- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 93
-
31-03-2009, 04:35 PM #51
Re: Ελάτε να ανακαλύψουμε το 10ο πλανήτη...
Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
31-03-2009, 04:52 PM #52
:bigsmile:Γειτονισες κατα καποιο τροπο...μπλεχτηκαν στο περιβαλλον μ,,,,καμια σχεση με την δουλεια
Αλλα θα πρεπει να αναφερω πως 4 στους 5 στους χωρους δουλειας που ειχα αντρες αφεντικα ενω εγω ημουν πολυ τυπικη το γυρνουσανε στο 'τσαμικο' κ με ξεσπασματα θεωρουσανε οττι με το ζορυ οφειλω να γινω κ δικη τους ,,αν με καταλαβαινετε..σε σημειο ο αλλος να με απειλει,,,ψυχοπαθεια,ξερω εγω αφου ντρεπομουν να μιλησω ποια στην οικογενεια μ (αν εχει αυτο καμια σχεση βεβαια)
ευχαριστω κ παλι....transparente...
-
31-03-2009, 04:53 PM #53
Αγαπητή Δέσποινα
Οι πληροφορίες, που μας έδωσες μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμες. Βλέπεις, ο Δίας σου λειτούργησε μια χαρά, σε μια κατεύθυνση, που ενδεχομένως του "υπέδειξε" η Έρις. Κι αναρρωτιέμαι εγώ τώρα... Ποιοί είναι καταπληκτικά στελέχη αλλα μόλις βγαίνουν απ' το ...μαντρί τους τρώει ο λύκος; Πάντως ο "ταπεινή εργάτρια" πολύ σε Παρθένο μου φέρνει... Έχετε κάποια συγγένεια;Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
31-03-2009, 05:33 PM #54
Φυσικά θα σας απαντήσω...και εκτενώς κάποια στιγμή!
Μου επιτρέπετε όμως την ερώτηση γιατί λειτουργεί η Ερίς μόνο στον 5ο αφού, με ίσους οίκους, εγώ την βλέπω να "κάθεται" στον 4ο των (δύσκολων) οικογενειακών μου...πολύ κοντά βέβαια στην ακμή του 5ου.
Το μυθοπλασίες, καλέ μου, τι (και κυρίως ποιόν) αφορά; :embarrestΗ ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
μόνο η θεϊκή έχει
Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση
-
31-03-2009, 07:23 PM #55
αγαπητε κυριε Ριζοπουλε
χαιρομαι που σας φανηκαν πολυτιμες οι πληροφοριες ..
δεν εχω τιποτα σε παρθενο καμια σχεση που λενε .μονο .τους εξοκρονιους εχω ουρανο-πλουτωνα οπως και τοσος κοσμος!
σας ευχαριστω
Υ.Γ στην διαθεση σας αν θελετε να με ρωτησετε κατι αλλο.Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
31-03-2009, 10:18 PM #56
Προφανώς απ' ότι βλέπω κάτι προσπαθεί να μου πει και μένα η Ερις...αλλά δεν καταλαβαίνω γρυ :toung:
Στον 11ο ιδιομοιρία με Χείρωνα και ακριβώς στην ίδια μοίρα απέναντι, στον 5ο Ουρανός και Λίλιθ επίσης ιδιομοιρία.
Οπου συμβαίνει εντελώς το αντίθετο απ' όσα υποτίθεται ότι πρεσβεύει, έχω πολύ δυνατες, και μακροχρόνιες φιλίες. Για να το πω δλδ όπως ακριβώς είναι, οι φίλοι μου είναι οικογένεια για μένα. Και μάλιστα, παρ'ολο που είμαστε και συνάδελφοι σ' ενα χώρο κατ εξοχήν ανθρωποφαγικό με το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας- κάθε εξάμηνο μένουμε άνεργοι- ουδέποτε έχει υπάρξει ανταγωνισμός, ζήλεια και ..εριδες ανάμεσα μας. Ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα, πάντα ο ένας στηρίζει, προωθεί και... διαφημίζει τα προσόντα του άλλου, και πάντα χαιρόμαστε με την επιτυχία του.
Αρκεί να πω ότι όταν κάποτε απογοητεύτηκα, ήταν εκείνοι που με τράβηξαν, και φρόντισαν μέχρι και να μου βρουν δουλειά, σε μια περίοδο που ούτε οι ίδιοι καλα καλά δεν είχαν, μ΄εσπρωξαν να συνεχίσω. Και τα λέω όλα αυτά γιατί απλώς θα ήμουν πολύ αχάριστη να μην τα πω, ότι θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό στις φιλίες και στις συνεργασίες μου.
Ισως όμως αυτά να προκύπτουν από έναν πολύ φορτωμένο πέμπτο, που είναι και οι κολλητοί φίλοι αν δεν κάνω λάθος, με 4 προσωπικούς, 2 εξωκρόνιους και την Λίλιθ, οπότε ίσως δεν είναι καθαρή η επιρροή της
-
31-03-2009, 11:24 PM #57
Αγαπητή Jenny
Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου
Το εργασιακό καθεστώς, που περιγράφεις ίσως να ταιριάζει περισσότερο στον Ουρανό η πολύ περισσότερο στον ¶ρη. Έχεις τσεκάρει αν ο χάρτης σου "δουλεύει"όπως είναι; Παρ' ότι κάτι δεν μου ...κάθεται καλά ερμηνευτικά, κρατώ τη σύνδεση φίλων και εργασίας. Αν κατάλαβα καλά οι περισσότερες φιλίες σου είναι από αυτόν το χώρο.Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
31-03-2009, 11:52 PM #58
-
01-04-2009, 11:39 AM #59
τι ανοχή σε μοίρες δίνουμε της Ερις με πλανήτες;
Ερις στον Κριό 9ος σε χιαστί με Ουρανό 1ος τι ερμηνεία μπορούμε να δώσουμε
-
01-04-2009, 01:14 PM #60
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.