s
Ηλιακή επιστροφή - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 14 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 51 to 60 of 134
    Όνομα:
    διδυμινα

Re: Ηλιακή επιστροφή

προσπαθωντας να δω το στιγμα της επομενης χρονιας καταστρωσα τον χαρτη της ηλιακης επιστροφης μου...
    μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον..και μιασ και πλησιαζω τα 30 και θα δεχτω την επιστροφη του κρονου σιγα σιγα...παροτρυνθηκα ακομα περισσοτερο αν το κοιταξω..

στον χαρτη της ηλιακης εχουμε..
    φυσικα τον ηλιο στους διδυμους

η ακμη του 5 της ηλιακης ειναι στις 10 44 του ταυρου και του 6 της ηλιακης στις 02.17 των διδυμων..

ο ηλιος στην ηλιακη ειναι μεσα στον 5 οικο

η σεληνη ειναι μεσα στον 5 οικο

ο διας ειναι μεσα στον 5

ερμης μεσα στον 5

οψεις ηλιου στην ηλιακη..

ηλιος σε συνοδο με σεληνη (ταυρο-5)
    συνοδο με ερμη(ταυρο-5)
    συνοδο με δια(ταυρο-5)
    εξαγωνο με ουρανο(κριο-3)
    τεταγωνο με ποσειδωνα(ιχθυ 2)
    αντιθεση με βορ.δεσμο(τοξοτη-12)

οψεις σεληνης στην ηλιακη

σεληνη συνοδο ηλιο
    συνοδο ερμη
    συνοδο δια
    τετραγωνο ποσειδωνα
    αντιθεση βορ.δεσμο

οψεις ερμη..στην ηλιακη

ερμης συνοδος ηλιος
    συνοδος σεληνη
    συνοδος διας
    συνοδο λιλιθ(ταυρο 4)

οπου ηλιος +σεληνη ειναι κυβερνητες του 8 οικου της ηλιακης
    ο διας κυβερνητης του 12ου,1ου οικου της ηλιακης
    και ο ερμης κυβερνητης του 7ου,9ου οικου της ηλιακης

η αφροδιτη στην ηλιακη ειναι στους διδυμους και στον 7 οικο σε συνοδο με την ακμη του οικου

ΟΠΟΥ η αφροδιτη ειναι κυβερνητης του 5 οικου(ηλιακης)
    κανει τριγωνο με τον κρονο(ζυγο-10)
    αντιθεση με ωροσκοπο

ο ΑΡΗΣ στην ηλιακη ειναι στην παρθενο και στον 9 οικο σε συνοδο με την ακμη του οικου

επισης..κανει τριγωνο με πλουτωνα(αιγοκερω -1)
    τετραγωνο με βορ.δεσμο(τοξοτη-12)

ολα τα παραπανω αφορουν τον χαρτη της ηλιακης..ΚΑΙ μονο

αν θα δουμε τωρα την ηλιακη συνδυαστικα με τον γεννεθλιο προκυπτει...

ο (Η) ηλιος, η (Η) σεληνη,ο (Η) διας πεφτουν μεσα στον 5 γεννεθλιο οικο

οψεις (Η) σεληνης με γεννεθλιους πλανητες

συνοδο με (Γ) ηλιο
    τριγωνο με (Γ) σεληνη
    συνοδο με (Γ) αρη

ο (Η) ηλιος κανει ακριβως τις ιδιες οψεις με την (Η) σεληνη

ο (Η) ερμης ειναι στον 4 οικο (γεννεθλιο)
    σε

..συνοδο με ερμη(Γ)
    συνοδο χειρωνα(Γ)

η(Η) αφροδιτη πεφτει μεσα στον 7 γεννεθλιο οικο

και κανει τετραωνο με σεληνη(Γ)
    τριγωνο με κρονο(Γ)
    αντιθεση με ποσειδωνα (Γ)
    τριγωνο με πλουτωνα(Γ)
    συνοδο με β .δεσμο(Γ)

ο (Η) αρης ειναι στην παρθενο και στον 9 γεννεθλιο οικο

σε εξαγωνο με αφροδιτη(Γ)
    τετραγωνο με δια(Γ)
    τετραγωνο με ουρανο(γ)

ο(Η) διας ειναι μεσα στον 5 γεννεθλιο οπως προαναφεραμε..

