- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 69
Thread: ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ...
-
06-12-2008, 02:26 PM #51
Re: ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ...
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
06-12-2008, 03:09 PM #52
Δεν τα σκεφτομαι εγώ...Αυτός τα λέει....Μπορεί να ακουστεί χαζό αυτό που θα πω, μπορεί να με πεις και κορόιδο ή θύμα δεν ξέρω, αλλά τον ξέρω καλα...Αμα αυτό λέει, αυτό εννοεί...Δεν έχει λόγο να μου πει ψέματα...
Εκτός αν δεν έχει επαφή με τον εσωτερικό του κόσμο, και άλλα λέει αλλά, άλλα θέλει στην ουσία. Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω...
-
06-12-2008, 03:18 PM #53
Ένα καλό άρθρο έχει εδώ http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F1%FE%ED.html
με τίτλο "Οι 14 επικίνδυνοι τύποι ανδρών" αλλά επειδή είναι μεγάλο και μπορεί να βαρεθείς, διάβασε αυτό το απόσπασμα.
Να είσαι καλά :bigsmile:
"2ος Τύπος: Ο Πολυλογάς
ζώδια συγγενή με αυτόν: Δίδυμοι, Τοξότης
Πολύ επικοινωνιακός και ζωηρός τύπος, γεμάτος ζωντάνια και ενεργητικότητα. Θα παρουσιαστεί σαν επιστήμονας πυρηνικής φυσικής (τουλάχιστον), πολυταξιδεμένος. Θα εντυπωσιάσει με τις γνώσεις του και με το πόσο in είναι, θα νομίσετε ότι είστε δίπλα σε έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο. Θα ήταν καλύτερο βέβαια να πιστεύατε το πολύ 20% από όσα σας πει. Κάποιες περίεργες αλλά καλά δικαιολογημένες εξαφανίσεις (π.χ., «έπιασε φωτιά το σπίτι του γείτονα και αποκλείστηκε όλη η περιοχή») θα είναι η αρχή.
Στη συνέχεια θα διαπιστώσατε ότι τα λόγια λίγη σχέση έχουν με την πράξη και παράλληλα οι «εξαφανίσεις» θα γίνουν πλέον σταθερές καθώς θα υπάρχει τουλάχιστον άλλη μία στη ζωή του! Πίσω δε από τα «μεγαλεία» και τις θεωρίες μπορεί και να ανακαλύψετε ότι είναι μπερδεμένος και με ...απατεωνιές, έστω και μικρές.
Θα διαπιστώσετε με επώδυνο τρόπο λοιπόν ότι πρόκειται για τον τύπο που αρνείται να μεγαλώσει και να ωριμάσει, να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και θα υποχρεωθείτε πια να είστε εσείς ο «άνδρας» και να βιώνετε μια σχέση «ψυχολογικής παιδεραστίας», με αποτέλεσμα να γίνεστε κουρέλι. Και κατά βάση μάλλον θα πιστεύετε ότι δεν φταίει αυτός που είναι «αδύναμος» χαρακτήρας. Για σκεφτείτε όμως, θα φταίει αυτός που σας ...παραμύθιασε ή εσείς που ...παραμυθιαστήκατε; "Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
06-12-2008, 03:31 PM #54
Δικιο έχεις, αλλά παραδέξου οτι είναι μία γενίκευση αυτο.....Και εμένα αν ακουσει κάποιος οτι ειμαι Αιγόκερως θα βγάλει ένα δύο συμπερασματα, όμως στην πραγματικότητα δεν νιωθω καθόλου ως Αιγόκερως...
Τα αστρά λένε για τάσεις..Αλλά το πως θα διαμορφωθεί εν τέλει η προσωπικότητα κάποιου έχει να κάνει και με κάποια βιώματα.
Τέλος πάντων, θα πω ότι έχεις δίκιο, γιατί και εγώ εν τέλει δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στην φωτιά για κανέναν άνθρωπο...
