakopia View Post
    Καλημερα ενας εντονος πωσειδωνας σε ενα οροσκοποιο και οταν λεω εντονος οχι με πολλες οψεις αλλα μια αντιθεση ακριβειας με τον ηλιο...δεν θα εδινε εντονο μαγνητισμο στο ατομο? ομως τι ειδους μαγνητισμο...ο πλουτωνας εχει του μηραιου κ σεξουαλικου ο πςσειδωνας?
    Του ...παραμυθιάσματος και της εξαπάτησης, στη χειρότερη. Στην καλύτερη, της έκφρασης μιας μεγάλης φαντασίας που θα "μαγεύει" :bigsmile: Με προσοχή ιδιαίτερη βέβαια, αν είναι ο Ποσειδώνας στο Ζυγό ή στο Σκορπιό
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

[QUOTE=Κοραλλία Μόζορα;88768] Αφροδίτη πάνω στον άξονα του ωροσκόπου και Αφροδίτη σε σύνοδΟ Ήλιος επίσης δυνατός, στην έξαρσή του, πάνω στον άξονα του ωροσκόπου.

Ερώτηση : Η θέση του ήλιου δεν είναι "κακότυχη" λόγω 7ου οίκου;

Γιατί να είναι "κακότυχη"....?
    Πως το εννοείς...?

Quote Originally Posted by whisperer View Post
    Γιατί να είναι "κακότυχη"....?
    Πως το εννοείς...?
    Εννοώ ότι όσα άτομα έχω γνωρίσει με ήλιο στον 7ο , εξαιτίας της αντίθεσής του ήλιου με τον ωροσκόπο τους δεν μπορούν "εύκολα" να διοχετεύσουν την ενέργειά τους και να προβάλουν τον εαυτό τους στους "άλλους". Συνήθως αργοπορούν να σταθούν οι ίδιοι στα πόδια τους, επηρρεάζονται πολύ εύκολα και γενικότερα τους λείπει το "εγώ" του ωροσκόπου.
    Θεωρώ λοιπόν ότι ο ήλιος εδώ είναι κατ'ουσίαν σε " πτώση" και αδύναμος.

Εντύπωση, πάντως μου κάνει, πως μπορούν πολύ εύκολα τέτοια άτομα να "γίνουν δημόσια πρόσωπα" όπως και τα χαρακτηριστικά που αναπτύσσουν, απόλυτα χρωματισμένα από τις ιδιότητες του Ζυγού, όπως διπλωματία, διαπραγμάτευση και ίσως " διπροσωπία". Μην ξεχνάτε ότι το Ισραήλ έχει τον ήλιο του στο 7ο σπίτι.

Μάλιστα...
    η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου...χωρίς να μιλάω με αστρολογικά δεδομένα αλλά περισσότερα εμπειρικά....όπως περίπου το περιγράφεις είχα στο νου μου οτι παίζει περισσότερο με τη Σελήνη στον 7ο και όχι με τον Ήλιο...ούτως ή άλλως όταν ένας πλανήτης είναι σε γωνιακό οίκο....(ειδικότερα αν κάνει σύνοδο με την ακμή) δουλεύει όχι μόνο στον οίκο του...αλλά και στον άξονα...στο π.χ. μας άξονα 1ου-7ου...μου φαίνεται λίγο δύσκολο (εν τούτοις δε σε αντικρούω...κουβεντούλα κάνουμε...) να μην μπορεί ένας ήλιος του 7ου να διοχετεύσει την ενέργεια του...
    :bigsmile:

Quote Originally Posted by liontarini View Post
    Εννοώ ότι όσα άτομα έχω γνωρίσει με ήλιο στον 7ο , εξαιτίας της αντίθεσής του ήλιου με τον ωροσκόπο τους δεν μπορούν "εύκολα" να διοχετεύσουν την ενέργειά τους και να προβάλουν τον εαυτό τους στους "άλλους". Συνήθως αργοπορούν να σταθούν οι ίδιοι στα πόδια τους, επηρρεάζονται πολύ εύκολα και γενικότερα τους λείπει το "εγώ" του ωροσκόπου.

Εντύπωση, πάντως μου κάνει, πως μπορούν πολύ εύκολα τέτοια άτομα να "γίνουν δημόσια πρόσωπα" όπως και τα χαρακτηριστικά που αναπτύσσουν, απόλυτα χρωματισμένα από τις ιδιότητες του Ζυγού, όπως διπλωματία, διαπραγμάτευση και ίσως " διπροσωπία". Μην ξεχνάτε ότι το Ισραήλ έχει τον ήλιο του στο 7ο σπίτι.

Quote Originally Posted by liontarini View Post

Μην ξεχνάμε καταρχήν ότι ο Ζυγός εχει την ιδιότητα της ισορροπίας αντιτιθέμενων τάσεων. Πάντως δεν μπορώ να πω ότι μια αντίθεση ηλιακού και ωροσκόπου είναι τόσο δύσκολη. Σε κάποιες περιπτώσεις που εχω υπόψιν προκειται για αλληλοσυμπληρωμενες ιδιότητες

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by loulakopia View Post
    Aγαπητή Ρούλα βλέπω πως το ενδιαφέρον σου γύρω από το θέμα του μαγνητισμού παραμένει αμείωτο.
    Ο έντονος Ποσειδώνας σε ένα ωροακόπιο δίνει τον μαγνητισμό που δίνουν όλοι οι πλανήτες ανάλογα με τις ιδιότητες τους. Ο Ήλιος για παράδειγμα μαγνητίζει με την λάμψη του, η Σελήνη με τον συναισθηματισμό της, ο Ερμής με την ευφυία του, η Αφροδίτη με την ομορφιά και την γοητεία της, ο ¶ρης με τον δυναμισμό του αλλά και την σεξουαλική υπεροχή που νιώθει, έναντι των υπολοίπων, ο Δίας με την πληθωρικότητα του, ο Κρόνος με την αξιοπιστία του, ο Ουρανός με το προκλητικό στυλ του επανάστατη δίχως αύριο και ο Ποσειδώνας με την μυστηριακή και μη ευδιάκριτη προσωπικότητα του.

Όπως βλέπεις Ρούλα, για όλους έχει προνοήσει το σύμπαν. Ο καθένας από εμάς έχει την γοητεία του και μαγνητίζει η μαγνητίζεται ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του.

Page 6 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)