σε συνοδο με ηλιο(Γ)
    τριγωνο με σεληνη(Γ)

και ο (Η) κρονος στον 10 γεννεθλιο στον ζυγο

σε συνοδο με κρονο(Γ)
    εξαγωνο ποσειδωνα(Γ)
    συνοδο πλουτωνα(Γ)
    τριγωνο β.δεσμο(Γ)
    εξαγωνο ωροσκοπο

εχω την αισθηση απο τα λιγα που ξερω οτι ειναι μια αρκετα ενδιαφερουσα χρονια απο την αποψη οτι εχουμε μεγαλη ενεργοποιηση του 5 οικου και του7 +του 8 και απο ηλιακη ακι απο γεννεθλιο χαρτη... με ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ρολο να παιζει ακι ο βορειος δεσμος...

Όνομα:
    Κάτια

Αν κρίνω από τα σημεία που έχεις τονίσει και όλα όσα έχεις υπογραμμίσει, έχεις καταλάβει και μόνη σου ποιο είναι το κύριο θέμα της Ηλιακής σου και τι θέλει να πει ο «ποιητής». Αν συμφωνεί και ο προοδευμένος σου ή αν οι διελεύσεις των πλανητών από τον γενέθλιο χάρτη σου υποδεικνύουν κάτι ανάλογο, τότε οι πιθανότητες αυξάνονται.

ΥΓ: Α ρε Στέλλα… Λυσσάς με τα αστρολογικά σου! Τι σε έχει πιάσει παιδάκι μου;
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    διδυμινα

λιγο μια δεκαετια στασιμοτητας,λιγο η ανησυχη φυση μου..και ενα πλανητικο σκηνικο καταλληλο για κατραπακιες την μια μετα την αλλη(των προηγουμενων χρονων) μαλλον εκανε το θαυμα της...:toung: χαχαχαχαχ..

tnx κατια....

Re: Ηλιακή επιστροφή (Solar return)

Kαλησπέρα παιδιά και από μένα θα ήθελα να ρωτήσω κατι μιας και που τα γενέθλια μου ήταν στις 11 και του συντρόφου μου στις 14 προχθές.Θέλω να ρωτήσω η Πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε έχει κάποια επιρροή για κάποιον από τους δυο μας ή και για τους δύο και τι ανοχή δίνουμε για σύνοδο πλανητών ή ωροσκόπου/μεσουρανήματος με τους οίκους;Εννοω των γενέθλιων πλανητών με οικους ηλιακής και αντίστροφα.Στους γωνιακούς δίνουμε μεγαλύτερη ανοχή ή το ίδιο;
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Καλησπερα ! Στις ανοχες για τους οικους δινουμε μεχρι και 3 μοιρες ανοχη.Αυτο συνηθως γιατι ο πλανητης που βρισκεται τρεις μοιρες πριν τον επομενο οικο "χρωματιζει " και τον επομενο οικο .

Ας γκρινιαξω λιγο :bigsmile: φετος ειχα την αφροδιτη σε εξορια στον Σκορπιο και μαλιστα αναδρομη στον ηλιακο ωροσκοπο η οποια με ταλαιπωρησε παντειοτροπως ( και αυτη και ο ουρανος κυβερντης του 5ου ηλιακου και ο αρης του 7ου ηλιακου ,ετσι για να μην ξεχνιομαστε και μας πουνε αχαριστες) και τον κατσικομενο Κρονο στον 12ο της ηλιακης επιστροφης που εβαζε την πινελια του στις οποιες ανασφαλειες και αν ειχα .Παραπονο δεν εχω φετος.Εφαγα για τα καλα:toungΤελικα δεν βοηθαει να το βλεπεις και να το ξερεις οτι θα σου ερθει νταμπλαζ την επομενη χρονια .Εγω ας πουμε που εβλεπα την χιονοστιβαδα παραμεινα σαν βλαμμενο στις προποδες να την λουστω.) Και δεν πιανω τα θεματα της σεληνης η οποια χτυπιονταν ,η δε ηλιακη με συνοδο γενεθλιου κρονου η δε γενεθλια με την αντιθεση του ηλιακου κρονου .:nuts: Ηταν αληθεια μια υπεροχη χρονια το 2011 ,θα το θυμαμαι με νοσταλγια :toung:.