-
06-12-2008, 04:06 PM #55
Το ότι έχεις Ήλιο στον Αιγόκερω σημαίνει ότι έχεις ένα (βασικό μεν αλλά ένα) πλανητικό αστρολογικό σώμα στο ζώδιο του Αιγόκερω. Εγώ με τρεις (3) πλανήτες προσωπικούς στον Αιγόκερω είμαι, ίσως, πιο ...Αιγόκερως από εσένα :toung:
Και όσον αφορά τη συμβολή των "βιωμάτων" στην ψυχοσύνθεση και το χαρακτήρα του ατόμου, είμαι της άποψης ότι και αυτά έχουν την αντανάκλασή τους στο χάρτη μας. Αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιοΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
-
06-12-2008, 04:16 PM #56
-
06-12-2008, 04:43 PM #57
http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%FE%ED%E1.html
Αυτο το αρθρο θα σε βοηθησει να καταλαβεις
1. οτι δεν πρεπει να βαζεις το χερι σου στην φωτια για κανενα,
2.οτι λαμπει δεν ειναι παντα χρυσος!!!και
3. οτι προφανως ο Μητσακος,εχει δει τους χαρτες, και δεν γενικευει οσο νομιζεις.
Επισης καλο ειναι να δεις και οτι ο ερμης του κανει χιαστι με ποσειδωνα,μια οψη που δεν ειναι εμφανης απο την αρχη αλλα στην πορεια βγαινει με καποιο τροπο.
http://www.myhoroscope.gr/32-%E1%ED%...%ED%E1%F2.html
Επισης καλο ειναι να προσεξεις οτι ο ποσειδωνας ειναι αναδρομος και οτι βρησκετε στον 1 οικο,πραγμα που του δεινει επιπλεον χαρακτηριστηκα.Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
06-12-2008, 05:25 PM #58
Καλά το ότι δεν πρέπει να βάζεις το χέρι σου στην φωτιά για κανέναν και ότι λάμπει δεν είναι χρυσός πρώτη εγώ το είπα...(μπορεί να έχω μόνο την ήλιο στον Αιγόκερω, όμως η ρεαλιστικότητα και μην σου πω και η απαισιοδοξία δεν μου λείπουν...:toung
Μια χάρη...Εξηγησέ μου τι εννοείς, γιατί το άρθρο είναι μεγάλο...(διαβάζω παράλληλα και για το μαστερ...:toung: Θα κατσω να το διαβάσω σίγουρα, αλλά τώρα δεν μπορώ...)
Υ.Γ. Δεν είπα ότι κάνει ο Μητσάκος γενικεύσεις...Το άρθρο είναι γενικο...
-
06-12-2008, 07:02 PM #59
To διάβασα εν τέλει το άρθρο...Τρόμαξα είναι η αλήθεια λίγο....
Αλλά η το χάσιμο της επαφής με την πραγματικότητα πιστεύω οτι είναι και αυτό που μας χώρισε..(είναι μεγάλη ιστορία....:toung
Τέλος πάντων, δεν γίνεται αυτοί οι άνθρωποι να είναι καταδικασμένοι....Κάποιος θα βρεθεί να ταιριάξει μαζί τους και να τα πηγαίνουν καλα...Ολοι ανθρωποι έχουν καποιο κακο...Εγώ είμαι παρορμητική σε σημείο να μην με αντέχω
Το καλό είναι οτι τόσο εγώ όσο και αυτός επιδιώκουμε σχέσεις που βοηθούν στην προσωπική εξέλιξη...Σχέσεις καθαρκτικές ας πουμε...Εκεί πάνω πιστεύω οτι αυτός ο άνθρωπος αν μη τι άλλο προσπαθεί πολύ με την προσωπικότητα του και δεν τα αφήνει όλα στην τύχη...
-
30-04-2009, 03:03 PM #60
μια πρακτική πλήν χαριτωμένη απορία:bigsmile:
αν στον γεννεθλιό μας δεν μας πέφτει επανασύνδεση ... αλλά πεφτει στο άτομο που αγαπάμε επανασύνδεση :
με ποιον θα επανασυνδεθεί με μας ?? ή με όποια από το παρελθόν του ή με καμία
εχει νόημα να κοιτάμε τον χάρτη του ατομου που μας ενδιαφέρει για ένα τέτοιο ζήτημα ?Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.