s
Ελάτε να ανακαλύψουμε το 10ο πλανήτη... - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 LastLast
Results 51 to 60 of 93
    Όνομα:
    Γιάννης

Re: Ελάτε να ανακαλύψουμε το 10ο πλανήτη...

Quote Originally Posted by smaragdi View Post
    Καταρχην χιλια ευχαριστω για την απαντηση σας,,
    Ενημερωτικα τωρα....
    Κριους γνωρισα μονο 3 γυναικες ως τωρα κανεναν αντρα,,,,κ φροντισαν να μ μεινουν αξεχαστες.....αφηστε ,,,δημιουργησαν πολυ ασχημα γεγονοτα...κ η αληθεια ειναι πως μου εχει μεινει ο φοβος....δεν νομιζω οτι μπορω να τα βγαλω περα μαζι τους..
    Οσο για τον 5ο οικο...για τα ευτραπελα μου νομιζα οτι ευθυνοταν ο κρονος κ ο πλουτωνας στο ζυγο,το βερτεξ ,ο αρης κ ο Διας στον σκορπιο..οι κατοικοι του δηλαδη που ειναι καμποσοι κ καπως.....τελικα το οτι αναγκαζομαι να εξαφανιζομαι κ ψαχνω να κρυφτω για να γλυτωσω φταιει κ η Ερις...
    (παρεπιπτοντως οι γυναικες αυτες συσχετιζοντουσαν κ με τα προσωπικα μου,,,5ο οικο)οποτε οντως μαλλον επιδρα κ στον 5ο...
    Καλη συνεχεια..
    Αγαπητή Smaragdi
    Ας αποδώσουμε τα της Έριδος στην ...Έριδα.Παίρνω το θάρρος να ζητήσω μια ακόμη μικρή βοήθεια...
    Αυτές οι ...αξιολάτρευτες Κριαρίνες ήταν από το χώρο της δουλειάς σας η απλές ...γειτόνισες;
    Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας

Quote Originally Posted by Γιάννης Ριζόπουλος View Post
    Αγαπητή Smaragdi
    Ας αποδώσουμε τα της Έριδος στην ...Έριδα.Παίρνω το θάρρος να ζητήσω μια ακόμη μικρή βοήθεια...
    Αυτές οι ...αξιολάτρευτες Κριαρίνες ήταν από το χώρο της δουλειάς σας η απλές ...γειτόνισες;
    :bigsmile:Γειτονισες κατα καποιο τροπο...μπλεχτηκαν στο περιβαλλον μ,,,,καμια σχεση με την δουλεια
    Αλλα θα πρεπει να αναφερω πως 4 στους 5 στους χωρους δουλειας που ειχα αντρες αφεντικα ενω εγω ημουν πολυ τυπικη το γυρνουσανε στο 'τσαμικο' κ με ξεσπασματα θεωρουσανε οττι με το ζορυ οφειλω να γινω κ δικη τους ,,αν με καταλαβαινετε..σε σημειο ο αλλος να με απειλει,,,ψυχοπαθεια,ξερω εγω αφου ντρεπομουν να μιλησω ποια στην οικογενεια μ (αν εχει αυτο καμια σχεση βεβαια)

ευχαριστω κ παλι....
    transparente...

Όνομα:
    Γιάννης

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    κυριε Ριζοπουλε οσο ειχα προισταμενο επανω απο μενα να μου δινει τις κατευθηνσεις
    μεγαλουργουσα ...τους αφηνα αφωνους με την τελεια δουλεια που εβγαζα
    οτιδηποτε ηταν αυτη η δουλεια σε εργοστασια δουλευα περνουσαν απο τα χερια μου 2000 ζευγαρια παπουτσια καθημερινα ημουν στον ελεγχο αυτων στο να φευγουν για εξαγωγη
    χωρις ψεγαδι...
    με ειχαν μαθει ολοι οσοι ειχαν εργοστασια του ειδους ''τα αφεντικα'' πως το καλυτερο κοντρολ το εκανε μια εργατρια στον ταδε εργοστασιο.
    οπως και απο το εξωτερικο οι ξενοι που τα εισαγανε εμαθαν για μενα γιατι καναν εισαγωγες και απο αλλα εργοστασια απο την ελλαδα και απο αλλες χωρες,το λεω αυτο γιατι μου εστειλαν συγχαρητηρια !και οταν ηρθαν στην ελλαδα ηρθαν να με γνωρισουν ..ποια εμενα!μια ταπεινη εργατρια...
    Οταν εκανα δικη μου δουλεια εμποριο ,καταστημα δικο μου ,το φαληρησα
    Ελπιζω να σας βοηθησα
    σας ευχαριστω