Και τωρα ερχεται αυτη την χρονια και αλλη χιονοστιβαδα. Αφου αυτη την χρονια η εξορισμενη αναδρομη αφροδιτη ειχε ταλαιπωρηθει αποφασισε να παει ...στον ηλιακο 12ο για την επομενη χρονια . Κοιταζωντας την μου ηρθε η ατακα απο μια ταινια του Ψαλτη "Ωραιες ιδεες εχεις μωρη αχλαδω". Μα μετα απο ΤΕΤΟΙΑ χρονια πηγε να κατσικωθει στον δωδεκατο ??? Και οκ ξερω ο 12ος περα απο ολα τα "δυσοιωνα" εχει και την εννοια οτι ισως εκει "κρυφτει,ηρεμησει και σκεφτει καλυτερα " ΑΛΛΑ εχεις μια αφροδιτη κυβερνητη του 5ου ηλιακου στον ταυρο (10ο γενεθλιο),κυβερνητη επισης του 10ου ηλιακου (3ου γενεθλιου) ωραιοτατα τοποθετημενη στον ζωδιο του τοξοτη ,πεφτει μεσα στον 5ο γενεθλιο οικο και εκει που λες "αντε επιτελους" πεφτει στον 12 ο ηλιακο

Απελπισια...Κανει και μια συνοδο με τον ηλιακο Ερμη (που βρισκεται εξοριστος στον τοξοτη και ασχημα εξισου τοποθετημενος στον 12ο οικο ) κυβερνητη του 6ου ,7ου οικου ηλιακου( 11ου γενεθλιου) στον διδυμμους και κυβερνητη του 9ου( 3ου γενεθλιου οικου) με ακμη στην παρθενο.

Και οι δυο πλανητες χαντακωμενοι στον 12ο οικο ..Τι παρατραγουδο θα μου σκασει και φετος θελω να δω ...

Μηπως να κανω γενεθλια στα πατρια εδαφη ωστε να μου πεσει η συνοδος στον 11ο? Γιατι αλλη ταλαιπωρια συναισθηματικη δεν σηκωνω πια

Και οχι τιποτα αλλο καθοτι και οι δυο πλανητες κυβερντητες τον αισθηματικων του χαρτη ,τυχαινει να ειναι και κυβερνητες και της εργασιας (6ο,7ο ο ερμης και 10ο η αφροδιτη ) πολυ φοβαμαι οτι το συναισθηματικο παρατραγουδο θα ειναι κανενας συναδελφος να μην πω κανενας προισταμενος (μεσα στον 10 ο ηλιακο εχω τον κρονο που κανει εξαγωνο με την γενεθλια αφροδιτη μου στον 5ο συγκυβερνητη του 10ου γενεθλιου) και γι αυτο βρισκονται οι πλανητες στον κρυφο 12ο και μας βλεπω να τρωμε "πορτα" και συναισθηματικα και επαγγελματικα φετος.

