- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 62
Thread: Εξωτερικη εμφανιση
-
06-10-2007, 01:21 PM #51
Re: Εξωτερικη εμφανιση
Να σε πω. Κι εγώ της αραχτής είμαι. Μάσα, ξάπλα και καλή ζωή. Αλλα όταν είμαι σε κίνηση... είμαι σε κίνηση :toung:
-
06-10-2007, 04:16 PM #52
Τωρα συννενοηθηκαμε:bigsmile:
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
06-10-2007, 06:15 PM #53
ο κυβερνητης του ωροσκοπου ειναι στον ζωδιο του ιχθυ!αλλα ειναι αδυνατο παιδι!τωρα friary ξερεις τι λενε για τα πιασιματα!μπορει το προτυπο να ειναι οι αδυνατες αλλα πρακτικα αλλες κανουν τα θαυματα(προς θεου δεν ειμαι κατα των αδυνατων!!) ...
-
06-10-2007, 07:16 PM #54
Εγώ αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι: είπαμε οτι ένα από τα πραγματα που δείχνουν την εμφάνιση είναι ο ωροσκόπος...
Αν κάποιος πλανήτης κάνει γωνία με τον ωροσκόπο(πχ τριγωνο τετράγωνο...) αλλά δεν είναι στο πρώτο οίκο σου,επηρρεάζει κι αυτός την εμφάνιση σου??
Ειδικά αν είναι τετράγωνο με τον ωροσκόπο, τι συμπεράσματα βγάζουμε??? (συμφωνώ παντως με όσα λέχθηκαν πριν, οτι δηλαδή, πέρα από τον ωροσκόπο και η σελήνη και η αφροδίτη παίζουν ρόλο...)
Επίσης, αν μιλάμε για τον χάρτη ενός άνδρα, η σελήνη και η αφροδίτ του, επηρεάζουν την εμφάνιση του, οπως σίγουρα γίνεται αυτό σε χάρτη γυναίκας???
-
10-10-2007, 07:14 AM #55
εχω αφροδίτη στον Καρκινο και διαβασα παραπάνω ότι οι γυναίκες έχουν κιλακια περιττα.Σε άλλο άρθρο διάβασα για την αφροδίτη στον 1 οίκο ότι προσδίδει τάσεις πάχους και τέλος είμαι ταύρος ζώδιο του οποίου οι γυναίκες είναι ''πληθωρικές''.
Ο ωροσκόπος μου είναι δίδύμος λέτε να με γλιτώσει??
-
10-10-2007, 08:23 AM #56
-
10-10-2007, 01:18 PM #57
Ενώ έχω αναγνωρίσει εύκολα σε άλλους τον ωροσκόπο μου. αιγόκερο, σε μένα δεν υπάρχει ούτε ένα-μα ούτε ένα- εξωτερικό αιγοκερίσιο φυσικό χαρακτηριστικό. Μπορεί να φταίει το ότι στον πρώτο μου οίκο συγκατοικεί και ο ανάδρομός μου άρης στον υδροχόο ;;:bigsmile:
-
11-10-2007, 09:02 PM #58
-
02-01-2008, 08:41 PM #59
-
02-01-2008, 08:49 PM #60
Ίσως και να ισχύει αυτό. Αλλά, ένας πλανήτης στον 1ο οίκο χρωματίζει την προσωπικότητα μας με τις ιδιότητες του και όχι τόσο πολύ την εξωτερική μας εμφάνιση. Πιστεύω ότι ο Ήλιος σου, επειδή βρίσκεται στον Λέοντα (σε καλή θέση) και είναι ο κυβερνήτης του, τονίζει τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του Λέοντα, για αυτό ίσως να μην αναγνωρίζεις αιγοκερίσια χαρακτηριστικά.:bigsmile:
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.