Δεσποινα κουκι
    Αγαπητή Δέσποινα
    Οι πληροφορίες, που μας έδωσες μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμες. Βλέπεις, ο Δίας σου λειτούργησε μια χαρά, σε μια κατεύθυνση, που ενδεχομένως του "υπέδειξε" η Έρις. Κι αναρρωτιέμαι εγώ τώρα... Ποιοί είναι καταπληκτικά στελέχη αλλα μόλις βγαίνουν απ' το ...μαντρί τους τρώει ο λύκος; Πάντως ο "ταπεινή εργάτρια" πολύ σε Παρθένο μου φέρνει... Έχετε κάποια συγγένεια;

Όνομα:
    Τονια

Αγαπητή Toniats
    Αν θεωρείτε ότι το ωροσκόπιο σας "δουλεύει" με ίσους οίκους, τότε η Έρις μάλλον λειτουργεί στον 5ο... Και σε αυτήν την περίπτωση, η πολυσυλλεκτική, όσο και επιρρεπής στις ...μυθοπλασίες Αφροδίτη σας θα μπορούσε να της μαζέψει πολύ ...υλικό! Απευθύνω, λοιπόν, και σε σας την ερώτηση: Τι τύπους "τραβάτε"; Εστέτ διανοούμενους η μποντι-μπιλντεράδες; Ευκατάστατους ξερόλες η ταπεινούς εργάτες του πνεύματος; Αριστοκράτες, μπάτλερς, φρικιά, η τουρίστες;
    Ευχαριστώ για τη συμμετοχή.
    Φυσικά θα σας απαντήσω...και εκτενώς κάποια στιγμή!

Μου επιτρέπετε όμως την ερώτηση γιατί λειτουργεί η Ερίς μόνο στον 5ο αφού, με ίσους οίκους, εγώ την βλέπω να "κάθεται" στον 4ο των (δύσκολων) οικογενειακών μου...πολύ κοντά βέβαια στην ακμή του 5ου.

Το μυθοπλασίες, καλέ μου, τι (και κυρίως ποιόν) αφορά; :embarrest
    Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
    μόνο η θεϊκή έχει

Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
    μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση

Όνομα:
    Δεσποινα

Αγαπητή Δέσποινα
    Οι πληροφορίες, που μας έδωσες μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμες. Βλέπεις, ο Δίας σου λειτούργησε μια χαρά, σε μια κατεύθυνση, που ενδεχομένως του "υπέδειξε" η Έρις. Κι αναρρωτιέμαι εγώ τώρα... Ποιοί είναι καταπληκτικά στελέχη αλλα μόλις βγαίνουν απ' το ...μαντρί τους τρώει ο λύκος; Πάντως ο "ταπεινή εργάτρια" πολύ σε Παρθένο μου φέρνει... Έχετε κάποια συγγένεια;
    αγαπητε κυριε Ριζοπουλε
    χαιρομαι που σας φανηκαν πολυτιμες οι πληροφοριες ..
    δεν εχω τιποτα σε παρθενο καμια σχεση που λενε .μονο .τους εξοκρονιους εχω ουρανο-πλουτωνα οπως και τοσος κοσμος!

σας ευχαριστω

Υ.Γ στην διαθεση σας αν θελετε να με ρωτησετε κατι αλλο.
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Προφανώς απ' ότι βλέπω κάτι προσπαθεί να μου πει και μένα η Ερις...αλλά δεν καταλαβαίνω γρυ :toung:
    Στον 11ο ιδιομοιρία με Χείρωνα και ακριβώς στην ίδια μοίρα απέναντι, στον 5ο Ουρανός και Λίλιθ επίσης ιδιομοιρία.
    Οπου συμβαίνει εντελώς το αντίθετο απ' όσα υποτίθεται ότι πρεσβεύει, έχω πολύ δυνατες, και μακροχρόνιες φιλίες. Για να το πω δλδ όπως ακριβώς είναι, οι φίλοι μου είναι οικογένεια για μένα. Και μάλιστα, παρ'ολο που είμαστε και συνάδελφοι σ' ενα χώρο κατ εξοχήν ανθρωποφαγικό με το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας- κάθε εξάμηνο μένουμε άνεργοι- ουδέποτε έχει υπάρξει ανταγωνισμός, ζήλεια και ..εριδες ανάμεσα μας. Ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα, πάντα ο ένας στηρίζει, προωθεί και... διαφημίζει τα προσόντα του άλλου, και πάντα χαιρόμαστε με την επιτυχία του.
    Αρκεί να πω ότι όταν κάποτε απογοητεύτηκα, ήταν εκείνοι που με τράβηξαν, και φρόντισαν μέχρι και να μου βρουν δουλειά, σε μια περίοδο που ούτε οι ίδιοι καλα καλά δεν είχαν, μ΄εσπρωξαν να συνεχίσω. Και τα λέω όλα αυτά γιατί απλώς θα ήμουν πολύ αχάριστη να μην τα πω, ότι θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό στις φιλίες και στις συνεργασίες μου.
    Ισως όμως αυτά να προκύπτουν από έναν πολύ φορτωμένο πέμπτο, που είναι και οι κολλητοί φίλοι αν δεν κάνω λάθος, με 4 προσωπικούς, 2 εξωκρόνιους και την Λίλιθ, οπότε ίσως δεν είναι καθαρή η επιρροή της

Όνομα:
    Γιάννης

Αγαπητή Jenny
    Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου
    Το εργασιακό καθεστώς, που περιγράφεις ίσως να ταιριάζει περισσότερο στον Ουρανό η πολύ περισσότερο στον ¶ρη. Έχεις τσεκάρει αν ο χάρτης σου "δουλεύει"όπως είναι; Παρ' ότι κάτι δεν μου ...κάθεται καλά ερμηνευτικά, κρατώ τη σύνδεση φίλων και εργασίας. Αν κατάλαβα καλά οι περισσότερες φιλίες σου είναι από αυτόν το χώρο.

Αγαπητή Jenny
    Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου
    Το εργασιακό καθεστώς, που περιγράφεις ίσως να ταιριάζει περισσότερο στον Ουρανό η πολύ περισσότερο στον ¶ρη. Έχεις τσεκάρει αν ο χάρτης σου "δουλεύει"όπως είναι; Παρ' ότι κάτι δεν μου ...κάθεται καλά ερμηνευτικά, κρατώ τη σύνδεση φίλων και εργασίας. Αν κατάλαβα καλά οι περισσότερες φιλίες σου είναι από αυτόν το χώρο.
    Ετσι είναι, και οπωσδήποτε είναι και θέμα του Αρη στον Υδροχόο, γι αυτό νομίζω πως θα είναι δύσκολο να απομονώσουμε την Εριδα και να βγάλουμε συμπεράσματα

τι ανοχή σε μοίρες δίνουμε της Ερις με πλανήτες;
    Ερις στον Κριό 9ος σε χιαστί με Ουρανό 1ος τι ερμηνεία μπορούμε να δώσουμε

Quote Originally Posted by GIRL View Post
    τι ανοχή σε μοίρες δίνουμε της Ερις με πλανήτες;
    Ερις στον Κριό 9ος σε χιαστί με Ουρανό 1ος τι ερμηνεία μπορούμε να δώσουμε

Αγαπητή Kphssa
    Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
    Υποθέτω ότι η Έρις είναι πάνω σχεδόν στην ακμή το 4ου. Σε αυτήν την περίπτωση έχει σημασία οτιδήποτε έχει συμβεί σε θέματα 4ου και δεν αφορά άμεσα τον ¶ρη η απλά τον συμπληρώνει. Επίσης, λογικά, η Έρις θα συνδέεται και με το είδος η τη φύση του επαγγέλματος σας κι αυτή μπορεί να είναι μια πολύ σημαντική πληροφορία για την έρευνα μας.
    Η Έρις χρωματίζει τον πλανήτη που ασπεκτάρει και μπορεί να τον προικίζει με ιδιαίτερα προσόντα, όπως πχ ο Ποσειδώνας μπορεί να στρέφει τον ¶ρη σε ιδεολογήματα. Αναφερόμενος στον ...Dammer δεν πήρα θέση, απλά αναρρωτήθηκα, αφού το είδος της επιρροής που ασκεί η Έρις είναι κι αυτό με ερωτηματικό. Μπορεί η ...επιστημονική επιμέλεια του Dammer στον τεμαχισμό των θυμάτων του, να υποδηλώνει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Έριδας; Εσείς έχετε κάποιο ανάλογο ταλέντο;
    Τέλος, εκτιμώ ότι η ανοχή για τις κύριες όψεις της Έριδας, δεν πρέπει να ξεπερνά τις 5 μοίρες.
    :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 6 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)