Hattie23 δίνουμε και για τους γωνιακους 3 μοίρες;Και να σε ρωτήσω αν ξέρεις για τον γενέθλιο ωροσκόπο και μεσουράνημα αν βρίσκεται (πέφτει)πχ. 5 μοίρες πριν τον 8οικο της ηλικιακής θα το θεωρήσουμε σύνοδο με ακμή του 8ου λόγω του οτι είναι σημαντικό σημείο;
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Καλημερα:bigsmile:. Οντως στους γωνιακους οικους δινουν μεχρι και 5 μοιρες ανοχη στην συνοδο.Ωστοσο απο προσωπικη εμπειρια στα συστηματα προγνωσης οσο πιο μικρη ειναι η ανοχη τοσο πιο εντονη θα ειναι και η επιρροη της.Προσωπικα λαμβανω υποψη μου ανοχη 1,5 με 1 μοιρα (και πολυ σου λεω )οταν προκειται για μη γωνιακο οικο και μεχρι 2 μοιρες οταν ειναι γωνιακος.Και αυτο γιατι θελω να ειμαι σιγουρη οτι "το γεγονος " γινεται εξαιτιας της οψης με τον οικο και οχι λογω καποιου σημειου αλλου στο χαρτη που αγνοησα (απο βιασυνη,αγνοια ,στραβομαρα κ.λ.π).Το ζητημα ειναι οτι της περισσοτερες φορες ο χαρτης μας δινει παραπανω απο μια ενδειξη στο τι θα συμβει σχετικα με ενα θεμα . Οι οψεις με τις ακμες δεν ειναι ιδιαιτερα το φορτε μου καθως ο καθε οικος αντιπροσωπευει τοσα διαφορετικα πραγματα που μονο σε συνδυασμο με αλλα στοιχεια μπορω να πω πιο απο τα θεματα του οικου θα ενεργοποιηθουν με την οψη .Οποτε σαν συμβουλη λεω ,κοιτα τι συμβαινει γενικα με αυτο τον πλανητη μεσα στο χαρτη και επειτα κοιτας και το καταπως θα μεταφραστει σε σχεση με τον οικο που κανει οψη .Καλη σου μερα και παλι :bigsmile:

Πολύ ωραία η κουβέντα σας.... θα ήθελα να ρωτήσω μια πληροφορία για κάποιον που μπορεί να με βοηθήσει..
    ο γενέθλιος Δίας στους διδύμους (27ο) από τον 4ο οίκο κάνει
    ακριβή αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό στον Τοξότη (27ο) στον 10ο οίκο του χάρτη ηλιακής
    επιστροφής..
    Μπορώ μέσα από αυτή την όψη να περιμένω κάποια ευνοϊκή εξέλιξη στα επαγγελματικά-σπουδές μέχρι να παρέλθει το ηλιακό έτος?

Καλημερα σε ολους !Εχω την εξης απορια..ψαχνοντας σχετικα με την ηλιακη επιστροφη διαβασα για την ιδιομοιρια ότι παιζει σημαντικο ρολο .Δηλαδη θα κοιταμε το ζωδιο και τις μοιρες σε γενεθλιο χαρτη π.χ ηλιος στον τοξοτη 12.38 και θα το συγκρινουμε με πλανητη ηλιακης επιστροφης-ζωδιο/ μοιρες?ακμες γενεθλιων οικων –ζωδιο/ μοιρες η ακμες οικων ηλιακης επιστροφης – ζωδιο/μοιρες?Τα γραφω όπως το myhoroscope στην ηλιακη δινει τον χαρτη,αλλα δεν καταλαβαινω με ποιο τροπο να κανω την συγκριση .

@ Vaso 78 :Η οψη που δινεις ειναι ενα στοιχειο το οποιο δεν μπορει κανενας να σου απαντησει μεσω αυτου και μονο αν θα εχεις καποια επαγγελματικη επιτυχια η οχι.Γι ανα σου δωθει μια τετοια απαντηση μεσω της ηλιακης επιστροφης χρειαζεται να μελετηθουν οι οικοι που επηρεαζουν την εργασια /καριερα 6ο,7ο,10ο. Οι κυβερνητες τους ,οι οικοι που βρισκονται αυτοι και οι οψεις στην ηλιακη επιστροφη και σε συνδυασμο με το γενεθλιο χαρτη σου .

Γενικα ,η οψη αντιθεση μεταξυ του Δια και του Βορειου δεσμου δειχνει κοινωνικα προβληματα εξαιτιας καποιων προσωπικων πεποιηθησεων του ατομου.Εδω επειδη ο βορειος ειναι στον 10ο και ο διας στον 4ο ενδεχομενως οι οποιες αξιες σου να βρεθουν σε αντιπαλοτητα με ατομα απο το χωρο της καριερας σου η το αντιστροφο η καριερα σου να μην συμβαβιζει με οσες αξιες εχεις λαβει απο την οικογενεια σου και να δημιουργησει προβλημα στους κολπους της.

Page 6 of 14 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread